Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 zvečer pa sem zmenena za en drinkec komi čakam da jo vidm Jst tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 hehehehehe kjul. sej sam par urc še... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehe kjul. sej sam par urc še... Sej zdej sm se tok napapu, da še hodt ne morm....hih, bolš da je kasnej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 no jz se bom pa zdej. pol pa ke prebavlat... pa lih super se polej vidjamo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kakšna tema!! Pa se hočem učit, pa nič ne vidim.... treba že luč prižgat.... Lepo se imejte! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja no če hočeš it vn morš lampo sabo vzet, k je noč. luna u škorpjonu... ja... mhm... mi je vse jasno zdej.. zakaj je blo vse tko k je blo... morm drugič jz mal prej na to mislt. da se prpravm spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ha.. full neko slabo vreme napovedujejo za konc tedna.. midva se pa misla mal okol it past.. no sej še to kr v planu.. sam jutr še pol pa hura počitnce! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Zato pa jst svinjam, k usekana! Jao, jao! Sej bo jutr bolš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 jutr bo bolš ja. sej ne da je zdej slabo... sam ... hehehehe.. odbito je spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 bohdej..... zdele so me dostavli iz afterja..... prou sexi vecher biu tole....no pa jutro....pa dan.... na afterju se jasno spet z orgijami zakljuchlo... kerih ni blo....jih pach ni blo....mene pa itaq drug teden she bohinj chaka zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridejo trenutki......ko mi mal postaja dolgčas spet ugotavljati kaki bebo je...... Pa mu sploh ne rabm pomagat pr tem.... Kiss my us..... ne shtekash zadeva se vleche she od prejshnjega vechera, ko sem shel v 4ko delat....pa zagledam pjanca v grmovju, ki spushcha zelo simptomatichne zvoke za drisko in se hudo napenja....pa mi ni dal, da ne bi pomislil: "Bemu....bi blo fletno, che bi se miku tole zgodil!"pa se ti je....hehe zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Štekam, štekam. Da nis sebe vidu? Delirium tremens pa to.... No, k sem že ok, boš morau počas spet v akcijo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Štekam, štekam. Da nis sebe vidu? Delirium tremens pa to.... No, k sem že ok, boš morau počas spet v akcijo bom mal pochaku....k bl zalezhe che si mal oddahnesh zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Noč je bla hudo zabavna, to bo treba ponovit, pa čimprej pizda....pa sva bla zmenena de jo prpeljesh.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne zgubljaj časa Sem si zagodu zadnjič sam Lahko pa ga jst teb zagodem tko, da boš vedu da sm jaz, pa še hiter me ne boš pozabu.... che se te resno lotim; pa se te ne bom ker si premickeni; te ne bo bolela samo rit.... :xx!: :xx!: :xx!: marsh nazaj na ignor zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Fanta, ven iz peskovnika! Ne smeta se več igrat! Mami je jezna! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vedno sem ti na razpolago aakhut Sam računaj na posledice. Boleče in neprijetne predvsem zate . Sicer pa tko k si reku, daj me na ignore in uživaj. Jaz sem ga morala dati na ignore, ker me njegov avatar dela živčno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 klčele pa link za tiste, ki vas vcheraj ni blo na zhur v K4....lohk vam je hudo zhal....BLACK SOUL....modela sta vrtela k zmeshana.....4ka si pa tut prvoshch dobra DJ-ja za nedeljo :http://www.deeprhythms.com/audio/Deeprhyth...%20deep%203.mp3uzivajte.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 tole pa jutr...de se vam mal sline pocedijo : Torek / 26.april 2005 / 19.00ASTRODISCO~večer diskodeličnega eklektra Astro room:UMEK (Astrodisco, Consumer Recreation) - SOLO! Videology room:DEKAOS (K4) & Neja+Aka Moisty room:Miss HousewifeTha Disko Don (scienceofuse) Info:Ob koncu Vinilne in začetku Silikonske dobe ponudi AstroDisco soroden ritmični ekalator kot Disco 70ih. Zlato pozlato disco baroka je zamenjala genetska modificiranost Diskodeličnega Eklektra.Če je Disco ponujal Raj na Zemlji, ponuja AstroDisco Nebesno Kraljestvo. Kaj imate raje?Disco je svojo kulminiacijo dosegel s Punkom. Kakšna je skrivna namera AstroDisca?Iz Pandorine škatle je ušla Prihodnost. Ste jo že videli? BEATCODE:129 Vstop:500 SIT (konzumacija) ...................................................... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>the best matejček! Full full dober! by the way.. brala Ono.. tud če je star članek, še vedno je gnilo stanje v državi tej.. joj kaki glupani.. o, hvala Mushi ... ja, je kar aktualno še tole, kar sem takrat pisala... kar nekaj žensk me je klicalo... ena iz MS mi je na dolgo in široko razlagala svoj primer (menda je dala že čez 300.000 za to, da bi uredila za državno preživnino in dokazala, da ne prejema preživnine od otrokovega očeta, pa se ni še nikamor premaknilo) in želela, da kar jaz za njo še napišem ... saj zato pa je tko, kot je... veliko jih najbrž sploh ne pošteka (druge ne upajo pisat, ne vejo kam,...), da jih je sistem nekako 'žrtvoval', ker država ne zna/ne želi/se jim ne da/??? najti drugačnega varovala, da ne bi kakšna zgoljufala s to preživnino ... :xx!: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 uf hud vikend...dans sm pa vsa pajsja....skor hudobna ni pametno prevč v mene bezat te dni, k mam strupen jezik ko kača....bogi moji soprebivalci bo jutr mogoč bolš k bom prespale vse te življenske krivice, neresnice, tegobe.... :xx!: KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 happy. grem spat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pizda....pa sva bla zmenena de jo prpeljesh.... zlomk Ni blo busa, pa sm moru prespat velik sva si mela za povedat Naslednjo nedeljo, mogoče Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Da se pofočkam Zadnje dni imam eno vroče-hladno obdobje, me premetava med evforijo in bluzom... V soboto smo imeli zabavo ob zaključku turnirja... najprej zamorjena, potem sem se pa spravila plesat (jaz!), pa se je tudi razpoloženje popravilo... na koncu je bilo kar fino. Včerajšnja nedelja je kljub mrku in kilavemu vremenu minila kar prijetno, danes pa me spet drži neka melanholija... pa še dosti dela v službi... Objavljeno imam še eno haigo - ta je menda zadnja Imejte se ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts