pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 V primeru Duha in Fortune upoštevamo Sonce in Luno. neki proučujem ;poučno aj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 Hmmm... Saj 'se ve', da jaz te tocke upostevam...Ali bi sicer bile opcija na LN izracunu? Sta razmerje (ti dve glavni) med Ascendentom, Soncem in Luno....Ko pa tole izpostavis (poko), se pa res cudno ali hecno 'slisi'. Ce gledamo Chart v 'lejerjih' (kakor je edino smiselno, da ga gledamo), opazimo in upostevamo lahko ful 'zornih kotov', sistemov gledanja. Ribe imamo sposobnost gledanja 'krozno' - hkrati upostevajoc vse (ali pac stevilne) dejavnike. Podobno sem se akorda na kitari (samo)ucila tako, da sem hkrati imela v glavi akord, ki ga hocem 'dobiti ven' oz. slisati kot celoto - hkrati pa sem razgradila ta akord po sekvencah - tako da je vsak ton posamezne strune ustrezal zaporednemu tonu tega akorda - ki sem ga hotela slisati oz. dobiti ven, da je potem vse skupaj izzvenelo v pravi ton (ki pa je sestavljen iz 6)...To je bilo meni npr. LAZJE ( x!x ) - kot si pogledati preprosto v knjizici, katere pike pridejo kam in torej, na katera mesta moram pri posamezni struni s posameznim prstom pritisniti. Vendar - (zelo pomembno!!!!) - moj samouski akord se je prav tako pravilno slisal kot akord profesionalnega glasbenika, ki pozna note (sama ne poznam not, igram, se naucim... po posluhu)... ker pac - C-dur se slisi kot C-dur - ne glede na to, kdo ga igra.Vendar - 'kdo ga igra' - pa je vseeno pravzaprav 'pogojno' - kajti, filing pa je pomemben, interpretacija sama.Tako je vsem jasno, da je Mars vladar ovna, ima cez rdeco barvo, spodbuja energijo, pa vpliva tudi na agresijo, zasluzen je za strast, delovni poriv... in tako dalje....Vendar osebna nota, kar pomeni zaobjet filing charta (ali pac cesarkoli) ki ga obravnavas - pa je point. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 aj,nisem dokončal prejšnjega posta, pa mi je stran pole zmrznila,pa sm pozabu in vzporedno si ti postnila naprej...nič ni smotanga˝˝....samo proučujem in dajem ven opildke iščem ,če je že kaj odgovorjenega za nazaj,da lahko kaj v naprej tut prašam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... tole ze leta nekako raziskujem malo...zadnje cajte nic ne hodim v 'Astrologijo', se opravicujem... nimam cajta in rajs ne padem notri...Saj vem, da dbest fura brez mene in za to sem iskreno vesela in hvalezna, samo vsi ne vejo, pa pac vcasih se oglasim s tem in pojasnim. Opazam pa tudi zdaj, v krajsem cajtu, kako se tudi na forumu tole moje opazanje s tocko duha prav vidno manifestira;recimo Contesa ima tocko duha v dvojckih (pa skoz mi 'fali' en dvojcek pri njej), Selene ga ima v ribah (pa je sicer kozorog, in res je, se strinjam, da del tega najdemo v raku ze, a vendarle ima tudi tisto drugacno, tekoco, neptuinovo noto - in ne samo lunino). Moody ga ima v Biku - in res je tolk razumna in tako nekako stvarno, zemeljsko duhovita, seva ven to, skratka.ce bo kdo kaj opazoval pri sebi, naj pliz javi semle... ker je fajn imet na broju in to zelo redko upostevajo.Uporabijo podatek fortuna, kaj pa zdaj... ni niti nekih razlag, vsaj jaz jih nisem zasledila... tako da me niti ne barajte zanje - ene par sem jih ze napisala, kratkih opisov, ki bodo pac zraven na LNAstro...a me zanima vase opazanje predvsem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Js mam točko duha v Vodnarju! Kakšna podobnost-verjetn že! Mogoče ma tud vezo, da z vodnarji dobr štekam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Sem šla pogledat... duh v devici A se najbolje počutim, če okrog mene vlada ne-red (ok, vsi ostali to tako dojemajo... sama se v tem kar dobro znajdem ). Vendar... v nekaterih zadevah sem dosti natančna... nerada zamujam in ne maram, če drugi zamujajo. Prav tako mi gre na živce prihajanje pol ure prezgodaj in potem čakanje. Denar moram imeti posortiran in zložen. Nerada se lotim pospravljanja, a če (ko) se že, opravim temeljito. Itd... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ...moja točka duha je v BIKU. :o|o: ..to bi lahko pomenilo???. .. trmasta kot bik?? :xx!: ..hmmmmm, mogoče bi to o trmi v časih celo držalo... .. če se jaz odločim, da je nekaj črno, bom pri tem tudi vzratjala, ...me ne bo lahko prepričati, a če kaj hitro ugotovim, da res nima prav to priznam...a moram sama ugotoviti da ni to tako, ne da bi mi drugi solili pamet... :xx!: o pomenu ostalih točk, pa vem bolj malo , razen tega da so.....Tocka Fortune Skorpijon Kulminantni planet VeneraVzhajajoci planet VeneraDomicil Merkur Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jest sm najdla točko duha v škorpijonu , fortuno pa v devici :wOOt: nč ne štekam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ja, saj smo vedeli...duh v sco... ..lisica, ne moreš se skriti... zdaj je Marsa nekaj omenila, da piše o arabskih točkah...pa smo že navalili... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ja kaj je hipotenuza zdele tale točka...kr neki...lisičji brlog al kaj? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 .v analizi Lune ne piše v kateri hiši se nahajajo te točke, hmmm (samo stopinje)..mam Duha v Levu in Fortuno Škrpijonu2h Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Točka srečeTočka sreče v hiši prinaša profit na področju:1. hiši: od sadeže lastnega truda, posebno pri aspektu z Jupitrom ali Venero2. hiši: od posest, lastnine ali službe3. hiši: s pisanjem, publiciranjem, reklamo in od bližnjih sorodnikov in kratka potovanja4. hiši: z zakladom, kovinami, minerali ali zemljišča. Kaže na dediščino od očeta5. hiša: s posli tveganja, otrokom, mladih ljudi ali kot poslanec. Kaže na dober razvoj otrok6. hiša: od premožnih tetah, stricev, uslužbencev, živali ali od storitvenega podjetja ali obrata v zdravstvu7. hiša: od osvojitve, partnerstva, zakoni ali ugodne posle8. hiša: od dediščine, ali denar drugih ali od pokojnih9. hiša: od cerkve, izobraževalnega blaga, tujcev, izumov in knjigah10. hiša: poslovnega dobička in pride zaradi srečnih dogodkov do časti in napredovanja11. hiša: od prijateljev na visokih položajev12. hiša: od skrivnih, tihih in nepričakovanih virov. Malo obnovimo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Še zmer ne vem kaj pomen moja točka Duha? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Nic hudega, saj mnogi se pointa sonca ne poznajo....Malo razmisli, kaj bi lahko bil duh v vodnarju... ali pa v biku... kaj je sploh to 'duh' itd. Duh v Biku, razumen, stvaren, zemeljski, v Vodnarju, lahko tudi genijalen, lahko pa se izgubi v oblakih, vendar vsekakor stremi k novostim...Ipd. Ne me sprasevat po posamicni razlagi tocke, ker je b.v., da se pojavi nekje na forumu prej kot pa na softveru, kjer bo to kot del placljive usluge (sicer bo cena simbolicna)...Poleg tega pa kot kaze to ne bo samo na LN, pa je potem toliko bolj delikatno... p.s. Moti me, ko tocko Fortune ne samo imenujejo tocka srece, pac pa se pojmujejo tako, ces kar ena sreca zdaj...In kaj ce je v Raku?V bistvu ne gre za sreco kot nekaj podarjenega, temvec za nase korake, ki smo jih naredili v tej smeri.Pri duhu pa gre pac za cisti duh, spirit, brez teze telesnega, osebnega in brez teze spominov, navezanosti, custev - cisti duh.razmisljajte tudi sami malo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ja tocka bogastva ? pa tocka uspeha kaj pomen dejansko...to Hm, ja, teh tock je na kupe...kako postekamo bistvo oz. kaj naj bi sploh predstavljale in pomenile?najboljse si je preprosto ogledati 'formulo', iz cesa je dobljena posamezna tocka, kajti tocke so razmerje med polozaji v osebnem horoskopu, vedno izvirajoc iz ascendenta - potem energije odvzemamo in pristevamo, tako v grobem... Drugim tockam se nisem tako posvetila in ne tolk raziskovala v tej smeri, da bi tezko sklenila kaksne vzorce, pac pa pri teh dveh tockah pa vseskozi opazam rdeco nit in dejansko manifestacijo slednjih tudi na vidnem nivoju. Dobro moramo poznati bistvo in sporocilo, energijo posameznih znamenj in tudi energijo planetov - in ce bomo tako tocko energije racunali po obrazcu ASC + Mars - Luna, bomo dobili neko tocko, zavedajoc se vseskozi te preproste formule.Torej kaj dobimo, ce energijama ascendenta in marsa odvzamemo energijo Lune... itd. torej v tem primeru cisto delovanje, brez custev, spominov, nihajocega razpolozenja ipd.Podobno je s tocko fortune in tocko duha (sem pa to ziher ze razlagala kje poprej v tej temi)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Obstajajo pa tudi razlicni sistemcki, razlicne formule oz. se slednje med sabo nekoliko razlikujejo... odvisno od postavljene formule...Imas potem tudi tocko smrti in podobne tocke, kii ne ves, kaj bi z njimi. Ampak ko zacnes analizirat malo, iz cesa so sestavljene, energije katerih treh sil so tu zaobjete in na kaksen nacin, zacnes postekavati tudi te tocke oz. kaj pa bi lahko pomenile pravzaprav.Ja, thanx, Bu! p.s. aja, poki, do zdaj me nekako skoraj najbolj 'bega' ravno tvoj duh v levu... in fortuna v sco... hecno... opazam, da nas je ful s tocko duha v sco - zanimivo pa je to, da jo 'dobimo' iz povsem razlicnih polozajev (astra rak/rak/sco, jaz ribi/ribi/sco, cosma rak/tehtnica/dvojcek... itd.).In zanimivo je tudi to, ko imava obe z Astro duh v sco (to se pac vidi, pri obeh ), a seveda Astra nima tudi fortune tam, pac pa v tehtnici - je lahko se kaj drugega za pricakovat in torej bolj predvidljivega? In ravno tu potem vidis, v teh niansicah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 * sem videla, da si podala razlage F v hisah nekaksne...Tudi to me se caka, tudi to bo scasoma gor.Pri aspektih s temi tockami pa jemljem v postev samo konjunkcije in opozicije (pogojno kaksen zelo natancen kvadrat ali trigon ali pa ce gre se za preciznejsi aspekt, pa je toliko bolj zanimivo), vendar orbis jemljem 1 stopinjo do 2 (v primeru konj. in op.), poseben pomen pa ima -zlasti fortuna- ce se pojavi na osi.morda bi lahko sli se dlje (in morda bomo nekoc pac sli) in bi nekako iskali tudi vzorce prejsnjih lajfov v tocki fortune npr.Meni se je kar v nekaj primerih zelo poklapalo (glede na druge sisteme, prek katerih lahko kao prodremo v to).Torej, karmicnosti ne iscem samo v cvorih, saturnu, retro planetih, pac pa tudi v tocki fortune, sploh ce se pojavi na pomembnem mestu (denimo jaz ju imam po eno stopinjo odaljeni od asc, eno v 12. in 2. v 1. hisi, kar sovpada z nekim podatkom, ki naj bi razkrival moje zivljenje oz, smoter, rdeco nit - skozi vse lajfe)... Skratka, cisto koristno bi bilo, ce bi napisali ne samo, v katerem znamenju sta se pojavili ti tocki, pac pa tudi, v kateri hisi in kaj sami opazate.Tu je kul, ker se lazje in se hitreje dobimo vzorec, ko je veliko sodelujocih, pa bolj ali manj poznamo pomembne tocke drug drugega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 ja to si pol pogledas, ce je na tolk sco, pogledas tam, kje se zacne tista hisa in presodis pol... tvoja je najbrz 2. ali 3. ...ne, fortuna v sco ni nepredvidljiva, ravno nasprotno, tako si nastima, da vse tako pelje - samo. Jaz mam tud to fortuno, ni pa med 'najsrecnejsimi', glede na to, da jo interpretirajo kot srecno tocko - devica, sco, kozorog, to je taka fortuna, kjer se mors bl sam matrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 ...dobr se je kul da obstaja stran k ti izračuna to, sam kwa ti korist če ni niti razlage kako si to razlagaš... Hm, ja, jasno, v bistvu, sam po drugi strani pa je pac tako...A ni fajn, da ti izmerijo nekje pritisk ali krvni sladkor, holesterol..... (seveda ze slednje proti placilu), ampak blazno fajn pa bi bilo zraven dobit se kar taka skripta - ker - kaj pa ti koristijo izvidi, ce jih ne razumes... ... najbolj iznajdljivi bodo brskali po buklah, tisti z najvec domisljije in s predhodnim osnovnim znanjem astrologije se bodo spuscali v plasti, postekavali sami... drugi pa bodo odvisni od 'sem pa tja' besede, ki jo bodo kje takole ujeli. No, res ni fer, da bo nekdo placal za nekaj, kar bi vsak lahko 1000x prebral na nekem forumu, po drugi strani pa je res, da je kul nuditi zraven malo vec, tako bom (seveda pa je odvisno tudi od casa + energije) dala zraven kaksno kljucno besedo, en stavek mogoce...da bo torej tudi tu vsaj malo gor, da se bo lahko zainteresirani vsaj oklenil za nekaj, da bo nadalje potem sam bluzil. ... se vedno pa so dobrodosli vasi komentarji, ki bodo vkljucevali obe tocki v znamenjih in v kateri hisi sta - in po moznosti celo, ce kaj sami opazate... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tocko Duha pa imamv Biku (22°19`13)- 10 hiša....tisto kar je napisala marsa za točko duha v biku (razumen, stvaren, zemeljski)... poklic sem si res izbrala tak, glede na to da je ta točka duha pri meni v 10 hiši, ki predstavlja kariero.... jaz tudi imam točko fortune v škorpijonu ( 10 10 11)- ( v 4. hiši).........v tej hiši je še mars in uran.... KATERA JE TPČKA BOGASTVA??? TOČKA DUHA ALI... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ...men se zdi, da je to dost, da si lahko vsaj zračunaš, pol pa če imaš interes.....se velik najde na netu tudi po drugih straneh, pa na forumu......pa še kakššno angleško stran.......pa se mozaik ustvarja....... pred nekaj meseci sem bla pravi laik na tem področju..... sedaj pa že vem nekaj stvari ( sicer je to kapljica v morju)... a vseeno nekaj je.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Lilija, nobena od teh... Se jo zracuna drugace, saj je v tej temi nekje en link se mi zdi, pa si mal oglejte, sicer razlag ni nikjer, a lahko vidis, iz cesa je kaksna formula sestavljena in kako tocko torej 'dobis'.Ne vem kaj bi bila tocka bogastva - recimo Asc + (recimo) vladar 2. hise - Luna (so pa tudi formule razlicne nekoliko med sabo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Točka Duha v 3.h 29. st. Škorpijona (v trigonu s Soncem)Točka Fortune v 10.h10. st. Raka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 A daj, Stanka, tudi ti imas duh v Sco, no in se pri tebi ni tako presenetljivo to.... sem ze veckrat opazila, kako znas bit tudi zelo prodorna in ponosna na nek nacin, ko sem ti enkrat rekla stankica, pa si bila jezna. v 3. hisi...Fortuno pa v raku? Pih, srecka. In v 10.! Jaz pa v 1. (duh) in 12. (fortuno) - saj sem ze povedala?Oboje pa v konjunkciji z asc in torej v trigonu z luno in merkurjem (mars pa je za te tocke -da bi tvoril aspekt- predalec, prav tako neptun). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Duh v 1 je močen in mi je očiten, kaj pa Fortuna v sanjavi, nekako bolj tihi in neoprijemljivi 12. dela... trigon Luna (dom) + Merkur (internet) Ej Neptunka, kaj pa to misliš, ker Neptun ti je konec 12.h -kot da bi že od prej svojo umetnost prenesla iz prejšnjih življenj tudi v to... Nič planetov nimam v Raku ali Škorpijonu in ta Točka Duha je 29 st. 42 min. (Škorpijona za rep ulovila) Ja, včasih prodornost miselna (tudi zaradi zračnega Pluton trigon Mars v Dvojčkih)Tiste fortune se niti ne zavedam kaj dosti...ker vrednotim bolj duhovno, v bistvu se učim večjega zavedanja in spoštovanja do materialne plati. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.