Skoči na vsebino

življenjsko poslanstvo

cashy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ko pa berem mantra, pa se povlecem diskretno nazaj v moj kot. Jaz si sugeriram samo tisto, kar razumem kaj pomeni. Nocem nic grozit x:Dx  xrolleyesx

Fajn se imejte.

PS: izgleda da je ta tvoj strah ena fajn intuitucija, ki te pred necem varuje -  jaz bi rekla, da je previdnost mati porcelanaste kiste. Rajsi obdrzi svojo duso in te naj bo malo strah  x;)x kot pa da prodas svojo duso pa nic ne cutis  x:Dx

Pazi se  x:)x

...strah je nož na dva konca..lahko te varuje , lahko ti poreže krila x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..zato me zanima, kako ste se vi soočili s tem problemom. Kaj ste si želeli že od malih nog, in v kolikšni meri ste svoje mladostne sanje uresničil.

Ali pa ste zavili v popolnoma druge vode?

Koliko ste s svojim življenjem v resnici zadovoljni?

Kar se tice mojega bodocega poklica in mojega sedanjega studija, menim, da sem se pravilno odlocila. Sicer ko sem bila otrok, sem imela zeljo biti zdravnica, to me je se nekaj casa spremljalo, ampak od kaksnega 7. razreda sem vedela, kaj zelim resnicno studirati. Tudi za naprej tocno vem kaj hocem in delam na tem, da se bo uresnicilo. Ce se slucajno ne bo, se bom prilagodila. Sem pa trdno odlocena. Starsi mi nikoli niso tezili glede katerekoli izbire. No ja, ceprav nimajo kaj teziti xrolleyesx Me zanima, kako bi bilo, ce bi se odlocila za kaj drugega xrolleyesx

Po eni strani imam sreco glede tega, ker mi ni bilo treba premisljevati, ker sem vedno vedla, kaj hocem. Niti si ne morem predstavljati, da ne bi imela ciljev.

Z zivljenjem sem za zdaj kar zadovoljna, ceprav se vcasih sama omejujem. Definitivno se prevec sekiram zaradi banalnih stvari in tega kar ne morem preboleti. Glede zivljenja nasploh in ljudi okoli mene, se pa ne morem pritozevati, ker znajo iz situacije izvleci najvec.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>... kaj čem se sploh spraševat o tem poslanstvu  xcivx  :8): ... se mi zdi, da se lunatkom pišejo lepši časi... nekdo ima za nas vse odgovore... aleluja, končno  x;)x  xDDx

x?x x?x x?x

Tega pa ne razumem popolnoma nič :eek:

sicer pa drži, da je treba začeti z majhnim, dokler se ne navadiš odločitev, nato pa se utečeš in vedno pogosteje odločaš o vedno pomembnejših zadevah...

Da bi šel v mesto si ogledat poklice? Preletel sem sicer razpis za fakse z vsemi možnimi smermi, vendar ni ničesar, na čimer bi bil navdušen...sem popolnoma apatičen, kot kakšen zombi...

Očitno si bom v svoji glavi moral razčistiti še marsikaj

Michelle, zate sem pa zeloooo vesel, da točno veš, kako in kaj v življenju...kar tako naprej.

:palec: :palec: :palec: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

verjamem, Cashy (in živjo x:)x :palec: ) ... nekak me mine kaj pisat, kadar vidim toliko enih postov o tem, kaj bi moralo bit za nas (v tem primeru skladnost s seboj in poslanstvo), kaj bi mi morali, kaj ... in sem potem včeraj že nameravala o tem napisat, pa me je še to minilo x;)x xDDx ... evo, šibam ven iz te teme xzobkox

<{POST_SNAPBACK}>Vem, da delam po svoji pameti, tudi če sebi v škodo. Na lastnih napakah se raje učim kot na napakah drugih.

Resnično žal mi je le, ker starša nista spodbujala mojih umetniških talentov in da nisem nikoli hodila v glasbeno šolo ali vsaj igrala kak instrument. Čeprav še vidim možnosti.

verjetno smo vsi taki...napake drugih nas pač ne bolijo, zato si mormo vse skusit na lastni koži,,,,

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ne ne mislim.... brezpogojno je zame daleč od tistega kar je v knjigah, kjer opisuje stanje preveč ljubiti - sem se ob branju le teh malce zamislila... in zame preveč ljubiti je biti obseden s to osebo... jaz pa sem mislila ljubezen na splošno, do vseh bitij.... se razumeva, mar ne? zakaj sem rekla kompliciramo, ke če bi šli lepo korak po koraku, če ne bi ego tako prevladoval, bi bilo vse lažje... mar ne...

Jah, cilj je brezpogojna ljubezen, toda ta ljubezen se mora nanašati poleg živih bitij, narave, tudi na ljubezen-veselje do svojega dela. Če ne delaš tistega, kar rad delaš, se ne počutiš pristnega, nimaš občutka, da si to res TI, da resnično življenje beži mimo tebe. Ko si v takem stanju mislim, da nisi sposoben ljubiti. Dokler nimaš rad sebe, ne moreš imeti rad drugih...

<{POST_SNAPBACK}>Todika, mislim, da sem parstokrat pisala o besedi "vsi" in tebi tudi ze,... pa izgleda, da si autoaggresivna  x;)x

Nismo vsi taki - jaz ne.

Jaz sem se ucila celo zivljenje in se se ucim - pa ne samo na svojih napakah.

Pa ce bi si ti tega ne sugerirala stalno, bi bilo tudi malo drugace.

Ne vem, a je tole ogledalo malo zakajeno ali kaj - da se ne vidis v njemu  x:o)x

Lep dan!

.

Seveda ti si izjema....ti poznaš resnico, ostali smrtniki lutamo v temi, tabi je vse jasno, tebi so razkrite vsre modrosti tega sveta in res lepo od tebe da jih deliš z nami.......upam da se zavedaš svoje sreče, po mojem je v tebi utelešen sam bog.........naj ti še naprej vse teče tako gladko, naj ti bo še naprej vse tako jasno.......upam da te ne bo življenje enkrat udarilo po glavi...in to s taveliko palico...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent:

življenssko poslanstvo ni v opravljenih šolah in doseženi izobrazbi....

življensko poslanstvo ni v doseženih kariernih vrhuncih...

življensko poslanstvo ni v rojevanju in vzgoji otrok...

Ampak je nekaj kar delaš s xsrcbumx , z radostjo in veseljem, nekaj kar je dobro in lepo in kar koristi vsem....

Redki so, ki jim je to poklic, najpogosteje se iz tvojih zanimanj in hobijev in razvijanja le tega izkristalizira xwizardx

In ko to najdeš,življenje ni več muka, ampak je radost.Iz tega sledi, da se ti izboljša psihofizično počutje.In je najboljša pot do konstantnega zdravja in homeostaze.

hipoteza by Lia since 2004

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xrosex xrainbowx Pozdrav današnjemu dnevu... :2src:

Veselim se tega dne!

Zakaj to je življenje, življenje Življenja.

V njegovi kratkosti

leži vsa resnica in bistvo našega obstoja:

blaženost rasti,

veličastnost dejanj,

sijaj uspeha. xDDx

Kajti včerajšnji dan je samo sen

in jutrišnji dan samo vizija. xsrcx

Toda današnji dan preživet dobro,

napravi iz včerajšnjega dne sen

in iz vsakega jutrišnjega dne vizijo upanja. x:)x

Veselite se torej tega dne!

Takšen je moj pozdrav dnevu

xegox xsrcbumx xyiyax

Principesa, kako da imaš za domačo stran Bled?

Živiš tam ali ti je samo tako všeč?

Kamera je res lepo locirana, pod hotelom Toplice. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Cigancica ti si nasla svoje poslanstvo. Pojdi ven s fotoaparatom, slikaj nekaj mesecev in potem razstavi svoje fotografije. Vpiši se v fotoklub, pogovarjaj se z enakomislečimi.

Jaz svojega poslanstva nikakor ne najdem, blage veze nimam. Vedno, ko se mi zdi da sem za nekaj rojena, ugotovim da ni res ali pa še ni čas za to.  :eek:

Sicer pa poslanstvo ni samo materialen ali duhovn uspeh, mogoče smo tu zato, da nekdo drug uresniči svoje bolj pomembno poslanstvo . naučila sem se samo neobsojanja drugih ker ne vem zakaj delajo to kar delajo.

moje poslanstvo ni fotografija in nikakrsne zelje nimam ,da bi se kdaj v zivljenju razstavljala svoje fotografije.....nima smisla....fotkam zase z veseljem.da bi pa to izpostavljala.....ne,ne cutim nobene potrebe.in moje poslanstvo,tako ,kot sem ze napisala,ni povezano z nobenim od mojih umetniskih hobijev...

je nekaj globjega.fotografija je pa nacin ,moj pogled na svet skozi objektiv.

me sicer veseli,vendar je dalec od mojega poslanstva.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...