cofi 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Vsi se radi družimo, skupaj žuriramo, si pomagamo, vendar ostaja vprašanje, koliko imamo resničnih, iskrenih prijateljev, ki jim lahko zaupamo skoraj vse, vedno ob vsakem času pripravljeni nam pomagat, pa da nas ne bi nikoli izdali, ali izkoristili ? Ali ga lahko opišete ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ej, Cofi, a si mogoče kaj pogledal po starejših temah Ker jih je vsaj kakih 20 odprtih na temo prijateljstva x!x Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, Cofi, a si mogoče kaj pogledal po starejših temah Ker jih je vsaj kakih 20 odprtih na temo prijateljstva x!x ... za lažje iskanje Prijatelj PRIJATELJSTVO Prijateljstvo Pozornost prijateljev ! Tvoja definicija prijateljstva Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Tina, hvala za pomoč....!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Izogibaj se človeku, ki stalno hoče, da kaj zanj storiš :xx!: in bodi prijatelj njemu, ki ne zahteva od tebe, nikoli prav nič Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Nikoli ne zahtevaj od prijatelja, naj stori nekaj, kar lahko storiš sam. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Koliko jih je v resnici?Malo. V glavnem smo sobivalci... sopotniki... partnerji.... somisljeniki... ali pa nasa projekcija socloveka v odnosu ki ga pac imamo z njim.. (*nasa vizija tega, kako bi moralo kao bit )... Po drugi strani pa jih je v resnici lohk tud zlo velik; nekdo nam pride na pot, samo 1x... nic ne bomo imeli vec z njim, a je nekako zaznamoval nas lajf.A je to 'prijatelj'?al kdo/kaj je to?znanec, kaj je?pac nekdo? ...in se je recimo nekak... hm, ... prepletel z nami... ne more bit prijatelj kao, sam je lahko... takih je morda sto milijonov... ampak samo eni so naredili vtis... smo bili 'vse zmenjeni'... pa cetudi en sam oni trenutek...prevec mamo (=hocemo imeti) poslihtano... tele pojme in vse... po drugi strani pa jih totalno ne stekamo... kar sam... recemo jih, 'uporabljamo' jih kao... v resnici pa jih ne stekamo, ne znamo jih uporabit v polnosti... in zato ponavljamo vse tele teste... 'Zivljenje - to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili'.(Nima zveze, se komu zdi?Naj se 1x pomisli, lohk pa tud ne - sam v primeru slednjega se ne mislim nazaj pregovarjat - sicer bi nakladala, ravno zato pa sem uporabila citat. )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikoli ne zahtevaj od prijatelja, naj stori nekaj, kar lahko storiš sam. No, ravno zaradi tegale sva z mojo best frendico (škorpija) za en mesec prekinili stike, ker je ona od mene nekaj takega brezveznega zahtevala. Je prišlo do izmenjave par ostrih besed, nakar sem ji dol vrgla telefon. Ker nisem zamerljiv človek, sem jo zvečer že poklicala, ampak se seveda ni javila. tako, da en mesec nisva komunicirali - do danes. Kot da se ni nič zgodilo. Brez veze , ampak meni se zdi neumno furat neke zamere in takoj pozabim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Primavera - pohvalno pri zadnjem stavku.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pravih prijateljev je res malo. Ko je clovek v stiski in si sam ne more pomagati se takoj izkaze pri cem si. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ja,takrat ponavadi ni nikjer nikogar Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Na prste ene roke bi jih lako naštel, pa bolj blizu ena kot pet... ampak za ta dva bi dal roko v ogenj, kadarkoli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame prijateljstvo ne obstaja, ljudje pač pridejo in grejo.... Če takole študiraš premalo daješ v prijateljstvo, kaj bi pa še lahko drugega pričakovala, prijateljstvo lahko še kako obstaja, ampak sta potrebna dva, če si rad sam je to že samotarstvo, sicer pa kakor ti paše, lp. http://www.mamarocks.com/comforting1.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ojej, tole pa ni ok, veš mačona. kar v prsih me je stisnilo, ko sem tole prebrala. Zakaj se tako sovražiš-praviš že od vrtca naprej se trudiš BITI VIDNA, POMEMBNA, DA BI TE VSAJ KDO OPAZIL, KAJNE. Potem si tako ustrežljiva, da kar boli, da si res drugim že kar vsiljiva, ti pa se sprašuješ, le zakaj me vsi izkoristijo, potem odidejo. KAR SE NAM DOGAJA JE NAŠE OGLEDALO. Kar oddajamo, dobimo nazaj. Vprašaj Borisa, kakšno je bilo njegovo otroštvo, pa moje, pa od vseh ostalih. To so LEKCIJE, ki jih moramo osmisliti in vzeti. Popolna predanost meni zveni POZESIVNOST. To ne moreš pričakovati od nikogar, ker mu jemlješ osebno svobodo. Mačona, če nisi zaupljiv, ne zaupaš nikomur, TUDI SEBI NE, potem vedi, da tudi ti nisi vredna zaupanja. Potem je drugi pogoj dobrega prijateljstva sprejemanje drugega takega kot je, nikoli ne poizkušaj nikogar spreminjati, lahko spremeniš le sebe in svoj odnos do drugih ljudi. Jaz sem tudi rada sama, ravno toliko sem stara, da uživam v tišini, sama s seboj in mojim Višjim Jazom. To ne pomeni, da nimam prijateljev. Je pa res, da na svoji duhovni poti enostavno moramo "pustiti koga zadaj", ker nam "zateguje ročno". Sprejemam vsakega takega kot je, to ne pomeni, da se lahko kdo šlepa. Nasprotno, dati mu je treba možnost, da sam zbere moč in naredi naslednji korak. Tudi to je res, da z nekaterimi enostavno nisi na isti valovni dolžini, pa to ni nič narobe, pač bo našel on in ti nekoga z enakimi ali podobnimi kot jih ima sam. Forum je za to, da si povemo, kar nam leži na duši, saj te nihče ne pozna. Ko pa boš dovolj močna, boš želela koga spoznati tudi v živo. To je čudovito presenečenje. Pa ni treba misliti, da to ni pravo prijateljstvo, še močnejše je, saj je vedno na dosegu roke, na PC ju . No za malo razmisleka ti bom dala primer tvoje kratke zgodbe iz tvojega posta. Kako pa bi tebe opisala tvoja mama, kako bi te opisal tvoj oče, kako bi te opisal kakšen sodelavec ali sodelavka, ali sošolci, saj ne vem koliko si stara? To, kar si ti opisala, bi vsakdo, ki te pozna, opisal malo drugače, ker te vsak vidi tudi drugače, kajne. No, katera zgodba je potem prava? VSE SO PRAVE, KAJNE, odvisno kako jih jemlješ . Napiši mi kaj, lahko na OS, bom vesela. Glavo gor, danes je čudovita nedelja, uživaj jo 200/h Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Mačona, kje je pa objavljena lestvica "stopnje razvoja" Saj tisti, ki ponavadi misli, da veliko ve, ponavadi ob druženju malo ve, drugi še znajo več vedet (več ljudi več ve). Vse življenje se učimo, bolje na napakah drugih kot svojih, želim ti da v življenju spoznaš prave prijatelje, če so pravi te ne bodo obremenjevali. Naprej je pa vse na tebi, ni odveč misel, pomagaj, če te kdo prosi, ker v nasprotnem si razumljen povsem kontra. Mačona, vse dobro....SREČNO, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še kako vlagam, ampak pričakujem popolno predanost. Ker preveč pričakujem in sem vsiljiva, se me kmalu vsi začnejo izogibati. Ta problem imam že od vrtca. Če se bo kdaj kje našel kdo, ki ne bo iskal samo koristi, v redu, drugače pa mi je vseeno. Vajena sem biti sama. Je pa res lepo, če se lahko komu zaupaš, ko si čisto na tleh. No ja, tudi brez tega živim že od nekdaj.Ooo ni to malo ostro? Zaupaj tistim ki so vredni zaupanja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ja, saj je v redu no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, ne se truditi zame. Samo napisala sem, kar je posledica razočaranja, nisem pričakovala vzpodbudnih besed. Seveda imaš prav, a nekateri pač nismo na taki stopnji razvoja in ne razumemo takih stvari. Pa vseeno hvala, ne se več truditi zame. Ej, stara, jz te ful štekam...Podobna situacija, mogoč ne tolk radikalna...Ogrooomno stvari delam sama (katere normalni delajo s prijatelji), zdej je pa itak še tk, da so tiste kolegice, s katerimi smo včasih celo še bli kej skup, s fanti, pa majo svoje načrte, ki pa mene ne vključujejo. (Ko sm mela jz fanta, sm frendice vlačla zravn). Definicija prijateljstva je pri nekaterih zelo ohlapna, zato imajo potem veeeliiiko prijateljev. S človekom grejo trikrat na kavo, pa ga imajo že za prijatelja. Jz pa od ljudi okrog sebe velik pričakujem...teh pričakovanj pa zaenkrat ni izpolnil še nihče. Prva stvar je to, da me ne pustijo na cedilu, in že tu jih večina odpade (razen moje mame), druga stvar je to, da me razume (tu odpade še mama).Tko da... Ma, men je kul tk...Itak mam že v karti nekak določeno, da bom osamljena...Kurc! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Pravi prijatelji so za vedno. Jaz jih imam štiri in ti so zame vedno na razpolago, jaz pa za njih. Povemo si čisto vse, tudi boleče resnice, ki nam morda ne ustrezajo. Skupaj gremo skozi vse naše boleče preizkušnje in skozi radosti, preizkušeno, že leta in leta. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Pravi, resnično PRAVI prijatelj Samo edenVsakič ko se pogladam v ogledalo ga vidim Včasih je pa tisti v špeglu najhujši sovražnik Stvar odločitve Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Pravi prijatelj pogleda stran, ko ušpičim kakšno neumnost, se obrne k meni, ko potrebujem tolažbo in je nevtralen, ko ga pošljem v 3pm. malo je takih, a jaz ga imam. Dovolj je en sam, ker je pravi. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravi, resnično PRAVI prijatelj Samo edenVsakič ko se pogladam v ogledalo ga vidim Včasih je pa tisti v špeglu najhujši sovražnik Stvar odločitve Vsak je sam sebi definitivno najbližji. Pa če sam sebe razočaraš pr čem tud najbolj boli. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Borism, prav imaš... v prijateljstvo je res treba vlagati... zato pa imam malo pravih prijateljev, samo tiste, ki so to doooolga leta, pa se ne rabim tolk trudit, drugače sem precej samotarska...in se mi niti ne da navezovati preveč tesnih stikov... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 prijatelja spoznash v ekstremni situaciji.sele takrat se pokaze kaj je v resnici. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>prijatelja spoznash v ekstremni situaciji.sele takrat se pokaze kaj je v resnici. That´s it! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.