Marsa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 ... mi imamo (v druzini) npr. kar posreceno in se ze pri nas lepo vidi, kako delujejo te tocke prav konkretno v znamenjih...Denimo Mitja je skorpijon, nic nima v Vodnarju (jaz imam recimo saturn v vodnarju in uran kulminanten in v preciznih aspektih), a ima ravno on tocko duha v Vodnarju in tocno tak je ves on; sedi vse dneve za racunalnikom, ustvarja, rad ima mir, samoto, v bistvu dela za visje cilje nekako, izpopolnjuje, point mu je v tem.... racunalnistvo, programiranje... In tudi kaksen je kot clovek... v bistvu distanciran in vedno v glavi kombinacije, da ne govorim o inteligenci.To je delno ze sco, boste pomislili, seveda, a gre za drug stos, sco je zelo intenziven, on pa je zelo lahkoten v ustvarjanju, itak pa ima mocno tehtnico - asc in venero in merkur in uran. Komot bi mu pripopal Vodnarja, ravno zaradi nacina razmisljanja, furanja v lajfu in tko, ker po videzu je pa precej skorpijonski, tehtnica pravzaprav se nekako zakrije, kljub stevilnim polozajem v bistvu ni najmocnejsi fact njegovega charta (ceprav je se venera koncni dispozitor).No, jaz pa med nama nisem skorpijon, pa imam duh tam, pa je v nasi family kot da bi jaz bila skorpijon... prodorna sem, prec vse uocim in (vsaj kar se tice razmisljanja) sem blazno prakticna in malo sem tudi kruta, prav tako pa mi pase po svoje prckat, samo ce gre mitja visje in sirse, grem jaz globlje in podrobneje. No, res da sem asc, pa da je pluton na mc, a vseeno, menim da je res prav tocno duh ta, ki je pri meni skorpijonski (nenazadnje morda tudi zaradi trigona - 1 st. orbisa - z merkurjem).No, tamali pa je riba, dvojcek, luna v biku, in dejansko se mu ze od malega prav opazi njegov duh v biku - kajti to njegovo furanje, previdnost v lajfu in vse - ni samo Luna... On ima prav tak duh... stvaren je, najbolj nekako smisla za cash v nasi family, trden, cvrst znacaj, vse rad realizira in materializira, torej neverjetno se mu ze od majhnega vidi tale duh. In ob obeh najpomembnejsih nestalnih! zanimivo je, da imamo vsi trije v bistvu stalen duh, prevzaprav kao neujemajoc, a smo se naucili nekako drug z drugim furat in skupno vsem pa je - potreba po miru. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 ...Tiste fortune se niti ne zavedam kaj dosti...ker vrednotim bolj duhovno, v bistvu se učim večjega zavedanja in spoštovanja do materialne plati.Saj tako je tudi misljeno, saj ravno pravim, kako jo bedasto obravnavajo kot 'sreco', nihcew pa ne ve tocno, kaj in kako bi to pomenilo in si to razlagati. sem vmes pisala, tako da nisem videla tvojega prejsnjega komentarja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 moj ima tu bolj sproščeno Točko Duha v 5.h v ukleščenem znamenju Strelca na 28.st. in zagnano Fortuno na 22.st. Ovna v 10.h Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 ampak mi je res hecno, da imas tocko duha tule... ja, res da je na koncu sco, a gre za TOCKE, tako je precizno tole, deluje torej tam kjer je, ker uposteva energijo, povzetek znamenja (in hise, sploh ce je na osi ali morda cisto v sredini, o cemer pa si se nisem mogla ustvariti pravega mnenja)...Ful zanimivo, saj sem ze pisala...Ko sem tole raziskovala, ne samo arabskih, pac pa vse, me scasoma sploh ni zanimal asc vec in to, ceprav si ga seveda potreboval za izraqcun tock, vendar ta razmerja, ki jih dobimo v teh tockah oz. kar te tocke pravzaprav sploh so - in so res neverjetni rezultati... podobno kot z Luninim vplivom (ali na sploh pri planetarnih vplivih), neverjetno, ce gledas 'zanazaj', kaj se je vse poklopilo.Prav tako je tu.Ljudje, ki imajo povsem neujemajoce polozaje, povsem neujemajoce merkurje, hise zracne denimo (pac vse aspekte, taksne in drugacne), se recimo tule 'najdejo' s podobno namero, ciljem duha. Fortuno pa jemljem tudi karmicno, kot sem mensezdi ze rekla, torej ne gre za sreco, ki pade z neba, nekaj, cesar si recimo 'nismo zasluzili', pac pa je energetska nagrada ne samo v tem lajfu, pac pa kot nekaksna rdeca nit, nadgradnja osebnosti skozi lajfe... Zanimivo je, ko je fortuna veckrat bila neverjetno povezana ali pa vsaj na poddoben nacin zlahka interpretirana (vsaj v nekaterih kljucnih momentih) z vozli, retro planeti in podobnim, pa ceprav seveda to nima nikakrsne zveze (v konkretnem primeru - fortune),. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Obstaja tudi točka poroke, sem hotela to preveriti, a sem potem vedno pozabila. Priznam, da točk nisem še kaj dosti raziskovala. Ko recimo iščeš odnos in dojemanje, doganje na področju denarja, tam bi prištela točko Fortune+2.hišo, Jupiter. Takrat ko bi gledala odnos do duhovnosti pa točko Duha, Neptun, Merkur,3.h (oz. bolj prav je 9.)Uranski astrologi dajo tudi velik poudarek midpointom. V bistvu lahko vse to poglobi potem eno točno določeno raziskovanje v osebnem horoskopu. Mislim, da lahko še ne vem kako dober program za astrologijo obstaja, vendar astrolog je tisti, ki izlušči ven in poveže stvari. Točke in kentavri, mp itd. vse samo še poglobijo. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 ....Uranski astrologi dajo tudi velik poudarek midpointom. ...Pih, torej sem oboje - plutonski in uranski (ker ce so tocke plutonske, globina, razmerje, nianse, so midpointi uranski, pa res!). Pih, da ne zacnem o tem, sicer pa imamo temo - sem ze prejle hotla tocno o tem, beres misli, pa si potem premislila, ravno zato, ker imamo posebno temo. Aja - tudi pri MP mi vse dela, meni ze - imam namrec 'vse' v dvojckih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Zanimivo, nisem vedela, da točka duha opisuje tudi značaj, jaz jo imam na 17 °vodnarja v 9. hiši, v trigonu z Marsom, Soncem. V karti mojega partnerja sem nakazana kot vodnar, in v karti moje sestre tudi.... Meni pa se zdi zanimivo, kako točka moškega in ženskega otroka lahko resnično kaže spol otrok.Pri Lady Diani bi glede na to, da je vrh 5. v biku in da je Venera v 5. hiši, lahko sklepali, da bo imela deklice, pa , ker je točka moškega otroka v konjunkciji s to Venero v peti hiši, zato sta fanta. Zanimivo. Podobno tudi pri moji tečajnici. 5. hiša v raku, Luna v ribah, toda točka moškega otroka v konjunkciji s točko otroka, v konjunkciji z Merkurjem, ki predstavlja otroka, v sekstilu z Venero, ki predstavlja plodnost. Pri arabskih deležih je potrebno gledati tudi dispozitorja, zanima me Marsa, kaj bi ti gledala, če se zavedamo, da je ta tehnika starodavna, egipčanska tehnika, v primeru vodnarja, Urana ali Saturna. Meni se zdi, da je potrebno gledati oba. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 O, Mihela, vidis, zanimivo, jaz pa tega nisem nikoli gledala, a vec kot ocitno je, da delujejo... v tiste ki se vanje poglobis, potem postekavas. Ful zanimivo, ma meni so cisto magicne, cist se mi poklopijo.Zdaj mi ne bos verjela, a ko sem vidla, da je Mihela komentirala, se mi je prav zdelo, da bom videla, da bo pisalo duh v vodnarju. Kot Mitja, tak folk je blazno rpedan delu, ideji.... dobra tocka duha - za duha. Hm, moram mal pomislit... ves kaj sem denimo ugotovila pri sebi.... da je morda vladar jupiter oz. mars delujoc bolj na tej ravni ko si se, ko sem bila recimo otrok (in res sem bila bolj navdusena, sportna, ribja - jupitrovsko ribja)... no potem pa prihajajo do izraza visje plasti in torej vanzemaljci in njihov vpliv... pri meni pac neptun in pluton (ki sta nekak 'povezana).. Tko da bi tako gledala tudi, pa se kako drugace...Saj tale primer Vodnarja glih je pa zelo zanimiv, ker dostkrat opazam, kako je pri vodnarjih dejansko tudi saturn mocen... tako da bi v tem primeru res upostevala oba. Saj jaz tud pri tebi opazam mocna oba, me je sploh v zacetku presenetilo, da si tehtnica, jaz bi ti pripisala Vodnarja ali Kozoroga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 moja točka duha v kozorogu in res moram vse zrealizirat, kar si zamislim...pa čeprav počasi, sploh ni bistveno...pa hladna delujem folku na prvi vtis...hm...a še kaj? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Mi je vsec, da si 'zapopadla' tole tocko, Amis, in da sama raziskujes, res kul... poznam vas kar nekaj, pa je dejansko tale rdeca nit...zelo kozorogovski aspekt, ce ni njegov sistemcek, vcasih v zacetku nic ne steka...Ko pa pac realizira zadeve, pa sele si lahko sploh predstavlja.Imam eno znanko, ful dobro slikarko, ki ima tale polozaj, sicer pa precej v biku,a tud v dvojcku al kako ze... skratka, zarad dvojcka bi 'morala' imet drugacne sisteme... kaj se mal poglejte - karmicne zveze (s svojimi drugimi tockami)...recimo kaj jaz vem - vozli, v kateri hisi in to, ko je par metod za ugotavljanje kao prejsnjega lajfa in to...A zanimivo, meni se poklopi s tem. Aha, pa se nekaj za Mihelo - Mihela, jaz pa pridem pri Mitji kot Dvojcek - kar je cist res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 definitivno včasih v začetku čisto, ama čisto nič ne štekam. dokler ne nardim, pa mal ponavljam vajo. pa mehanika mi gre veliko bolje, kot pa računalniške stvari. hecno pravzaprav, ker imam sicer zelo dobro predstavo, pa domišljije na pretek.je pa res, da moram vse ideje zamaterializirat (fizično opravit delo, narist, napisat...skratka dat v material, prizemljit al kako bi se reklo)...pa vse moram razumet...slej ko prej...... v bistvu je zlo kul tole...pri vsej domišljiji bi se lahko čist komot zgubila v nekih drugih dimenzijah...ampak je moj duh brihten in uspešno skrbi za prizemljitev in praktičnost...sam včasih je pa ubitačna kombinacija (razmišljanje+čutenje+čustvenost+akcija)..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Meni pa se zdi zanimivo, kako točka moškega in ženskega otroka lahko resnično kaže spol otrok.Pri Lady Diani bi glede na to, da je vrh 5. v biku in da je Venera v 5. hiši, lahko sklepali, da bo imela deklice, pa , ker je točka moškega otroka v konjunkciji s to Venero v peti hiši, zato sta fanta. Zanimivo. Podobno tudi pri moji tečajnici. 5. hiša v raku, Luna v ribah, toda točka moškega otroka v konjunkciji s točko otroka, v konjunkciji z Merkurjem, ki predstavlja otroka, v sekstilu z Venero, ki predstavlja plodnost.sam kok je tole res zanimivo....Da potem se sam na primerih lepo vidis, in se kar poklopi in poklopi, bom tud jaz zdaj se na to pozorna (kjer se bo pac dalo).Ne bi verjel, kaj vse dela!Zato se folk kar ustrasi, da se bodo kar izgubili v vsem tem, samo potem se itak eno na drugo nalaga in vse bolj ti je vse jasno, a nikoli pa cist vse - da je bolj zanimivo. Res, Amis, tebi se tudi vidi, ker ob sco, dvojcku, devici, vodnarju ali kaksen mix podoben si ze, je v bistvu kar cudno, da si tukaj taksna.... v teh primerih se lepse vidimo... al pa recimo pri mitji, ki nima nic v vodnarju...jaz sem itak ze sco v asc in pluton na mc, pa zdaj pac se ta tocka (ceprav je to res prav duh pri meni), a v teh primerih pa se v nic ne preplete in lahko skoraj 'loceno' vidis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Marsa, točka Duha, mi je čisto razumljiva, saj se je že velikokrat zgodilo, da je okolica mislila, da sem dvojčica in ne škorpijonka! Kaj pa točka Fortune, imam jo v Devici?Ali to ponazarja moja natančnost in doslednost pri vsaki stvari, da sem rada obdana z lepimi stvarmi in mora biti vse zelo urejeno? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 marsa, točno tak mix... ...me vedno znova presenečaš, s tem, ko si vse zapomniš...heh, jaz pa mal po dvojčevsko, kar se spomina tiče Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Marsa, točka Duha, mi je čisto razumljiva, saj se je že velikokrat zgodilo, da je okolica mislila, da sem dvojčica in ne škorpijonka!Saj res Contesa!!!! Ti si tud super primer! saj ves, skoz sem 'pogresala' enga dvojcka pri tebi, ja, ja, evo. No tu lohk super vidimo. ja, dobr si postekala fortuno, ce cisto po domace recemo, glede na to, da se fortuna interpretira kot 'sreca', da fortuna v devici, sco ali kozorogu niso med najsrecnejsimi fortunami oz, se je treba malo bolj matrat... vec moras sam naredit..Recimo fortuna v ribah ali raku, to je cist nekaj drucga... Devica, to bi bilo tudi, da v bistvu z vsemi majckenimi korakci na poti, ki je sestavljena iz vec majhnih poti, si zgrajujes svojo sreco, v bistvu si prilagodljiva in ker se ne zanasas nanjo po defoltu, te v bistvu nic ne more presenetiti.Cakaj ce imas v devici, v kateri hisi bi to bilo, v kaksni 5.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 kaj pa točka fortune v ovnu?moja interpretacija bi bila nekako taka: ognjevito se zaženem v delo, ki me veseli, ki mi je izziv ali me navdihuje. pol mi ni žal ne časa, ne truda, skenslam noči in spanje...potreba po gibanju, akciji....rutina ubija... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Cakaj ce imas v devici, v kateri hisi bi to bilo, v kaksni 5.?To pa ne vem! Je na 24 stopinj 56`14! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hmmm, na kolk Bika imas asc, Contesa? ker hise niso nujno enako velike (zdaj ko v glavnem ne delujemo po sistemu enakih his)...No, ja, 1x poglej, ce se bos spomnila, lohk bi bila tud v 4. ali 6. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hmmm, na kolk Bika imas asc, Contesa? ker hise niso nujno enako velike (zdaj ko v glavnem ne delujemo po sistemu enakih his)...Bika imam na 24stopinj47`34! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 kaj pa točka fortune v ovnu?moja interpretacija bi bila nekako taka: ognjevito se zaženem v delo, ki me veseli, ki mi je izziv ali me navdihuje. pol mi ni žal ne časa, ne truda, skenslam noči in spanje...potreba po gibanju, akciji....rutina ubija...Moras imet vedno (pravzaprav je cist pri vsakem polozaju tako) v glavi hkrati se naravo polozaja, v tem primeru tocke fortune.Torej - kaj pomeni? Nase kroake, ki jih delamo za doseganje 'srece' in pravzaprav tudi nase pojmovanje slednje.V Ovnu - ognjeno, ja, po eni strani si privzema prevec, se nad vsem navdusi na svoji poti, 'vse kupi', ker ne zna izostriti, pa mu dobro povsod ratuje, pa je zato kaj delovanja tudi 'v prazno', a po drugi strani pa je v tem smislu egoist in bo zagotovo dobro poskrbel zase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 V tradicionalni astrologiji so točko sreče povezovali predvsem s financi in glede na njeno pozicijo si videl s čim lahko človek služi. Na primer točka sreče v ovnu, lahko s športom, vojsko, podjetništvom, motivacijo drugih in tako naprej. Potem pa glede na hišo in aspekte lahko bolj določiš. Na primer jaz imam točko sreče v 5. hiši v konjunkciji z Merkurjem in Uranom, na njunem midpointu in v 5. hiši. Služim denar s poučevanjem (5.hiša in Merkur), z astrologijo Merkur Uran, z ljudmi, ki imajo težave( škorpijon). Zaradi škorpijona bom mogoče kdaj služila tudi s kakšnimi astrološkimi raziskavami, ali zaradi vpliva 5. hiše in skorpijona, bom služila s erotičnimi pisanjem, ha ha... Ugotovila sem, da ljudje, ki imajo točko sreče na ascendentu ali v konjunkciji ali aspektu z vladarjem ascendenta, da imajo več sreče v življenju, kot bi imeli Jupitra tam. Zelo zanimivo. Kot neka zaščita. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ha, jaz imam tako tocko fortune kot tocko duha oddaljeni od asc 1 stopinjo.Sreco v lajfu?No, tu smo pa pol pri tistihle polozajih, ki sem prej govorila, da pa niso glih (devica, sco, koz.).Jo imam v sco torej, pravzaprav sta med sabo v konjunkciji (tocki duha in fortune).Imam seveda eno svojo teorijo in razlago...V bistvu moras gledat znamenje, no, kakorkoli obrnem.. Ja, tako so vcasih gledali.Ampak saj to je ravno hecno in zanimivo pri astrologiji - da deluje v vseh plasteh, torej tudi tistih najbolj ocitnih, deluje prav dobesedno veckrat.Imam venero v biku - mamo bika.Imam saturn v 3., desetletje starejsi sestri, ful starejsih bratrancev in starejsi fantje z dvorisca (moja druzba v otrostvu)Uran v 9. - odstekano na poteh, tezave, a tud ful dobrega, nepredstavljivega (tema Stopanje)neptun v 12. - v mezincu imam intuicije in te zadeve, pac pa sem celo dejansko bila v chuzi ze in to dvakrat (sem zandjic rekla, da sam enkrat). Haha, in pazi to, midva z Mitjo - On ima Luno na MC (lunin) in jaz Uran (net). p.s. Fortuno imam v trigonu s soncem, luno in merkurjem in prav tako duh, ker je vse okol 22-24 stopinj.p.s. 2 - x!x haha, to bi pa rada vidla - z eroticnim pisanjem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ugotovila sem, da ljudje, ki imajo točko sreče na ascendentu ali v konjunkciji ali aspektu z vladarjem ascendenta, da imajo več sreče v življenju, kot bi imeli Jupitra tam. Zelo zanimivo. Kot neka zaščita. Zanimivo,Mihela!Ko si omenila tole srečo, sem se spomnila, da sem že velikokrat za las ušla prometni nesreči, kjer prav gotovo ne bi preživela! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 hvala za razlago marsa in mihela!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hm, no da vidmo kaj imamo torej Duh v Ovnu - (Hesse)Duh v Biku - Moodymoon pa se ena je tule rekla, pa mislim da tudi El NinoDuh v Dvojckih - ContesaDuh v Raku - (Picasso)Duh v Levu - BuenaDuh v Devici - Coccinelle (Clint Eastwood)Duh v Sco - Astra, Cosma, Stanka, Ich, (Walt Disney, Van Gogh)Duh v Strelcu - (Marlon Brando)Duh v Kozorogu - Amis, MBMetuljcicaDuh v Vodnarju - Mitja, Mihela, Triple, (Hitler)Duh v Ribah - Selene Fortuna v Ovnu - Amis, Coccinelle, Triple xFortuna v Devici - Contesa, CosmaFortuna v Tehtnici - AstraFortuna v sco - Buena, Mihela, IchFortuna v Strelcu - MBMetuljcica Teh se zaenkrat spomnim, kar tudi v enem smislu pomeni, da 'delajo'. * Postopoma dodajam posamezne tocke, ko kdo poda svoje. **V oklepajih in s sivo barvo sem dodala nekaj znanih osebnosti, kolikor sem se jih spomnila in imela sploh podatkov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.