lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 [nea me kličte dans , ni mi... dobro no te pač nemo klicali, ni panike, se ni luna v škorpijoni ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ke pa pol? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 joooj, kolk se mi ... ma naj ze pripelje tisto, no.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 popldan rolala, sm že kr dasa sam mav prevč ležerno sm vzela vse skup pa mam počohano rit pa komolc pa še mojga sm skor invalida nardila no ja, sej bo....noge me pa svinskooo bolijo bo treba vsak dan mal sma šla k našim tud..kok smo mi ena usekana familija se ne da rečt kir je bol prsmojen ...pa tolk k nas je... no tamala dva še mata potencial da se u normalne ljudi razvijeta, sam bo kr trda KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 a ti to men KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Pa ja, smešn mi je blo kak si to napisala, femili pa to Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 aja to...no č je pa res...sej se men tud pozna enmu grejo večje tumarije po glavi k drugmu, sama zajebancija skoz, trije smo dvojčki pol se pa ve kake to letijo....mojmu od začetka ni blo nč jasn KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Evo še en fajn primerek dneva končan... leto za mano hjaja Damn prav ponosen sem nase... mrbit sem točno tam kot lani, a hkrati sem večji, modrejši best of all... veliko bolj srečen... hjaja twenty one, i'm all gone... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>... veliko bolj srečen... ...Upam, da si super prezivel dan. *** Jaz pa doma (za spremembo). Mal sem sla 'pocivat', pa sem zaspala in se ob pol enih zbudila, pol se mi pa ni dal vec ven. Pa v kako guzvo spet... Itak pa tud Mitje ni doma.Sam trapast je, ko zdaj haram, namest da bi spala. :|||Grem mal tv gledat. Lepo soboto zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Kak je fajn, ko je fajn... Sicer nič posebnega, sem pa včeraj končno napravila korak, ki bi ga morala že zdavnaj.. Ali z drugimi besedami, lačna sem kot zmaj...in mi celo paše...V četrtek smo šli na pico, pa na pir...in se mi je tako ustavila hrana, da mi je postalo prav ogabno ...in sem rekla, dost mam, nem jau ... danes tako lep dan, sem se odločila za presajanje, moj zeliščni vrt, ki je rasel zdaj po teglcih, gre na vrt... sami smo doma, gospod seveda rihta barko... ...in mala dva se že križata, kako bom gnjavila z učenjem...No, gospodična se še ne pritožuje, je prišla domov ob treh, pa jo bom pustila, da se naspi... res je fajn, ko sem dobro brez razloga... Želim tudi vam en tak skrajno lep dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 Oj, to je pa spodbudno, za saturna dons...Jaz sem tocno tedaj bila budna in razmisljala o tecnih zadevah. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Marsa, jaz tudi, za pikrič sekunde, potem pa sem šla v pozitivne afirmacije in se zbudila kot rožca... hehe, skušnjavci, kaj mi delajo... ..prejle klicali, če grem z njimi na praznik pomladi v Medano...v sek mi je šlo po glavi, alko, hrana...njet... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 danes tako lep dan, sem se odločila za presajanje, moj zeliščni vrt, ki je rasel zdaj po teglcih, gre na vrt... res je fajn, ko sem dobro brez razloga... Želim tudi vam en tak skrajno lep dan... Astra enako, fajn brez razloga..... včeraj zvečer panika....invazija mravelj.....smo streljal iz zasede nanje s sesalcem...je bilo ko v filmu jst bi tud po vrtu mal rila, ampak a ni danes dan samo za cvet bomo sam mal rožc v zemljo dal.....gladiole,pa planike da vidimo če to res na vrtu tui raste al sam na vrh Triglava ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Lia, danes je dan za presajanje...no, vsaj pri meni... Bobnar ..sem se spomnila na vzdušje v Londonu, na musicalu We will rock you...so tudi igrali v stari zasedbi...noro, zadnje pol ure je bil teater na nogah... A danes te pa lahko kličemo.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 Praznik pomladi, ne? Kaksno romanticno ime so nadeli tejle pijanki v bistvu. :D Pametna, da nisi sla, praznik pomladi na konjunkcijo saturna al kwa, tile niso resni, no. A tko pol pravte, bejbe?Roze pa to... Hmmm... Jaz ko sem 'imela' vrt (v prejsnjem flatu) mi je sam narobe hodil, ker so me vse sosede ganjale, da kdaj bom kaj vrt spedenala in vse, so imele ene celo ozemeljske teznje, ces, ce ga jaz ne obdelujem, ce ga 'dam' njim?No pol smo res ob dogovoru z lastnikom dali nasim mladim sosedom, ki so itak imeli cist zraven vrt.Skratka, nisem jaz za vrt pa te scene prevec, a sem pa imela vseen ze lepega in kar bogatega - razen da so redkvice bile cist tenkcane, nic redkvicam podobne, sicer pa sem imela kar kaj, pa ful zacimb, vse je diselo po setraju. ampak sam tam, pod golovcem, kot da ne bi bil v mestu (pa 10 minut pes do trznice recimo)...S temi zemljami (in tud glinami v sholi, pa ceprav sem naredila dbest glavo pa stopalo za program) jaz nisem glih hendi prevec... Tko da - svaka cast, kdor obvlada! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Kaksna razlika...cez mejo soncno, tukaj pri nas pa zgleda, kot da se bo vsak cas zlilo :xx!: Dopoldne shopinga je za mano ( sportna oprema ), zdaj pa cakam na rizek in upam, da ne bo dezevalo, da bom sprobala rolarje Zaenkrat je kul soboto, naj tako ostane LP Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 ja se je vlilo iz oblakov in zaliva vrt, travo in drevesa.... fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Bratec, sporočam ti, da bodo tvoja jajca zelo na udaru,ko se vrneš! Ti že veš zakaj! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Eeeee bogi no...buci,buci Mene tudi glava ful boli, nekaj slabo bilo prej..omotična tudi..bo minilo Me starejša še vedno preizkuša(moje živce in vse drugo) tipica sredi ure šla špricat..bila v četrtek jezna kot sto Nerodna leta..vem ja.Mi zadnjič reče: ko se z atijem prepirata si dosti TI kriva. On začne, ti pa ne znaš nehat (kar je res....) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 morgen.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Kak fajn dan je bil tole... Zdaj pa sem se odločila, da grem mal ven...mal "prebluzit" večer... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Mojmu fotru se je utrgal...kupu bo motor Doma ga samo mal postran gledamo. Mi je mal smešno, ker mi ni čisto jasno kam se bo vozil...No upam samo, da bo vse OK! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mojmu fotru se je utrgal...kupu bo motor Doma ga samo mal postran gledamo. Mi je mal smešno, ker mi ni čisto jasno kam se bo vozil...No upam samo, da bo vse OK! Hehe, the best Ga lahk jaz pol na kaksno voznjo povabim drugac pa.. delala 12 ur, zdaj pa frendica pri men, cvekava ze 4 ure, pa se film nameravava pogledat.. sem pa ze cist mrtva sicer... se mi oci zapirajo ze zadnjih 5 ur Ampak mam ti dve punci sam se 14 dni doma, preden spet zgineta za eno leto, pa jih je treba izkoristit nocko! Mick, pozdravi se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Prišla domov z zmenka. Zanimivo... Tisti lepi, jummy tip, ki sem želela, da mi ga kolegica predstavi, pa sem ga že v naprej določila, da ne vem, če se bova imela sploh o čem pogovarjat, je neverjetno podoben men... Zdej sem pred veliko dilemo, ali naj se še naprej spoznavam z njim, ker moja veza mal škripa, no ja, ne mal... Pa ful je zainteresiran. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts