ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Moj jih je kupil... huh... kako povedat... mah tam na koncu stare LJ (blizu cerkve) gleda na cesto nek Music box al neki takega... pač prodajajo CDje... sicer pa sem slišala da je tudi na Trubarjevi pri Čompah... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Danes sem prijateljico, ki je prišla na obsk iz Luxemburga, kjer je dobila službo za 2 leti, srečala na kosilu v City parku (smili se mi tisti, ki mora ves dan delati v tem džumbusu). popoldne peljala kosilnico na servis, sprehajala psico 3x , z drugo prijateljico šla na kavo, gledala Tv, nekaj prevedla, prebrala časopis, visela na LNF, pripravila jutri za službo, visela na LNF, kar še vedno počnem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Moj jih je kupil... huh... kako povedat... mah tam na koncu stare LJ (blizu cerkve) gleda na cesto nek Music box al neki takega... pač prodajajo CDje... sicer pa sem slišala da je tudi na Trubarjevi pri Čompah... Komi čakam na ta koncert! Lani je bilo super. Igral je do polnoči od devetih s kratkimi pavzami! Za karte moram pa kar pohitet! Koliko stanejo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 4500 sit What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Poceni, če primerjaš s 1200 sit, ki jih daš V Koloseju za tisto uro in pol trajajoče sranje, zraven pa še vohaš smrad po kokicah. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 KUL! ---------ves kok je dobr ko se smejis, no ce nekoga poslusas, ki se smeji, s timom sva se sla letos, da sva morala uganit, kaj je drugi od naju pod vodo povedal, to sva umirala od smeha, pa ko sva si nove besede zmisljevala, ki niso smele nic pomenit, recimo riboglav komaj da je sel skoz. Zbokas je bil pa skoz v igri... Slisal se naju je pa 5 kilometrov... prideva iz vode, pravim mitji ves kok sva se smejala, a si naju slisal, pravi a se hecas, saj vaju je ves hvar slisal.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 br jutr.ewo tibetanci narjeni, čaj skuhan. sam še pod tuš pa smo redi da gremo vn. spedenamo kar mamo za spedenat in to je to.zaspana... tripl res super ponudba. kdor zna zna spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 jutrooooo...resda malo oblačno, pa nič zato ...jutrček aiwek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jutro Nenormalna ura Jem za zajtrk kokoskovo potico od mame, njamsi! Pa kar po motor bom sla v garazo, se mi ne da parkinga iskat zdajle... Lep dan si naredite! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, nočem se vtikovati, samo, a si prebral Marsino tedensko napoved, posebej tisti del o podpisovanju pogodb? Astra<{POST_SNAPBACK}>Milf, previdno vse preber, ne bodi prevec hlasten v podpisovanju..... THX za opozorilo It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Dobro jutro vsem, lepo pozdravljeni ravno piše pri meni en fantič matematiko, joj tok se matra pa u ne smem pomagat... v torek čez 1 teden imam izpit za avto. Včeraj sem po 1 mesecu spet vozila, pa nov avto je, ford fiesta, pa vse ma drugač, pa Trbovlje so tak horror za vozit, meni ni nič jasno, pa ZAKAAAAAAAAAJ sem bila tok tupa da nisem delala izpita na morju, o tupost kako si lahko neskončna?!?!?!?!?!?!!!!!!! TOK bi rada naredila izpit, se mi zdi, da česa težjega v življenju ni za naredit!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro vsem, lepo pozdravljeniravno piše pri meni en fantič matematiko, joj tok se matra pa u ne smem pomagat...v torek čez 1 teden imam izpit za avto. ... da nisem delala izpita na morju, o tupost kako si lahko neskončna?!?!?!?!?!?!!!!!!!TOK bi rada naredila izpit, se mi zdi, da česa težjega v življenju ni za naredit!!!Skrb te za fantovo matematiko, glavno je da se matra, da daje vse od sebe, torej mu bo verjetno uspelo, meni je včasih kaj kapnilo v zadnjih minutah, ker nisem nikoli obupal pred iztekom časa. Tvoja kontrolka iz vožnje avtomobila? Zakaj misliš, da bi ti na morju uspelo, tam kerj si sedaj, pa ti ne bo? Torek je dober dan za take izpite, boš vidfela v tvojem primeru. Se spomnim nate čez en teden! Ne gledat na one, ki so kdaj padli na izpitu, ko je pa tolikim tudi šlo! Dobro jutro tudi tebi! (Tudi v mojih cajtih so bile matematičarke simpatične punce) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa Trbovlje so tak horror za vozit, meni ni nič jasno, pa ZAKAAAAAAAAAJ sem bila tok tupa da nisem delala izpita na morju, o tupost kako si lahko neskončna?!?!?!?!?!?!!!!!!!kaksne neumnosti so pa to!!!Joj, ZAAAAAAKAAAAAAAJ sem ga delala glih 99' polet in to v Ljubljani, ko so skoz gradili in povsod in shtale so bile na cesti...In ZAAAAAAKAAAAAAAAAJ ga nisem delala ze pri 18.ih, pac pa sele pri 35. Pac, tam si in vozis...Saj bos naredila. Trbobvlje! Kao - to je pa tumach, ves kok je prometa v trbovljah? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Se strinjam, da so Trbovlje :xx!: za vozit... mah sej boš vse cake spoznala, boš videla. Bomo v torek držali pesti zate... danes pa za fanta.. no mogoče te pa celo na cesti srečam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 mal ji zatrobi selene al ji pa tko nared kot je en men (ko sem sla prvic na 'tapravo' cesto in to ne v trbovljah ) - ustavil sredi ceste pred mano, pocasi odprl okno in mi ven pomolel sredinec... ce veste kaj to pomen.sem rekla, evo, kaksen sign. :OO!: gre za to, da ne smemo rect - JOJ, GLIH TAM, vseeno je, kje, al vozis v NM ali pa v TS. Pravila so pravila, cesta je cesta. Mili , pa se spesl temo imamo prav za tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 no pa sem frej za dons. je pa luštno k se plančki kr sami od sebe delajo. zdele pride do mene. pol grem do ženkice en film gledat... pa spet sem na kosilo povabljena. res se mi gode. kwa vsi lepo skrbijo zame. še mal sončka nej bo da gremo mal ven... pa bo dan ljep spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Zdej pa sem se tako prestrašila - folk takega strahu vam nikoli ne privoščim!! Sem bila v razredu in pridem nazaj, pogledam na mobitel. 5 neodgovorjenih klicev v eni uri!! In ko vidim 4x tašča in 1x moj dragi, sem glejte me črnogledko, pomislila, da je kaj z Živo narobe (tašča me NIKOLI ne kliče)!!! Pa ni bilo nič, samo SOL je prispela po pošti, pa me je klicala, če lahko podpiše (je enkrat nekaj podpisala, kar ne bi smela in potem ne upa nič več brez dovoljenja, ja sej je prav kaj).Jupi, sol bom imela, upam, da bo kaj koristila moji alergiji!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej pa sem se tako prestrašila ... 4x tašča in 1x moj dragi...tašča me NIKOLI ne kliče ...Pri matematiki je vrag, ko se je treba ukvarjati s predvidevanji na podlagi statističnih ugotovitev. Pravzaprav je že s statistiko problem ta, ker velja samo na strašno velikih vzorcih, torej bi morali govoriti o nekaj stotisočih telefonskih klicih. Pa še potem je ugotovitev na podlagi statistike samo splošna in ne konkretna. Kot na primer metanje kovanca. Metali smo ga in metali, pa je recimo 100x padla cifra. Vrzili ga bomo ponovno in se vprašamo, kolikšna je verjetnost, da pade tokrat grb. Ja na podlagi statistike velikih vzorcev približno pol na pol, na splošno. V bistvu pričakuj samo dobro, dobre rezultate, dobro komunikacijo, dobro izpitno vožnjo, in karkoli se ti bo zgodilo, bo vseeno na nek način zate dobro. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 morgen..... ucheri....hehe....sm se ga ubil.....pa padu u postlo...hehe....pa spal do zdele ob pol ene pa frizer... mal barvanja....tazga poletnga....de nam skos glih.... zih bo kaka nasy verzija.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pol pa fotko! da vidmo poletno barvo... jz sem še pr spomladanski. poletna bo drug mesec... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa fotko! da vidmo poletno barvo... jz sem še pr spomladanski. poletna bo drug mesec... fotka itaq ne umanjka..... verjetno kaka stripy verzija.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Eno uro sem se zdajle ukvarjala s fotokopircem, ker ni delal...barva je notri ( ker sem jo pred kratkim kupila), potem sem kar nekaj sraufala ( niti ne vem kaj), no ampak zacel je delat Ta noc je bila grozna, najprej nisem mogla zaspat, potem pa ob prizgani TV celo noc in ob sestih za knjige...zdaj sem pa cist zaspana spet.... Glede izpita je pa res vseeno kje ga delas? Mene je v Lj tudi po nekih cudnih ulckah vozil, tako da....pac vse moras "znat"... Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Piko ,o hvala kok je lepo slišat spodbudo, tok dobro dene in naredi toplo okrog srca matematičarka pa nisem no simpatična pa vseen, čist mal ampak sem pa na morju imajo eno glavno ulico v Trbovljah pa same neke klančaste labirinte; sem si pa že narisala vilinske simbole kar po telesu, tudi za mojo mami za zdravje pa vse kar rabim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Lahko rečem dober dan, ker se dobro jutro skor več ne spodobi.. Vstala zgodaj, samo nisem imela časa za LNF... Joj, kolk je fajn, ko je tista tečnoba prejšnjih dni kar nekam poniknila... zdaj pa naspidirana in delaaaaam... kakšne čudne stvari so se mi dogajale... ..z mojim spominom očitno nekaj ne štima...Pridem k arhitektu, se lepo predstavim, pa pravi on, pa saj se poznava, sva se vsaj že ene 4x srečala.. Potem v atelje vstopi zame popolnoma neznan moški, me presenečeno pogleda in pravi, joj, kako lepo te je spet videt... Huh, grem v trgovino, pri blagajni me pozdravi en simpa gospod, dober dan, kako si kaj? ...in potem brskam po spominu, od kod bi se lahko poznala...bemti, mi je bilo neugodno, ko sem klatila splošne neumnosti...ker nisem vedela, kam ga naj dam... Tole ipak mal preveč za eno uro... :xx!: Pri arhitektu pa ponovno spoznala, da sem samo žen(sk)a... prinesla skicirane načrte za novi projekt, pa pravi vsakih pet minut, no, tole bomo pa z gospodom uskladili...ko sem imela dost sem rekla, veste kaj, midva si razdeliva delo...tale bajta je moje delo...in jaz bom tista, ki bo odločala kako in kaj, če ne verjamete, izvolite in pokličite... x!x Ful je bil presenečen...pa potem pravi, veste kaj, brezveze je men načrte risat, če se on potem ne bo strinjal in bodo potrebni popravki...sem ziher, da če bi gospod prišel, po mojem mnenju arhitekt ziher neb spraševal... :xx!: Tole me je spomnilo na en dogodek pred leti, ko smo doma delali prenovo...pridejo majstri in ugotovim, da delajo drugače, kot sem si zamislila, takoj naredim alrm in povem, kako mora biti...Šef pravi, oprostite gospa, samo nas je najel vaš mož, on plača in on bo odločal...in ker mož ni bil dosegljiv en dan po telefonu, so šli domov in smo stali en dan...no, naslednji dan dobi moža na telefon in mož pravi, žena je šefica za gradnje, njo vprašajte, kako morate narediti, jaz nimam pojma... saj vem, da je to marsikomu čudno, samo pri nas je pač tako, da sem vedno vse gradnje, prenove, opremljanje imela jaz preko...mož pa vedno reče, točno tako sem si želel, samo ne bi znal povedati... zdaj je zadeva že tako daleč, da lahko povem, da se projekt bajta na Krasu začenja... Pričakujete lahko,da bom ene 5 let težila tule gor z gradbenimi fintami... obljubim pa, da ne bom tako podrobna kot Marsa s kopalnico... Ful se veselim, men je gradnja posebna stast, prav čutim novo energijo... Zjutraj sem povedala, da grem jutri za dva dni v Nemčijo, no, saj povedala sem že prej, da grem enkrat sred maja, samo zdaj je ta "sred maja" tukaj"...in sem pričakovala mal moralne podpore v obliki $$, on pa sam fajn se mej, jaz grem pa v Novi Sad... No, dolgčas mi trenutno ni... triple, še od mene čestitke.. Astra :$$: :$$: Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Astra, ce nisi ravno porocena s tem arhitektom, ga lahko tudi zamenjas, mimogrede.S taksnim, ki nima predsodkov ( oz. jih dobro skriva ) No, zamenjas ga lahko v vsakem primeru Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts