Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17


Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Te razumem, če je tako, ampak mi je žal, da tako razmišljaš. Saj sem rekla, da ni logično žret kemije, če ni bolezen! Veš kaj, mogoče je to tudi zato tako, ker sem v zadnjih dveh letih izgubila še zadnje zaupanje v zdravnike. Glivice sem si pozdravila sama, s tem, da sem začela drugače razmišljati in da sem pustila občutkom prosto pot. Canesten ni nič pomagal. Ne, ne zaupam uradni medicini, farmacijo pa gledam še bolj po strani. :o|o:

 

Vse dobro.

:palec: sej jz tud ne maram kemije spljoh. in to je blo vse kar sploh sem. in tud to bi zdej rada da ne bi nikol več in se trudim x;)x in prec k bom šla kej mem kšne tržnce al pa kej grem po taužntrožo (kolkrat sem že to rekla) sam zdej pa čist zares. bom mami poslala... to bo bl ziher x:Dx x:Dx

 

uf sem pršla z engleščine... faaak kr zajeban. za 95% folka k pojma nimajo. zame je lih kul. tko nadaljevanje in nadgradnja mojega znanja. tko da bo super. uni se bojo pa matral k pr norcih. reveži. nč jasn. no bom probala komu pomagat. xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:palec: sej jz tud ne maram kemije spljoh.

Kaj pa to kemijo med nama, bejbi??? x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

dan x:Ix

 

... ne vem, v katero temo naj stlačim vprašanje o NONI soku :inocent: ... a je kdo že probal to reč?...

 

... drgač je pa tko fajn, ko ni vroče... taka mega nevihta je bila, ko sem šetkala psa ... kakšni megastični oblaki in strele in veter x:px xbendx :party:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

 

tko

grem vecherjo kuhat

obisk prshla x:px

 

zlomk x:)x

 

 

pol bo pa treba kalorije dol zbjat..jej jej k b glavo uporabljal..hehehehe x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>dan  x:Ix

 

... ne vem, v katero temo naj stlačim vprašanje o NONI soku  :inocent: ... a je kdo že probal to reč?...

 

... drgač je pa tko fajn, ko ni vroče... taka mega nevihta je bila, ko sem šetkala psa ... kakšni megastični oblaki in strele in veter  x:px  xbendx  :party:

 

 

 

Noni je super....sam sej veš pr dnarju smo spet....

 

:vio: po operaciji sem ga uturila mami, fenomenalno je okrevala :palec: vrača veselje do življenja x;)x

 

 

xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

xNNx Končn konc službe, itak ne bo več dolg, dost mam :xx!: ne grem se več :bomb:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Da, itak da probu Nonija!! x:Dx :vio:

men je prou dober za piti in menda ima celo ogromno vsebi.

imam doma cel predstavitevni CD z mapo; na katerem je opis storkovnjakov, kako ga pridelujejo, steklenicjo, etc...

sm bil zastopnik firme neki casa. pa so imeli prehude pogoje za delo (velke vlozke denarja), pa sem opustil.

sicer pa bi nonija kr vsak dan pil in si ga v kratkem spet kupim!!

kje ga bos ti nabavla?' :inocent:

dej ga majo ze skor povsod (lekarne, trgovine z zdravo hrano, specialnizirane...).

 

moja dobra izkusnja z noni sokom:

se urezem na prstu (kazalec9 prav na blazinici, tako, da ko sem si sel zvecer umit zobe, je kar tekla kri... potem si zrihtam prst, ga umirim, da neha tect kri.

si vzamem malo vatke in nanjo kapnem 2 kapljici noni soka in vatko dam na ranico na prstu. vatko sem drzal na prstu z palcem. in tako se odpravim spat.

zjutraj se zbudim, itak vatke ni blo gor, ker sem v tem casu ze sprostil prsta... toda ranica je bila cist zaceljena. bil je samo se obris, da je rana nekoc tam na kazalcu bila.

v glavnem zadeva ocitno zelo hitro celi rane.

 

kar pa je glavna zadeva noni soka, je menda, da ima v sebi zelo redek encim, ki je telesu zelo koristen. vsebuje ga tudi ananas, toda v dosti manjsih kolicinah.

noni je menda zelo dober za jetra!

 

-----------

dan  x:Ix

 

... ne vem, v katero temo naj stlačim vprašanje o NONI soku  :inocent: ... a je kdo že probal to reč?...

 

... drgač je pa tko fajn, ko ni vroče... taka mega nevihta je bila, ko sem šetkala psa ... kakšni megastični oblaki in strele in veter  x:px  xbendx  :party:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

o, tnx lia in free :palec: ... bom poročala o svojih izkušnjah x:Ix (kar nekaj me je prijelo, da bi to pila... mogoče ravno zaradi encimov x^x ) ... ja 10 tisoč stane ena steklenička, ampak jaz si vsak mesec 'privoščim' nekaj, kar se mi zdi, da je zame koristno... tako, po filingu... in zdaj imam filing, da bi mi noni dobro del x;)x :2src: xDDx
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>HA hahah hahh a x:Dx  x:Dx  x:Dx  tebe je ucas velicastno brat!  :palec:

---------

 

kva pa takiga tule.. xrolleyesx xredx

ja sej vem.. da je hecn tistle napisan..

 

Tole o noniju zanimiv prebrat - izkušnje.. :palec:

 

Mick x:Dx x:Dx x:Dx bi se zmenit mogl.. itak se drgač je nemogoče videt.

Mushi
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:palec: prvošč si ga Mateja....pa to je ena redkih stvari, ki je poleg vsega še dobra in okusna.....

 

:O: Free kaj če bi ti malo prebral navodila za uporabo....greh je Noni vlivat na rane, za to je star dober preskušen recept od mojga noneja...vsako vreznino je treba z urinom polit , nonija je pa res škoda za to xcivx

 

drugače pa en lep dober dan evribadi xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Po tolikem času je spomin na doživetja že malo izkrivljen, ker pa je prostor-čas vedno ukrivljen, nima ničesar smisla ravnati. Nikdar ne vem, kaj poskušam poravnati – ali svoj pogled nazaj v času, čas v svojem pogledu ali objektivno ukrivljenost samega prostora v tistem času.

 

Vtisi iz Aqualanda (3. del)

 

Zanimivo je to, da nas je bila večina v nekakšnih kostumih, ki so deloma ali v celoti zakrivali našo identiteto, čeprav je vsake toliko nekdo razgrnil svoj kopalni plašč, pod katerim ni imel ničesar in zavpil »halo, to sem jaz«. Na nek način smo bili vsi ekshibicionisti, ker je Rajska plaža bila zelo javna in si jo je prav vsak lahko ogledal tudi od zunaj.

 

Plavanje, špricanje, sončenje, pa spet… tam, kjer so se špricali, je bilo najbolj mokro. Trener ni maral mokrote in je zato tam tudi najbolj brisal. Kadar sem prišel kanček prepozno, sem tako izgubil vse najbolj zanimivo. Včasih je bilo treba malo pošpricati naokoli, da so vsaj vedeli, kadar sem bil tam. Uporabljal sem zgolj bazensko vodo, a nekaterim seveda to ni bilo prav. Komu pa bi bilo? Odzivi so bili zelo različni. Eni se za to niso zmenili, drugi so vpili, da sem jih sredi bazena zmočil, celo umazal kakopak (čeprav so se kopali v isti vodi), eni so malo pošpricali tudi nazaj. »Mir, ne špricat z umazano vodo, to je na javni plaži prepovedano«, se je zaslišalo vsake toliko. Enkrat je ista voda razglašena za umazano, drugič se je zdela še primerno čista. Le kdo je testiral oporečnost vodnih vzorcev? Enega, ki so ga proglasili za packa, so sprva nagnali ven iz bazenov, potem pa še iz vsega območja - videl sem prvi izgon iz Rajske plaže…

 

Bazeni so imeli eno posebno dnevno kahlico, kjer so noge namakali vsi, ki so pohodili kak pasji drekec. Le naglas morajo potarnati, pa so jim bile noge spet čiste. Pravzaprav se je voda v banjici čistila s solzami tistih, katerim se je kaj slabega zgodilo. V bistvu se notri zliva vse mogoče, pa so šli tudi zato vsi najraje svoje prstke namočit tja notri. Prstki so imeli v bazenih najvažnejšo vlogo. Ko si naslednji dan pobrskal po dnevni kahlici, si dobil občutek, kot bi brodil po AquaDnevniku. Je bil predolg, a videti si ga moral v celoti, da ti ni ušla bistvena podrobnost.

 

(se nadaljuje)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

WB, Piko x:)x :palec:

 

Ah, življenje je čudna pa mal smešna zadevca. Nič ni zanesljivo, niti nič ni nujno tako, kot zgleda. Sam sem ekspert za to, da sem prepričan, da neke stvari vidim prav in so mi tako kristal jasne, pa sem spet dobu lekcijo, da to ni tako. Tokrat v prijetni varianti. x:)x Bemu, pa spet sem v službi. Dela preko glave, misli pa bežijo in bežijo. Zaskrbljen sem. Ne tolk zase. Seveda tudi, pa vseeno, bolj me skrbi za nekaj meni ljubih ljudi, mogoče bolj iskrenih in prijetnih ter zanesljivih v odnosu do mene kot sem kdajkoli prej uspel zaznati. In kakorkoli obračam ni šans, da stvari uredim tako, da bi bilo za vse v redu, ni šans. Zelo me skrbi. Ajd mujceki, morm vam se mal zjokat. To sem se tud res včeraj, po kar dolgem času. Včasih smo imeli temo o tem kdaj smo se zadnjič zjokal al neki podobnega, pa je nisem našel. Sam sem se včeraj, čist mickeno, ampak bilo je preveč vsega. Je bruhnilo iz mene, v bistvu mi je žal, da se joku nisem povsem prepustil, mogoč bi mi bilo vsaj mal lažje pri srcu. Mejte se.... :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Vsak dan sm bolš...nova službica....lunin party prhaja, da vidm, kaki friki ste kle gor....juhu....kok bo fajn....veselo...sam ne vem še, kako bom šla dol...hihi...mislm, sej kola mam, sam bedno je it sam...bo treba eno ljubljansko navezo nardit, pa bo.... x;)x

 

Dežk pada...fajn, da mal osveži ozračje...zanimiv, dež me nikol ni jezil al poslabšal mojga razpoloženja...prov lepo mi je, ko pada in mam filing, da čisti zemljo..

 

spet nabijam...

 

lep deževen dan, lunatki! x:Xx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Oj Mickec, bi te kr stisnla k sebi malo :inocent:

bi pomagalo, veš,

objemčki in

poboži

so pomembni !

 

wb Piko

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ajd mujceki, morm vam se mal zjokat. To sem se tud res včeraj, po kar dolgem času. Včasih smo imeli temo o tem kdaj smo se zadnjič zjokal al neki podobnega, pa je nisem našel. Sam sem se včeraj, čist mickeno, ampak bilo je preveč vsega. Je bruhnilo iz mene, v bistvu mi je žal, da se joku nisem povsem prepustil, mogoč bi mi bilo vsaj mal lažje pri srcu.

ja, vcasih je jok zdravilen, da se sprostijo tele zalostne in tlacene sile v nas...

Morda vem kaj mislis oz. se mi dozdeva...

xcrossfingx da bos 'resil' da bo prav.

V resnici ne skusaj nicesar 'resevati'... pejt v svoj center, stvari, njihovo urejanje in vse, pa prepusti Bogu oz. visji sili (ker vem da nisi veren). Res. Pomaga. xyesx ker ne moremo vsega mi spedenati sami - tudi ce smo sami 'zakuhali'...

Preprosto odpni... globoko vdihni in prelozhi brez slabe vesti na 'bozja ramena'.

Vsaj probaj. Res deluje.

Ne mores ti vsega nositi (saj nisi Atlas). Je pa to sicer tudi asc devica... da hoce vse konce skup seshtukat.

 

Ponavljaj si afirmacijo - vedno se vse uredi, zato se bo uredilo tudi zdaj.

In bodi v sedanjosti, pusti preteklost za sabo, ne prevec razmisljat, kombinirat.

 

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mick, pobož x:Xx xupx

ne vem, kaj bi še lahko dodala k Marsinemu pisanju xsrcx

 

Piko x:Xx lepo te je spet videti (brati) tod okoli...

 

 

Nekaj minut lufta v službi... se kar dogaja... spet neki revizorji :o|o:

v popoldanskih urah pa eng delavnica, tako da me doma komaj še poznajo xcivx

 

In komaj se je ena sezona (skoraj) končala, že je tu druga... treba eno kuglo zamenjati za štiri malo manjše, pa spet v akcijo...

 

Lep dan vsem x:Xx

ポローナ

 

 

Pikapolonica (my blog)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kaki zaj***** dnevi :o|o:

 

na nek način sem v stresu, pa sem hotela odklopiti in se razvajati, pa ne gre... :xx!:

V bistvu me teži, da vem, kaj vse moram narediti, jaz pa samo odlagam in kup je vsak dan večji... xrolleyesx

 

Tale..."bom jutri" mi gre že pošteno na živce... :xx!:

 

majčkeno pa me je razveselila ena zadeva včeraj, zaradi občutka, da dolgoletna vzgoja obrodi sadove...

 

Naša "tamala" je na klasični gimnaziji, po programu gredo junija za en teden v Rim, drugo leto klasično Grčijo.

čez leto so mesečno varčevali, saj ni preveč poceni zadeva, zdaj pa se je izkazalo, da dva v razredu ne moreta iti, ker preprosto nimata denarja...in tudi mesečnih obrokov nista zmogla...

 

No, naša je v sekundi zorganizirala zadevo...rekla, halooo, tako pa ne more biti.Vsak od nas bo prispeval po svoji moči.Prav presenečena sem bila, ko sem jo poslušala, kako je sestavila načrt in na kakšne podrobnosti je bila pozorna.

rekla je, nočem, da se dela kak seznam, ker bi se kdo lahko slabo počutil,vsem sem povedala, da naj dajo toliko, kolikor lahko, ker je jasno, da vsi ne zmoremo enako.

Naredila je škatlo, kamor bo vsak dal prispevek, ki ga zmore.Pravi, nočem, da se kdaj kdo pogovarja, koliko pa je kdo dal.Naj da vsak po svoji vesti in zmožnostih.

Z nami se je dogovorila, da prispeva del svoje žepnine, nas pa prosila še za dodaten prispevek.

 

meni je kul :palec: in moram priznati, da sem mal ponosna nanjo x:Ix xsrcx

 

Upam samo, da se dober namen ne bo sfižil, ker se pač vedno najde kdo, ki ima pripombe... xcrossfingx

 

 

Mickeni :detelca:

 

Astra

Per aspera ad astra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Reci sari, da zakon, mega, se jaz 'sem ponosna nanjo'! x^x :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mick, solze čistijo dušo ;) daj ven iz sebe xsrcx

Astra, super punco imaš :palec:

danes razmišljam o tejle moji alergiji, ker vse bolj spoznavam da nekaj ne štima - včeraj imela ene čudne trenutke - kot bi energija švigala iz pljuč ven proti grlu, pa grlo totalno zaprto, pa solzne oči, smrkanje, kihanje - ampak sem se odločila, da to ni alergija temveč smo veliko bolj povezani z naravo in zato bolj čuteči in zaznavanja so močnejša in telo ni navajen na takšno intenzivnost - evo pozitivna stran ;)

mejte se xsrcx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Stankaa, Marsa, ribicaKatja, Selene, Coccinelle, Astra.......thx. x:)x

 

Hihihi Marsa, bemu, ta ascedent v devici, ne x;)x x:)x Sem že parkrat prebral tvoj post, še posebej, ker sam vedno delujem v stilu .....vse je odvisno od nas, mi krojimo svoje življenje, od nas je odvisno kako se bo obrnilo, mi smo sami svoje sreče kovač, naša dejanja usmerjajo naš lajf itd. Sam pa moram rečti, da mi je pa tokrat tvoj predlog zanimiv, všečen, ker enostavno ne vem, če imam moč in sposobnost uredit, obvladovat zadevo. Mislim, da ga bom danes še velikokrat prebral...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest
This topic is now closed to further replies.



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...