Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

no pa smo prezhvel....hehe

sej ni blo prouzaprou nch specjalnga...mal folka....mal housa...mal smo ga pil...mal kadil....pa mal plesal....aja...pa mal luchke delal x:Dx

vecher kot vsak drug.... x:o)x

drgach blo pa chist kul... x8Dx

chez 14 dni pa DJ AAKHUT.... x:)x x:)x x:)x

pa lajt tut x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>kam naj vstopim???  :inocent:

------------

xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx xokkx hihihihhi

zih je blo kul na hausiču... zih je biu dobr hausič....

jz sm pa ful slabo spala... skoz sem se zbujala, pa kr neki vstajala.... pa vse me je neki motil... eh.... vsaj nasmešek mam spet x:Dx bom že popoldne štukala če bo treba x:Dx

tkole zdej pa akcija... se h seb spraut... al pa ne.. sej se mi nikamor ne mudi :U: kwab se matrawa :frog: :flower:

xloveyx xloveyx xloveyx

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro. Kak smo kaj, jaz nimam danes sploh časa razmišljat, naspidiran kot sto mater. Me čaka tolko dela, upam, da bo kaj drobiža padlo v žep x:Dx

Najprej grem do kamnoseka plačat spomenik za mamo (mimogrede, res je lep in nekaj posebnega), potem grem firmo registrirat, nato grem pogodbo podpisat, ker bom zopet začel asistirat pr informatiki za nov sklop predavanj na eni od privatnih višjih šol v MB, potem (če bo zneslo) na fitnes, nato pa še delat. Dan kr poln ja :vragec: x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

Milf, nočem se vtikovati, samo, a si prebral Marsino tedensko napoved, posebej tisti del o podpisovanju pogodb?

Čist nemirna sem, po dolgem času ponoči slabo spala... :xx!: ...prebudila sem se tam okol dveh...pravi napad panike..težko dihala, še ležati nisem mogla... xrolleyesx

Štala.. xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

mal smo ga feštali včeri...se je že začelo x:Dx preveč spila pa se mal povoženo počutim dans.....bom na luft mal smuknla zdejle...

sm usposobla gramofon pa plate potegnla iz naftalina x:Dx kok je to fajn, čist en ekstra filing.....thin lizzy pa yardbirdsi, pa sweet......to zdej sučem pa uživam grozno zravn.....zdejle bom uglavnem vn šla mal, na sprehod pa koprive za špinačo nabrat, pa u gošo mal si kako praprot spulit, sem si zanč eno pa sm jo u teglc posadila in zdej kraljuje v dnevni pa ful fajn pride x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Dobar jutar! x:Dx

Mam full dela sam se morm pridt pohvalt x:px ponudl so mi mesto predstojnika na kliniki x8Dx mam dva mesca cajta, da odgovorim, pa to ni res x:Dx kr ne morm vrjet, še en dokaz kok pr ns mlini melejo počas, u tujini štejejo pa sam dosežki pa rezultati! x^x Če bo tak, bom postau kr norvežan x:px x:Dx Dopusta kokr češ, tak da bi vsaj trikrat letno lohk u Slovenijo uletu, zdej bom še vidu kak bo reagirala moja ta bolš polovica, tud nej ne bo blem za job,tak kadr išejo zmer! :palec: Hehehehe,tedn se je dobr začeu! :palec: x:px x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

ker kurac si je zmislu oglede objektou.... :xx!:

pa kwa mam od tega, che vidm kje bom postaulu lampe... :xx!:

mislm....kwa :xx!: :xx!:

pa she ob taki nekrshchanski uri.... xrolleyesx

mislm....eni tut ponoch delamo.... x:Dx

in zdej mrm bit zhe ob 12ih v eni fabrki.... :xx!:

mene u fabrko....de bi jih zlodej :!!:

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

super :onfire: sla zjutraj pred sluzbo tect. ma cist na spidirana prisla v sluzbo, vsi okrog mene zaspani, brez zivljenja ... jst pa xsuperx tk da sem si rekla da bom sla vsak dan, no bomo vidli ...

dobila en kes, pa bi fotica kupila ampak kaj ko sem taka, da ce ze kupujem potem hocem ornk zadevo, zdaj sem prilezla iz 80 jurckov na 188 x:Ix potem pa se vprasam a sploh rabim tak fotic? :o|o: ma ja, why not?

kaj naj se povem? aha, bila na morju, dva dni, skoda da glih ni blo vreme naklonjeno, ampak glavno da sem dihala tisti zrak. Aja, bila v piranu, pr enih na obisku. Sem skoraj dol padla, kaka bajta. Od zunaj nic posebnega, pa taka mala je zgledala. Pridem pa not :eek: :eek: ma neznam povedat! o razgledu pa da ne govorimo! Ej kk en folk uziva, pa rajs tega sploh vec ne vidim.

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Dobro jutro! x:)x

Sem ze s fitnesa, spijem caj in sibam na magnetno resonanco.

Taksno sem zganjala s filmom vceraj, pol sem pa zaspala, mi je bil clo mal dolgocasen. x:Ix

Tako da ga nisem do konca gledala.

Ful imam enih nacrtov, upam da mi rata kaj spedenat.

pa tamalega imam se vedno doma, se vedno namrec smrka in ni cist ta prav.

Oukidouki - uspesen in prijeten teden zelim vsem! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

KUL!! :palec: :palec: x8Dx

----------

Dobar jutar! x:Dx

Mam full dela sam se morm pridt pohvalt x:px ponudl so mi mesto predstojnika na kliniki x8Dx mam dva mesca cajta, da odgovorim, pa to ni res x:Dx kr ne morm vrjet, še en dokaz kok pr ns mlini melejo počas, u tujini štejejo pa sam dosežki pa rezultati! x^x  Če bo tak, bom postau kr norvežan x:px  x:Dx  Dopusta kokr češ, tak da bi vsaj trikrat letno lohk u Slovenijo uletu, zdej bom še vidu kak bo reagirala moja ta bolš polovica, tud nej ne bo blem za job,tak kadr išejo zmer! :palec: Hehehehe,tedn se je dobr začeu! :palec:  x:px  x8Dx

ne, na prvo! xzobkox k ze nism biu 132 let. :o|o:

k sm selu nazaj dam, pa tko... :inocent:

uglavnom - uzivaj!!

glede resonance bo ap tudi dogajalo se dans... bl poslovno no. :vio:

--------

a na resonanco?

<{POST_SNAPBACK}>Čist nemirna sem, po dolgem času ponoči slabo spala... :xx!: ...prebudila sem se tam okol dveh...pravi napad panike..težko dihala, še ležati nisem mogla... xrolleyesx

Štala.. xrolleyesx

Astra

:eek: jest čist isto...neki čudnega v zraku.

Triple :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>super  :onfire: sla zjutraj pred sluzbo tect. ma cist na spidirana prisla v sluzbo, vsi okrog mene zaspani, brez zivljenja ... jst pa  xsuperx tk da sem si rekla da bom sla vsak dan, no bomo vidli ...

dobila en kes, pa bi fotica kupila ampak kaj ko sem taka, da ce ze kupujem potem hocem ornk zadevo, zdaj sem prilezla iz 80 jurckov na 188  x:Ix potem pa se vprasam a sploh rabim tak fotic?  :o|o: ma ja, why not?

kaj naj se povem? aha, bila na morju, dva dni, skoda da glih ni blo vreme naklonjeno, ampak glavno da sem dihala tisti zrak. Aja, bila v piranu, pr enih na obisku. Sem skoraj dol padla, kaka bajta. Od zunaj nic posebnega, pa taka mala je zgledala. Pridem pa not  :eek:  :eek: ma neznam povedat! o razgledu pa da ne govorimo! Ej kk en folk uziva, pa rajs tega sploh vec ne vidim.

:eek:

:inocent: še enkrat preberi, kar si napisala....

Ne sam da moraš gledat, tudi ti imaš dolžnost in pravico, da si življenje narediš lepo.Nihče drug ne bo poskrbel zate, kakor ti sama.Tu si zato da si srečna.

Pismo, smo pa res čudni, tud pomislit ne smemo da nam bi bilo lepo, pa še gledat ne smemo x:o)x

Naredite si lep dan :yumy:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Dobar jutar! x:Dx

Mam full dela sam se morm pridt pohvalt x:px ponudl so mi mesto predstojnika na kliniki x8Dx mam dva mesca cajta, da odgovorim, pa to ni res x:Dx kr ne morm vrjet, še en dokaz kok pr ns mlini melejo počas, u tujini štejejo pa sam dosežki pa rezultati! x^x  Če bo tak, bom postau kr norvežan x:px  x:Dx  Dopusta kokr češ, tak da bi vsaj trikrat letno lohk u Slovenijo uletu, zdej bom še vidu kak bo reagirala moja ta bolš polovica, tud nej ne bo blem za job,tak kadr išejo zmer! :palec: Hehehehe,tedn se je dobr začeu! :palec:  x:px  x8Dx

Čestitke tudi od mene...ej ves lajf je pred teboj...izkoristi ga! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>o amis xsrcx

jutro tudi tebi  :palec:

ojla xDDx ...upam, da maš lep dan x:Xx

sicer pa čestitke: aakhutu in 3x-u za poslovne ponudbe. bravo fantje!

lia...se strinjam s tvojim komentarjem :palec:

cosma in astra...pa kaj je zdej to...se že 4dni zbujam ponoči in to js, ki spim drugač kot ubita....nekaj u zraku zgleda res :inocent: ...no, bo že bolš

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mam full dela sam se morm pridt pohvalt x:px ponudl so mi mesto predstojnika na kliniki x8Dx mam dva mesca cajta, da odgovorim, pa to ni res ... :palec: Hehehehe,tedn se je dobr začeu! :palec:  x:px  x8Dx

3 x :palec:
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Jutro. Kak smo kaj, jaz nimam danes sploh časa razmišljat, naspidiran kot sto mater. Me čaka tolko dela, upam, da bo kaj drobiža padlo v žep  x:Dx

Najprej grem do kamnoseka plačat spomenik za mamo (mimogrede, res je lep in  nekaj posebnega), potem grem firmo registrirat, nato grem pogodbo podpisat, ker bom zopet začel asistirat pr informatiki za nov sklop predavanj na eni od privatnih višjih šol v MB, potem (če bo zneslo) na fitnes, nato pa še delat. Dan kr poln ja :vragec:  x:Dx

Milf, previdno vse preber, ne bodi prevec hlasten v podpisovanju..... :palec:

<{POST_SNAPBACK}>...na sprehod pa koprive za špinačo nabrat
:palec:

** nisem prej opazila (tolk polna sebe x;)x xDDx), pol sele, ko sem videla Enjin komentar, sem uocila.

Bravo, cestitke, dbest!! :palec: :palec: x^x x8Dx

Ti privoscim! :palec: a si se ze definitivno odlocil?

<{POST_SNAPBACK}>... "tašča" in vsi priveski. .....

... Noro, z bratranci, bratom ....

...

... včeraj sem delala bratu ...

Tumach macona, s cist druzinska ratala. x;)x x:Dx

Globinsko ciscenje by macona? revez! :sori: x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

ker kurac si je zmislu oglede objektou....

ta ki hoce dobr sfurat zadevo, ce mas sceno cez, je fajn videt plac. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Triple :palec: gratuliram...

naj se odlično odvije

drgač pa ne samo možgani, zgleda da še kaj drugega beži iz Slovenije x;)x x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ma drek :xx!:

zato, de sm tm gledu ene shtange na stropu, k je tko al tko jasn, de so tm, sm moral ustat....in se ne naspat :xx!:

zdej bojo pa tazga minimalca fasal za tole...hehe

5 kilovatarjev, 5 profilcou pa 2 frasnela....vech jim pa ne dam x:Dx

zlomk.....chist razpizden pa nenaspan... :o|o:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...