Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Uh, mariborcek, ajm kaming... xDDx x:Xx

Astra, ze pakiram.

Sam se tamalo potovalko mam za pripravit. :zoro: :wOOt: :onfire:

x:Dx x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj je Astra zdej? Prvo nas dražiš, da ne vidimo čez Trojane pol k se pa najavimo pa zviz...upam, da se zgubite :sniky:

Glede motnje na monitorju in da ne vidiš dobro me je malce zaskrbelo zate, vem da škrta nisi, torej kaj je? A je s tvojim vidom narobe ali imaš pa škart monitor? xzobkox :madpro:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Kao taveliko si že... :ermm:  :wOOt:  :OO!:

Saj mogoče pa ne boš našla do sem... x:Dx

Astra

Vsec mi je tvoja brihtnost!!! x^x tavelko sem ze, ja, to sem mislila. x:Dx x:px

(*to je bilo, ko sem peljala na morje one, smo si prec skocili v lase, ko je bilo cist zabasan, pa sam se po 'tamalo' (:OO!: - predstavljaj si pol tavelko!!! x:Dx) so skocili. :O: :xx!: Tumach).

No in zato sem rekla.

saj bi bil zur, sam, stara, nismo vec 20 pa to, da kar zabluzis pa to... ceprav - bi blo pa fajn. xDDx :madpro: x;)x x:px

a greva pol densat v satchmo? x:Dx x:o)x x:px

Saj mogoče pa ne boš našla do sem... x:Dx

ne ne, ne skrbi, jaz vse najdem. x^x xyesx

Ce se ze ufuram... xDDx

** prej sva s frendico crknili od smeha po telefonu, ko sva se nehali pogovarjat, ko sem rekla, aja, sam se jutri se vidiva.. pa pravi :eek: kako? kaj? pa pravim, ja v sredo grem v Maribor, ne!!!!! x!x

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cosma, mam tako napako, da vidim prebrat sam tisto, kar hočem... x:px

Marsa :palec: ...sam najprej moraš priti do sem ...in saj veš, pot je dooooooolga... x:px

Astra

Per aspera ad astra

ne ne bo cist kratka, saj ves, moja fiestica potegne, pa se mrk bo pa vse... glih zame pa za promet... :vragec:

Joj da me mama slisi zdaj. x:Dx x:px

Picasso

Lep pozdrav!

Končno sem se prijavila po dolgem branju vaših postov in na priporočilo prijateljice.

Forum se mi zdi izredno zanimiv in pester,saj najdeš vsake stvari nekaj. Mislim, da mi bo zelo všeč. Se moram malo navaditi. Pa kar nekaj jih že poznam poleg frendice, ki me je navdušila,tako, da komaj čakam na dolge in zanimive debate!

K.

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

ooo dobrodošla x:Xx x;)x

ewo jz se lih spat odpravlam. glavo mam mal težko. bom zih dobr spala. zjutri mam že ob 4 budilko, da bi bla zjutri mau dle na steprju. bomo vidl če bo ratal. upam da bo.

nočko vsem skupaj. se vdijamo jutr... x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Hvala za dobrodošlico! Kako uporabljate smeške? Na svoji osebni strani se kar znajdem,no saj se bom hitro tudi drugje. Sem pridna učenka! ;-)
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

En dobr večer vsem skupaj! x;)x

Po dolgem času sm spet malčk doma!

Zdej sm v lj na lovu za kako ensosobno stanovanje tko da če ma kdo kake veze al pa kako pametno informacijo bi blo lepo da mi jo lansira!

Zdej dokler ga ne dobim bom pa kot do zdaj malčk migriral po lj od frenda do frenda pa sej je cool sam mam dost tega potikanja naokol :inocent: pa dva dni tuki pa tri dni tam ..... :o|o:

Vidm da dolgčas vam ni preveč me tud niste pogrešali tko da x:)x

Zdej se pa počas že kr spat odpravljam ker bo jutri rana ura pol pa v boj za stanovanjem pa še 17 anket od 30 mam za narest do konc tedna :O: tko da je pred mano kr en deloven teden..... :o|o: ga bomo pa pol užival ko bo delo za mano! Ja pa še to Tan jutr ti bom šele poslal obljubljeni cd ker..... uglavnem dobiš pa čeprav z zamudo :sori: Ti marsa midva se pa tud že slišva za obljubljen šnopi pa drink sam ta tedn sm mel res natrpano s temi anketami pa še tri dni se je ena reklama snemala sm mel v treh dneh neki čez 60 h tko da...... xcivx

xsrcx no lepo se mejte še naprej In UžIvAjTe!!!!!!!!!!!!!!! xsrcx

Coccinele :wOOt: kok hudo ful, najbolj mi pa sedejo japonski podnapisi x:px ...pa ona pidyama je tko cort naslikana. Všečno. Zelo všečno!

Astra ne ti men hou mač tač x:Dx ...imam vtis, da ti je moj mož prišepnil one vrstice, tko gre to nekako pri njemu ima zelo selektiven sluh in pa vid.

Mitja ne se matrat preveč z anketam x8Dx

Aiwa, pa kaj ta steper skos omenjaš madonca, čist sm u bedu že od tega. Ti si na steperju že ob 4h zjutraj jaz pa komaj na kofetu ob 8.30 xOOx

Jutri se začnem igrat yoga nidro. To je taprava črnogorska yoga, samo ležiš i ne mičeš se x:Dx . Bi prisegla, da si jo je kak črnogorc zmislu, pa si je ni.

Dobrodošla Katrina :palec: :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

welcome!! x:Xx

si skorpijonka ane!? :inocent:

----------

Lep pozdrav!

Končno sem se prijavila po dolgem branju vaših postov in na priporočilo prijateljice.

Forum se mi zdi izredno zanimiv in pester,saj najdeš vsake stvari nekaj. Mislim, da mi bo zelo všeč. Se moram malo navaditi. Pa kar nekaj jih že poznam poleg frendice, ki me je navdušila,tako, da komaj čakam na dolge in zanimive debate!

K.

br jutr. evo vse za mano. mi je uspel... od tibetancov do steprja (fak kok je škripov- zjutri se to ful bl sliš - ga bom mogla mal prvit). bejbe ne se kompleksat, sej pol mn nardim kokr rečem. x:Dx x:Dx

sam kdaj pa ne? zvečer k pridem iz vseh služb in šol sam še dol padm. pa treba je mal migat.

tkole še do konca se zrihtam. pol pa počas pot pod noge. dežuje... x:o)x

Kuku, malo spet tu. x:)x

Precej pestro v zadnjih dnevih. V petek in soboto sva doma sadila cipresice, da bi ušla dežju, za štiri ducate jih je in še ena čez za dobro mero. V nedeljo zbit, včeraj delo, članki, priprava za predavanje pa še kaj zraven. Veliko dela na reviji.

V petek je na večernem sprehodu neučakani Api (apenceler) vpričo male Urške v polnem teku (beri: divjanju) priletel od strani v nek avto, ki je peljal mimo, ter se poškodoval po glavi - ob desetih zvečer je bil dosti miren, da smo ga vsi trije nekako spravili k veterinarju. Kot da dan ni bil zadosti pester brez tega.

Na razstavi astrološke literature v konzorciju nabavil nekaj knjig, eno sem prelistal, pri drugi pa prebral prve štiri strani. (Dokončal bom očitno februarja drugo leto, če bo šlo tako naprej x:Dx .)

Danes pričenjam serijo predavanj, dogovarjam se za delavnice v Zagrebu. Iščem prostor.

Pestro.

Pozdrav vsem!

x:)x

Na razstavi astrološke literature v konzorciju nabavil nekaj knjig, eno sem prelistal, pri drugi pa prebral prve štiri strani. (Dokončal bom očitno februarja drugo leto, če bo šlo tako naprej  x:Dx .)

Danes pričenjam serijo predavanj, dogovarjam se za delavnice v Zagrebu. Iščem prostor.

x:)x

hehe... jz tud tko hitr knjige berem. zmer mam ene tri načete pr postli. pa k je tok mal cajta... pa vse bi rada prebrala.

gud lak pr iskanju prostora :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...