lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm...Jaz pa pravkar pijem caj, iz tafrisko nabranih kopriv. Mater je dober lažni marketing :xx!: jst zmer en mal slivovke not dam, da ma okus ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> lažni marketing :xx!: jst zmer en mal slivovke not dam, da ma okus to čisto resno?Pri hiši že nekaj let valjamo šnops...pa pojma nimam kakšen...sadjevec, tropinovec, ...? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 osebno mam raj viljamovko, pa še to je najbolj brez kopriv ajmđastkiding.ne.maram.čajev.spljoh :xx!: samo kad se mora-nije težko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od "lepotne maske" te prav gotovo ne...če si se pa še masirala, imaš pa reakcijo.Niti ne, sam do ram pa tko, sam me vseen vse boli... kot bi bila dons na fitnesu pa bi vse ful povechala - tele tezhe in tole... pa nisem bila. morda je pa tud od mrka...Pa roka me spet bolj boli (zgleda da se je tale ganglij spet mal premaknil in to -spet- na zivec al kaj). skratka, kot da bi imela eno tono, se pocutim. <{POST_SNAPBACK}>hehhee, Marsa prišla iz potovanja polna vtisov in opažanj, k da bi bla na Kamčatki POTOVANJA!!! no ja, naslednjič, čez ene 13 let morda, te še celo kdo drug vidi v MB, ne samo izbrani vesda, sam saj si videl, kam bi se tebe vtaknil, ze tko je bilo cist ultrabrzinsko vse in spidi... Drugac naslednjic pa - bi tud jaz hotla se kaksne izbrance videt. Pa zdaj ko sem Kamcatko ze osvojila, mi je pih in bom vsak drug dan pri vas (tako da po mojem clo prej kot v 13 mescih). <{POST_SNAPBACK}> osebno mam raj viljamovko, pa še to je najbolj brez kopriv Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sedaj sem pa dojela ..ti ne maraš čaja in jaz ne šnopsa.. Če mi slučajno zapaše viljamovka, bom pa malo kopriv in kamilic not pomočila...glih toliko, za okus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 O, Marsa preživela projekt Maribor in se pri tem celo zabavala Aiwa, shit tole, ampak mi je všeč, kako si prenesla... in zagotovo te čaka nekaj boljšega Jaz sem tudi danes malo trda... sem včeraj ves popoldan nekaj rožljala z balin kuglami... saj paše sprememba po skoraj zaključeni kegljaški sezoni, a je potrebna malo drugačna kondicija, ki pa je trenutno (še) ni Aja, pa na linku je dodana še ena haiga ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Cocci, pa tut za Aiwo , da je takole vzela to zadevo... Smotan dan ..sem nameravala na plavanje, pa potem prejela eno uradno pošto, ki me je vrgla iz tira... :xx!: mislim, da me čaka nekaj neprijetnih dni... :xx!: ...no in tako si sledijo dnevi, mal lepega, pa tresk po glavi...zdaj je spet lepo na vrsti, ane? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Astra ... malo čaranja verjetno ne bo odveč, da lepi dnevi čim prej nadomestijo zoprne ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Marsa preživela projekt Maribor in se pri tem celo zabavala Ej, Cocci, razturas s haigami, bravo, kaksno dobro obdobje mas (sam ti bi se v sportu hkrati blestela rada ) <{POST_SNAPBACK}>... prejela eno uradno pošto, ki me je vrgla iz tira... :xx!: mislim, da me čaka nekaj neprijetnih dni... skoda... zoprn... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Astra, boš našla rešitev, boš videla Aiwa, sedaj imaš prostor v svojem življenju za nove stvari, vsekakor dobre tud jaz sem danes nekam lesena, mah bo že...dobro jutro vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 evo,takole....jutro uspešno odrihtano, spila kavico, odtelovadla tasvoje....pridna, pridna zdej se morm pa mal v delo vržt, obvezno treba po kopalnci urihtat, je polno praha in dlak, moj lubi očitno odmetuje zimski kožušček, kot kuži pol ga pa zajebavam kej pa reče ja moje že niso te dlake pajade, glede na to da so moje tud bol težko, ostane sam še varijanta da jih jaz po svetu zbiram, pol pa jih doma v kopalnico stresem...... fajn dan bo dans, že vidim, počutje je odlično tko da.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tko ja. jz zlo rada z glavo dol binglam... Jooooooj, haaaaaahaaaaa. <{POST_SNAPBACK}>O, Marsa preživela projekt Maribor in se pri tem celo zabavala Ole za Marso! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Še pet dni, pa pičm s škorpijo u Pariz do druzga maja! Jihaaaaaa,to bo life! Komi čakam, rabm mal odklopa! Lunkice moje, kak ste? Cmoka vsem mojim beybikam! A sm kero pozabu? Upam, da ne! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Mi pa odhajamo v Nemčijo jutri, v moj rojstni kraj, zelo solga pot je pred nami moram priznat da mam kar en cmok v grlu po uni groljivi prometni nesreči par dni nazaj; pa upam da za mojo pupiko ne bo predolga pot, no saj mi gremo na izi, pa se ustavljamo velik tako da upam da bo že,heh sem pa spet prehlajena matr pa kaj je to z mano, letos se ne morem znebit nahoda, kak mulc vame 3x kihne in eto mi prinese celo gardo viruskov :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Heh,zihr ne ješ Stanetove soli. če bi jo, odejo vsi virusi u maloro! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Surangeni: joooooj, lepo potujte in krasnofantastično se imejte. Lahko mi pošlješ kartico Na novi naslov! Ole! Cmok tvoji mali! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Sej Dandi pošli mi nov naslov po sms-ju, ga nimam!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 A boš men tud pisala? Sej naslov pa maš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Why not tripči. sam spomni me, kam sem že dala tvoj naslov??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Why not tripči. sam spomni me, kam sem že dala tvoj naslov??? Kak vem, u memory! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Surangeni: že potuje k tebi Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Lunči, ga že mam; tripči, daj pomagaj malo sklerotični babi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lunči, ga že mam; tripči, daj pomagaj malo sklerotični babi Sej bi, sam sem mal delč zdele,lohk se pa mimgrede pr men oglasš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 br jutr. no ... a vi vidte kok je ura? halooo. šla sem spat ob 21ih zmatrana sem bla k ne vem kaj. mal sem zmedena dons. tko kukr da iz šoka h seb prhajam... pa mi ni lih čist jasn kaj se je zgodil.polna sem enih dobrih in slabih vtisov. tkole zdele se bom sestavla.... sicer mi bo trebuh raznesl. morm it zdej pa RES tisto taužnt rožo kupt. k teli krči so čist brezvezni, res jih ni treba. uh sej res dons ma brat rojstni dan. nč morm kr u akcijo.lep danček. pa se še beremo. hwala vsem za spodbudice. je prov pasal zdele zjutri prebrat, da sem se na noge spet postavla. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 Fajn, no vidis, se bos pa mal spocila, pa mal zase kaj naredila se pa tko... za take kot si ti (pridne in s pozitivno naravnanostjo) se vedno najde kaj, bos vidla. *** Jaz pa s fitnesa. Komaj sem vstala dons, sploh nisem vedela, kateri dan je in kaj in kako, sem hotla kar preslisat uro, 'spricnit' fitnes (tolk se mi ni dal vstat), no a sem se zbrcala iz postelje, pa dbest da sem se. Ful mam enga dela, sam bi blo fajn da bi vsaj 'okostje' za napoved napisala, da me ne ganja spet v nedeljo... pa morda grem s frendico nekaj gledat (pomagat izbirat nekaj)... Ne morem se zlosat alergije.Kaj zdaj cveti, ce kdo obvlada to? Lep petek zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts