aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 mili aja pa dobro jutro drugič spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem se spomnila- Cosma, danes tisti dan ane... naj ti porata, karkoli že je O Selen , hvala, ker si tako pozorna. Z mojo srečo, ki me spremlja v življenju je prestavljeno na jutri, dotična oseba na nekem seminarju ...bom pa še jutr enkrat švicala...sem bila čist pripravljena....just shoot me! condition. Surangeni za tvojo mami! Coccinelle, važička, jaz bom jutri imela nov naglavni okras Marsa sem dobila en flash, z onimi jajci na glavi....tko nosiš eno kuro na glavi in ta ti direkt znese jajca na glavo...sveža, taka so še boljša Vsem ostalim pa imejte se radi, danes se mi obeta neka **čudna žurka** gremo bejbe v mesto zvečer, ponavadi napovemo totalen žur, pol pa ostanemo doma in se igramo upokojence...eh...mladosti moja.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Logično-ribja živau Men pa tole ni najboljš, ker skoz dežuje. Moram peljat psa ven, pa bom premočena do kože, dežnika pa ne maram nosit s sabo, ker me ovira. Če bi bilo po moje, bi bila vedno poletna vročina ribja zvau... Ja, tle si pa nic nisva podobni, razen v primeru deznika (ne nosim ga, ker me sam zivcno dela, ce ga pa ze imam, pa ne dezuje al ga pa kje zgubim, po moznosti ne svojega ). VEDNO - poletna vrocina? rajs crknem, evo! Tko, jaz bi bolj elegantno, brez matranja in svicanja, recimo med 18 in 25, max 28-30 .- stopinje nad 30 pa bi blo treba prepovedat! <{POST_SNAPBACK}>Surangeni Če pa danes ni pravi dan za čistko, pol ni noben Traba bo porihtat garderobo, stanovanje, čustva itd. upam da se se mene kaj tegale entuzijazma navzame. <{POST_SNAPBACK}>Ha, zgleda, da sem jaz edina, ki ima od včeraj frišno barvo ... je bilo treba žimo potrimat in sivčke prekrit Tkole ne, najprej te cist nafurava, pol pa zahinaviva... <{POST_SNAPBACK}>:neke chudne navade se me polotevajo.... spat ponoch..... pa kdo je to vidu..... Ja sej ce je navada, je cits isto ziheraska kot ce bi hodil skoz podnev.Vecji car si, ce je 1x ponoc, 1x pa podnev.Ce pa skoz ponoc, je pa tud skoz isti tempo, se pravi kot bi vsak dan zjutraj v sluzbo hodil, sam mal obrnjeno. Povzetek - vcasih je cist kul ponoc spat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 čist nč nisem nardila dons.... pa tud nisem pr voli da bi kej. ajd na predavanje se bom spokala, sam... k se je treba umit... pa se mi tud to ne da... ok ok sej grem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Povzetek - vcasih je cist kul ponoc spat. zhe res jesam drek....k she zmeri pol klele ob 1ih napishem morgen zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 sma šle s kolegico na kavico, se že ful dolg nisma videle....ma ji je trebušček že kr lepo zrastu, je lih na polovici zdej pa taka faca, nč ne komplicira nkol, zmeri kr vn butne pa sma se prerežale spet....mal obujale spomine k sm flet mele skup......je blo fajn lepo jo je blo videt spet, se mi zdi da kar žari, cveti.....ne vem, noro dobro zgleda, pa čeprov se je zredila fejst KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 a rabm marelo? a bo dons še kej dežval? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a rabm marelo? a bo dons še kej dežval? Mah neeeeeeee, sandale, pa kratko majčko rabiš...pa brisačo Aiwa, bundo daj gor It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa sem dobila en flash, z onimi jajci na glavi....tko nosiš eno kuro na glavi in ta ti direkt znese jajca na glavo...sveža, taka so še boljša morala bi videt eno mojo fotko, ko mam kano gor! :xx!: tkole nekak kot s tole kuro.. sem se pa spomnila, da je ze v prvem poglavju pika nogavicka 'men podobna' , ko ji jajc na glavo prileti, ko dela omlete, pa rece, se boljs, jajc je dbest za lase. x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> upam da se se mene kaj tegale entuzijazma navzame. Pošlem malo? Končno dež nehal. Prej je bila taka tema, da so se ulične luči prižgale Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 a ga nisi ze? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Micko, že maš karte za kokr Joškota? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah neeeeeeee, sandale, pa kratko majčko rabiš...pa brisačo Aiwa, bundo daj gor če se je že čist zjasnil, tla so tud že suha... nč ne kaže na dž spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ga nisi ze? Da ga nisi kar sama vzela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 ej ne no, a to se je tud ze zacel!!!!! poberem cote z balkona pa jih zlagam, stresem eno majico, pa petcentimetrska vesha ven prileti oz. nekak pade na tla!! :OO!: uh se dobr da je se mal taka matasta, pa se ni VZNEMIRJALA (glih zato se jih bojim, ce je pr mir, ajde), pa sem jo pod kozarc pa na kartoncek pa ven. Uhh.Tumach... Dons sem se na fitnesu grdo udarla v stegno v en shtil (in ze vidim da bom imela total plavico), pred 5 minutami pa sem se v omaro v ramo. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jope Tud jz imam 2 karti za 24.05. sem si ga želel jt poslušat že kar nekaj časa! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Zaletu se vame ne boš, ker imam karte za 24.05, ti pa za 22.05. Ampak za pir pa velja enkrat drugič, ker me v nedeljo ni v LJ Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kdo kje? Jz grem v Novo Gorico! Samo eno leto starejši od mene , pa igra fantastično ta maček že veliko let! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Aha. Kva??? Pismo, zgleda k tvoj foter, ne ga srat! A ne misliš Cockerja? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ta izgleda cocker en Ivo Pogorelič! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ok...zdej pa nč ne štekam...kdo špila v novi gorici? in kje v ng? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Dobro. Gremo po vrsti, kot so hiše v Trsti.24.05.05 ima Ivo Pogorelič klavirski koncert v Kulturnem domu v Novi Gorici. Že večkrat sem si ga želel iti poslušat, pa nisem nikoli šel, ali pa so bile karte v CD kakih 25 čukov. Tokrat imam v žepu 2 karti in to je to! Grem! Brez ozvočenja, natural sound... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hvala piko ...se mi je zdelo, da nč ne štekam, kaj se z mickom pogovarjata, zdej pa vidim, kje sem preskočila en podatek....sem mislila, da o cockerju govoriš you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Piko, a rabiš še koga, da gre s teboj? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko, a rabiš še koga, da gre s teboj? Hvala, ampak jz sem en ziheraš, pa kupim toliko kart, kolikor se vnaprej ve, da jih rabim; v bistvu ena ni več moja in ni bila že od vsega začetka Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts