aakhut 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoč bi jim pa celo pasal, pedrom zajeb.. po takih pisarnah v glavnem sedijo stare lezbache.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no seveda, sam ce je mascevanje, bi na koncu 'morali' cutiti zadoscenje. Ja, bi morali, pa ga ne...samo se tega zavedo prepozno.Dobesedno hranijo se s tem maščevanjem, je način, kako preboleti.... Ampak potem, ko ga dobijo...ostane praznina.Pirova zmaga. Ubogi vsi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 ja vem, saj glih zato. Res je, grozno je za vse... mi se pa lohk mal zamislimo, kako hitro lohk gremo, kako je res tole: 'Nihce ni tako star, da bi ne mogel ziveti se eno leto, in nihce tako mlad, da bi ne mogel umreti prav danes.' (spanski pregovor) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoce pa tudi oni niso vedli, da te bodo mogli odpustit.Mogoce so dobili direktivo od zgoraj.Sicer pa je ful tezko rect nekomu, da je konc pa pol z njim delat se par tednov.Pa tut teb bi blo po mojem bad hodit tja delat, ce bi vedla da si odvecna. vedl vedl. sej mi je direktorca povedala. k sem zanjo ful delala... jz sem vedla da vejo pa da mi nečjo povedat, k so svine. <{POST_SNAPBACK}>Kaj te, kr tak na hitro? To pa je zajebano. Pa, kaj si mela kako pogodbo pa to? drek na palci sem mela. nobenga datuma ništa... :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Kwa? Kaj pa tile roki razni pa vse, kar brca in si na cest? To je pa svinjsko! svinjsko <{POST_SNAPBACK}>Ma ni, če imaš pogodbo za določen čas, ni nobenih rokov... zato pa se sklepa toliko pogodb za določen čas,ker se te lahko znebijo brez problema... :xx!: Astra <{POST_SNAPBACK}>aiwa, mogoče te pa za vogalom čaka nekaj tako superstastično bombastičnega in fenomenalno megalomastičnega, da si morala zdaj malo prostora naredit, da boš lahko vse zaužila s polnimi akumulatorji .definitivno <{POST_SNAPBACK}>da bi vsi ki iščete službo našli neki res fajnega, pa kmalu!Pa ne obupat!Iz srca želim in vam privoščim! Vsem fuuuul hvala. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Kako si kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 a jz? xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 ja, po temle ne, ko si mal.. predihala tole... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hehe. bolš sem.prizadel me je njihov odnos. in način. drugač pa ok. bom zdej lahk nardila vse stvari za katere prej nisem mela cajta. pa veselim se da bom lahko mal uživala študentsko življenje dokler ga še lahk. najdla si bom neki prek študenta... tok da bom mela za račune in za pir (ta je biv zastonj do zdej ) tko da ni ful bad. sam morm še prespat. da sploh dojamem.sicer se mi pa tud ene lepe stvari dogajajo... tk da... je še fuuul lažje xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> drugač pa ok. bom zdej lahk nardila vse stvari za katere prej nisem mela cajta. pa veselim se da bom lahko mal uživala študentsko življenje dokler ga še lahk. najdla si bom neki prek študenta... tok da bom mela za račune in za pir (ta je biv zastonj do zdej ) tko da ni ful bad. sam morm še prespat. da sploh dojamem.sicer se mi pa tud ene lepe stvari dogajajo... tk da... je še fuuul lažje xrosexNo to je pa dbest odnos!! Potem bos ziher kaj se boljsega ubodla, glej kdaj si morala vstajat pa tko, mogoc bos pa zdaj nekaj mega dobila! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sm že prej razmišljala o tem - kaj pa če... tko da sem se mal prpravla. zdej bom dubla neki tazga k mi zdej paše.k mi bo zdej ugajal. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe. bolš sem.prizadel me je njihov odnos. in način. drugač pa ok. bom zdej lahk nardila vse stvari za katere prej nisem mela cajta. pa veselim se da bom lahko mal uživala študentsko življenje dokler ga še lahk. najdla si bom neki prek študenta... tok da bom mela za račune in za pir (ta je biv zastonj do zdej ) tko da ni ful bad. sam morm še prespat. da sploh dojamem.sicer se mi pa tud ene lepe stvari dogajajo... tk da... je še fuuul lažje xrosexaiwa , kar tako naprej....slaba stvar za biti tudi dobra, samo z drugega zornega kota moraš pogledat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 tko ja. jz zlo rada z glavo dol binglam... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Kot Obesenec v tarotu (karta st. 12), ki se ga vsi ustrasijo, v bistvu pa bere in ima usta na smeh (v nekaterih deckih)... se ma cist ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hej Marsa, tebe sem pa tudi vesela...vidim, da si srečno prevozila "nevarno pot" in , da si se imela super! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 aiwa da se ti čimprej ubode mega biznis ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Oj, Enja, ja, mega je bilo!! Hvala za skrb oz. zanimanje! 'Zivljenje - to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj, Enja, ja, mega je bilo!! Hvala za skrb oz. zanimanje! 'Zivljenje - to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' To pa res drži...prav v dobro voljo si me spravila! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hmm...Jaz pa pravkar pijem caj, iz tafrisko nabranih kopriv. Mater je dober Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Je dober? Danes sem ogledovala "moje koprive"..pa so komaj pokukale iz zemlje...imam rada "špinačo iz kopriv".....čaja pa še nisem pila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 Jaz tud rada, sam ni blo sans tamalemu poturit kopriv za spinaco. Tud blitve ne mara. Caja pa mislim da se nisem pila, zna pa bit zanimiv (men so vsec taki odstekani okusi, npr. pridem k frendici in pije neko ovseno vodo al nekaj tacga, in jaz probam in se ful navdusim, ker je bil tak... brezokusen okus, a mal skor kiselkast.. ne bi si mislil, za oves). sam mi je vsec kopriva. tud po videzu. 'Zgodaj zge - kdor hoce postati kopriva' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mislim, da skoraj ne ločiš koprivo od špinače...samo kopriva je malo boljša Sama sem vedno nabirala koprive z rokavicam...pa mi sin, ki študira biol.reče: Ej treba je z občutkom...in nabere polno vrečo kopriv...brez, da bi ga spekle...Torej: s pravim prijemom in nežnostjo, tudi kopriva ne žge Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Marsa, ti mas pa dons skoz asociacije na neke pregovore Tlele, sem vse pripravla, narezek in tko.. pridejo trije frendi na obisk.. sem rekla po 8h, tko da zdaj sem frej, dokler zvonec ne pozvoni..Jem kos kruha in klobaso domaco, nisem vec zdrzala.. sem med pripravljanjem narezka dojela, da se nisem nic jedla danes, razen en toastek z marmelado za zajrtk Prevec dogajal Yes, uspelo mi je motor vceraj v dezju na servis spravit, danes je bil pa ze zrihtan. In sem morala spet iskat folk za prevoz, bratec itak, ko ga rabis ni nic od njega No, pa mi je uspelo, sem sicer dala 30 jurjev, ampak po prvih 20 km je obcutek ful dober.. So mi ga res zrihtali v nulo Tko da smo zdaj pripravljeni za v Bosno Ful ne maram tega, ko sem nekaj na pol bolna.. ne tko, da bi doma odlezala in se pozdravla, ampak pol pa grem kam in me hoja v 1. nadstropje cist sesuje WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sama sem vedno nabirala koprive z rokavicam...pa mi sin, ki študira biol.reče: Ej treba je z občutkom...in nabere polno vrečo kopriv...brez, da bi ga spekle... Torej: s pravim prijemom in nežnostjo, tudi kopriva ne žge Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa, ti mas pa dons skoz asociacije na neke pregovore mi polozite v usta, sam pride mi v glavo misel (*morda je bila clo pred dnevi odprta tema kopriva in sem vendo, ko sem jo zagledala, pomislila na tale izrek )... saj clo vrtnica pich. *mene pa vse boli, kot bi me en pretepel, vlacim se po flatu kot mucenik totalen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 *mene pa vse boli, kot bi me en pretepel, vlacim se po flatu kot mucenik totalen. Od "lepotne maske" te prav gotovo ne...če si se pa še masirala, imaš pa reakcijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts