aakhut 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 tale volk© je pa en pomembnezhnjega drzhava zajebava zarad listkou pikola name se pa sam polcjai spraulajo :xx!: pa demokracija Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 To je pa lepo da tako razmišljaš in lepo bi bilo da je to res . V tem se strinjam . V resnici je država nadzor višjih slojev nad nižjimi. Ko te kdo vrže iz službe, ali te država ščiti, ja pa še to 6 mescev klavrno, glih za glih. Če smo ljudje država bi morali imeti neko določeno zaščito in pravice da živiš dostojanstveno, ne pa da vsak mesec trpiš in kruhaš denar za stanovanje. In kako naj jemljem državo resno, ko oprošča hude kriminalce, mene pa zajebavajo samo zaradi parkirnih listkov.Uf, sem že mislil, da bom moral malo kasneje replyat, pa je admin zaštartal MySQLa nazaj. Res je Volk, vendar pri tem marsikaj izhaja iz človeške sebičnosti. Pazi, obstaja dosti ljudi, ki noče delat, brezposelnost po svoje tudi povzroča požrešnost in sebičnost ( kapital gleda na ljudi kot na strošek - strošek plač ), v višji sloj pa se sprerineš, ker si bolj brezobziren in sebičen(verjamete da človekova vožnja nekaj pove o karaterju človeka - ste kdaj opazili, da kako ljudje z hudimi audiji in beemveji vozijo ? ). Ne zato, ker si 2 ali 3 leta delal. To si delal za to, da si nabral kapital in začel zaposlovati ljudi in sedaj lahko uživaš. Nekaj si dosegel. Kao. Z delom. To, da če ne bi imel zaposlenih ljudi in bi moral živeti izključno od prodaje svojega dela, zamolčiš. Namenoma. Zavestno ali podzavestno. Ponavadi tisto zadnje. Sebičnost je tista, ki povzroča slabe odnose in te slabe odnose poizkušamo urediti z zakoni, moralo, človekovimi pravicami. Kot smo že govorili v "Partnertsvo in denar": Ko si z nekom skupaj, se objemaš, božaš, šališ, smeješ, je vse vredu. Ko pa eden nima denarja za nekaj kar potrebuje, ga drugi vpraša: " Kaj je to moj problem ? HA ? JE TO MOJ PROBLEM ? " Sedaj pa ta zadnji primer raztegni čez celo družbo. Ima še kdo kdaj občutek, da so zakoni in nekakšne človekove pravice nekaj, z čimer se branimo pred prizadetostjo, po drugi strani pa se trudimo biti čimbolj zviti, da bi se skozi majhne špranje le teh v materialističnem smislu sprerinili nad ostale ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Ha. Dober post. Res je, Rachek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ja Rachek se strinjam s teboj . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Aakhut: pikola name se pa sam polcjai spraulajo A te majo zlo radi policaji . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Kot pravi Marsa: Kolikor moči, toliko pravic uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ....moč pa je.......v znanju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.