astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Točka duha je ..kot sem rekla v sco...v popolnem trigonu s Soncem..Fortuna pa v 12h v konj z Jupitrom...bi rekla, da je to tisto, kar mi poleg angela varuha...Jupitra v 12....pomaga najti pot...iz težav... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Fortuna pa v 12h v konj z Jupitrom...bi rekla, da je to tisto, kar mi poleg angela varuha...Jupitra v 12....pomaga najti pot...iz težav... Astra wow - krompirjevka!A je v tehtnici ali Sco (sicer fortuna v sco ni ravno med najbolj 'srecnimi' - glede na to, da vecina tako obravnava fortuno).Zelo 'krompirjevska' je v ribah in raku, tudi tehtnici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Hehe...v tehtnici seveda... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Saj se mi je zdelo, ker se tudi fortuna 'vidi', samo pac drugace... Se pravi - pri tebi torej kar 100% dela tole. Saj - pri meni tudi. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Marsa, kaj pa točka duha-dvojčka in točka fortune-devica? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Takle Duh pomeni dojemljivost, lahkotnost v tem primeru (in res nisi skorpijonsko zatezena, pa se bika imas mocnega zraven), zracnost, kljub toliksni stalnosti imas to tekoco sceno, dinamiko, to je skratka zelo odprt in dinamicen, radoveden duh.Pac pa zal fortuna v devici tudi ni glih med najbolj 'srecnimi' - predvsem pomeni (podobno kot pri sco ali kozorogu), da se mora clovek za lastno sreco predvsem sam matrat in da mu ni kaj dosti podarjenega takole... Pri 'srecnejsih' sem pozabila omeniti Strelca (delno gre lahko v ta predal tudi Bik). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Marsa, kaj pa točka duha-dvojčka in točka fortune-devica? kaj pa duha v raku in fortune v devici? kaj pa ... jaz si razlagam svojej takole: RAD IMAM POSEL!!rad harmonizram, slihtam, urejujem, zlagam, zadeve!2 x petelin po kitajskem to se ocitneje nakaze. moti le luna v ovnu in mars v skorpiji, hkrati da in hkrati ne. vec morda ne razumem.aja, morda se to; da moram veliko dleati (MC v biku, fortuna v devici), v chartu pa zelo malo zemlje nasplosno).pa se mars je skorpija, torej razumljivo. aja, duh v raku: rad imam varnost, tezim k varnost na nek nacin, kljub temu pa nisem vezan kot raki, da mora biti.se fluiden, ker mam pac ribo v soncu v 7 hisi, mi ni poglavitna varnost, kot rakom 'nasplosno'.duh razumem tudi kot povezavo med tocko duha in fortune!!! - oba sta pomoje povezljiva!!!kajti verjetno se bo duh pojavljal tudi v situaciji fortune!! v mojem primeru v devici.vedno se bo hotel manifestrirati v okrozju device in obratno!? - ali bo drzalo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 A ti imas duh v raku, free? He - to je tvoja pasivnost, padanje pod vpliv mocnejsih... Ko bi moral izfurati svojega duha, svojo to osebnost, se nekako povleces in prikljucis k drugim, mocnejsim. To razlozi tudi tvojo potrebo po samoti oz. po tem, da potrebujes ogromno casa zase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 A ti imas duh v raku, free? He - to je tvoja pasivnost, padanje pod vpliv mocnejsih... Ko bi moral izfurati svojega duha, svojo to osebnost, se nekako povleces in prikljucis k drugim, mocnejsim. To razlozi tudi tvojo potrebo po samoti oz. po tem, da potrebujes ogromno casa zase. ne razumem povezave??kot da bi se zdravil od vpliva drugih??sicer pa DA! se strinjam glede prvega dela!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Free, zakaj povezave? Napisala sem pac v enem stavku, cimkrajse (to je pac kompromis, sicer lahko odgovorim enemu - poleg tega pa pri tockah nimas kaj ne vem kolk nakladat), ne da bi to bilo kakorkoli povezano.Kot ce bi napisala, ribi sta zelo muhasto znamenje, cesto so te osebe nadarjene za umetnost, ...In bi ti vprasal - ne vidim povezave. Pac, to sem pri tebi zakljucila - iz te tocke (in delno v povezavi s fortuno). MOrda tudi zato, ker poznam nekatere okoliscine, ampak kaj potem - to je pac to pri tebi....V bistvu pa je povezano, vseeno... - si dojemljiv za energije drugih, zato se moras veckrat pucat in rabis vec miru. A ni dovolj logicno oz. povezano? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 O tehle vozlih in točkah - priznam - se mi ne sanja niti pod šifro razno... Ampak bom pa izjemno vesela, če bi mi kdo kaj vedel o temle povedati: Verteks 25,28 Dvojčka (8.H), kvadrira z Uranom in Kironom Točka sreče 29,39 Strelca (2.H) kvadrira s Kironom in Saturnom Lilith 11,12 Ovna (5.H) konjunkcija s Soncem Kiron 26,25 Ribi (4. H) konjunkcija z Merkurjem, Saturnom, opozicija na Uran in Pluton Mean Node (je to južni vozel??) - 8,17 Bika v 6.H Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Meni se pa ne ujemajo točke izračunane na astro.com in LN , še komu ali sem izjema Na primer fortuna, na LN imam v dvojčkih, tam pa v kozorogu. Sem šla peš računat (asc + luna - sonce) ,pa mi spet pride v kozoroga Za duha pa ne vem kako se izračuna, pa se mi zdi da ga na astro.com ni. Mi lahko kdo pomaga? Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Sem šla na prvo stran, našla kako se izračuna duh (asc + sonce - luna) , ja ta se pa ujema z izračunom na LN. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Strelka - ves v cem je najbrz finta (*saj vem, da si ze preverila zdaj, sam tolk da razjasnimo) - na onih sajtih vsi stejejo Fortuno - samo LN steje Duh, kot vem (v prvi rundi, v samem izracunu), potem pa ti vidis tam en hieroglifek in mislis da je to to. Formula je obratna - torej imas Fortuno v Kozorogu, kar pa ti pride tudi na LN najbrz. Point je v tem, da preverjas (ce si pes racunal in se ti kaj ne izide ) tako, da gledas od asc - obe tocki morata biti od ASC enako oddaljeni. ********************************************************************** Se enkrat najpreprostejsa formula za pes izracun obeh najpomembnejsih arabskih tock (sicer pa je se podrobneje -mislim da- na 1. strani te teme): Fortuna = ASC + Luna - SonceDuh = ASC + Sonce - Luna Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Marsa hvala, štekam. Duha nisem našla tam in se (peš) ujema s tistim na LN. Fortuna pa ne. To, kar si povedala s preverjanjem je pa fino. Zdaj vem, da tisto, kar sem si zračunala peš, drži. duh kozorog, deveta hiša, fortuna pa tehtnica peta. Na LN pa mi zračuna duh enako, fortuno pa v dvojčkih, prva hiša. To pa ne gre. Ostali planeti in točke štimajo, zato se mi še bolj čudno zdi. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 To je pa res cudno - meni je delalo v stotinah primerov - itak smo naprogramirali (in se to racuna iz ostalih polozajev - S, L in A), zato je res odstekano. Ali se ti da mi to pliz poslati - ali pa svoje podatke (lahko na OS ali mail), da preverim se jaz in da potem prechekiramo v programu, morda ipak je kaksna finta... caka...Saj drugace se v bistvu ne da ugotoviti.Chekiras, ce sta obe enako oddaljeni od ASC. V bistvu celo fino, da se kaj takega tudi zgodi, da je moznost s eizboljsati, kajti potem morda tudi pri kom drugem ni delalo, pa jasno sploh vedel ni... :o|o: - upam pa, da ne, no... ). Pliz, ce se ti da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Sem že poslala! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Thanx! *Ne vem, ce bom takoj preverila, ker hocem, da imam direkt tole tu in da je hkrati se Mitja na broju - morda pa bova morala posredovati programerju info, da bo moral on porpaviti.vsekakor pa bomo tole razjasnili, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Menim, da ce je tocka duha v taki konjunkciji (z merkurjem), 'obljublja' totalno inteligenco. Ok pol se pa čist strinjam z merkurjem na fortuni hehe čeravno v tistem prej tako j****** biku hehe, huh, sem že mislil da me bo uhvatilo najbolj pa se mi zdi nice da je tole lepo v konj z DSC.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Saj res, ti imas tudi tako - samo ne vem ce je v konj. ravno, spomnim pa se, da je v istem znamenju kot merkur.Kje imas pa fortuno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 merkur 5°55' fortuno pa 8°58 mal vec kt 3° če pa uzamem uradno rojstno uro... 20.50, pol je fortuna na 7°50' vsekakor dovolj blizu za večino kriterijev.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Free, zakaj povezave? Napisala sem pac v enem stavku, cimkrajse (to je pac kompromis, sicer lahko odgovorim enemu - poleg tega pa pri tockah nimas kaj ne vem kolk nakladat), ne da bi to bilo kakorkoli povezano.Kot ce bi napisala, ribi sta zelo muhasto znamenje, cesto so te osebe nadarjene za umetnost, ...In bi ti vprasal - ne vidim povezave. Pac, to sem pri tebi zakljucila - iz te tocke (in delno v povezavi s fortuno). MOrda tudi zato, ker poznam nekatere okoliscine, ampak kaj potem - to je pac to pri tebi....V bistvu pa je povezano, vseeno... - si dojemljiv za energije drugih, zato se moras veckrat pucat in rabis vec miru. A ni dovolj logicno oz. povezano? ja, seveda, saj tako sem mislil, pa sem vprasal, da se prepricam, ce si tako mislila. he he.HVALA! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 To je pa res cudno - meni je delalo v stotinah primerov - itak smo naprogramirali (in se to racuna iz ostalih polozajev - S, L in A), zato je res odstekano. Ali se ti da mi to pliz poslati - ali pa svoje podatke (lahko na OS ali mail), da preverim se jaz in da potem prechekiramo v programu, morda ipak je kaksna finta... caka...Saj drugace se v bistvu ne da ugotoviti.Chekiras, ce sta obe enako oddaljeni od ASC. V bistvu celo fino, da se kaj takega tudi zgodi, da je moznost s eizboljsati, kajti potem morda tudi pri kom drugem ni delalo, pa jasno sploh vedel ni... :o|o: - upam pa, da ne, no... ). Pliz, ce se ti da. to!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Arabskih točk nikoli ne gledamo enostavno kot planete: "Točka sreče v Devici je ...!" Eno od najbolj veljavnih izhodišč je to, da v takem primeru gledamo vladarja znamenja, v katerem je točka (tu bi to bil Merkur), kar pomeni, da je čisto vseeno, s čim sama Točka dela aspekt.aaaa x!x ... štek, štek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.