Skoči na vsebino

Deset božjih zapovedi

Todika

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>hlapek moj.... x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx

Pa kako naj bom jezen nate aaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa danes me tle že vsi zajebavajo in mi grozijo. Imam res težko živlenje, edino ti me še razumeš(pa še ena tle) drug pa vsi proti men. Odpuščanje jim ni vrlina. Veš kako je reku kristus še enemu od križanih, ko se je pokesal. Še danes boš z menoj v raju x;)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pa kako naj bom jezen nate aaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa danes me tle že vsi zajebavajo in mi grozijo. Imam res težko živlenje, edino ti me še razumeš(pa še ena tle) drug pa vsi proti men. Odpuščanje jim ni vrlina. Veš kako je reku  kristus še enemu od križanih, ko se je pokesal. Še danes boš z menoj v raju x;)x

veš kaj....mam te rada:)))****** x:Xx x:Xx x:Xx x:Ix

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

veš kaj hlapek moj...odpusti jim,saj ne vedo kaj delajo.)!!!

x:Xx x:)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>vidim, da se ne zastopimo. Mišljena je vrednost vsake eksistence kot kreacije. Lih k daješ primer črva - si ti kej bolj zaslužen za svoj obstoj kot črv? Mezinec ali glava - z biološkega stališča je glava vredna več, ampak še enkrat - ne govorim o taki vrednosti. Glava je samo na višji stopnji, tako rekoč bolj izpopolnjen izdelek. Upam, da tvoje pisanje ne pomeni, da ločuješ ljudi po kategorijah. Pa ne samo po moči, denarju in ne vem čem še, tudi ločevanje po lastnostih je napačno, če jih ločuješ zato, ker se ti zdijo poštenost, volja, "poduhovljenost" (namenoma v narekovajih) kao dobre lastnosti, vsa nasprotja pa slabe. Eno dobro definicijo spoštovanja lahko uporabiš, če ti to ne gre: spoštovanje pomeni, da dojameš, da drugih živih bitij nikakor ne moreš popolnoma razumeti, ker si v nekem smislu ločen od njih. Tudi če se ti zdi da nekoga zelo dobro poznaš,  pomisli: ali ga res?

Pa se teb zdijo vse stvari, ki si jih naredil v življenju, enako vredne. Al nis na kakšno svoje delo bol ponosen, ti pomeni več, kot kakšno drugo delo. Ti ne pomeni tisto, v kar si vložil velik truda in ti je dobro uspel, več kot nekaj na hitr narejen pa bol podrekan?

In človek je nekako le več kot žival, ima več svobodne volje, ki je pogoj, da nekako le ustvarja samega sebe.

Ne ločujem ljudi po kategorijah, ampak spoštujem pa ne vse enako. In kaj pol?

Tvoja definicija spoštovanja pa mi deluje mal blesavo. A če črva ne razumem popolnoma, pol ga morm zato spoštovat, al kaj?

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

A če črva ne razumem popolnoma, pol ga morm zato spoštovat, al kaj?[/QOTE]

x:)x ja vsako živo bitje je treba spoštovat xsrcx pa četud ga ne razumeš xrolleyesx kdo pa pravi, da tebe vsi razumejo x?x bisto je, da sam veš kam greš xscratchx da imaš cilj,ki bo TEBE zadovoljil in napolnil z notranjo Svetlobo in Ljubeznijo...saj za to gre , ane, he he xDDx x;)x x:Xx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

A če črva ne razumem popolnoma, pol ga morm zato spoštovat, al kaj?[/QOTE]

x:)x ja vsako živo bitje je treba spoštovat xsrcx pa četud ga ne razumeš xrolleyesx kdo pa pravi, da tebe vsi razumejo x?x bisto je, da sam veš kam greš xscratchx da imaš cilj,ki bo TEBE zadovoljil in napolnil z notranjo Svetlobo in Ljubeznijo...saj za to gre , ane, he he xDDx x;)x x:Xx :palec:

Meneeeeeee nbeden ne zasto :C: :C: :C: Pa mojga črva tud ne x:Dx

Halo! x!x :o|o:

tele teme ne berem ze ful strani...

grem dons mal pogledat!!!

ne stekam, v kateri temi sem... in vidim naslov!!! x!x x?x

Saj ne da ne vem kaj... in res smo elasticni in vse.. in ne da ne vem kaksno vero zdaj furamo oz. je prej ne... (*v 'klasicnih' smislih)...

pac pa tole...

Ze naslov je nekak... mocen... ne glede na...

a mamo lohk ipak mal spostovanja?

pa na TEMO se kaj recemo (zgovarjat brezveznarije se gremo pa lohk v Chat, Chvekarije itd. ipd. ... ...).

Dajmo no, pliz!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

priznam da grešim..v mislih besedah in dejanju........a se lahko mal k teb stisnem cvičkar?

Naju nau zeblo kane? xsrcx x:)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>priznam da grešim..v mislih besedah in dejanju........a se lahko mal k teb stisnem cvičkar?

Naju nau zeblo kane? xsrcx  x:)x  x:px

Ne naju res nau zeblo x:px Ti sam poskrb, da boš dost pogosto grešila in da se bo tega nekaj nabral. Ker če boš imela sam par grehov, boš dobila pomilostitev, pol pa zmrzuj tam u nebesih x:Dx Daj potrud se :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

heheh ma veš da tu ne smem...sva bla en mal ošacana.....bi ti povedala clo,ma bolj na dolg ,da me tko trga po kosteh,da se mi meša od bolečin..... xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>heheh ma veš da tu ne smem...sva bla en mal ošacana.....bi ti povedala  clo,ma bolj na dolg ,da me tko trga po kosteh,da se mi meša od bolečin..... xrolleyesx

Ej pnčara pnčara :vragec: Sem ti že povedal enkrat, da dokler srbi se še zdrži, ko začne žgat je treba pa sam dat :vragec: Po boš pa imela grehu kukat ke češ x:Dx

ti bom dala srbi......mene nč ne srbi....jao jao cvičko.....aja desanka te pozdravlja..hahahahahaha

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...