aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma to je kopipejstnil... Aakhut, ja, thanx, sam KAJ pa rola - ne s kom, kje, kdaj, nenavadno in izzivalno...Kaj!!! Rock, jazz, kaj? Jaz se ne spoznam na detroite! jao babe H O U S Eshe za kratkovidne...une k so zhe mal u letih.....a bo shlo? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 HOUSE ka pa je to?Od metala, rocka, popa, jazza, bluesa, soula naprej ne spremljam.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>HOUSE ka pa je to?Od metala, rocka, popa, jazza, bluesa, soula naprej ne spremljam.. definitivno neki, kar ne vsebuje kitar, chrnga ledra, zakovic in ostale rockerske navlake... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 a ledra tud ne? A ja, tole vsebuje plastiko! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ledra tud ne? A ja, tole vsebuje plastiko! house je na vishjem duhovnem nivoju....pa ne pobija zhivali zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> house je na vishjem duhovnem nivoju....pa ne pobija zhivali zlomk ja itak........... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja itak........... ja itaQpejt enkat na en metalski koncertvsi v ledrupa she dertejo se tko k zhvali zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ne hvala......me mika glih tok kt haus KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> house je na vishjem duhovnem nivoju....pa ne pobija zhivali zlomk tok visoko da te ubije v dušo, a ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> tok visoko da te ubije v dušo, a prit zvecher....pa dozhivi.....pa pol komentiri zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 me je že ta duhovnjaški forum skor dotolku,pa da me ti dokrajčiš,da se žval ne bo matrala ajd uživaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 zakaj babe, a moram vse vedet? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj babe, a moram vse vedet? jah....chlouk bi prchakvau...a ne? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 a pol pravis da ful hudo - a to tak house s ful vokala, ki se ful derejo crnke zraven?al tak soft, da se ne da plesat?al tak... mal bolj ornk pa fajn? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>al tak... mal bolj ornk pa fajn? tak... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 aha, se pravi mislis da bi mi bilo svec, ki priblizno ves, na kaj shizim?ker presoft mi ni vsec al pa sam nabijanje ritma tud ne...Nisem se slisala za tole bejbo, skratka.... pravis, da se splaca prit, sam a to pomen skor ziher spet blazotno guzvo najbrz? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, se pravi mislis da bi mi bilo svec, ki priblizno ves, na kaj shizim?ker presoft mi ni vsec al pa sam nabijanje ritma tud ne...Nisem se slisala za tole bejbo, skratka.... pravis, da se splaca prit, sam a to pomen skor ziher spet blazotno guzvo najbrz? guzhva bi sicer res znala bit.....link na madam je pa na drogartuINTOSOMETHING http://www.drogart.org/ubbthreads/showflat...t=10#Post544089 zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ajade vidmo che bo delal: http://mp3.4four.org/2004-11-25_Magda_Oslo_Detroit.mp3http://mp3.4four.org/MagdaatTheBeach_TurinNov05_2004.mp3 zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 Thanx, meni pa je videti kar simpaticna. OK, hvala za info in link. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ni blema.... zlomk zmeri na razpolago za kako zlomkarijo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 aha, zdaj sem se tega vidla, poslusam ravnokar, odstekan, pa res.Drugace so men kaksne bejbe kar vsec, tud gaby mi je bila mega, vedno dobr rolala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 gaby pride v mediapark chez tri tednetakrat bom naredu najvechji lasershow v slovenijisposojene luchne opreme za 5 mio zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 ti sam tole je pa na 1. pogled slisat bolj za poslusat kot pa za plesat, morda mal prevec 'eksperimentalno', za moj okus...ne vem, ce se mi bi dal tole 5 ur poslusat, dol padem, ce ne morem plesat... :||Tko - prevec uvoda ima, predno se kaj razvije v 'komadu', premal se zgodi... premal ritma al kaj.... oz. premal mocen ritem. a gaby pride, kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol pravis da ful hudo - a to tak house s ful vokala, ki se ful derejo crnke zraven?tazga bi jz uuuuu dons ful dogaja. ful akcije... tko da kr šibam vnnn... jaaaa ajde pipl fajn bodte spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jaz sem pa avtu ceveljcke zamenjala Pa mal se sla z motorckom vozit obiskala dedke in babice mal.. Pa s tremi ljudmi sem se za kofi menla, pa so me vsi skenslal Zdaj pa ze nazaj v LJ, cakam, da mi zenskica robo pripelje za jutri.. bo treba vstajat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts