Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ej, kok sem pa zdajle vesela Cvekala s punco od cimra iz Madrida in pravi, da bi ga presenetila za rojstni dan in sem pripeljala Ja!!! Kok bi ju pa rada vidla!!! Upam, da nam tokrat uspe, smo se ze parkrat menili... OK, zdaj pa res cas, da se mal dneva izkoristim in preberem se par strani sociologije.. Sem mal zabluzila danes... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem pa aiwo spoznala. Joj, simpatična punca. Upam, da bova šli še kdaj na drink. Zdej pa sm čist crknjena, pa sem imela v planu še nekaj naredit, ampak ... itaq da greve sej bi še kej napisala kok je blo fajn. sam sm taku zmatrana da grem kr spat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem enkrat pitbula mirkala pa me je napadel total, vse mi je potrgal, zhabe... no kakih ran nisem imela, sam... take... praske v bistvu..je bilo pa kar grozno.enkrat me je pa dobermanka total v stotinki sekunde shavsnila fulare... sam sem prav steknila, kako je se preden je do konca zagrizla (ko sem jaz ze film v glavi vrtela o moji razmesarjeni roki), nekak 'postekala', da ni ok, tako da ni mesarila, pac pa me je sam nekak udarila s temle primezhem celjustnim... tako da sem imela plavice v obliki zobovja pa kost me je se en mesec bolela, ker mam tenkcano roko, to je pa mocen pes.tko da, tumach, eni so cist odbiti. Ja, ti čisto verjamem. Naši so zelo scrkljani in najbolj od vsega sem pazila, da so bili že od malega vedno med ljudmi, da se ne zmenijo, če npr.otroci tekajo zraven, na morju gresta vedno v restavracije z nami, skaratka-pes mora bit socializiran, ker če ni, pol nastanejo težave. Dobermani so odlični čuvaji doma (ko sem še živela v bloku, so bila vhodna vrata v stanovanje vedno odklenjena), če pa je kdo od domačih doma, pa prilaufajo takoj pogledat, kdo je, pol lajajo, pol je pa o.k.Obisk lahko vstopi. Mularija, ki hodi na inštrukcije se vedno igra z njimi. Marsa, zdi se mi, da si ti bolj mačji človek, sicer te ne poznam osebno (na začetku, ko sem samo prebirala astro strani tule, sem mislila, da si Ema Kurent Štos, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 take pse in oz. vsei vecji psi bi morali po zakonu nositi nagobcnik in to kjerkoli, kadar so med ljudmi!!! sicer bi dau zapretin psa in lastnika. :xx!: kreteni. kako upajo sploh take zveri puscat med ljudi. ze ce te pudl dobr sausne, mas lahk hude polsledice, se posebej ce te na kako doloceno mesto recimo :xx!:za znort no. potem gres pa se na sprehod in se na tisto malo zelenice je ene 100.000 pasjih drekov naokol :xx!: :xx!: :xx!: jst ne vem, kwa ta folk misl no. cist zblojeni. so osamljeni in si privlecejo mrcino v blok, katero spusti na plano 2x na dan za malo casa. pa misljo da jo to kr dovolj.itak da mislijo, sej tudi sami ne grejo za vec kot pol ure u celmu dnevu :xx!: :xx!: pol nicudn, da je tko. degeneriran folk, degenerirane zivali. na konc pa se tisti nosijo posledice,ki nimajo 0 z njimi. :xx!: ------------jaz sem enkrat pitbula mirkala pa me je napadel total, vse mi je potrgal, zhabe... no kakih ran nisem imela, sam... take... praske v bistvu..je bilo pa kar grozno.enkrat me je pa dobermanka total v stotinki sekunde shavsnila fulare... sam sem prav steknila, kako je se preden je do konca zagrizla (ko sem jaz ze film v glavi vrtela o moji razmesarjeni roki), nekak 'postekala', da ni ok, tako da ni mesarila, pac pa me je sam nekak udarila s temle primezhem celjustnim... tako da sem imela plavice v obliki zobovja pa kost me je se en mesec bolela, ker mam tenkcano roko, to je pa mocen pes.tko da, tumach, eni so cist odbiti. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Skuhal sem si kavico, mmm diši, potem bi bilo fajn, da malo popravke pri diplomi naredim, nato na fitnes, potem pa delat..., dan bo kr kratek vidim Juuuuuuuutro to all and each of U. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ...jutro vsem.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jutro...tk fajn sm spala prov dobre volje sm se zbudila, kr čutim da bo dans en super dan, mal jo morm v svet mahnt zdejle ko kavico spijem mal me razganja, nosi, še zmeri mi grejo traparije po glavi, tk nmal navihano se počutim al kk bi se temu reklo......fajn je to, stvari se lepo odvijajo, tud tiste k so me skrbele mal zdej fajn kažejo, prov sm mela k se nism sekirala glih pa sama sebe požrla, fajn se je spelalo vse, tk kt se mora. včas se že skor zamislim mal da sm res preveč flegma in da me boli k...c, tk kt mi doskrat gdo pod nos vrže....pa me hitr mine, vem da ni res, ne boli me za vse po spisku, sam ne vidim pa fore da bi se zdej žrla nevemkok pa spravlala ob živce sebe in vse okol zarad stvari, na ktere nimam glih kej ekstra vpliva. glih včeri sma z mami mele to, ona je včas tok sitna, pa tamalga skoz neki pegla in mu teži, pol sm ji pa enpar resnic zmetala naprej je pa hotla ž kr jokat mal, pa spet smo bli zlobni....pa jo je minil, k ve da take fore pr men ne vžgejo, če česa ne prenesem je to obračanje stvari in vzbujanje občutka krivde no pol smo se čedno pomenli do konca, sam da bo pa kak ekstra profit od tega pa ne verjamam glih..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 Tud od mene dober dan! (3 stopinje! - ledene premrzle prste, gor so me prevec bukvalno shvatili, da ne maram vrocine ) Drugac pa sibam blazno zdajle, sam se kavo do konca spijem, ker mam ob 9:30 zobarja. Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 todika.. pettisočkrat se vse zmeniš do konca s starši in se nikol ne zmeniš do konca... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>todika.. pettisočkrat se vse zmeniš do konca s starši in se nikol ne zmeniš do konca... ma itak...vem, verjetn se ne bo nikol spremenila, sam jaz ji pač določene stvari trobim kr naprej, sej če nekomu ne poveš, ne more vedet da nekej dela narobe..pa je naša mati zlo fajn ženska drgač, js jo spoštujem zarad določenih stvari in odločitev k jih je sprejela v lajfu, fajn da je glih ona moja mami....sam ma pa določene fore k me včas mal jezijo, tih pa valda ne morm bit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 dobro jutro Včeraj sem razturila na izpitu, zato sem prav fajn volje-samo spet se mi nič ne da. po stanovanju oblačila, ki kličejo moje roke, da jih pospravijo,...mogoče najdem kakšno rešitev . no, bo pa to malo bolj umirjen dan-brez predizpitne napetosti .Lep dan vsem fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sej če nekomu ne poveš, ne more vedet da nekej dela narobe...v bistvu mora sam postekat. Morda moramo vcasih tud mi to predocit, vendar nacin je ta, ki je bistven. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v bistvu mora sam postekat. Morda moramo vcasih tud mi to predocit, vendar nacin je ta, ki je bistven. sej u bistvu je res, sam ona recimo ne bo nkol priznala da kej dela narobe, razn če jo ob zid stisneš.....pa glih včeri je blo spet zarad tamalga...on je v bistvu fajn pob, če gledam njegove vrstnike k so večinoma :xx!: , je pridn, ni kaka baraba al kej tajga, rad pač mal bluzi okol pa to...mati bi rada nevemkaj od njega, pa se sam dere na njega pa teži, pa kao kk je len pa blablabla......pol sm ji pa rekla da nej se zamisli mal, kk se ona obnaša do njega, kk ga sam kritizira neki, pa če se mu slučajno kej nardi, k u bistvu nkol ne veš, ka bo pol....do konc življenja si nau odpustila, pa kr naenkrat bi verjetno biv fajn poba in bi ga blo škoda......take stvari pač KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 včeraj šla prvič tečt med dežnimi kapljicami, hihi, me nihče ni prepoznal s kapco na glavi. potem je posijalo sonce, tišina, super, sem kar malce podaljšala pot. Ko sem prišla domov, sem sprobala še ene zadevice, ki sem jih od sestrične dobila... no bom videla učinek, če bo učinek nato sem si pa privoščila kopel z meliso ter svečkami, kozarčkom vinčka, za dušo in vse skrbi so se umaknile do danes...lepo se imejte, Julijana čestitam za izpit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Selene fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ah.. jst mojim sem že 100 krat kej povedala, tolk sem utrujena stvari kr naprej ponavljat, moji starši sej, vedno znova zgledajo čist neseznanjen z mojim mnenjem, zanje je vedno čist neki novega.. Tko da že ne ponavljam več, ker se mi ne da.. ona dva tko kot da bi uno bolezen mela, ko bi šel spat pa bi pol spet naslednji dan bil vse na novo, je en tak film enkrat bil... no kot da v unem filmu žvimo.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Sokrat ne pride od Stokrat; pa tudi Srbi so vedeli, da je 100 krat premalo in so naredili stoenko. Tudi tisočkrat je premalo, zato je 1001 noč...Jezik sporazumevanja ni tako bistven, če so ljudje popolnoma drugačni v mislih. Sploh pa starši pridejo prav, ko je treba najti kakšnega krivca. V bistvu so krivi, pa še kako, da smo na svetu. Ampak njihove napake se dajo popraviti. To je pa že druga zgodba. Ali krivdo kaznovati ali popraviti, dopolniti, izboljšati kaj, je pa odvisno le od nas samih in ne od njih.LSS (Lepo se smejte!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ugotovili so mi alergijo na - nikelj. Ko sem kazala hrbet zdravniku, si ga je izposodil kot šolski primer za študente, ki so bili zraven. No alergija je kar huda, čeprav sem vedla, da to imam (uhani, ura...). Ampak me je skor kap ruknila, ko sem dobila napisano dieto: nič jabolk (moj naj-sadež), nič pomaranč. Nič solate (a je to sploh možno?!), nič fižola, graha, strčjega fižola (kako bom brez?!?!). Nič polnozrnatih izdelkov, nič čokolade, nič kakava. Pa dobro a je to osebna zarota ali koga?!?! Kakšna ironija! Ostanejo mi samo stvari, ki jih ne jem ravno. God, vaj mi?!?! No pq ni nujno, da imam take roke od tega. Tako da 6 tednov probam, pa da vidimo. Izlet v rodni kraj je bil neverjeten, fascinirana sem bila, ker sem se na licu mesta v hipu spomnila na stvari - kot da bi jih včeraj doživela. (pa sem jih, k sem imela 2, 3 leta!). tu mač, kak nor filing!! Mesto pa tako kraasno, tako domače--- ne da se povedat. Takoj bi se lahko tam udomačila! Torej, vse informacije so spravljene v nas, vse!!! Spomnila sem se pa, ko smo bili na maturantskem v <parizu, pa mi je bila ena ulica tako znana.. kar vedla sem, kakšne hiše so izza ovinka. Pa prej nikoli tam. Torej, iz kakšnega prejšnjega življenja?? Zanimivo. Lep dan vsem skupaj, naj vas greje ljubezen, ko nas že vreme ne! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Surangeni, nič dobre novice o niklju. Vendar se mi zdi, da si jih dokaj dobro prenesla in vem, da boš znala življenje dobro peljati tudi v novih tirnicah. Začasno ali trajno, kaj se ve. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 morgen..... bemu afterje..... ob 3eh zjutri dam prshu.....sfukan k prasc najprej bli v tifaniju (po 4ki), pol pr enmu modelu doma.... ne morsh verjet, kako opremo (DJ) si eni prvoshjo... pa to kr tko....za doma se mal zabavat no....dons pa finale v 4ki....ASSTRODISCO.....zadnjich pol ap sam she partyji pa metelkova....hehekoncertou se letos ne prtaknem....jebesh rockerje :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Marsa, zdi se mi, da si ti bolj mačji človek, sicer te ne poznam osebno (na začetku, ko sem samo prebirala astro strani tule, sem mislila, da si Ema Kurent Štos, ne? Ja, sem cist macji tip. si me dobr pogruntala, ze vse zivljenje shizim na mucke, od majhnega so mi posiljali te prizore na karticah, pa razne te figurce macje pa to... Mi je najlepsa zival, macka, tud tko... mlade muckice pa najlepsi prizor od mladickov (ceprav so vsi mladicki lustni). Valjda, saj doberman in pitbul nista bila sama kriva (pitbula pa so moral kasnej clo dat ustrelit, ker je ene par folka napadel al clo oklal, se dobr da ni mene tedaj tko), dobermanka pa je bila gluha, pa oni tip je imel mal odbito energy, pa smo bili cist nekompatibilni, ocitno, pa se macko sva mela, tud tedaj... morda ima kako zvezo. Ema Kurent? Haha, kje si me pa to snela - po cem si pa TO sklenila?A je EK kdaj kje pela, bobnala, mela kaksne razstave al kaj, da si naju tko zamesala... <{POST_SNAPBACK}>take pse in oz. vsei vecji psi bi morali po zakonu nositi nagobcnik in to kjerkoli, kadar so med ljudmi!!! sicer bi dau zapretin psa in lastnika. :xx!: kreteni. kako upajo sploh take zveri puscat med ljudi. ze ce te pudl dobr sausne, mas lahk hude polsledice, se posebej ce te na kako doloceno mesto recimo :xx!:za znort no. potem gres pa se na sprehod in se na tisto malo zelenice je ene 100.000 pasjih drekov naokol :xx!: :xx!: :xx!: jst ne vem, kwa ta folk misl no. cist zblojeni. so osamljeni in si privlecejo mrcino v blok, katero spusti na plano 2x na dan za malo casa. pa misljo da jo to kr dovolj.itak da mislijo, sej tudi sami ne grejo za vec kot pol ure u celmu dnevu :xx!: :xx!: pol nicudn, da je tko. degeneriran folk, degenerirane zivali. na konc pa se tisti nosijo posledice,ki nimajo 0 z njimi. :xx!: ------------Ja, shtala, mene ze dreki razjezijo. To je kot bi se lastnik tam onecedil. <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro Včeraj sem razturila na izpituCestitke! <{POST_SNAPBACK}>sej u bistvu je res, sam ona recimo ne bo nkol priznala da kej dela narobe, razn če jo ob zid stisneš.....saj stekam, saj je vecina t5akih, sam stiskanje ob zid vcasih ne prinese zelenih rezultatov. <{POST_SNAPBACK}>včeraj šla prvič tečt med dežnimi kapljicami, hihi, me nihče ni prepoznal s kapco na glavi. potem je posijalo sonce, tišina, super, sem kar malce podaljšala pot. Ko sem prišla domov, sem sprobala še ene zadevice, ki sem jih od sestrične dobila... no bom videla učinek, če bo učinek nato sem si pa privoščila kopel z meliso ter svečkami, kozarčkom vinčka, za dušo in vse skrbi so se umaknile do danes...Pha! *aja, Mili - jaz mam tud alergijo na Ni, sam vse ono zrem. vseen. Brez osledic (v glavnem, morda imam pa to zdaj od jabolk ) *** Ze nazaj od zobarja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 takole.....jutr pičim u lj, se za šiht do konca zmenit, končno se stvari premikajo in to grem z bratovmu golfu če se mi nau razletu na poti vse neki škripa pa ropota pa tuli....pa prve prestave nima, morš u drugi spelvat bo pestro, že vidim KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Iti v Ljubljano ni samo po sebi razburljivo, potovanje oz. potovalna sredstva pa lahko naredijo izlet zanimivejši. Enkrat sem v nedeljo popoldan v tujini po 2 dneh prišel nazaj k avtu, pa daljinec ni delal. Gledam, lučka gori. Odprem s ključem, pa alarm ne tuli. Čudno. Niti lička od alarma ne sveti. Potem hočem vžgati, ne vžge. Premišljujem in vžge mi, da so gorele luči nekaj dni; pa najti kandidata pristavit avtoček na tisti prometni cesti, pa kleme kje dobiti pa prekratke so bile in sva njegov avto postavila počez čez cesto pa moram reči, da se je na koncu vse dobro izšlo! Torej, brez strahu v Ljubljano, pa kdorkoli že gre! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 eh straha ni bo že, še zmeri je blo......je pa hecn mal s tako kišto se okol vozit, tko adrenalinsko KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 :xx!: ma ne morem verjet.. kao 1 stopinja je zunaj... in men se cudno zdi, ko se zbudim z deko pokrita me je zgleda zeblo ponoci in sem jo zbrskala nekje.. saj ne da se spomnim.. Cuden dan je, brez volje sem, da bi karkol pocela.. sem si tko fajn ambient za ucit pripravla.. rozmarinovo olje v lucko, pa mal joge prej, da se zbudim, pa cajcka skuhat, pa blablabla.. vse, sam da se ne bi vsedla za knjigo Grem res zdajle, vsaj za dve urci brat tistole.. V soboto imamo predstavo, ce koga zanima... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts