Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

lih ta prau cajt glede na to da pomlad pa to... x:Dx x;)x

-------

noooo... to pa tud more bit. kam pa pridemo brez neumnosti. blo bi skrajno dolgočasno.. neumnosti morjo bit vsak dan mejhne... pa sem ter tja kšna velka, da si jo zapomnemo.

uh kwa sem zmatrana ratala... upam, da bo unga predavanja hitr konc... pa da bo zanimiu, in da se bom ful nouga naučila. sej po moje da bo... je o posilstvu :8):

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>lih ta prau cajt glede na to da pomlad pa to...  x:Dx  x;)x

-------

a ne? nikol me ni pomlad dajal. zmer u jesen. tazadna jesen je bla pa bl mirna... očitno se je na pomlad prestavl... al pa me bo zdej kr ceu lajf metal. kwa pravš? jz si morm šibat glavo umit... sm k polizan cucek u glavo x:Dx pol pa šibnzi naprej... jaooo... čist tu mač dogaja... x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

aiwa, čestitke za izpit.... :palec:

pa to je čista norišnica, že spet bo treba šibat dalje.....

...mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

no tko....neki sm ves :o|o: :o|o: :o|o:

drgach pa after....waw....blo megabastichno :vio:

model ma bajto k grad xrolleyesx

domach klub......oprema k je nima nben od javno odprtih klubou

me blo kr mal strah od zachetka rolat....ampak pol....pol pa razturancija x:px x:px x:px

blo ene 15 folka....meshanga....pa jasn orgija padla pol x:px x:px x:px

folku bla muska ushech, model me che za rezidenta....hehe

ochitno teli afterji pr nemu skos x:px x:)x x:Dx x:o)x

pa she plachu je tko k se spodob x:)x

jutri pa UMEK....hehe x:)x x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No pa sem šel danes za mojo mucko rihtat novi avto. VW Polo. V AC Kondorju so me prijetno presenetili. Kaj vse sem doživel s strani prodajalcev avtomobilov po drugih firmah. Sem mislil, da bodo prodajalci zelo, zelo prijazni. Pa so bili nekateri pravi primeri predrznosti. No v AC Kondorju je bilo kulsko. Celo sva se s prodajalcem pogovarjala o moji branži o telekomunikacijah, ampak samo o tistih stvareh ki se v javnosti pojavljajo. No ja je fant precej razgledan x:Dx .

Sicer pa v četrtek pade novi Polo. No mucka si bo končno privoščla nov, novcat avto. Ji zeloprivoščim, hvala Bogu.

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

kwas pa mislla, de se na afterjih pochne x:px

zlomk x:)x

waw ti maš pa res fajn mnenje o men. x:Dx x:px ti misliš da jz mislim? a nisva ugotovila, da jz to ne delam x:Dx x:Dx

sploh pa se na afterjih ne misli, pa tud nism nč mislna da se kej počne... hehehe x:o)x

hihihihi

no sicer pa dobar jutrar vsem skupaj. dons sem mal pozna, k sem mela še ful enih opravkov predn sm lahk klele gor pršla.

sem ful dobr razpoložena na vse zgodi. x^x dons bomo še traparije počel... hihihihi...

najbolš da se jih kr lotim.

dons pa na predavanje. RES :!: upam... :OoO:

en krasotičen in blažotičen dan vam želimmmm .... xwizardx x:Xx x:Xx x:Xx

jutro....temni oblaki spet visijo nizko na nebu...upam, da ne bo deževalo....sicer pa počutje zaenkrat prva liga...naj gre v tej smeri naprej xwitchx

aiwček, dobro jutro.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutrčk amisek. aja sej res. pa hwawa za čestitke za izpitič x:Dx x:Xx

jz sem tud ful fantastišen... feel great. sam da vreme ne zanče na glavo prtiskat pa je ok. k sem čist divja na vse zgodi.... kr kšno lumparijo bi nardila... he he he x:o)x

tkule...včeri ful eno vlko delo nardila..vse ibržne cote sešibala iz omare x:Dx za vsako coto k sm študirala gdaj sm to nazadnje oblekla...ven! pa sm na rk vlekla vse skup.tk da zdej je v omari res sam tist kar nosim, bolj žalostno stanje x:Dx sam placa ful! določene stvari je blo kr težko ven dat, sam...klinc če ne nosim nima smisla da visi v omari x:Dxtko da zdej bo mir za en cajt, dokler se spet ne nabere x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

to se jz spravlam narest že neki časa. dobr da si me spomnla. k mi gre prov na živce da stojim pred polno omaro in nimam NIČ za oblečt. treba vse kar ne nosmo vn zmetat. najbolš. plac za nove narest. :palec:

Jaz sem tudi prejšnji teden metala stvari iz omar. Se mi pa zdi zanimivo, da je vedno, ko se lotim pospravljanja te robe ooogrooomnooo. Od kje x?x x:Dx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

aneda :eek: pa nikol ni nč za oblečt ko greš kam, iz omare se pa kr usipajo stvari x:Dx hvalabogu da sm to zrihtala, zdej bom lahk upravičeno jamrala da nimam kaj oblečt x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

pa č je res. sm k mejhna pupa... vse preratem :wOOt: x:Dx x:Dx x:Dx hehehehe... najhuj mi je k se kšni cot ne morm losat zarad spominov... in tud oblek... mam pol omare take... ne grem se več... u smeče!!!! tist kar je za tja... ostalo u bosno. evo. spedenan. :palec: zdej se morm pa zadeve sam še zares lotit :fiju: x:Dx

kwa je tema dons zunej. temaaaa... noč... tralala trallili... hihihi xwizardx

O omare pih....stalno mečem ven, pa stalno nabutano, pa nič za oblečt x:Dx tipična ženska bolezen, se poskušam disciplinirat, pa zaenkrat še kažem šibkosti značaja :inocent:

Drugače si pa poskušam še opomoči od vse turške hrane in sladic x:px tko, da zdele kakih ozkih stvari, sploh nase ne poskušam navleči v izogib **depresije** x:o)x x:Dx

Drgač pa dogaja, danes grem k Candy na Bownovo terapijo. Povem mega učinke, ko se vrnem x:Dx , valjda da bodo.

Malce sva vas pogrešali na popotovanju ampak, po drugi strani je bilo pa zelo zanimivo, tako da nisva imeli kakega hudega lunotožja :vio:

Včeraj sva šle s taščo na en kofe, pa sem preživela, brez **modric** x:Dx ima zdaj drugje odprto fronto, pa da meni mir ...naj traja :vragec: Tudi ene malce same samcate stvari ni očitala, neverjetno, sem kar pogrešala ;)

Še vedno malce v turškem duhu, sem včeraj pekla baklave mmmm x:px ful dobre so mi ratale.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, :palec: x:Xx - sem te ze pogresala, prav tako kot astro.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...