češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 a vas pol ni zofka nč plulala..hehehehe pr nas je non stop "lulala" Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 lepo vsaj nekje......pri nas ga je non stop sračkala...........a rošce še delujejo.. Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>......pri nas ga je non stop sračkala........... Zofka je USCANA....ne usrana zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Danes smo se igrali kmetovanje. Vmes uspela prebrati 30 strani osupljivo mega dobre knjige, pripraviti kosilo za nekaj ljudi, vmes še sprejela obisk, zbiksala kuhinjo v nulo, vse ven pa vse pomit pa stran vržt kar mi ni bilo več všeč-feng shui, obiskala teto, se uspela **spričkat** s sestro in zdelele priletela do računalnika, ki ga v naravi nisem pogrešala.Skenslala enga dobrega tipa za današnji drink, žal. Drugič upam, da se najavi, ko nimam kmečki dan na programu.Vmes nam je še Zofka mal nascala in namočila že pokošeno travo, zruvali en trhel drevešček, je bilo ful mravelj spodaj... Včeraj preživela dan z mamo, malce shopinga in razvajanja, mi je samo enkrat dvignila pritisk ...eh teli maminski dnevi, so postali lepi momenti odkar sem starejša in pametnejša Mami je res en sonček Z očetom sva pa pol rekla še eno gradbeno in se je strinjal z mojimi predlogi wow....ponavadi mi slušalko dol trešči in reče....jaz se ne morem pogovarjati s teboj...bogi oči Glede pranja pri meni je prvi prekat-predpranje, drugi-pranje in tretji mehčalec. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hehe hehehe glaven da mate..prekate mislim....le kam bi djal.....2 4 6..glaven da so.... Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 - foreverdown.net - free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>- foreverdown.net - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hehehehehe pajade Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe hehehe glaven da mate..prekate mislim....le kam bi djal.....2 4 6..glaven da so.... Keep it simple - Gorenje <{POST_SNAPBACK}>- foreverdown.net - všečna, sem mislila, da je kaka fora od Adamsa, kao restavracija na koncu vesolja... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>moj ima štiri prekate, 4. je za mehčalec, 3. je za belilopr nas je tud tko. sam sm dala prašk kr u bobn im happy grem počas u poslo... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pri nas pa damo tisti tekoči zeleni persil v ono plastično kuglo, pa direkt v boben. Lenor pa vlijemo v prvo luknjo na levi. Še malo pa bomo doktorirali iz teme praški in vlivanje mehčalcev- Meni je prav odbita ta tema, hehe! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 Kulsko. ratatatatatal napisat napoved, cas je na moji strani, ker zamujajo (oni ki bi hotel snemat, morda zdaj kolne, men pa sede )... Vmes ze napedencala (to jaz pol caram) vse zivo, med dvema stavkoma napovedi pomila posodo, si pripravila mal za jutri, ker po filmu KANIM () pasti dol... In tko...Jutri pa fitnes, dam, pod tus, magnetna resonanca... itd.Tko da - dbest ko je ze napoved pod streho! Grem gledat filem. *ker NE kanim vec tule pol opletat, - buenas noches. Pa en shajning za lahko noc! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 noc marsa! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 tko zej pa delat....kh..kh....kh..... che ker pride tja....vstop dons free VAMOS zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 A dejte no, kaj zdej s tem filmom WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 hahahahahahahahahahahhaha, glej kaj pisem (sem komaj nasla) v filme: #a daj!! glej to, no!!! mislim ker - zdaj sem jaz pripravljena... # no zdaj sem pa sem postnila... ker je tu bolj aktualno nekak. ja no, a ni beda? pa tolk sem hitela - mar bi se z onim enim stavkom v napovedi se 15 minut ukvarjala! x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ma so smotani Jaz tud tle, povecerjala, pogasnila luci, drink si k postelji prinesla.. Mislim, celo TV sem prizgala, ki ga enkrat na mesec... Pa nic ne kaze, da resno mislijo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 ne saj je kul... glih dbest.. ce ne je vse prehitro...upam da ne bo tko kot z Obalo*..(*brala lani al kdaj knjigo na morju pa mi je bla vsec.., pol pa zdaj tega mobyja poslusam (*hah saj pol se je nekak izkazalo oz. se se ni ampak tko nekak kaze, da je avtor sploh nekdo drug, da je *slucajno* na istem cd) no, brala Obalo... kul. poslusam tega mobyja, vsi komadi za cist poshizit... pol pa 1x slisim neko reklamo za ta film in povezem... in postekam, da je ta, D komad, ki cist shizim, v bistvu komad Obale...AMPAK - ko je koncno na sporedu Obala (di caprio) umre papez. prestavijo al kaj jaz vem...In pol zadnjic saltam - ej shit, ulovim zadnjih 5 minut, pol pa nalasc nisem hotla niti sekunde vec gledat (da pac dam sanso celmu filmu).no upam skratka da dons ne bo tko - da bi v prazno se ufuravala... (tko kot pri 'Obali')... pa tak sem zganjala. sam je pa kul, sicer, kolkor se poznam, bi do 02h blodila s tole napovedjo, tko sem se pa tko natempirala. Grem zdaj eniwej tjale - ce now nc, sori za fols alarm. ** YESSSS!!!!! Evo ga!!! nic folsalarm... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 YES Ze gledam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 jo, jaz pa imam tistole smer. sem se z eno nogo tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Kva to gledate? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 na xxl .......v postelji z....... Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>na xxl .......v postelji z....... Fuck...a so snemal? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 p ejd pogledat,prklopi,pa boš videl kaj delata dva..hehehe tretji pa drži....... Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kam naj vstopim??? ------------....vstop dons free free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts