Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17


Marsa

Recommended Posts

ej mick sej bo......so problemi k se jih da takoj rešit, so pa tud taki k rabjo cajt...kar seveda ne pomen da jih je treba nekam pomest in si zatiskat oči pred njimi, treba se jih je zavedat in tko na izi probat ka se da nardit x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

 

Bora

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

V to ne dvomim. x;)x Kar bo v moji moči bom storil, zanesljivo. Vendar sem včasih preveč zaverovan vase in naredim sicer nenamerno in ne zlonamerno kako kar krepko napako do ljudi, ki jih imam rad. V preteklosti sem jih do nekaj njih kar nekajkrat ponovil, še posebej do ene, tega se ne da popravit, žal, v dani situaciji pa sploh ne, se mi zdi. Zelo si želim, da v bodoče tega ne bi več počel. Vendar mi včasih zaradi samoobvladovanja in pritiskov v službi zmanjka energije in potrpežljivosti v privat lajfu........kako zelo narobe, ne x;)x :xx!: :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

glih tk si sam človek...ne bodi prestrog do sebe......pa mal pozitivno - mogoč je pa bolš tk, če bi blo drgač....gdo ve

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

 

Bora

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

No ja, mogoce mi bo pa se uspelo.. Predelala zdajle vse, kar sem imela za cel dan doloceno.. Tko da lahko zvecer ze jutrisnjo snov zacnem obdelovat... Me je vceraj zvecer mal panika zagrabla, kako bom jaz tele izpite delala.. in sem si sla urnik za vsak dan do konca junija naredit.. in se ga moram res drzat, drugac bo bolj kriza :o|o: No, pa da vidmo enkrat mene, kampanjko, kako bom po planu delala stvari x:o)x x:o)x x:o)x

Nekaj se pojem, pa sibam na faks.. Zvecer pa mal obiski... x:)x

 

 

Mick... :detelca: karkol ze dogaja... da bi se na koncu izslo tko, da bo za vse OK.. sam vcasih je treba bit mal potrpezljiv... x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Po tolikem času je spomin na doživetja že malo izkrivljen, ker pa je prostor-čas vedno ukrivljen, nima ničesar smisla ravnati. Nikdar ne vem, kaj poskušam poravnati – ali svoj pogled nazaj v času, čas v svojem pogledu ali objektivno ukrivljenost samega prostora v tistem času.

 

Vtisi iz Aqualanda (4. del)

 

Kjer je ribnik, so menda enkrat imeli tudi piknik. Verjetno se je zato rado govorilo tudi o hrani, od zapletenih receptov do kmečke pojedine, predvsem pa o torticah. Kdo bi ne poskusil tiste »Zvezdne torte«, polnjeno z jagodno skuto? Eno tortanje je bilo hecno, ker se niso obmetavali s tortami, kot bi človek pričakoval, ampak so se špricali z vodo, pravo jedilno vodo! Po moje bi pa bilo grgranje bazenske vode lahko celo zdravilno!

 

Zvečer sem po TV gledal tenis, kjer so igralci ob vsakem zamahu z loparjem vsaj zavzdihnili, če že ne zakričali. Kdo ve, ali sem v bazenih med vsakim zamahom tudi sam tulil v bazenih? Ko je postalo že malo dolgočasno, so izbirali miss Rajske plaže in misterja Univerzrajskega. Tudi osebje bazenov se je nekajkrat postavilo na oder. Čeprav je vedelo, da je nekaj pohval dobilo izključno na »trenerski«, »sodniški« ali kak drug naslov, ji je godilo. Štos je moral biti in vsake toliko sem stopil na oder tudi sam. Bistveno večji nastopači zato že nismo bili, ko smo zraven še stopili na tisti foto-oder. Najzanimivejše je bilo tekmovanje v poklonih - kdo jih bo ta najlepšim dal največ.

 

Vsi bazeni me niso zanimali, tudi časa nisem imel toliko, zato sem po večini izbiral tistega, kjer sem računal, da si bom ob močnejših zamahih pridobil največ moči. Nisem pa se mogel upreti, ko je iz sosednjih bazenov kdo poklical na pomoč, in tja pokukal – ker je bilo vedno lepo videti kup po vodi plavajočih poljubčkov in srčkov ki so obkrožali kličočega na pomoč; ne glede na to, ali so mu bili v pomoč ali ne. Oho, nekaj novih članov je prišlo, verjetno računajoč na skrivni nudistični kotiček! Sicer si ne bi nalepili golih entiketk. Kdo ve, imejo tam tudi savno? Ah, kuhat sem se raje hodil drugam… tu je bila najvažnejša voda, voda in spet voda! Kot bi bil po nebesnem znamenju riba.

 

Delo osebja je težaško. Istočasno briše vso nesnago, pa tečajnike uči plavanja, spotoma daje bodrilne besede vsakemu, ki je na začetku njegove nove poti, pa hkrati mora poskrbeti še za prijatelje, ki jih postaja čedalje več. Vmes kuha še kosilo za svojo družino, in tako se zgodi, da se opeče z ognjem oziroma z vročim oljem. Neverjeten je ta animator, ko kljub vsemu z velikimi bolečinami v zapestju oddirigira celo prstno uverturo. Ni čudno, da se včasih kar v predpasniku pojavi kot sodnik na vaterpolo tekmi, drugič pa v elegantnih črnih sodniških hlačkah začenja brisati nesnago, ki so jo spotoma prinesli od zunaj. Kadar prijazno gosti svoje prijatelje, je v naključnem prepiru tudi objektivnost prijateljska.

 

(se nadaljuje)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

 

morgen.... x:)x

dezhek pada.... x:)x x:)x x:)x

lushtn.... x:)x

grem dons po dolgem chasu k jamarjem.... x:)x

clo klical so me, kje de sm.... :eek: :eek:

no, pa grem....shkodit ne more....per je per :vio: :vio:

 

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>.... sam vedno delujem v stilu .....vse je odvisno od nas, mi krojimo svoje življenje, od nas je odvisno kako se bo obrnilo, mi smo sami svoje sreče kovač, naša dejanja usmerjajo naš lajf itd. ...

saj jih. :) se vedno. samo - tocka moci je v sedanjem trenutku. xyesx

Danes krojis svoj jutri. v tem je finta.

 

ves kaj je tud... ce tko delujes, um dela sam... muti, kombinira, manipulira... tako da je mroda, ko se vmesa, kratkorocno kao bolje... kao - 'zrihta', seshtuka tiste konce. :)

Ce pa se prepustis visjemu vodstvu, pa je dolgorocnejse - saj ne more bit drugace kot dobro. xyesx

Ker si v svojem bistvu cist in iskren... ce ti ni vseen... in potem bo vse, kar bo, dobro... ker ne bo napake..... ker bos ti... ce si pa ti ti, ne more bit napake. Vse je dobro, kar se zgodi. ker si zdaj TU.

Zakaj bi bil ti vceraj?

Ali jutri?

Bodi danes, to je edino, kar JE. xyesx

 

Bos videl, da bo vse ok. :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

vsak um v bistvu muti, kombinira in manipulira....

a res? privoscis nekomu, da se ima slabo?

sam potem tud seb privoscis....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

no, ja, tvoja stvar, saj ti privoscis, nihce se ne bo imel zato nic slabse - rezen tebe pac.

 

skoda, ker tko mislis, tega jaz recimo sploh ne morem razumeti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

O poglej, Makaronflajš bataljon se spet sestavlja :vragec: eh...saj bo bolje.

x:Xx za Mickenega, Astro in ostale nudeljne x:Xx

 

Piko, kok te je dobro brati. Sicer nisem še zakapirala ali je tole fiction al pa reality show...me prav zanima....

 

Astra, kako malo imaš xsrcbumx . Sem ravno o taki sceni danes razmišljala, prejle sem bila v mestu in kupovala darila za bližajoče se rojstne dni. Med ostalim sta 2 deklici, ki praznujeta in sva povabljena. Ena je iz dokaj premožne družine, druga pa izhaja iz zelo skromnih razmer. Obe sem seveda vprašala, kaj si želita, da ne bi falila 100km v stran z darilom.....in mala iz bolj premožne družine, takoj zrecitira wish list, z vsemi podbrobnostmi, dočim druga nikakor da nima želja in da nič ne potrebuje in da si nič ne želi ...... v bistvu sem dobila občutek, da jo je sram, ker ima želje :sori: ....

Otrokom so ubite želje in na nek način sanje :V: ful mi je bilo bad, ko sem o tem razmišljala. Enim igrače in obleke gledajo ven, čez in čez, drugi otroci si jih pa ne upajo niti želeti več.

 

Drgač sem se pa včeraj naplesala in zabavala na maturantskem plesu. Kok je tole zdele nobel ratal :wOOt: mi smo imeli zelo skromno v primerjavi z včerajšnjim dogodkom. Pol sem dobila pa celo kompliment, da se lahko pomešam med maturantke in ne bodo opazili x;)x eh... kaj se mi ne bi fajn zdel.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

 

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

MEN GRE ZARADI TEGA SAMO BOLJSHE!!!

 

zlomk x:)x ....tralala

men pa ne, men gre pa zarad tega lohk sam slabse... ker je nekak.... saj smo vsi eno... danes jaz dozivljam, jutri bos ti. xyiyax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Akutek, nikjer nisem zasledila da bi kdorkoli tebi privoščil, ko si imel slabe trenutke...

vsaka akcija da reakcijo, vsaka misel je dejanje...

ti zdej pa menda že imam tolk kondicije, da pridem na Kum, kdaj gremo :D

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>men pa ne, men gre pa zarad tega lohk sam slabse... ker je nekak.... saj smo vsi eno... danes jaz dozivljam, jutri bos ti.  xyiyax

 

:vragec:

 

tole je pa paradoksalno:

ker, che >smo vsi ENO, pa danes dozhivljash ti, jutri nekdo drug<....pa se TI zaradi vsakega DRUGEGA pochutish samo SLABSHE.....HAAAAALLLOOOOOOOOO!!!!!!!!

a bi tole pomenilo, da prichakujesh od drugih (da ko se bosh sluchajno utegnila imeeti dobro, pa se ne bosh ker jih je TOOOLKOOOOO ki se nimajo), da se bodo imeli s tabo?

hehe

 

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Akutek, nikjer nisem zasledila da bi kdorkoli tebi privoščil, ko si imel slabe trenutke...

 

:vragec:

 

lubica draga....v dani situaciji pach ne gre za KOGARKOLI...temvech za KONKRETNO nekoga ki mi je uspeu skuhat ene izmed "NAJPRIJETNEJSHIH" trenutkov v lajfu...ergo: PRIVOSHCHIM MU!!

 

na KUM pa kadarkoli...samo 1 teden prej povej, da si vzamam fraj

x:Xx

 

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

 

Ljube kroglice pregelk

nikdar nočem biti velk.(Pika Nogavička)

 

:wOOt: :wOOt: :wOOt: še ena Pika med nami, mi je zdele padl v uč x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

 

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ljube kroglice pregelk

nikdar nočem biti velk.(Pika Nogavička)

 

:wOOt: :wOOt: :wOOt: še ena Pika med nami, mi je zdele padl v uč  x:px

 

:vragec:

 

odkar so izumili shtrumfpantlne so same pike med nami.... x:o)x x:o)x

 

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

 

tole je pa paradoksalno:

ker, che >smo vsi ENO, pa danes dozhivljash ti, jutri nekdo drug<....pa se TI zaradi vsakega DRUGEGA pochutish samo SLABSHE.....HAAAAALLLOOOOOOOOO!!!!!!!!

a bi tole pomenilo, da prichakujesh od drugih (da ko se bosh sluchajno utegnila imeeti dobro, pa se ne bosh ker jih je TOOOLKOOOOO ki se nimajo), da se bodo imeli s tabo?

hehe

 

zlomk x:)x

ja, po moji teoriji je tko, da ce bi bilo vse vec in vec teh, ki so dobro, in vse vec in vec onih, ki bi jim to privoscil, ne bi bilo vojn in tega, ker bi to pomenilo, da je clovestvo prezeto s socutjem in ljubeznijo - kar zdaj ni. In kar je test, ki ga bomo padli. ze ko smo utrgal oni jabuk, ker smo takoj postavil, d abomo govoril o pohlepu in strasteh samo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ja, po moji teoriji je tko, da ce bi bilo vse vec in vec teh, ki so dobro, in vse vec in vec onih, ki bi jim to privoscil, ne bi bilo vojn  in tega

 

:vragec:

 

vojne in "vse to" morajo bit, ker pach ni vech naravne selekcije

si predstavljash kolk lachnih pa SRECHNIH zamorchkou bi po tvojem sistemu shele pol blo x:Dx x:Dx x:Dx

 

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest
This topic is now closed to further replies.



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...