češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ti se kr zajebavaj, boš že čutla večno pogubljenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 hlapek moj.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hlapek moj.... Pa kako naj bom jezen nate aaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa danes me tle že vsi zajebavajo in mi grozijo. Imam res težko živlenje, edino ti me še razumeš(pa še ena tle) drug pa vsi proti men. Odpuščanje jim ni vrlina. Veš kako je reku kristus še enemu od križanih, ko se je pokesal. Še danes boš z menoj v raju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kako naj bom jezen nate aaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa danes me tle že vsi zajebavajo in mi grozijo. Imam res težko živlenje, edino ti me še razumeš(pa še ena tle) drug pa vsi proti men. Odpuščanje jim ni vrlina. Veš kako je reku kristus še enemu od križanih, ko se je pokesal. Še danes boš z menoj v raju veš kaj....mam te rada:)))****** Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj....mam te rada:)))****** Al v tebe nism nkol dvomu. Drugi me bolj zajebavajo. Pa saj tud jst nisem brez greha hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 veš kaj hlapek moj...odpusti jim,saj ne vedo kaj delajo.)!!! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj hlapek moj...odpusti jim,saj ne vedo kaj delajo.)!!! ja ja maš prav Blagor ubogim na umu, zakaj njih je nebeško kraljestvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 sve se vrača sve se plača........nč bat.!!! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sve se vrača sve se plača........nč bat.!!! za vsako rit palca raste, za nekatere pa kr cel grm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidim, da se ne zastopimo. Mišljena je vrednost vsake eksistence kot kreacije. Lih k daješ primer črva - si ti kej bolj zaslužen za svoj obstoj kot črv? Mezinec ali glava - z biološkega stališča je glava vredna več, ampak še enkrat - ne govorim o taki vrednosti. Glava je samo na višji stopnji, tako rekoč bolj izpopolnjen izdelek. Upam, da tvoje pisanje ne pomeni, da ločuješ ljudi po kategorijah. Pa ne samo po moči, denarju in ne vem čem še, tudi ločevanje po lastnostih je napačno, če jih ločuješ zato, ker se ti zdijo poštenost, volja, "poduhovljenost" (namenoma v narekovajih) kao dobre lastnosti, vsa nasprotja pa slabe. Eno dobro definicijo spoštovanja lahko uporabiš, če ti to ne gre: spoštovanje pomeni, da dojameš, da drugih živih bitij nikakor ne moreš popolnoma razumeti, ker si v nekem smislu ločen od njih. Tudi če se ti zdi da nekoga zelo dobro poznaš, pomisli: ali ga res? Pa se teb zdijo vse stvari, ki si jih naredil v življenju, enako vredne. Al nis na kakšno svoje delo bol ponosen, ti pomeni več, kot kakšno drugo delo. Ti ne pomeni tisto, v kar si vložil velik truda in ti je dobro uspel, več kot nekaj na hitr narejen pa bol podrekan? In človek je nekako le več kot žival, ima več svobodne volje, ki je pogoj, da nekako le ustvarja samega sebe. Ne ločujem ljudi po kategorijah, ampak spoštujem pa ne vse enako. In kaj pol? Tvoja definicija spoštovanja pa mi deluje mal blesavo. A če črva ne razumem popolnoma, pol ga morm zato spoštovat, al kaj? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A če črva ne razumem popolnoma, pol ga morm zato spoštovat, al kaj?[/QOTE] ja vsako živo bitje je treba spoštovat pa četud ga ne razumeš kdo pa pravi, da tebe vsi razumejo bisto je, da sam veš kam greš da imaš cilj,ki bo TEBE zadovoljil in napolnil z notranjo Svetlobo in Ljubeznijo...saj za to gre , ane, he he Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A če črva ne razumem popolnoma, pol ga morm zato spoštovat, al kaj?[/QOTE] ja vsako živo bitje je treba spoštovat pa četud ga ne razumeš kdo pa pravi, da tebe vsi razumejo bisto je, da sam veš kam greš da imaš cilj,ki bo TEBE zadovoljil in napolnil z notranjo Svetlobo in Ljubeznijo...saj za to gre , ane, he he Meneeeeeee nbeden ne zasto Pa mojga črva tud ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 hahahaha mama mia.....)))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ce se slivovka pa cvicek v zakrstiji srecata, pol verjetn v podzavesti vesta, kje sta v dobri druzbi http://www.munichx.de/lesen/bungee_jumping.php <-- tole bi tud mogoce pomagal .Kaj morda je fovšija. To je tudi greh tako da veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Halo! x!x tele teme ne berem ze ful strani...grem dons mal pogledat!!!ne stekam, v kateri temi sem... in vidim naslov!!! x!x Saj ne da ne vem kaj... in res smo elasticni in vse.. in ne da ne vem kaksno vero zdaj furamo oz. je prej ne... (*v 'klasicnih' smislih)...pac pa tole...Ze naslov je nekak... mocen... ne glede na...a mamo lohk ipak mal spostovanja?pa na TEMO se kaj recemo (zgovarjat brezveznarije se gremo pa lohk v Chat, Chvekarije itd. ipd. ... ...). Dajmo no, pliz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ni blema šefica, mi itaq govorimo o grehu, katerega storiš, če ne spoštuješ deset božjih zapovedi in se cvreš v večnem ognju, tako kot se bo večina vas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 js že nisem med njimi..... js se bom v nebesih s pahljačo pahljal in pil limonado to je že vse splanirano, za druge pa ne vem.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js že nisem med njimi..... js se bom v nebesih s pahljačo pahljal in pil limonado to je že vse splanirano, za druge pa ne vem....Ne vem res ne vem, če se bo splačal za tri kuhat v nebesih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 priznam da grešim..v mislih besedah in dejanju........a se lahko mal k teb stisnem cvičkar?Naju nau zeblo kane? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>priznam da grešim..v mislih besedah in dejanju........a se lahko mal k teb stisnem cvičkar?Naju nau zeblo kane? Ne naju res nau zeblo Ti sam poskrb, da boš dost pogosto grešila in da se bo tega nekaj nabral. Ker če boš imela sam par grehov, boš dobila pomilostitev, pol pa zmrzuj tam u nebesih Daj potrud se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 heheh ma veš da tu ne smem...sva bla en mal ošacana.....bi ti povedala clo,ma bolj na dolg ,da me tko trga po kosteh,da se mi meša od bolečin..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh ma veš da tu ne smem...sva bla en mal ošacana.....bi ti povedala clo,ma bolj na dolg ,da me tko trga po kosteh,da se mi meša od bolečin..... Ej pnčara pnčara Sem ti že povedal enkrat, da dokler srbi se še zdrži, ko začne žgat je treba pa sam dat Po boš pa imela grehu kukat ke češ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ti bom dala srbi......mene nč ne srbi....jao jao cvičko.....aja desanka te pozdravlja..hahahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.