Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Volkec xcrossfingx x:Xx .....sem bla včeraj na Brnčičevi.... sem se spet nate spomnila... x;)x

Lep dan.... x:)x Mal vozila dons xDDx , pa FUUUUL muzike nabrala :wOOt: xDDx x^x x^x x8Dx , z dragim šla v Lesnino na Brdu, kjer majo nek ZOO center al neki.... HUUUDOOOO!!! :wOOt: Poleg običajnih malih živali še hude papige, pa krokodilček, kuščarji, kače, pajki..... x:px ........sam lih pajke so postavli na vrh, da jih jz (ko sem tak mala) ne vidim, sam en je bil nižje..... xrolleyesx ......pa je pol moj xsrcx kar prijel eno to stekleno "posodo" (whatever x:Dx ) s plavim ptičjim pajkom, da sem ga vsaj vidla..... :wOOt: :OO!: :OoO: .....so mi bli tisti ostali, kosmati bolj všeč.... x:Dx ....za kosilo sva šla na lignje.... x8Dx xsrcx xDDx

.....zdej pa sem doma in se spravljam spat, pa tok bi še muziko poslušala..... :inocent: :8):

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

Dobar jutar! x:Dx

Kak ste folk? Sm meu mal pauze od Lnf-ja mi ni znesl vse poštimat pa še gor kuknt x:px x:Dx tko da dans pa mal sam, pa odklop.Kompjutr,viva mi gori odkar sm oči odpru,kakšn muvi si bom ogledu, mam kr neki robe za prečekirat,pa mal bom kuhu,mi je zadišala kitajska kuhna. Sm nakupu eksotičn sadje, da bo mal sadne solate s smetano za desert. x:px Mal bom cartu sam sebe,pa babe dal na off za dans! x:Dx x8Dx Jutr bo treba pa že počas cote pakirat za Pariz! x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>...mi je zadišala kitajska kuhna.

Hecno, men pa vceraj in sem si prvic na dom narocila Kitajca... Juha je bila dobra, ostALO pa je blo prevec mastno.

Ti, sem mal razmisljala, xxx, fajn ko si na broju, da smo tko internacionalni, teb je pa najbrz tud dbest, da 'nas mas', po mojem ce si tkole nekje, ti to vec pomeni. x:Xx

katja, no vidis, kok sta se mela lusten, ne smes bit skoz zamorjena pa s tecno faco, pol bos pa se tipcka 'nalezla', pol bos pa slabe, ker se ti bo zdelo, da ni vse tko kot mora bit... v resnici so pa to recimo sam eni tvoji bluzi, kar nekaj, eni strahovi, ki so v bistvu cist neosnovani... :palec: x:Xx

Ahoj vsem!! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Ti, sem mal razmisljala, xxx, fajn ko si na broju, da smo tko internacionalni, teb je pa najbrz tud dbest, da 'nas mas', po mojem ce si tkole nekje, ti to vec pomeni. x:Xx

Ja maš prov Marsa x;)x je prov užitk tkole u slovenščini pisat, pa čeprov tud messenger-ja uporablam za pogovor. Heh,mam prov domotožje, si neb nikol mislu, da bo tak hudo. Sam je drgačn filing če veš, da greš nekam sam za en mesc al pa za dl cajta. :sori: Še dobr da sm prilagodlive sorte! x:Dx x8Dx

Zdej mi je pa mal na emocije butnl x:Ix kaj bi brez Lnf-ja in tebe! x:Xx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Saj men si ti tud kul. x:)x :palec:

sem prav vesela, da si nas tkole za svoje vzel. :vio: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutro... Jaz si bom tud dons mal pavze vzela od folka, dela in vsega ostalega.. Mogoce kaksen filmcek, pa skuhat kaj dobrega, pa ena knjigica me se caka..

Izlet smo zdaj na torek prestavli, je v ponedeljek skoz dez.. Pol bo, upam, bolje..

zdajle grem pa za zacetek par pozdravov soncu nardit, sem cist trda neki... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ti, sem mal razmisljala, xxx, fajn ko si na broju, da smo tko internacionalni, teb je pa najbrz tud dbest, da 'nas mas', po mojem ce si tkole nekje, ti to vec pomeni. x:Xx

JA, itak, ves kolk je men pomenilo, ko sem se vam iz Madrida oglasala.. x8Dx :palec: x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>

JA, itak, ves kolk je men pomenilo, ko sem se vam iz Madrida oglasala..  x8Dx  :palec:  x:Xx

Vem, saj men tud! :palec:

Ti si mela pa se svoje 'situacije' - res kul da si vsaj nas imela. x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>tep pa nedeljo!!  x:)x  :palec:  x:Xx

---------------------------------

Thanx! Tud teb in vsem! x:Xx :palec:

zdajle pa dogaja lunin mrk, sicer, ce ste pozabili. :vio:

Picasso

chekirat, tele teste opravit: vse kar je moznega: krvne slike vse mogoce, od levkocitov do trombocitov (no to me da 'moja' dr. zdaj vedno, ko se pojavim, ker sem tedaj imela ono odstekano *bolezen*), bilirubinov, vsega.

pritisk pa cukr sem si pa ze 2x v kostanjevici izmerila. x^x

Pa saj vidis tud po: kozhi, nohtih, laseh... pocutju in vsem... al si zdrav in odporen, trden al pa ne in imas naceto kaj, poruseno ravnovesje.

Ampak fajn je kak cheking dat skoz... jaz sem zdaj mirna glede 'zhenskih zadev', sem vse mogoce preglede dala skoz, zdaj pa se ostalo pride na vrsto.

Picasso

aja. cool, je fajn da dobimo info-potrditev se iz tega nivoja. za zihr x:Dx

jst pa probavam zdej 4 dni Hrbtenicni korektor in morm rec da DELAAAAAAAAAAA!!

To sploh ni res, kok dela. po 4 minutah (2x2 minute na dve meridianskih tockah) in mam full ravno hrbtenico. kr zravna mi jo. pa kr full bi neki pol migau, pa tko.

cit noro. nism mogu verjet. morm se na komu sprobat, da dobim se kak feedback.

najprej me je dva dni roka neki cudn bolela (cist malo, cuden obcutek pac), tocno tak, kjer se polagal - hrbtenicni korektor -

morm se mal ke v temo napisat!! :palec:

:palec:

---------

chekirat, tele teste opravit: vse kar je moznega: ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...