Mick 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Heh, ja........ pol pa se hitr zamisliš, kak se sam iz nje izvadit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 so so pravi prijatli sam se ne izpostavlajo o micki a maš še mejhnega al ti je kaj zrastu Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Eh, mam zdej blem, k ob takih k s ti pa mi čist skup zleze Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, mam zdej blem, k ob takih k s ti pa mi čist skup zleze Hehehehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 ja mislim da misel da pravega priajtelja spoznaš v nesreči kar drži......... šele takrat spoznaš kdo je res tvoj pravi prijatelj......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.