Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

x:Dx ha haha :palec: x8Dx

---------

Sem se spomnila zdaj še tole..včeraj na Blejskem otočku..ful vrsta za želje(zvonenje in to)..pol pa zvon noče zvonit..stari možakar se trudi in trudi..poskušajo drugi...pa nič..Si nisem mogla pomagat- jezik srbel pač, da ne bi komentirala: Niso bile prave želje...

Me nekam jezno folk gleda in potem poskusi moja starejša..najprej nič..potem ji rata.

In opet mene: Zdaj pa previdno z željami, lahko se ti uresničijo x:Dx  x:Dx  (folk opet čudno gleda)..

Sama nisem nič zvonila..(me moj čudno gleda x:Dx  x:Dx  in mu zato rečem...preveč želja..pa ne vem, katero bi postavila na prvo mesto x:Dx  x:Dx  )

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:palec:

------------

a sevede. sej so ful pocen. pa ful d best. če zuni dežuje pa se mi ne da ven. če se mi ne da it sama ven... vedno je pri nogi. x;)x  ni treba kšnih fitnesov plačvat pa tko. pa nč placa skor ne vzame... čeprov mam jz velko sobo...

mah men je d best met tole zadevco doma :palec:

fajn se lahk prešvicam, pa me nben tak k nočem ne vid vso paradajzasto u glavo x:Dx  x:Dx

ste že vsi u formi, vidim... x:)x

nardila 20 km z biciklom...po enih gmajnah...pa mal bila u službi...pa sploh ne morem več bit pri miru...kr skoz bi nekaj migala, pa laufala okrog....pa na ene 100 koncih hkrati bi bla...menda je to spomladanski sindrom al kaj...ugotovila, da mi pomaga, če se s kremo za sončenje namažem pred bicikliranjem....če sem 2 uri na ful soncu, pol je s temi izpuščaji za umret...krema pa zgleda pomaga...tako da srbi in peče v mejah znosnosti....

.....pišuka, kolk bi podajlšala te praznike....pa to ni res.... :sori: x:px

mejte se... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Teli zadnji dnevi so :xx!: ne vem, kaj mi je...dvojčkasta narava očitno....ne maram....zakaj??? Eh....bo že....sej nism depresivna al pa jezna...sam taka, pasivna, brezvoljna....brez veze...grem raj. Ajd....lep dan vsem. Uživajte v prostem dnevu in sončku!

<{POST_SNAPBACK}>ste že vsi u formi, vidim... x:)x

nardila 20 km z biciklom...po enih gmajnah...

pridna, blagorcek, jaz pa gnijem za racunalnikom in gospodinjim mal.

Kul da ti pomaga krema. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Teli zadnji dnevi so :xx!: ne vem, kaj mi je...dvojčkasta narava očitno....ne maram....zakaj??? Eh....bo že....sej nism depresivna al pa jezna...sam taka, pasivna, brezvoljna....brez veze...grem raj. Ajd....lep dan vsem. Uživajte v prostem dnevu in sončku!
saj bo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

verjetno se da zlozit, tako, da je sestavljen dosti manjsi. :inocent: :vio:

sam, men je reku 1 prodajalc u stacuni, da slabse naprave (predvsem cenejse) dolgorocno niso varne za nase noge, predvsem kolena, kosti, etc... :inocent:

itak, da je hotu prodat, sam je pa stako kr resno energijo to govoril :inocent: :eek:

a kdo kej ve o tem?? xrolleyesx

konc koncev bi lahk tut 1 temo na to temo odpru ane!!?

fitnes naprave - katere in za koliko denarja? - recimo.

he he, ocitno se ne morm odvezat od tega, da ne bi razmislu o zdravju... x:Dx x:o)x

------------

ne stekam, kako je lohk tok majhen. :8):

<{POST_SNAPBACK}>

konc koncev bi lahk tut 1 temo na to temo odpru ane!!?

fitnes naprave - katere in za koliko denarja?  - recimo.

to gre komot v telovadbo, sem glih nate pomislila, da ti pa nisi nic aktiven tam, se opazis je ne, pa bi zate dbest bilo rekreiranje, saj se spomnis, saj si clo fural nekaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men je zlo zou... :sori: sm ze zaseden zdej... tko da upam, da te bo kdo potolazu dobr. k se mi zdi, da ti to manjka a? x:o)x

no, ce pa se motim, potem pa se opravicujem. x:Xx

je pa res, da sm biiu tut jst v depri... mal sem se v bistvu :inocent:

in tako sam sebi recem. kdor visoko leta... sam vanjo pade! x:o)x

dogajajo pa morda tudi razne situacije, energetske v svetu, ljudeh, nas kot bitjih... :inocent: vse je prav. nic ni narobe.

ni slabega in dobrega... je energija. ce se je zavedamo, se lahko pricenmo z njo igrati. igrati zavestno. ker vcasih se le igramo, zavest pa pride kasneje. in vcasih na malo po rami potreplja, da se malo zjokamo, zamislimo, umirimo, da pozorneje pogledamo kje stopamo. vcasih pa nas potegne nekam gor.. in se pocutimo kot da je zivljenje za nas in ne mi za zivljenje.

no, kakor mi je moja draga pametno povedala: veliko dejanj bo odslo v prah, nekatera pa bodo ostala zapisana v srcih. :inocent: :vio: x:)x

mogoce bom to kdaj tudi bolj aktivno razumel. x:Ix

----------

Teli zadnji dnevi so :xx!: ne vem, kaj mi je...dvojčkasta narava očitno....ne maram....zakaj??? Eh....bo že....sej nism depresivna al pa jezna...sam taka, pasivna, brezvoljna....brez veze...grem raj. Ajd....lep dan vsem. Uživajte v prostem dnevu in sončku!

moja pikica :cry: x:Xx x:Xx

aja glede steprja. sej je čist mejhn. tok da sta dve stopalke da daš noge gor in je. kako nej bi blo to sploh velko. pa tok ma da je stabilno na tleh in to je to.

spet se mi je na bolš poslabšal

Bog ve, kaj si bodo zanamci mislili, ko bodo odkrili kje kdaj kakšno fitnes napravo.....verjetno bodo tole primerjali s kakšno mučilno napravo x:px x:px

Astra WB :palec:

Nekako razumljivo je, da ta oring vinarji niso ravno v nabavi trsnih cepljenk. Jaz pač zato, ker sproti obnavljam vinograd...tako, da bo naš vinograd imel pravi razpon - od l.1978 do.....2005 x;)x

Sicer se pa res slišiva. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hoj vsem, mislim da sem še ena, ki se lahko vpiše v seznam tistih, ki doživljate alergije - že teden ali dva imam simptome - kihanje, smrkanje, solzne oči... včeraj bila na soncu in rezultat - nekaj podobnega Marsini sliki,...

sem bila danes pri stari mami po dolgem času, to da ne ve več kdo je kdo sem se že navadila, da vedno znova na vprašanje kdo si pa ti odgovorim, mama jaz sem Ksenija, ampak ne ve več za nikogar, vedno znova ji razlagamo kdo je kdo... ampak danes ji na neko vprašanje nisem znala odgovoriti - in kje je ata? Gledala me je z očmi otroka, nekoga, ki ga je strah.Nekako ji nisem bila sposobna reči, da je že skoraj 20 let mrtev, imela sem občutek, da bi v tistem trenutku ata v njenih očeh in njenem srcu ponovno umrl... in priklicala mi je spomin nanj, na tiste trenutke, ko sem uživala v vsakem trenutku pri njima na kmetiji. Upam, da ji je v preteklosti, kjer živi sedaj, lepo xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Bog ve, kaj si bodo zanamci mislili, ko bodo odkrili kje kdaj kakšno fitnes napravo.....verjetno bodo tole primerjali s kakšno mučilno napravo x:px  x:px
Haha, kul! x:Dx x8Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Hoj vsem, mislim da sem še ena, ki se lahko vpiše v seznam tistih, ki doživljate alergije - že teden ali dva imam simptome - kihanje, smrkanje, solzne oči... 
:sori: xcrossfingx

včeraj bila na soncu in rezultat - nekaj podobnega Marsini sliki,...
kateri? x:o)x

sem bila danes pri stari mami po dolgem času, to da ne ve več kdo je kdo sem se že navadila, da vedno znova na vprašanje kdo si pa ti odgovorim, mama jaz sem Ksenija, ampak ne ve več za nikogar, vedno znova ji razlagamo kdo je kdo... ampak danes ji na neko vprašanje nisem znala odgovoriti - in kje je ata? Gledala me je z očmi otroka, nekoga, ki ga je strah.Nekako ji nisem bila sposobna reči, da je že skoraj 20 let mrtev, imela sem občutek, da bi v tistem trenutku ata v njenih očeh in njenem srcu ponovno umrl... in priklicala mi je spomin nanj, na tiste trenutke, ko sem uživala v vsakem trenutku pri njima na kmetiji. Upam, da ji je v preteklosti, kjer živi sedaj, lepo xsrcx
ne vem ali je zalostno ali cist fajn in lepo.

Picasso

ne saj vem, jasno, sam mi je bilo hecno prebrat, sem clo iskala kako svojo sliko odstekano, recimo s kakimi izbuljenimi ocmi al pa kaj tacga, pa sem se bala, da mi bo vse zamrznilo, ce se tist odpiram.. x:o)x

ja, vem, fotko rame si mislila.

a si predstavljas (x!x), da me se vedno mal 'boli', recimo ko se popraskam, imam se vedno obcutljivo!!! in mal rdece, je pa clo res mal rjavo, ne mors verjet. Prav tako roke.

In clo noge mal (ker vem po enem 'fleku' - imam pigmentno liso, ki se je sploh ne vidi, dokler nisem rjava, potem je tam mal temnejsa kozha (nemotece al pa clo grozno, a se vidi, no in po tem vem), tko da vsaj ena korist od onega pechenja tam.

Evo, skor od Lune rjavim ze.... bom spodbila mamino trditev... saj sem skoz na luni, oni dve uri sonca, pa me dotolce cist. x:px x:Dx

Picasso

Oj mladina x:Xx

Samo, da se pofočkam, sonce danes me je čist **ubilo** v glavo, tko da bi šla zdelele, kar spat. Praznike preživeli pol delovno pol ležerno, pol pa v druženju.....aja...ah ena pol preveč....najbrž sem mal pretiravala, pa dejmo rečt tretjine...

Čist sm :eek: k sm ugotovila koliko jih ima rojstni dan v tem in naslednjem tednu....

Bogato!

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

tk fajni dnevi so, vreme super pa vse gre tk na izi......kr nekak se fajn vse spela, brez kakih planov pa tega.......bla na kresovanju x:Dx mal se ga nacukala, domov sm pršla ob 3 zjutri, lačna ko volk :o|o: x:Dx

včeri smo šli pa v lj v btc rolat :inocent: mislim kao ni nikjer nič bližje x:Dx sam je blo kul, mal izlet, pa v btc ni gužve v nedeljo, maš placa neomejeno, pa šibaš kolkr ti duša da x:Dx uglavnem fajn se mam te dni, je res lušno to živlenje x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Kwa zdej? Kje so tazgodnji? A ste vsi zaspali :wOOt:

Meni se zdi megastično jutro, tko kot bi že bilo poletje. Naj vam bo xwizardx dan

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jutro xsrcx

že drugi dan izpusila jutranjo telovadbo, ne morem pomagat, če pa kožo tko zateguje x:Dx

ja zunaj je toplo... in jaz v službi, rabim en orng dopust,

le kaj bo prinesel ta dan?

uživajte :palec:

Dobro jutro xrosex

Toplo je. V zraku pa tolko cvetnega prahu :eek: . Se bom dala na post oz. čiščenje, pa bom vidla če bo kaj boljše, ker to ni več prav nič zabavno-homeopatija pomaga, samo je šlo že vse predaleč. STOP :o|o:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

evo nas, tazgodnje. ;)

Jaz tud zabusavam, prejsnji teden sem sam 1x bila na fitnesu, dons pa tud nisem sla. :||

a ne, Julijana, jaz imam cist zabasan nos, sem dons ze kake 4 robce porabila, kar tece mi iz nosa, pa oci se mi solzijo in tud ponoc sem nekaj kihala pa smrkala.

Pa tle po faci imam spet slabs. :xx!:

Picasso

jutro. čist sem polomlena dons. tko čudn sm spala. kr ene more so me tlačle, pa ful težko sem dihala... svašta. pa fuuul dolg sem spala, k se mi zdi da me je mal po 23 že pobral, pa zdele mal pred 9 ustala. zdele se pa razmigam in umijem. pa upam, da za jutranji tek še velja. x:o)x

ufo pol pa en kup dela, pa iskat delo. x8Dx

za vikend sem se pa zmenla da grem na morje. kok fajn. letos lahko že zgodi začnem na morje hodt. uiiii! kok kul. mogoče bom pa letos clo mela kšn odtenk rjave. hehehe... k sem zmer tko bela :wOOt: :palec:

ne bi blo slabo.

en krasno sončen dan vsem skupaj. xwizardx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

xNNx Kaj sm edini, ki se je naspal?? :eek: Končno naspan, spočit in brez mačka ... To zihr ne bo dolg trajal ...

Prazniki so bli SUPER , 6 različnih žurov, pa vsak dan služba, prav rabu sm tak doooooooolg žur. x:px

Zdaj pa delat, človek se je razvil zaradi dela in ne iz nuje do jela, do večera se bo pa tud kak žur najdu. xwizardx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Helou, evribadi!

Malo gori, malo doli naokoli, pa vmes še kak skok v vodo... tule so:

Po tolikem času je spomin na doživetja že malo izkrivljen, ker pa je prostor-čas vedno ukrivljen, nima ničesar smisla ravnati. Nikdar ne vem, kaj poskušam poravnati – ali svoj pogled nazaj v času, čas v svojem pogledu ali objektivno ukrivljenost samega prostora v tistem času.

Vtisi iz Aqualanda (1. del)

Na zanimivi vodni park sem naletel čisto slučajno. Šel sem mimo vrat, na katerih je pisalo »Javna plaža«. Pogledal sem čez ograjo in videl nekaj ljudi, ki so plavali, nekaj se jih je sončilo, vsi pa so predvsem uživali. Vsi so se imeli radi, po zraku so si pošiljali poljubčke, čeprav se je zdelo, da se med seboj niti niso poznali. Pripovedovali so si tako dobre kot slabe dogodivščine, a se je vsem zdelo vse prav, hm, kot bi bila - pa saj to je tudi bila: »Rajska plaža«! Članarine ni bilo, vpisnine tudi ne, na recepciji sem dal le osebne podatke in že sem bil znotraj. Takoj so me opazili: »O, pozdravljen, Novi!«

Videl sem, da je imel vodni park nekaj različnih bazenov. V enih so se igrali, v drugih se potapljali, imeli pa so tudi resne treninge plavanja. V vseh bazenih pa je bilo slišati trenerja plavanja, ki je dajal napotke in pohvale za dobre in predvsem lepe zamahe. Prvič me je bilo strah zamahniti, ko sem videl, da je večina znala že toliko izjemno dopadljivih gibov. V glavnem pa sem plaval sam zase.

Jasno, moji prvi zamahi so bili še zadržani. Poskušal sem in treniral, a se mi je zdelo, da prsne tehnike nisem nič popravil in izboljšal. Prepustil sem se uživanju, in v vodi raje delal prevale in premete. Nekaj sem jih spotoma poškropil, kaj bi, a nihče ni bil videti zaradi tega slabe volje. Pokukal sem v kopališki red, a je izgledalo, da špricanje tu ni bilo prepovedano. Vse je bilo čisto, pospravljeno! Menda ni bilo dovoljeno škropiti le z umazano vodico, takrat bi bil prav nemaren pacek… Ne vem, od kod so ljudje sem ter tja le prinesli tudi umazano vodico, a čistilka je sproti in neopazno pobrisala vso svinjarijo. Stil plavanja sem sčasoma spremenil v kravl, ker se je tako dalo bolje brcati z nogami oziroma močneje speniti vodo.

(se nadaljuje)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...