Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Hojla. xsrcx

Na Obali je toplo. Ob osmih je bilo v KP 22´C.Sej ne vem a mi paše al ne...zdaj še gre-poletje bo bolj kritično.No, mogoče bo letos boljše, ker imamo klimo-nisem ravno pristaš klime, ampak raje kot crkovat x:o)x .

Sem vesela, ker sem se začela učit italijanščino in imam ful odštekano učiteljico xDDx .Jo moram vprašat, kaj je po horoskopu.

Upam, da bo kaj deževalo, ker sem včeraj pozabila zalit tisto kar sem posadila :o|o: .

Astra, svaka čast da si lahko mirna ob takih izpadih-no, itak so dobili to kar so si zaslužili x^x :palec:

fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Pričakujete lahko,da bom ene 5 let težila tule gor z gradbenimi fintami... x:Dx obljubim pa, da ne bom tako podrobna kot Marsa s kopalnico... x:Dx  x:px

Ful se veselim, men je gradnja posebna stast, prav čutim novo energijo... :Astra

:$$:  :$$:

Ja, ja, aj! daj čimbolj podrobno piši o gradnji. mene to ful zanima- vse detajle opiši. Tudi jaz pri nas to komandiram , težim mojstrom, pametnjačim z materiali itd. Smo nekaj razbijali v tastari bajti, vrgli eno steno ven, ker so si najemniki tako želeli :vragec: , pa so dali gor betonsko preklado, namesto železne :vragec: :vragec: Sem celega hudiča naredila x:Dx

astra, mogoče pa rabiš arhitektko... x:Dx ...sicer pa, se mi zdijo take fore arhitektov do konca bedne....ker dobro poznam razmere, bi rekla, da ženske v povprečju preživijo več časa v hiši kot moški...pol je menda jasno, kdo ima pravico odločanja....sem pa že slišala za primere, ko so moški komandirali kakše barve, materiali in detajli naj bodo v kuhinji in kakšni gospodinjski aparati...in to tipi, ki si komaj znajo sami kavo skuhat...pol se pa res vprašam, kdo je tle bolj mahnjen: tip, al ženska, ki to pusti :vragec: x;)x

sicer pa veliko užitkov ob gradnji...da ti ne bo dolgčas ob tem, je pa tako že vnaprej jasno x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amis to čist drži x:Dx ko sma midva rihtala stanovanje sma se ruknla ko je pršlo do beljenja.....moj je hotu belo, na vsak način, jaz sm pa barve hotla pa še itak sm sama vse zbella pa pokitala pa pošmirglala še prej x:Dx pa sm kr šla pa kupla jupol pa barve pa sm zrihtala, ga sploh nism več sprašvala...zdej je pa čist nor, mu je ful všeč in fino se mu zdi ko pride gdo na obisk in se čudi kok mama fajn pa to....pa zmeri ponosno pove da sm js bla mojster x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

O, Todika, glih za vikend sem belil... zadnja leta najraje uporabljam Spectro od Heliosa. Ko pride na vrsti pa spalnica, bom spet poskusil barvat na apneni podlagi. Kuinja je bila prej rahlo krem smetanaste barve, sedaj je spet bela, dnevna bo mogoče rahlo rumenkastega odtenka in spalnica bo v svetli pastelni zeleni spomladnih trav. No, bomo še videli.

Res pa je, da sem se stežka spravil belit, ker me je čakalo temeljito čiščenje svega i svašta, karkoli je v kuhinji viselo, stalo, vsak predmetek, plolščice, vrata, podboje, karnise, slike, okrasne predmete, kuhinjeske elemente odznotraj, odzunaj vsak kotiček vsako packo... ampak se je splačalo.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

marsa, kaj pa ce mas reakcijo na masažo? a se hodis?

<{POST_SNAPBACK}>ej dons mam spet slabs!!! alergijo!!!  :V:  :sori:  :xx!:

Pa to ni res...

ze alge sem skenslala in se mi je ze spet cist pocajtal, eto, dons me spet vse srbi in imam spet vec iritacije in najvec okol nosa, pa dons mi je na fitnesu skoz iz oci in nosa teklo...

kaj spet cveti, valjda je breza ze mim? xrolleyesx

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: astra :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

za vse tupe djede na svetu... da bi jih strela direkt nekam...

kar se tiče pojmovanja žensk..

smo itak še v zgodnjem srednjem veku al pa na bližnjem vzhodu.. bemu boga.. kdo plača tist odloča al pa kdo se s temi workerji ubada...

pa te pol gledajo al pa pojmujejo kot da si pes in jim govoriš kak in kaj naj nrdijo....

ko bova MIDVA bajto zidala bom imela iste scene kot ti z arhitektom.. itak si bova jih razdelila peke jedne.. da ne bo en čist nor ratu, ko pr bajti ziher gre narobe tam, kjer vse lahko narobe gre... od datumov do materiala do izdelave...

Tko da ti želim da zgubiš čimmanj živčkov, pa da bo vse 1 A po načrtih! TVOJIH! :palec: x;)x

Mushi

Trbovlje Mili so pa men taku simpatične ko mate ene kulske fante tam (HIŠO), heheheh... Drgač pa raztegnjen plac, kr ne bi si mislu, če se ne bi kdaj tam muvu.. ampak so mi všeč... ko sem subjektivna.. x:Dx , k drugač mi pa verjetno ne bi ble.. pa men je špraha tam tulk fajna.. pa kletvice, verjameš? Sam je res.. x:px Pa ti BOš tak naredla tale izpitek, kaj pa je to! Če maš pa tečnga djeda preveč v komisiji pa tak zgrneš kjerkol, če bi že ravn hotu, pa če te sprovocira... Tak da plac gor / dol. Važn je tud un cepec k ti za vrat diha! Bomo pesti držal!

Hm.. kar se alergije tiče, se mi še ne dogaja, razen da mam kao zaspančke vsak jutr v očeh, pa tu in tam kihnem podnev.. to še pride, res pa je da se je vsa pizdarija obesla name kolk se lahk, bom tak vse porihtala. Pa ne sekiram se več za nbenga druga k zase.. ko vsi neki težijo kok jim je hudo, pa jim je glih tak ko so si pred 35 leti nrdil in skoz držal.. pol pa naj jst to rešujem? xrolleyesx Ko jih bom skenslala dokler se ne skulirajo al pa ločijo al pa neki, sam za boga, kaj naj jst pomagam, če pa že mam idea, pa ja pa ne morš to tak... ja pol pa ne morš, pa tih bod pa trp še naprej pa čao. Pa me ne živciraj.. Mama & Ata stuff. :xx!:

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>Ko boste prvič probali kakšno nemško barvo, Jupola nikol več ne bote niti povohali, to je največji klump.

to se sam rječe tk, ka pa js vem ka zaena barva je bla :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>O, Todika, glih za vikend sem belil... zadnja leta najraje uporabljam Spectro od Heliosa. Ko pride na vrsti pa spalnica, bom spet poskusil barvat na apneni podlagi. Kuinja je bila prej rahlo krem smetanaste barve, sedaj je spet bela, dnevna bo mogoče rahlo rumenkastega odtenka in spalnica bo v svetli pastelni zeleni spomladnih trav. No, bomo še videli.

Res pa je, da sem se stežka spravil belit, ker me je čakalo temeljito čiščenje svega i svašta, karkoli je v kuhinji viselo, stalo, vsak predmetek, plolščice, vrata, podboje, karnise, slike, okrasne predmete, kuhinjeske elemente odznotraj, odzunaj vsak kotiček vsako packo... ampak se je splačalo.

:palec: Beljenje brez pospravljanja-mačji kašelj x:o)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Ko boste prvič probali kakšno nemško barvo, Jupola nikol več ne bote niti povohali, to je največji klump.

Meni so najboljše tiste računalniško zmešane barve. Dobiš točno to ven, kar hočeš in izbereš v barvni skali. Morajo pa bit bio barve, da ne smrdi po kemikalijah v fletu.

<{POST_SNAPBACK}>obljubim pa, da ne bom tako podrobna kot Marsa s kopalnico... x:Dx  x:px
x:Dx x:Dx x:Dx

No zacela si kar... tekmovalno... :P :P

Kras - :palec: :palec: x8Dx x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

todika :palec:

še mal pa grem domov...pa eno frendico zvečer zmasirat...pa mal čveka in vse kar zraven sodi x:px x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kolk sem jaz danes zaspana :o|o: , pa kr neki bi se razjokala, pa ne vem zakaj... ma bo že, ane. V teh dneh spoznavam sebe v drugi luči in moram priznat, da se bom verjetno počas našla... pa nič ne delujem več na silo, tisto kar je prav, bo že prišlo..

mejte se xsrcx

jst pa tolk energije :onfire: , da bi mogla iti kaj fizicno delat, ne pa xracx

k se mi bo strgalo, pa kaj naj nardim? naj grem laufat po pisarni dol in gor? saj noge mam ze itak na mizi, sem ko en indijanc, sam se cakam da bo kdo uletu x:Dx nisem ja za te pisarniske stose, bo treba kaj narditi xrolleyesx

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Tko cist na easy jem ze drugi kroznik poznega kosila..

Ful lustkan (in predvsem dolg) popoldne je bil x:)x Sem se ful v redu zmenla za seminarsko za drug teden, pa bla na par kavicah (vidla :vragec: -kovo novo barvo x:)x )... zdej pa par urc studirat (se bom Freuda lotila), pol pa se en sestanek ob 9h.. optimisticno parkirala motor pred vrati, ker se grem kao se vozit pol zvecer.. sam bom vejretno zmrznila..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zajtrk nula, cel dan na sestankih, zdej pa kosilo - banana x:px xrolleyesx Pismu, v enem tednu me je pobral za 4 kile, sm na poti, da postanem kičast x:o)x x8Dx x:Dx V delovnem elementu skratka, plus 350 klicev frendov, njihovih znancev, sošolcev od znančevih sošolcev, sorodnikov v 124. kolenu itd. ...pismo, vsi bi šparal v izogib najema storitev odvetnikov, saj Mick je tud pravnik, bo že vedu kako in kaj, saj to je njemu ajnfo xrolleyesx ........jst pa naj crnčim k burek :o|o: :xx!: Mi je ful všeč, da me celo vprašajo kako kaj pa moj lajf.... xcivx x;)x x:Dx No, tko, kak ste mujceki? x:o)x x:Xx xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

bemti kolegije kolege pa sestanke.... :xx!:

nch od nch....mlatenje prazne slame...kokr kuko bi che bi pa bi ko bi...bla bla bla :xx!:

drgach blo pa prej chist kulsko...pr frizerju se zabaval, pol srechu she eno lunatico x:)x , umes se mal uscal...lushtno blo x:)x x:)x

zej pa kle :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zaspala sem popoldan... :xx!: ..zdaj sem pa čist mrtva... xrolleyesx

Pa bi blo fajn si kakšne stvari pripraviti, ker jutri zjutraj grem v Nemčijo, s svojim avtom..

Joj, :OO!: ..še dobro, da sem napisala, sem se spomnila, da si moram še avto mal očistit... x:Ix

Nič, mejte se...se vrnem čez dva dni...

xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Astra, uživaj xsrcx

Mick, kako si ?x:Dx

Akutek, fotka x:px

jaz sem se zdejle vrnila iz teka, sem skrajšala čas za 10 min. mater sem ponosna nase - in to z žuljavi tačkami... auč... mi je pa družbo delala muzika - so na radiu vrteli samo pravo x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>

Pa bi blo fajn si kakšne stvari pripraviti, ker jutri zjutraj grem v Nemčijo, s svojim avtom..

xcrossfingx srecno! :palec:

Dobr opravi!

Jaz sem pa ful en kar velik del pod streho spravila! x^x x8Dx

Mitja me ganja, skoz imam to na glavi...

je kar tempo tole, vsak dan na resonanco, se mi mal razbije dan... no po drugi strani pa se kak opravek vmes naredim, s katerim sicer kar odlasam pa tak...

Poslusam ene stare cd-je, 'korchula mix-e' (to pac sam nam nekaj pomeni, sicer pa je to razna house pa taka muzkica, garage mixi in tko...).

Ful sem pospravila flat, mal presvezila, ono tretje...

Moram si plac tule mal zorganizirat, da se koncno zbrcam kaj nacrtat...

Sem se odlocila, da dam kake slike na stene, to vedno dela, me zmami k risanju (tu pa ze 2 let nimamo nic, ker 'bomo 1x police pa vse'... :o|o: xrolleyesx - pol pa ni nic)...

Lase si hocem pofarbat, sem si clo kupila eno farbo ze, drugacno kot navadno, za odtenek svetlejso (lohk da bo shit, tko je bilo sam na nalepki, to je brez veze, a je bila se najbolj podobna taksni kot sem hotla)... ker je brez veze na oranzno, ker bom mela cez 1 teden zlato oz. kodrlajsasto-zlato... tko da rajs mal 'pomagam' s svetlejso barvo, nocem pa kakih drasticnih posegov, mam nekam suhe pa take lase..

neverjetno, imam pri 40.ih cist drugacne lase... nikol nisem imela CIST ravnih, ampak tko nekak, v splosnem ravne.

Zdaj pa kar nekaj, ne sam vrtinci, pac pa tudi eno vihanje, nikakor ne morem ukrotit, lohk s stotimi krtachami pedenam, se mi zavihnejo 'narobe', ipak.

Do ene dolzine mam ravne, tik nad usesom pa se mi vse gor obrne... je pa to dost 'ribji las' sicer... pa na shpichko zadaj... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz se morm pa zdisciplinirat. Ce bo men znesl to diplomo napisat... Pisuka pa tok device v meni, pa tko zlooo len. Nc jasno. xDDx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...