astrotalisman 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na astro.com mi pri aditional objects (tam kjer so chiron, lilith,...) po ta novem pokaže še P. substantiae in osc. lilith... predidevam da je P. substantiae kakšna arabska točka, sam nimam pojma katera, ve kdo kej več? (pa ne vem a sm to jst dodala na ta seznam, sam se itak ne da, al je blo že prej, to pa tut ne verjamem, ker bi vidla...) Aishah, vsak astrološki program ti "izpljune" cel niz arabskih točk- mimogrede ti jih lahko natrese 500.Pri teh točkah je pomembno, da si izbereš tisto, ki te zanima in se nato pozabavaš z njo in njenim dispozitorjem in aspekti....... Kar tako sklepati iz posameznih točk je neproduktivno in te hitro odpelje na nezaželeno stranpot. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aishah, vsak astrološki program ti "izpljune" cel niz arabskih točk- mimogrede ti jih lahko natrese 500.Pri teh točkah je pomembno, da si izbereš tisto, ki te zanima in se nato pozabavaš z njo in njenim dispozitorjem in aspekti....... Kar tako sklepati iz posameznih točk je neproduktivno in te hitro odpelje na nezaželeno stranpot. vem ja samo fora je v tem, da na astro.com je do zdej zračunalo samo eno, po ta novem, pa ti lahko zračuna pozicijo še neke druge (p. substantiae) pa sm predvidevala, da je ta najbrz ze nekak bolj pomembna, če so jo dodali na seznam, sam v bistvu pa tko al tko sploh ne vem, če je to arabska točka, pa me zanima, če kdo ve kaj je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ...tocka substance oz. tocka duha... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..MARSA....kaj bi te moje točke pomenile?....imam občutek,da se malo toučejo z mojim soncem-luno in asc....kozorog-devica-škorpionTocka Duha Vodnar 27°28`16 Tocka Fortune Rak 17°18`55Tocko duha v vodnarju sem ziher ze vsaj mal razlozila tule v temi, pejt si mal nazaj po temi pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..... Kar tako sklepati iz posameznih točk je neproduktivno in te hitro odpelje na nezaželeno stranpot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...tocka substance oz. tocka duha... hvala, to me je zanimal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 js mam pa točko sreče v strelcu, točko duha pa v škorpijonu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...jaz pa fortuno v vodnarju, duha v devici... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Fortuna v Tehtnicix^x , Duh v Kozlu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Jst mam pa in fortuno in duh v dvojčkih v tretji hši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Evo...Moja točka fortune je v strelcu, na 28 stopinj...Kako pa ugotovim, v kateri HIŠI je? (21.9.1982, 9:41, Celje) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ne moreš si misliti, kako bedno je to. ne ker je v kozlu, ampak zaradi enih stvari, ki mi jih prinaša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 mah, tole sem prebrodla zdejle mal pa nč kej glih konkretnega našla.........sej zna bit da sm smotana tolk duh v ovnu 03°25`50fortuna v ovnu 19°08`55kulminantni planet v veneri 11°59`20vzhajajoči planet pluton 07°54`43domicil merkur dvojčka sm se namatrala..........kok pa pol hiše najdeš jao kak butl sm Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 V Ovnu - ognjeno, ja, po eni strani si privzema prevec, se nad vsem navdusi na svoji poti, 'vse kupi', ker ne zna izostriti, pa mu dobro povsod ratuje, pa je zato kaj delovanja tudi 'v prazno', a po drugi strani pa je v tem smislu egoist in bo zagotovo dobro poskrbel zase... tole mislim, da sem Marso citirala.. Jaz tudi: duh in fortuna v ovnu... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 je sej tole sem mensezdi najdla, sam mi nč kej ne pomaga glih kak loj sm Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Eh, kul smo, v glavnem.. to sem jaz ven potegnla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 to sm js že prej vedla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 v glavnem na ovne padata al kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Ma niti ne, no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2006 thanx punce, mam mal novga nafilanga zdej v bazi. tolk enih duhov v ovnu! torej todika, aliana, pujsa, pikica? ne?aliana, todika pa amis pa fortuno... dobr si tamle povzela aliana! tak duh nic prevec ne komplicira (praviloma, poznam enga pa sicer, ki zlo komplicira, sam ma ful v devici ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 cudn? jst mam fortuno v devici pa so mi dostkrat ble device kulske vidm pa, da mi rak u duhu zlo deluje bl kt sm mislu pa razumel ucasih.. no, sej se zdej ne lih ornk ne -------Ma niti ne, no... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ma ne vem no, tko v povprečju nič bolj ko na leve, vodnarje, kozoroge... sam nisem šla pa z nobenim kej v detajle, kje ma ostale planete.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2006 saj tocka duha je sam TOCKA duha - cisti Spirit (ne shpirit )... nima zveze z vsecnostmi in temi energijami.... zamislite si energijo znamenja, mars, ogenj, prvinskost in tako dalje..... to ne pomen, da clovek poskakuje in puca od energy....da mora torej zgledat oven oz. bit taka pojava....sam DUH ma pac tak....preprost, hitr vse posteka, nekak nagonsko itd... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Moja točka duha je pa v kozorogu, točka fortune pa v devici. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 valkira, zanimivo, tocko duha mas na moji tocki fortune, tocko fortune pa direkt na mojem soncu, pa v bistvu tud luni in merkurju. ti mas boljs kot jaz. tocko fortune je boljs met v ribah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.