Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

jutro.

fak kašn flet mam. se vid da sn sama doma. zdele če bi kdo hotu pridt na obisk bi se nardila da me ni. joj kok mam usran. dons bo čistilna akcija. sam najprej telovadba, da se zbudim dobr.

skrajno lep dan vsem skupej.

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kakšne neverjetne finte se grem sama s seboj... xrolleyesx

Zjutraj pomislim, treba bo na tržnico, grem s kolesom, 3 km tja in tri nazaj, pa en mali klanec vmes, glih dovolj za rekreacijo...

pa potem ugotovim, da ničesar ne rabim s tržnice...

5 min pred zaprtjem tržnice pa se spomnim, da NUJNO rabim solato in krompir...samo zdaj ne morem več iti s kolesom, ker bom prepozna... x:Dx

Joj, kolk si grem na živce, da ne govorim, kolk grem šele drugim... x:Dx x:px

Astra

Per aspera ad astra

x:o)x 'se slepa kura zrno najde' x:o)x

tole mi gre ze celo jutro po glavi x:Dx Ker sem vcer v garderobi pametno pozabila ocala in se mi ne da lec not dajat, ker za brat in za pred racunalnik jih itak ne uporabljam.. in zdaj blodim tle na pol slepa po stanovanju x:o)x

pa kako zanimivo.. kako te na dan, ko se odlocis, da bos spal do 12h, pa da se bos pol cel dan ucil, klice neverjetno stevilo folka, ki te vabijo na kosila, izlete, kavice.. drugac pa nikjer nikogar.. x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kok me nervira... vse sem pospravla in oh in sploh (mogoče bi mogla še pomit po tleh... k sm sam posesala), ampak ... grrrr.... rada bi dala prat pa ne vem. nov stroj mamo in kam dam prašk. ok mehčalc vse vse vse sm že naštimala sam ta prašk. k včas smo ga kr not u boben dal, zdej pa ne vem. sm hotla mt prašat, pa je itak nedosegljiva xrolleyesx starši pa mobiteli x:Dx x:Dx al pa če jih ne bi mel....

hehehee.... znam prat dat. sam k ma mt svoje finte. vse sm naštimala sam ona da prašk u bobn in ne gor v predalčk. sam nima pa nobene posodice za v boben. pa nov stroj smo lih kupl, pa nisem bla zihr kam zdej dat, da nau pol kej tečna. x;)x ampak smo uštimal. stroj pere... x:Dx x:Dx x:Dx

Stroj ma dva predalčka + za mehčalc. Ponavadi sta označena z I in II.

V I in II daš prašek, če daš prat na 90 °C, če na manj pa samo v predalček II. xnckrivx

....no tko je blo pri vseh strojih, ki sem jih do sedaj srečala. (5 :eek: )

Tud jaz raje dam prašek v predalček, ker če ga direkt na perilo se mi zdi, da se ne izpere vedno dobro. :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Včeri sem bil na enem pikniku hjaja prav nice mi je tkole v malo manjši družbi hm opažam da imam probleme zaradi vegeterjanstva, bom moral nehat na družabnih priložnostih, sitnarit s tem... grem v kšno pristojno temo vprašat kako vegiji delate to...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

mah ne ne :) najprej je še blo solatka pa take stvari oni pa eno ribico ... ma pol ko smo hrenovke kuhali.... nisem imel kaj počet zraven....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

morgen..... x:)x

lushtn dan....... x:)x

bo treba nekak popoldan zabit... x;)x

zvecher pa AKCIJAAAAA!!!!!!...... x:o)x x:o)x x:o)x

Basement Grooves present's:

Lovska sezona se je zachela!!!

SEX V MESTU

15.05.05 @ Club VAMOS-Ljubljana

Dj DOMZEE (K4)

Dj MARINO (K4)

Dj VERGI D'ANGELO (K4)

DJ JACKIE (Basement Grooves)

Start: 22.00

Free Entry!!!

LET THE GROOVE BE IN YOUR HEART

...and watch out for Flyer's

............................

pa de nau ker mislu de tole nadaljevanje ROZA K4......ker ni.....je samo popestritev poletja in nedeljskega dogajanja v ljubljani

se vidmo? x;)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Najboljša telovadba pa uteži v obiki putike na gležnjih :vragec:  x:Dx

men je bil pa tok dobr un k ga je zadnjic nekje kroko napisal - mijenjam cir na zeludcu za bol na bracu. :D :P

(*pravi mitja da je star, mam torej sreco, ker sem ga zadnjic prvic 'slisala', da sem lohk okol padla se bl :D)..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kroko x:Dx :palec: :palec:

Jao kok je fino it ven.... v real life... x8Dx Pa čeprav je deževalo, smo se pač dobili v parkirni hiši in bli na suhem... xDDx Zmanjkuje nam lokacij za na pijačo... xrolleyesx al je muzika čist preveč na glas, da bi se slišali, al pa se vse zgodaj zapre... in potem vedno pristanemo v Siesti xrolleyesx :sick: :xx!: :o|o: ...k jo mamo že vsi poln k.... :o|o:

Sicer pa ful fajn družba, zelo rada grem z njimi ven.... x:)x ...en je celo mlajši od mene! :eek: :wOOt: xDDx :palec: :palec: :palec: Sicer pa itak starejši.... sam je pa moj med njimi najstarejši.... x:Dx

Predvčerajšnjim smo se šli peljat malo naokoli, malo izven LJ in smo srečali v temi zajčka, pa ježa, pa podlasico, pa eno kravo ob cesti ob polnoči :eek: :O: .....sem se že vprašala, are we on something.... :inocent: xnckrivx x:o)x Ni blo nič ograje, tista krava pa pač tam... boga no... :sori:

Moj je šel danes na roj. dan od best frendice, jaz pa nisem mogla, ker se moram učit.... :V:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

prepricas vse, da ratajo vegetarijanci! :vio: :vio:

---------

Včeri sem bil na enem pikniku hjaja prav nice mi je tkole v malo manjši družbi hm opažam da imam probleme zaradi vegeterjanstva, bom moral nehat na družabnih priložnostih, sitnarit s tem... grem v kšno pristojno temo vprašat kako vegiji delate to...

he he... cetudi nekdo prepricuje, se to niti slucajno ne more primerjati z vibro iz klavnic!! :xx!: :xx!: :xx!:

ja, vegiji agresivni v prepricevanju, ostali pa v dejanjih! :xx!: x:o)x

sploh pa je blo mislen kot joke! x:o)x

:eek: xmusicx xsuperx kolk so se pa ptici razcvekali.. ze eno uro poslusam vse zivo refrene tlele.. Hudo, ful fajn se slisi x8Dx

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  xmusicx  xsuperx  kolk so se pa ptici razcvekali.. ze eno uro poslusam vse zivo refrene tlele.. Hudo, ful fajn se slisi  x8Dx

:vragec:

she mal beata zram zamiksash pa mash house x:)x x:)x x;)x x:o)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx xcivx xcivx sej zdej so ze utihnil... okol 4h, 5h bojo spet zacel jodlat, sam me ne motijo, tolk lustno pojckajo! :2src:

*

Sem vse zivo dons, med drugim 'sva z Mitjo' (=Mitja xDDx) pospravila balkon, ker so ene mravlje uletele (pa ne faraonke, pac pa tavelke, nekak z balkona so prisle in smo vsega boga stran pometali, yes!!)..

Srecala se s Krokijem, je imel en opravek, mi je prinesel kis za pokusino (thanx xsrcx), pa sva sla na eno pijacko, kul, tako redko nanese, da se s kom tkole ulovim. x8Dx

Pol pa se do mame, pa pozno kosilo, zdaj pa napoved, da bom pol lohk gledala Shining.

lep vecer vsem skupaj! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej zdej so ze utihnil... okol 4h, 5h bojo spet zacel jodlat, sam me ne motijo, tolk lustno pojckajo!

Sej mene tud ne motjo, dalec od tega.. jih dostkrat sploh ne zaznam. Danes so bli pa neki posebej glasni se mi zdi x:)x

Evo, jaz sem pa prav special za Shining sla po ocala.. je bla cela operacija, najt cloveka, ki ma kljuce, da mi je prisel odpret..

Sem bla pridna danes, predelala celo knjigo ze skoraj, se 25 strani mam.. to zdajle, do filma naredim se.. Pa brez ocal vse delala, sem verjetn precej utrudla ucke..

Pa spotoma oprala dva stroja cunj, pomila posodo...

Aja, pa spala ful!! Cez dan dvakrat sla spat.. kot da bi bla ful neki utrujena.. pa nimam pojma od cesa.. Pa tko, na sploh je neki cuden bil tale vikend.. tko energetsko..

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...