Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav težko mi je, mami na raka na dojki in zdaj čakam na kakšno več informacijo o tem... kakšna sreča, da je z njo moja prijateljica, ki dela na onkološkem in ji bo (UPAM) zrihtala najboljšega kirurga... kako so lahko težki trenutki negotovosti... It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 tule nekej hoče dež padat al kaj čudno se napravla tole vreme,bohve ka mu je sm hotla mal vn it, na šetnjo, zdej pa ne vem če bi......sem čez okno pogledala in se spomnla miljon stvari k jih morm po bajt nardit včeri sm tri šleperje narisala, zdej morm pa to na desko užgat, pa uro zravn, za nek roj. dan....ka vse mene naserjejo že ful cajta nism narisala nč, sej to je kriminal u bistvu, zdej pa kao šleperji pa to ne morš verjet....sam me je pa zrajcalo mal, so me kr začel mal prsti srbet, mogoč me bo pa zdejle enkrat primlo, pa bom spet cele dneve sam pacala....čist not pol padem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Surangeni fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Mili da se vse dobro izteče!Je šit tele diagnoze, sam pol pomisliš kaj pa če se še ne bi odkrilo, pa bi blo še kasneje težje ozdravljivo! MORA bit vse OK! In BO x!x Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav težko mi je, mami na raka na dojki ... kako so lahko težki trenutki negotovosti... Mogoče, mogoče je vsa ta napetost v tebi tudi ali pa predvsem zaradi tega. Mogoče. Kadar gredo pri meni stvari slabo, gredo z roko v roki.Tebe skrbi za mamo, nas skrbi zate... morda bodo za mamo skrbeli drugi, zate vem, da boš znala poskrbeti zase in na nas je prav samo to, da te ob tem spremljamo Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 HVALA VAM PRAV VSEM, ZARES MI OGROMNO POMENI!!!!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>..... On pa reče: pa saj lahko pol kiwi, sej to je tud zeljeno . One tvoje pistacije ni.... <{POST_SNAPBACK}>dom za vješanje kak the best film... un puran na začetku.. pa KJE najdejo take scene, ideje.. a ne, hudo, tolk custveno nabit, da me je hotl kar dushit na trenutke... uh... <{POST_SNAPBACK}>Prav težko mi je, mami na raka na dojki in zdaj čakam na kakšno več informacijo o tem... kakšna sreča, da je z njo moja prijateljica, ki dela na onkološkem in ji bo (UPAM) zrihtala najboljšega kirurga... kako so lahko težki trenutki negotovosti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 sem se spomnila- Cosma, danes tisti dan ane... naj ti porata, karkoli že je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Surageni! Lep dan mi je....nežen, za cartat na kavču, pod dekico.... Včer sm bla na rožniku na študentskem žuru....hihi...ful se je uscal....pol sm pa šla in sm od kolegice avto pelala, k nism pila...stoenka! Kera fora....prov strah me je blo na začetku...ampak crknla mi ni pa nč! Kva sm frajerka...pol sm jo že k ta prav profi vozila! Sam bedno je blo, k na zadni šipi ni blo gretja in brisalaca in pol mal težko pasove menjaš....smo preživel, uglavnm... No, žurka na Rožniku...pod našimi marelami so se tipi kr nagnetl, po 6 nas je blo pod eno....enga smo celo prpravle do tega, da je šov v dežju sklece dela...na blatu! Kaj vse smo sposobne prepričat ljudi! En je moriw sicer...vleku kapuco dol...pa kr hotu zalzat :xx!: ...tega ne maram, da folk to dela...sm zbežala pod drugo marelo... Kul je blo.... Dons pa mal migrenca seka spet...upam, da mi bo ratal avtogeni trening naštudirat čimprej...tenks to kroko! Mal sm lačna....bom eno banano maznla, pol pa en sendvič ob 12h....mjam! Lep, deževen dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 prisla pozno domov, bila na promociji novega albuma skupine BPP par komadov je dobrih, vsaj za moj posluh, pa blo lepo, uzivala, hvala za lep vecer spila par piv pa bla ze popoldan grem pa plesat vsem zelim en lep dan, naj vas slabo vreme ne zamori Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ga, maham na fitnes, pa odpoved dat v trenutni službi, pa enga mulota angleščino inštruirat, potem se pripravit na jutrišnja predavanja pri informatiki...v glavnem, komaj čakam na soboto, ko bo bratec praznoval (ne še uradno) RD s še tremi tridesetaki It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Pravkar je posijalo sonce.Vam ga pošiljam v paketu fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 uh tle pa ful dezuje, pa vso noc je dezevalo, sam men je to kul, ker se bodo oni trosi zmil iz zraka.pa se tko, itak maram dez, me pomirja in tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh tle pa ful dezuje, pa vso noc je dezevalo, sam men je to kul, ker se bodo oni trosi zmil iz zraka.pa se tko, itak maram dez, me pomirja in tko. Tudi mene dež pomirja. Bi se mi zdelo zelo odštekano, ko bi lahko prepričala svojega dragega, da bi se šla zganjat romatniko in šla na sprehod v rahlem rosenju in zaplesala kot dva "nora2 sveža zaljubljenca. Ampak dnevi take romantike so že mimo. In itak je bolj zapet tip kot jaz, z nogami trdno na tleh, čist v realnem svetu.No, dežja nam očitno ne manjka. Bolj pa poguma! jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 Pa saj to je dobro, da je na tleh in trden... boljs kot bi te on silil plesat na dez, ce tebi ne bi bilo. men je pa dez skoraj tako intimno dozivetje, ne rabim nobenih dragih, ko sem sama s sabo, vse je tako spokojno in tko... kar oddahnem si. Poguma ti po mojem tud ne manjka, bolj motivacije, iniciative. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 in šla na sprehod v rahlem rosenjuCe bi rada skakala po luzah in podobno vzami sabo kaksnega malega otroka.Pa nihce te ne bo cudno gledal..ce bi bila sama bi se kdo klical tiste z belim jopicem.Tako pa vse, kar bos slisala v stilu: kako dobra mama, kako se prepusti otroski igri, kako...preverjeno otrocizakrinko.press Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 surangeni... bo treba po dren v zeliščno lekarno. menda uravnava pritisk. že tko je bolj nizek, zdej pa še to vreme in se pritisk plazi po tleh...js pa skor tudi...no, ja...čez vikend bo menda lepo vreme, pa se mi pol ne bo skoz spalo....sicer pa zmerna akcija v službi, pa priprava na pogajanja ...tolk je blo enih štosov, da sem zadnje čase skoz po malem zlobna....ampak v takih dozicah, za začimbo selene, cosma.... pa marsa in aliana upam že uživata novo barvo... dež gor al dol...mejte se fajn!!!! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa marsa in aliana upam že uživata novo barvo... jaz ne... lazni alarm. sem mela olivca gor in med, jajc...In nimam nove barve, pac pa mam novo frizuro. nekak cist skrauzlane lase, total odstekano... joj ne da se mi ven, sam grem, grem na resonanco (saj mal sem ze sita, ce po pravic povem, ker mi razbije dan, ampak ko sem tam, je pa lustno ). Kako bom pa cunje posusila? neverjetno, ze zdajle razmisljam kaj bom kaj jedla. joj upam da se spomnim avokado kupit. pistacije mi disijo. Ok, grem, fajn bodte! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Surangeni Fajn, da imas vsaj veze, ker je slisat, da so kar frke tam.... Joj, ta dez...Ze zbudila sem se eno uro kasneje kot ponavadi, ker mi je ob dezevnih dnevih tok fino spat. Zamujam predavanja Kakorkoli ze, zdele bluzim pol ure, potem pa psa k veterinarju peljem...cepljenja, advantix, pregled, pregled krvi...mam obcutek, da bo treba fajn v denarnico pogledat No za kuzata itak Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh tle pa ful dezuje, pa vso noc je dezevalo, sam men je to kul, ker se bodo oni trosi zmil iz zraka.pa se tko, itak maram dez, me pomirja in tko. Logično-ribja živau Men pa tole ni najboljš, ker skoz dežuje. Moram peljat psa ven, pa bom premočena do kože, dežnika pa ne maram nosit s sabo, ker me ovira. Če bi bilo po moje, bi bila vedno poletna vročina Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 surangeni... <{POST_SNAPBACK}>marsa in aliana upam že uživata novo barvo... dež gor al dol...mejte se fajn!!!! ja, tle tud se nic Ma ne da se mi, po pravici.. bom kar se mal brez barve, dokler me ne pici kar naenkrat.. Dez.. saj je res ful lepo blo poslusat celo noc, ko je po ruletah skrabljalo.. sam kaj, ko se je pa pol se tezje iz postelje spravit.. kaj sele ven... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Surangeni Če pa danes ni pravi dan za čistko, pol ni noben Traba bo porihtat garderobo, stanovanje, čustva itd. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Surangeni glavo pokonci, pa nabit se s pozitivo (ma, lahko meni govorit) Ha, zgleda, da sem jaz edina, ki ima od včeraj frišno barvo ... je bilo treba žimo potrimat in sivčke prekrit ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 morgen.... neke chudne navade se me polotevajo.... spat ponoch..... pa kdo je to vidu..... kr neki zaspan ratam ke od 11ih...pol pa she mal se trudim, pa sam postlo od bliz pogledam, pa .....jutro aja...pa lachn ratam tam okol 10ih....verjetn to povezanse bo treba mal premagat, pa na seb delat de se v star ritem spravim pa dons itaq nau panike k grem na zhur.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Smo šli z otroki veselo na sprehod po sončku, pa se je vlilo-njim v veselje-luže so imele naenkrat valove -ja, pri nas je vse mogoče fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts