Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor drugemu jamo koplje je grobar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor ne skače n'č ne vid Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 kdor skace tud ne, k mu vse poskakuje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor čaka je prezgoden (uf, dons mi pa tole leti....) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Bla pri okulistu... Mi je dal testne lece s cilindrom, mehke.. po novem to obstaja.. In zdaj vidim kot ris Navdusena!! No, razen nad ceno Moram v Trst poklicat in preverit, ce se da tam kaj ceneje dobit.. Ocala sem tud dala popravit.. zamenjat sipce v bistvu.. so mi nazadnje, ko sem bila tam (ko mi je ena na motorju ven padla in se razbila) nekaj cudno dioptrijo dal.. sam sem mislila, da se pac moram navadit.. dans mi pa doktor rece, da so mi ful preveliko dioptrijo dal in se pol oko ful utruja.. Ne vem zdaj kako naj jih prepricam, da naj mi dajo vsaj popusta kaj, ce ze ne zastonj, ker je v bistvu reklamacija.. ampak nimam nobenga racuna vec in nic, ker je blo ful na hitro to takrat, ker sem rabla met v enem dnevu zrihtano..No ja, bom vidla, ce se bom jutri lahko kaj zmenila... Drugac pa.. odpadlo zdajle predavanje eno, tko da mam cel popoldne zase.. grem si kosilo kuhat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor drugemu jamo koplje je svoje sreche kovach zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. In zdaj vidim kot ris Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 aakhut prec not padu... kdor drugemu jamo koplje, se najslajse smeje. x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 cooooolska!!!!!!!!!! take nove somi cool! ---------Neumen kmet naj ne je! x:Dx ( sam hec ) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor se zadnji smeje je polcaj/blondinka/(karkoli kar je sinonim za prejšnja 2) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 sej cool, sam dej kako novo raj, ce cs! ------------kdor čaka je prezgoden (uf, dons mi pa tole leti....) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 dejte se vi kam preselt no... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>cooooolska!!!!!!!!!! take nove somi cool! ---------saj niso, to sem si izmislila ze v osnovni oli, pa smo se sli s sosolci (sam pol so me presedli vedno, ampak kul, so pa se drugi se naucili. )...No morda ne glih teh, sam te fore... namest onih butastih, kdo, s kom, kje in bedarije brezvezne, sem si tole spomnila, da bi blo fajn... napises 1. del, zapognes, zgoraj napises, kateri del mora un napisat; v tem primeru pac drugega. No in jaz napisem - neumen kmet in zapognem, napisem tebi zgoraj 2. - napises - ne pade dalec od drevesa. recimo. a ni mega? Saj tud zdajle sem se ful zabavala in sam naj mi en proba zatezit, kaj se grem tole v dnevnhiku, to je bil zdajle men en tok fajn.. momentek, da sem z veseljem tvegala vseh 365 gub, ki sem jih zdaj na novo dobila. od smeha. torej direkt za v dnevnik, al pa, joj, se mam fajn, al se pa nimam - pa tak.No jaz se mam - ocitno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut prec not padu... v chigavo jamo zhe.... :xx!: :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 sej res, a ves za kasen pocen flat u lj.?---------dejte se vi kam preselt no... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 ** igra asociacij, a ne aliana, pa to... free prec asociacije... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej res, a ves za kasen pocen flat u lj.?--------- za take k so s periferije so sam drgai fleti zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 he he , smo se kr spomnil neki... k je bil tak dolgcajt.. kao 1 je meu probleme, pa si je neka pravila zmislu s tistimi reki al kr neki... a ni no? sej kdaj drzhi, sam... kok ljudi je ze visok letal, pa so nisko cist lepo pristal sam odvisn kako letas, ipd ipd ipd etc... etc... etc... ----------.. sam te fore... namest onih butastih,.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dejte se vi kam preselt no... <{POST_SNAPBACK}>Saj tud zdajle sem se ful zabavala in sam naj mi en proba zatezit, kaj se grem tole v dnevnhiku, to je bil zdajle men en tok fajn.. momentek, da sem z veseljem tvegala vseh 365 gub, ki sem jih zdaj na novo dobila. od smeha. torej direkt za v dnevnik, al pa, joj, se mam fajn, al se pa nimam - pa tak.No jaz se mam - ocitno. Sele zdajle vidim Prav zanalasc sem sla zatezit, in to zgleda istocasno, ko si ti pisala kako naj ti sam kdo proba tezit <{POST_SNAPBACK}>sej res, a ves za kasen pocen flat u lj.?--------- za asociacijo, kar se pa fleta tice.. ne poznam..lahk k men prides, pa si bova stroske delila.. pa postlo.. pa edino omaro.. pa... ma, ce dobr premislm.. sem se premislla... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 saj se mi je zdelo, da si se hecala mal, mi je bilo vsec tole, tud men, kako si istocasno zatezila kao. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 sej jst nisem! edin ces alianoslavo mislu?? hm, kako bi freeju reku slav zram?? freeslav .. kr neki ---------- za take k so s periferije so sam drgai fleti zlomk free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 a res nebi se ekrat premissla? tazga fajn cimra bi dobila... skoz bi ti tezil o dodatkih prehrani pa tko... pa sam se kapsule bi jedla... pa tko he he... zih ma full folka tako mnenje o men. he he.omarao lah se kako prneem zravn. glede storskov se recimo zmenva, da prsparava in greva skupi u banglades al pa kam potovat recimo.glede delitve postle bi bil pa mogoce taglavn problem.. kar pa je pac zadeva tega ali onega... in predvsem nasih predstav v nasih glavah.. --------...lahk k men prides, pa si bova stroske delila.. pa postlo.. pa edino omaro.. pa... ma, ce dobr premislm.. sem se premislla... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 DOBRDAN, MAL S KRČI OBDAN, TURČIJA MI JE DALA MAL VETRA, DA VČASIH KOMAJ PRIDEM DO SKR...![/color] Cosma....upam, da je pri vas vse ok, ker moj gospod ne zaostaja dosti za mano .....ja verjetno je to mal kazni, ker sem vas čisto zanemarla ....čisto sem se predala delu in ... sej se tud doma prtožujejo Astra...v petek in soboto bom pa blizu MB! Bom kar pobegnila s frendico BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 O, CL, WB!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Marsa hvala .......mal sem razočarana zaradi tistega teksta BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts