aakhut 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 ne morsh verjet.... she takrat k sm frej....crkne mixpult :xx!: in pol.....zlomk svojga posod jasn pa je, de morm zram stat......k ne dam unim nandotom de delajo na njem.... in?....eh.....she ena noch....fak....hip-hop :xx!: ....chefurji :xx!: :xx!: :xx!: aaa.....uletela pa shefica (marsa )....hehe... in stojim tam zadi, dolgcajt, chefurchki, muska zhe ceu vecher ista......in pol vidm marso uletet na shank, de je najdla kljuche.....sred plesishcha..... WAW.... jutr (dons) pa spet po starem....roza zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Oj, aakhut, thanx za vcer. Sem se kar odlocila, da grem ipak mal ven.Grem na metelkovo (saj se ni nic dogajal), spijem eno pivo in kar plesem na tam ene arabske.Pa uleti ex tip in mi je mal tezil (pa glih zadnjic sem ga omenila tukaj, pa 100 let ga nisem videla), tko da mi je to mal pokvarilo vzdusje, sicer je bilo pa ful lustno.Me vprasa en tip, kaj sem po horoskopu, pravim ugani, pa pravi al si zrak, torej vodnar al pa dvojcek, sicer si pa skorpijon. Pa sem rekla, no saj si kar zadel, pa pravi kaj pa si, pa pravim riba. Pa debelo gleda, kako zadel, ce si cist neki druzga. Pol grem pa kao dam, pa grem mim K4, pa je bil direkt pred vhodom parking plejs, parkiram, pa si mislim, no da vidmo... morda je pa ze tud free vstop, ko je bilo ze okol 2h, no pa aakhut glih na vratih, pa sem sla zastonj not. In pol se je izkazal, da sploh ni blo tko bad (ko jaz 'ne maram hiphopa'), ker recimo na Grandmaster flash pa shizim. No in torej ne sam da sem BILA na hiphopu, se PLESALA sem. pa res, aakhut me je spomnil, da sem kljuce nasla, kar ene, ja, fajn, da sem jih, sicer bi jih kdo v kak kot zbrcal pa bogve ce bi se nasli.a ti si bil pa ze ob treh doma, aakhut, kaj pa mix pult pa to? No, jaz pa sem rinla se po burek... se prejle zbudim in zagledam sredi kuhinje ful enga bureka... Lepo nedeljo zelim vsem! *mene pa nekaj na n caka spet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Jaz sem tut šla ven, pa se preprosto nič ni dogajalo... Mal sem poslušala muzko, nekaj poplesavala tam..potem pa se kr v enem trenutku skidala domov... Sem objavila, da danes ne kuham, sem moje poslala k tašči na kosilo... ... Marsa, tisto na n ...pojma nimam, kaj imaš v mislih... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 kar zezaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 fajn, si se koncno odcepil od skorpijonskih vzrocev? al je to sam intermezzo, pocitek med dvema borbama oz. priprava za 'hujse borbe'? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Vceraj spet jedla jagode s smetano... njami, njami... Pa nekam gospodinjska sem, kr neki perem (na roke!), likam, ustimavam stvari,.. ramisljam o rozicah v teglcih, kaksne nabavit, ipd... Pes je full tecen. Ma se verjetno spet goni kaksna psicka, pa bi rad bil skoz zun. Hja, dez so napovedali. Sem takoj povedala sodelavki, da ziher ne bo tak kot so rekli. Vceraj, danes... prav dosti sonca! Jupi! K frizerju moram... (ze dva meseca to pravim)... grem pogledat, kdaj bo prava luna! Kr neki bi... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kr neki bi... Jaz pa kr nc ne bi. (*bi mi pa za spremembo cist pasale jagodke s smetano). Aja, v sredo grem v stajersko prestolnico. Grem izkoristit rojstnodnevno darilo od Astre - tretmancek v habakuku. a ni mega? Se nikoli nisem bila na taki sceni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 morgen...... kako je lepo ko stvari minejo.... zvleku pult u lager.... zej pa shele jutranja kava.... pol pa mogoche mal na zrak.... zvecher pa itaq spet u uno klet....roza :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Grem izkoristit rojstnodnevno darilo od Astre - tretmancek v habakuku. a ni mega? Kaj je to? Jaz sem prezivela prejle ene 4,5 ur s prijateljico ( rolanje, kosilo in predvsem gopcanje) se v sklopu rojstnega dne. Bilo je super Sva imele prav lusten soncek, ko je pa sla, je pa zacelo dezevati. Zdejle sem gledala na TLP o avtomobilih ( SLK - dreamy ). Caka me se tek, trebusnjaki, nekaj strani v zakoniku in to je to. Lep preostanek vikenda! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 lepotni tretmancek - masazica - habakuk pa je neka dzazna zadeva, nek tak center blazoten, naj haj pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Ja saj za habakuk me je zanimalo Sem namrec prvic slisala.No, saj bos porocala! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Hababuk je luksuzen hotel pod Pohorjem s termami, savnami in raznimi terapijami ter drugimi masažnimi itd. ipd. storitvami Opasna stvar, ja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 o, Marsa, kaj berem.. ..pomeni, da morda res bo kaj iz tega... Še vedno me drži dobra volja pa pridnost... Kako pa kaj "n"... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 O Mick, ja saj sem najprej hotla rect hotel, pa sem se bala, da bi sirila kako krivo vero.Novejsa zadeva, skoraj cudno, Michelle, da nisi slisala, ko je zlo 'in' - se jaz sem slisala. ja, Astra, sem kar povedala, saj ni nic tacga, ker da bi bila pol tih, pa prvic v MB, pa prvic na takole, bi bila tezko, no, skratka, kolikor se poznam - tako da, ja, Michelle, po mojem upraviceno pricakujes moje porocilo. Jaz sem tud kar dobre, razen pridna. No saj sem se kar. Ono na n je zaenkrat se NN. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Daaan Jaz pa se kar v pizami... Spat sli pol s frendico ob treh, en hud film gledali, Vstali dons ob 11h, zajtrk in nazaj filme gledat.. Pa kosilo, pa filme gledat.. Zdej je pa sla, jaz pa razmisljam a grem brat knjigo al se en film pogledat Sva imeli v planu izlet z motorjem, sam je ful na dez kazalo.. pa zgleda sem se virtualno nalezla od Micka, ker me kar nekaj v grlu praska in cutim, da se me loteva.. Saj sem se ze ful nafilala z medom in vitamini, se kivi sem jedla, pa ga ne maram prevec.. Upam, da se zmazem.. res ne bi zdajle smrkala in kasljala in teh stosov... Mmmm, vceraj sem si malo obnovila zalogo etericnih olj - cimet kupila, pa cajevec, pa pomaranco.. V bistvu vse prvic.. Si bom zdajle mal mesanico evkaliptusa in pomarancke nardila O, ful dobr, Marsa, masazice in savne in to Uzivaj! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Marsa uživaj v sredo, ......vsi virozni , pozdravite se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Thanx, , ves da bom... Ja, virozni, cajtajte se, zdajle, preventivno, da noute rabl pol antibiotikov zret. :||| Astra, sele zdajle sem opazila podton v tvojem postu, kot da mi ne verjames (dokler se ne narisem v MB)? In kolk jaz kompliciram res (vcas sem pa totalna riba res ) - da ker prvic, pa kako pa bom, po mojem me bo kar mal stiskal. In aja! Moja mat!!!!! x:Dx Ji recem dons (sem sla prej na obisk), grem v MB v sredo.Ej kaksno faco je naredila! x:Dx x:Dx In ces da grozno, nevarno, pa 'na onem koncu je vedno kaj' pa tko... sem rekla, ej saj ves da obvladam, ma ne, no, saj je kul. pa je rekla, ma ne, ok ti ze lohk, sam kak norc prileti pa tko...Kok je hecna. da sem za stotinko ratala slabe in mi je za vse nazaj spet dol padlo, pol sem se zacela pa ful smejat in sem rekla ves kaksno faco si naredila, ma daj!!!In pol ji rect kaj, ko jo je vedno tolk skrbelo pa vse... xrolleyesxIn vse se mi je itak zgodil, kar jo je skrbel. zdaj pa - ali je slutila - al pa... mi je kar vcepila nehote mal tega.Sam ne - ni ona. To ima z mano zvezo sam. ampak je pa hecno... po mojem od prvega dne, pa se 13 pa tole, jo je zacel skrbet, revico, kar upraviceno, pravzaprav, iz njenega zornega kota... Mame. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 In ces da grozno, nevarno, pa 'na onem koncu je vedno kaj' pa tko... sem rekla, ej saj ves da obvladam, ma ne, no, saj je kul. pa je rekla, ma ne, ok ti ze lohk, sam kak norc prileti pa tko... Na "onem koncu" sem tudi jaz vedno previdna za volanom ..ampak saj se pride po avtocesti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 ma saj je res, saj sem se se najbolj razburjala tam nekje v cestah al kje, ravno oz. tud zarad tega... 'oni konec' pa tko. ampak vseen - v kostanjevico je ful bolj tecna pot, vsa zavita pa zluknjana pa taka (od avtoceste dalje), sem rekla ce sem ponoci oz. zvecer, po temi skratka, cez buzet al cez katere rovte ze lazila, bom pa tud v mb po avtocesti prisla! sam ne no, kaka faca, ej... sem frendico prejle klicala, sem se tolk smejala, da ji sploh nisem mogla povedat dobr... ko se sam spomnim na ono faco, do konca zaskrbljeno, kot bi ji ne vem kaj povedala. Kaj sele ce bi rekla da grem v Avstralijo ali na madagaskar. Saj vem kaj bi rekla - kaj mas pa to za rint? a se se nisi umirila? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Marsa, dobro bereš podtone... ..točno to sem želela napisat, bom verjela, ko te vidim tukaj. Zato pa to, da si napisala, že pomeni premik...tudi v tvoji glavi.. sem šla prejle kr pometat okol bajte, da me ne boš potem ogovarjala, kako mam... " na onem koncu"... ..matr ste smotani, če bi mene zdajle povabila na kavo, bi rekla, ok, kmal pridem.. Aja, pozabljam, da je iz mb v lj velik bližje, kot iz lj v mb... Kolk se zabavam, ker vem, kaj boš potem rekla, pihhh, a to je to Kul Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem šla prejle kr pometat okol bajte, da me ne boš potem ogovarjala, kako mam... to pa to. vse bom presnofala pa skritizirala, jasno, saj ves, kako strasno natancna sem sama. Mah no, zame gres pometat, bedarija bedarij. men je sveen, saj ves. Ja, jaz tud vem, da bom to rekla, prav vidim se, kako to pravim (a tole al kwa!). sam zdaj sem se tle. Aja, pozabljam, da je iz mb v lj velik bližje, kot iz lj v mb... Pa se pozabljas, da mas ti merkur v dvojckih, jaz pa v ribah, pa ti mars v ovnu, jaz pa v ribah. Torej, ko me vrzes v vodo, ze plavam, sam najprej pa do nezavesti odlasam pa kompliciram. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 to pa res... gre zih kaksenmu ovnu ornk to na .... ----------...Pa se pozabljas, da mas ti merkur v dvojckih, jaz pa v ribah, pa ti mars v ovnu, jaz pa v ribah. Torej, ko me vrzes v vodo, ze plavam, sam najprej pa do nezavesti odlasam pa kompliciram. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Zato pa to, da si napisala, že pomeni premik...tudi v tvoji glavi.. sem šla prejle kr pometat okol bajte, da me ne boš potem ogovarjala, kako mam... Marsa, vse prečekiri, pa ko ti bo šla skuhat kavo, še za omaro pokukaj..mogoče bo kakšen prah tam Mick: dve uri sva se z možem "pogovarjala s tišino"..sedela pred vikendom, poslušala ptice in opazovala predrznega srnjaka, ki se je pasel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 na...pa sm spet kle u kleti pochas se sdprashujem, zakaj spljoh doma plachujem polozhnice... spalko prnesem sem...pa je zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, vse prečekiri, pa ko ti bo šla skuhat kavo, še za omaro pokukaj..mogoče bo kakšen prah tam Dobr da si me spomnila! x:Dx <{POST_SNAPBACK}>spalko prnesem sem...pa je Ti a tko zgodaj mors ze pridt? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts