kamikaze 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa? zakaj? zato ker je vse povezano in vsako bitje in vsaka stvar sta delček celote. In s tega stališča ni nobena stvar ali bitje več ali manj vredno kot ostala. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Tokrat se strinjam 100% z tvojo izjavo shaolin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 joj, to se pa redko dogaja...... dobr no Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? zato ker je vse povezano in vsako bitje in vsaka stvar sta delček celote. In s tega stališča ni nobena stvar ali bitje več ali manj vredno kot ostala. hja odvisno kake kriterije ma gdo.......zame definitivno so več in manjvredna bitja.......maš črve pa maš ljudi......pa ljudje se pol spet razdelijo mal.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja odvisno kake kriterije ma gdo.......zame definitivno so več in manjvredna bitja.......maš črve pa maš ljudi......pa ljudje se pol spet razdelijo mal.... je res, ampak to so zunanje forme. Kot bitja pa smo vsi enaki oz. vsaj naj bi bli. Meni se zdi bolj prav tako gledat, ker če začnem predalčkat po kategorijah, ne pridem nikamor... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Verjeti VASE je prvi korak na poti do SEBE.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? zato ker je vse povezano in vsako bitje in vsaka stvar sta delček celote. In s tega stališča ni nobena stvar ali bitje več ali manj vredno kot ostala. In kolko zaslug ima na primer čru za to, da sploh JE. Je mogoče ustvaril sam sebe? Ali ne gre vse spoštovanje tistemu, ki je zaslužen za to, da čru sploh obstaja, in ne črvu samemu? In spoštovanje torej mora biti do življenja samega, in ne do črva. Razen tega, če je vse povezano, a to res pomeni, da je vse enako vredno? Se ti zdi tvoj mezinec enako vreden kot tvoja glava? Ti je res vseeno, če izgubiš mezinec ali glavo, al ni to le mal razlika? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Men je una zapoved dobra, ki gre približno takole.NE ŽELI BLIŽNJEGA ŽENE, ZAKAJ DRUGIM LAJŠAL BI GORJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je una zapoved dobra, ki gre približno takole.NE ŽELI BLIŽNJEGA ŽENE, ZAKAJ DRUGIM LAJŠAL BI GORJE jao jao upam, da ima bog zakrite očke in vato v ušesih.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kolko zaslug ima na primer čru za to, da sploh JE. Je mogoče ustvaril sam sebe? Ali ne gre vse spoštovanje tistemu, ki je zaslužen za to, da čru sploh obstaja, in ne črvu samemu? In spoštovanje torej mora biti do življenja samega, in ne do črva. Razen tega, če je vse povezano, a to res pomeni, da je vse enako vredno? Se ti zdi tvoj mezinec enako vreden kot tvoja glava? Ti je res vseeno, če izgubiš mezinec ali glavo, al ni to le mal razlika? vidim, da se ne zastopimo. Mišljena je vrednost vsake eksistence kot kreacije. Lih k daješ primer črva - si ti kej bolj zaslužen za svoj obstoj kot črv? Mezinec ali glava - z biološkega stališča je glava vredna več, ampak še enkrat - ne govorim o taki vrednosti. Glava je samo na višji stopnji, tako rekoč bolj izpopolnjen izdelek. Upam, da tvoje pisanje ne pomeni, da ločuješ ljudi po kategorijah. Pa ne samo po moči, denarju in ne vem čem še, tudi ločevanje po lastnostih je napačno, če jih ločuješ zato, ker se ti zdijo poštenost, volja, "poduhovljenost" (namenoma v narekovajih) kao dobre lastnosti, vsa nasprotja pa slabe. Eno dobro definicijo spoštovanja lahko uporabiš, če ti to ne gre: spoštovanje pomeni, da dojameš, da drugih živih bitij nikakor ne moreš popolnoma razumeti, ker si v nekem smislu ločen od njih. Tudi če se ti zdi da nekoga zelo dobro poznaš, pomisli: ali ga res? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jao jao upam, da ima bog zakrite očke in vato v ušesih.... Daj no, če nab bilo greha, pol tud nas ne b blo, bodi sigurna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 mi vsi smo otroci Ljubezni in ljubezen NI greh v to sem pa sigurna... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mi vsi smo otroci Ljubezni in ljubezen NI greh v to sem pa sigurna... Tako ko maš v mislih ti al pa celo jst je greh in to smrtn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 jajaj direkt u peklu se bosta cvrla.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 kdo to Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 heheheh le kdo? aaaa? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheh le kdo? aaaa? Pa res kdoooooooooooooooooooo?????? Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 tuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!! koga sem zadela..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!! koga sem zadela..... Tud ti se boš večno cvrla v peklu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 hee ehehe pajade.........čaki..jest sem ku izbrušen diamant..hahahah a ne pincipeska? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 si izbrušena in nabrušena češpljjjica..... sevašššššššššššššš Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ta bo ja......ej me še enkrat poglej :xx!: te prosim...hihihi Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hee ehehe pajade.........čaki..jest sem ku izbrušen diamant..hahahah a ne pincipeska? KO SEM BILA MAJHNA SEM IMELA MAJHNO, KO SEM BILA MALO VEČJA, SEM IMELA MALO VEČJO,KO SEM BILA VELIKA, SEM IMELA VELIKO, VELIKO, VELIKO, AMPAK NE TISTO KAR VI PRAŠIČI MISLITEAMAPK VELIKO VELIKO VELIKO LJUBEZEN V BOGAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 KAD SAM BILA MALA .................. NISAM ZNALA...A SAD HVALABOGUZA 3 KANTE MOGU..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAD SAM BILA MALA .................. NISAM ZNALA...A SAD HVALABOGUZA 3 KANTE MOGU..... Tudi zaradi tazga razmišljanja se boš cvrla v peklu KER BOG VSE VIDI IN VSE VE, DA GREH SE DELATI NE SME Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.