Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: :palec:

----------

:eek:

:inocent: še enkrat preberi, kar si napisala....

Ne sam da moraš gledat, tudi ti imaš dolžnost in pravico, da si življenje narediš lepo.Nihče drug ne bo poskrbel zate, kakor ti sama.Tu si zato da si srečna.

Pismo, smo pa res čudni, tud pomislit ne smemo da nam bi bilo lepo, pa še gledat ne smemo x:o)x

Naredite si lep dan :yumy:

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

pa to ni res..... x:o)x

kolkr sm se pa dons klele nasmeju x:Dx ....pa glede na to kuko sm se pochutu na zachetku :!!: ....evo....LNF.....terapija za dobro pochutje x:)x

marsa....thc.....ups...THX....za tale forum x:Xx x:Xx x:Xx

zlomk x:)x x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

superca, tko jih vec prav, ja... xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>lenoritis fasala... tahudo obliko xangx  xrosex

Jaz pa danes nic tega. Se pa slabo pocutim ( tisti dnevi... xrolleyesx + seneni nahod se je zacel). Pa se skos za racunalnikom, mi je spet papirja zmanjkalo in si ne morem skript sprintat... :sori: Dons ze cca 7 ur ucenje...pa se mal bom..

Pocasi si grem kaj skuhat, ker se mi ze mesa ( sem pojedla po moje kilo pa pol jagod xrolleyesx x;)x ).

:flowerface:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}> + seneni nahod se je zacel

ej dons mam spet slabs!!! alergijo!!! :V: :sori: :xx!:

Pa to ni res...

ze alge sem skenslala in se mi je ze spet cist pocajtal, eto, dons me spet vse srbi in imam spet vec iritacije in najvec okol nosa, pa dons mi je na fitnesu skoz iz oci in nosa teklo...

kaj spet cveti, valjda je breza ze mim? xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ej dons mam spet slabs!!! alergijo!!!  :V:  :sori:  :xx!:

Pa to ni res...

ze alge sem skenslala in se mi je ze spet cist pocajtal, eto, dons me spet vse srbi in imam spet vec iritacije in najvec okol nosa

nehi glavo v akvarij namakat x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx x:Dx x;)x x:Xx x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ne vem za brezo :sori:

Jaz smrkam bolj malo. Pri meni hudo vpliva na oci, srbijo grozno. Zjutraj se zbudim z zlepljenimi skupaj. xrolleyesx Cist sm rdeca okol. Pa kiham...ma nej gre nekam xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hvala selenc!!!! :palec: x:Xx

Na ljubljanskem in mariborskem območju bo v zraku nizka koncentracija cvetnega prahu hrasta, trav, divjega kostanja, oreha, gabra, platane in jesena; visoka bo koncentracija cvetnega prahu bora.V Primorju bo visoka koncentracija cvetnega prahu bora; srednje visoka trav in krišine; nizka hrasta, divjega kostanja, jesena, kislice, cipresovk in trpotca. Padavine bodo prehodno sprale cvetni prah iz zraka'

sem tole predvidevala v zvezi s padavinami (vis sam logicno moramo mal sklepat, pa lohk vse steknemo) in ugotovila, zakaj je dons slabs - ker ful piha, najbrz tile trosi pol se bolj potujejo okol.

No fajn, zdaj moram sam se ugotovit, al sem na kostanj al na kaj od vsega tega nastetega, ....... :P

Ziher sem na platano! xcivx x:Dx

Picasso

ves kok je dobr ko se smejis, no ce nekoga poslusas, ki se smeji, s timom sva se sla letos, da sva morala uganit, kaj je drugi od naju pod vodo povedal, to sva umirala od smeha, pa ko sva si nove besede zmisljevala, ki niso smele nic pomenit, recimo riboglav komaj da je sel skoz. :P

Zbokas je bil pa skoz v igri... :D

Slisal se naju je pa 5 kilometrov... prideva iz vode, pravim mitji ves kok sva se smejala, a si naju slisal, pravi a se hecas, saj vaju je ves hvar slisal.. x:Dx x:px

Picasso

she dobr, de mam musko toooolk naglas....de se me ne slish....recimo na hvar x:Dx x;)x x:Xx x:o)x

zlomk x:)x

<{POST_SNAPBACK}>KUL!!  :palec:  x8Dx

----------

Hvala stari! x8Dx

Cosmica,thank`s! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Čestitke tudi od mene...ej ves lajf je pred teboj...izkoristi ga! :palec:

Enja se bom potrudu! x;)x x^x

<{POST_SNAPBACK}>

sicer pa čestitke:  3x-u za poslovne ponudbe. bravo

Amis, hvala tud teb! x;)x

Piko! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

:palec:

** nisem prej opazila (tolk polna sebe x;)x xDDx), pol sele, ko sem videla Enjin komentar, sem uocila.

Bravo, cestitke, dbest!!  :palec:  x^x  x8Dx

Ti privoscim!  a si se ze definitivno odlocil?

Nism se še čist! Je zlo odvisn, kak se bo moja odločla, če ji bo za žvet gor! x:Dx

Kvalifikacije ma glih ta prave,tko da neb smel bit problema. Sm pa ponosn na ponudbo in bi tud zlo rd sprejeu! x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Triple  :palec: gratuliram...

naj se odlično odvije

drgač pa ne samo možgani, zgleda da še kaj drugega beži iz Slovenije x;)x  x:Dx  x:Dx

Eh Lia :2src: tok hitr se me pa ne da rešt, še zmer bom lohk večkrat letno uletu u Slovenijo! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>tudi jst, tudi jst  :palec:

Mystica xsrcx Thank you very much, my lady! x;)x

Kva ste me lepo presenetl, hvala vsem, pa tud Micku,nism pozabu! :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Tripl x;)x :palec:

Sm se glihkar vrnu iz humanitarnega koncerta Josipe Lisac x:)x xsrcx Mah, men je ona ful všeč :2src: , da se o njenih vokalnih sposobnostih ne menimo, pa otkačenka prava.....prava stvar :palec: Sam mal preveč zjeban hodim zadnje čase na žure, bo treba to mal popravt, tak da sm direkt s koncerta zmaglu damu, tu mal počvekam, pa grem spat, jutr bo spet vse "v lufti".... xrolleyesx x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tripl, čestitke še od mene x;)x :palec: xDDx

Tudi jaz začela kihat.... :wacko: Sva pa šla vseeno z mojim spet na Urha... ko pa se je tko lepo sprehajat tam... pa sva mal v gozd zajadrala... x:Ix xDDx ...ma sej ne daleč, pač do enega kao ribnika (najbrž je nekoč bil, zdej pa je bolj blato :o|o: ), pa tko no, se vidi, da je bilo nekoč bolj urejeno, s kamni po tleh "tlakovano", res lepo sicer... x:)x In mi je pasalo hodit v naravi, celo eno žabo mrtvo na sredi potke vidla... :sori: :V: Pa kukavico slišala! :vio: Na koncu pa seveda šla pogledat mucke.... :2src: xsrcx :inlove: :love:

Doma pa se učim, pa vsake tolko pogledam sem.... x;)x

Aja, vstopnice za Balaševića že imam!! x^x (me je moj najprej na finto vrgu, da je bil po celi LJ in jih iskal... ampak kao razprodane.... :o|o: x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dost blo za danes.. grem spat.. jutr faks ob 8h.. xcivx

Triple, se od mene cestitke x:)x Neki ful dogaja tipckom tlele na LN x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Tripl, čestitke še od mene x;)x  :palec:  xDDx

Tudi jaz začela kihat.... :wacko: Sva pa šla vseeno z mojim spet na Urha... ko pa se je tko lepo sprehajat tam... pa sva mal v gozd zajadrala... x:Ix  xDDx ...ma sej ne daleč, pač do enega kao ribnika (najbrž je nekoč bil, zdej pa je bolj blato :o|o: ), pa tko no, se vidi, da je bilo nekoč bolj urejeno, s kamni po tleh "tlakovano", res lepo sicer... x:)x In mi je pasalo hodit v naravi, celo eno žabo mrtvo na sredi potke vidla... :sori:  :V: Pa kukavico slišala! :vio: Na koncu pa seveda šla pogledat mucke....  :2src:  xsrcx :inlove: :love:

Doma pa se učim, pa vsake tolko pogledam sem.... x;)x

Aja, vstopnice za Balaševića že imam!! x^x (me je moj najprej na finto vrgu, da je bil po celi LJ in jih iskal... ampak kao razprodane.... :o|o:  x:o)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx )

JOJ ! vstopnice za Balaševiča! Kje se še dobijo?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...