Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Bela vrtnica  :V:  xcrossfingx

Bobnar, kul  :palec: Super. Jst pa mam že karto za Knoflerja.  x:)x  x:o)x  :palec: A da so v Budimpešti?  :inocent: Hm.....koncertna sezona je ful, ja.....kdo bo to folgal. No, sam tud "mojga" N. Cavea ne bom zamudil, skor ziher ne.... x:)x Ko sem sentimentalen in otožen je on zame car.  x^x  :palec: Pa tud ko nisem, pa mi paše, da je on.  :palec:

A so se karte za Nicka?? :eek: V LJ? Men so zanc rekli, da so ze v predprodaji vse razprodali... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ej, ne vem, no, s frendom sem se pogovarjala, ki je tud ful hotel it... Dej schekiri, pa sporoci, plis... x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Ja, na net lahko pogledam. Dej ti tud, če se ti bo dal, pa mogoč na prodajnem mestu v LJ, ha? Jst bi ful šel.......bemu, morma enga frenda zdej poklicat, je totaln Caveov fan, pa ziher ve kako in kaj.....Bemu.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

OK, bom jaz jutr mal bolj resno povprasala.. saj nekje zraven nasega faksa mislim da prodajajo karte..

sam mene je un tko preprical, da sem ze opustila upanje in sploh nisem naprej sprasevala.. zdaj si me pa cist zrajcal... x:px Bom, bom, ce se jih da se dobit, jih bom dobila x8Dx

loesje

Spet nazaj -

Sem ga že klical, pravi, da to ni mogoče in bo tud preveru. x;)x Dej prever, plis, tega pa res ne bi rad zamudu, pa še v Križankah...mmmmmm.....te bi lohk prosu tud za karto, če mi je ne rata dobit? :inocent: x:px Te pelam po koncertu kam češ..... x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deal :palec:

Aaahhh, se 25 minut, pa grem lahko spat... neke fotke snemam frendici na net, pa je reku, da bo 3 ure.. in dejansko je blo tri ure.. no, zdaj sam se 20 minut.. se mi ze ful spi... xcivx

loesje

Spet nazaj -

aiwči, jutro x:Xx ...kaj pa potem si, če nisi ti :inocent: x:o)x ...sam danes je petekkkkkk...kolk je to lepo...čeprou vreme ni glih za 5....mogoč se pa ne bo skisalo in se bom popoldan lahko preganjala po njivah z biciklom x:px ....drgač si bo treba pa kej druzga zmislit....

mejte se.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>ooo ful sm ti fovš x:Dx men je bil tabolš koncert od jethro tullov, pa zz top so tud žurko nardil, bla pa ful razočarana nad purpli, tist tanov kitarist je do kurca :xx!:  ful fajn da ti je blo všeč :palec: na toto-je b tud jaz šla, maidni me pa ne ganejo, sm že bla pa ni blo kej prida :o|o: bi pa ful uriah heep-e rada čula, sam žal ni izvedlivo več, v oni tapravi zasedbi :cry:

Morse ne, men tud ni fajni, ma preveč svoje fore.. ne pa tko da bi Purplovsko znal.... Uf na Jethro Tull-ih si bla, facaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Sorry za telefonček, moram pa priznat da sem se režala zraven.. :8):

Mushi

no sem se čist sestavla. zjutri sm bla mal na off.. hehe x:Dx

zdej sem pa bolš k kdrkoli. vse jasno. x:Dx točno vem kwa b rada x:px x:px x:px

pa še klele u službi se bojo počas zadeve zrihtale... ne vem v kero smer... važn sam da se poštimajo. xwizardx :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ej, Black Sabbath spet v originalni zasedbi začenjajo turnejo x!x

letos je nORO!!!!!! x:px

KAJ RES???????? Tommy Iomi???? x?x x?x x?x

Ampak men je bil pa pr Sabbatih tud DIO the best pevec! Morda, ko sem plate z njim slišala pred onimi z Ozzy-jem.. :2src:

Mushi

:vragec:

morgen....... :eek: :eek: :eek: x:Dx x:o)x

jah....kwa chmo....uchas treba tut zgodi ustat.... :inocent:

in to vse zarad preklete birokracije.... :xx!:

de bi jim pichka zele zgrizla... :xx!: pa sej o tut tale dopoldan minil....pa popoldan tut.... xcivx

zvecher pa MAGDA x:)x x:)x x:)x

tole sm pa celo leto chakal... x:)x x:)x

sej pichka za pogledat res ni kej omembe vrednga....taka zahodnoevropska bunka,...ampak rola pa nepopisno x:)x

pa she 5urni set nej bi mela x:)x :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, imam zdaj zbirko filmov - Amarcord, tri od Bunuela..  :palec:  Mogoce danes zvecer kaksnega pogledam..

Fino, upam da si se zabavala. xDDx :palec:

Super za lece! x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>jezusmarija gsm mi je v wc padu
x:Dx :sick:

Kaj dogaja zdaj? Fuch? Kaput? ??

<{POST_SNAPBACK}>

no, en mini kiks pa sem našel

Men je to OK, na metallici je bilo tko, da so ene 2x tkole mini 'zafushali', pa mi je blo tolk vsec, prvic ker je to clovesko, drugic pa ker si ziher, da ni kak plejbek ipd.

'Kaj so mi naredili'! x:Dx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Jest sm bla pa pri atiju,....

:sori: :V: xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>...

jah....kwa chmo....uchas treba tut zgodi ustat.... :inocent:

in to vse zarad preklete birokracije.... :xx!:

de bi jim pichka zele zgrizla... :xx!: pa sej o tut tale dopoldan minil....pa popoldan tut.... xcivx

zvecher pa MAGDA x:)x

tole sm pa celo leto chakal... x:)x  x:)x

sej pichka za pogledat res ni kej omembe vrednga....taka zahodnoevropska bunka,...ampak rola pa nepopisno x:)x

pa she 5urni set nej bi mela x:)x  :vio:

Glih gledam, aakhut je komentiral, ob 8h? :eek:

In zdaj gre tect v Tivoli, pol pa na trg po ribe, si bo skuhal kosilo in pol bo mal pospravljal po stanovanju.... :D :P

Ti, tale Magda - kaj pa rola? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja pa saj najbrz ti je v cisto vodo padel? :8):

x:Dx x:o)x

Izkljuci ga, namoci krpico z vodo in kisom, pa ga mal obrisi, pa se razkuzila bos in imela boljsi filing.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Ti, tale Magda - kaj pa rola? :8):

:vragec:

Magda (Magdalena Čojnačka) po rodu Poljakinja, ki je odrasla v Detroitu, je pričela z didžejanjem pod okriljem Dana Bella in Claudea Younga, ki sta ji bila vedno na voljo za nasvete in pomoč. Počasi si je utirala pot v podzemlje detroitske party culture, pri čemer ji je pomagala tudi vključitev v ženski didžejski kolektiv Women on Wax. Ni trajalo dolgo, da se je prebila med redne goste detroitskih hal in klubov. V času, ko so detroitski producenti rušili glasbene stereotipe z svojevrstno produkcijo, so se njeni prvotni eksperimenti s technom, houseom in elektrom začeli razvijati v današnjo obliko. Njeni nastopi so vsebovali vse več minimalizma in plošče v njenih torbah so odražale njeno ljubezen do nenavadne, izzivalne glasbe. Po odzivu na povabilo Richieja Hawtina, ki je želel, da nastopi pred njim na prelomu tisočletja, je njena kariera ubrala novo smer. V času, ki je sledil, je Magda nadgradila svoje sodelovanje s Hawtinom, si priborila residenco v njegovem klubu "13 Below" v Windsorju, Kanadi (sedežu Hawtinove založbe MINUS), in postala njegova prva "spremljevalka" na števličnih nastopih po svetu...

Trenutno je že na svoji tretji svetovni turneji z Richie Hawtinom, tokrat v čast prve kompilacije založniške hiše “MINUS” - "Maximise to Minimize" (kompilacija vsebuje tudi dva Magdina komada). Med turnejo, ki jo bo popeljala v 24 mest do konca maja, pripravlja tudi novo ploščo za "Run Stop Restore" (projekt z Marcom Houleom & Troyem Piercom), miksa lastno cedejko za "MINUS", večino prostega časa pa porabi za lastnoročne priredbe neizdane in napredne produkcije svetovno znanih (in čisto neznanih) producentov po katerih slavijo njeni nastopi.

V petek 15. 4. bo Magda prvič v Sloveniji igrala z ekipo IntoSomethinG (Roja, Damir, Rojter, Fedja in VJ Log) v K4. Pripravlja pet urni nastop, kjer bo uporabila "final scratch", "ableton live" in seveda "posebne priredbe" svojih najljubših komadov, ki tako navdušujejo številne oboževalce širom sveta. V drugi sobi se bo istočasno predstavila Hiedi iz londonske “Phonica Records” s celonočnim “jackin Detroit/Chicago” setom.

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx ma to je kopipejstnil...

Aakhut, ja, thanx, sam KAJ pa rola - ne s kom, kje, kdaj, nenavadno in izzivalno...

Kaj!!! Rock, jazz, kaj? Jaz se ne spoznam na detroite! :o|o:

Picasso

he he...men je že v kavo padu, pa z balkona, pa enkrat mi ga je skor viličar pofuru...svašta je blo, pa še zmeri dela.....sam tole zdej je pa res tumač :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Jaz sem ga tud ze iz WCja ven pobirala enkrat... x:Ix

Mam pa zdaj prvic mobi, ki mi ni po 6 mesecih crknil ali zacel neumnosti delat.. Se un, ki sem ga v Madridu kupila.. bom pocas zacela verjet, da za 'evropski' trg boljso robo prodajajo :o|o: Mami imela istega, sam od Mobitela.. pa ga je 2 mesca za mano kupila.. in ima ze novega :o|o:

hehe, spala do pol 11h.. Mi ura ni zvonila, jaz pa ze pred dvema urama tko nekaj zbujena.. pa si mislim, da ne bom ob 6h vstajala in pol bolj na silo tiscim oci skup in se valjam tle po postelji.. pol pa le prizgem mobitel in pogledam kolk je ura :eek: Ma ja, ni panike.. faks sele ob 1h..

Mam precej hud plan za danes, upam, da mi uspe... Faks pol pa domov k starsem, avtu ceveljcke zamenjat, kosilo pri njih, pol se bom pa za par urc na motor spravla.. Skocila do Skuca, se dobila na kofi tam z enim (ce bo za :inocent: ), pol pa motor nazaj peljat, pa v avto, pa nazaj v LJ do 8h, ko sem zmenjena.. Joj, kok bo to lazje in ceneje, ko bo garaza xrolleyesx

Grem zdaj racune placat, pa mami se na kosilo najavit...

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Todika  x:Dx

ah telefoni. jaz sem si ga januarja kupila .. novega, ful mi je bil všeč. ampak sem ga imela že 2x na servisu. :xx!:  enkrat so mi celo osnovno ploščo zamenjali, čez teden dni je spet crknu prasec.

Spet sem pozabila kerega si imela, samo naprimer Nokia je ven dala en model, ki se je kvaril skoraj vsem, ki jih poznam in so ga imeli. Jaz sem z mojim ceglckom zadovoljna ( ceprav je vsec samo meni x:o)x ).

Danes zjutraj, ko sem telovadila, sem ogorceno ugotovila, da moja mami ( ki ni lih briljantnega zdravja) naredi vec skletc kot jaz ( OBCUTNO VEC). Nic moci v rokah. xrolleyesx ( sicer sem zanjo vesela, jaz si grem pa na zivce).

vrtnica xcrossfingx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...