Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 moram it prečekirat napoved, nekam sumljiva sem danes... pa kiham ko sam vrag - sem našla en razlog - flider al kak se reče, sam trenutno mi gre verjetno nekaj/nekdo drug v nos... kolk sama sebe včasih ne razumem... vse pokapiram, razumem, dam prav, imam samogovore tam sredi gozda, potem pa klik, ponovi vajo, ista zadeva ista oseba me spravi v slabo voljo, ma danes v jezo... najraje bi jutri ostala doma, šla za cel dan nekam, se zdrla, stulila. mah si grem pošteno na jetra. Mah kdaj bom tisto, kar občutim v določenih trenutkih lahko ozavestila in bo prevladalo... Danes so vsi okorg mene brezvoljni, slabega počutja, neki glavoboli, solze... in življenje gre naprej.... sedajle vprašanje - tečt ali ne tečt... mogoče malce odpočit, jest, ker danes še nisem, pa bom kasneje o tem razmišljala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Zanimivo vprašanje je:kolikim slabo počutečim se ljudem odleže, ko preberejo slabo biovremensko napoved, pa čeprav so se vremenarji pri njej zmotili(kadar se motijo pri napovedi vremena, se gotovo motijo pri biovremenu)Ali pa so šli brat slabo biovremensko, pa se zato počutijo slabše... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ali pa se počutijo kot da še vedno spadajo na ta svet... mah ne grem tečt... basta, dovolj imam.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Selene, moraš jt tečt! Pa ne zato, ker moraš, ampak ker si si to želela, sedaj pa nekaj prihaja vmes za realizacijo... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hehe sej sem mislila tkole, mah ne... grem tečt evo, anorak, kapa, ma zaradi meen lahko ščije dol iz neba cmokec Pikec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super Zadnje čase mi paše klavir.........Keith Jarret ....Koln koncert na primer.... Nekatere stvari, klavirske, no, ne vse. Uživaj ne morm verjet....simplicius simplicisimus clo dobro musko poslusha zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 men je tud vsec keith jarret in sploh klavirski jazz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je tud vsec keith jarret in sploh klavirski jazz. to de je teb je chist razumljivo...ampak simpliciusu...to me pa presenetl zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 ah zakaj? saj Micku je vse zivo vsec mensezdi...saj tko kot men, sam da rocka sem se cist navelicala, sploh ne morem vec poslusat...so valjda kake izjeme, morda pink floydi, ker so bili vedno nekak spejsi in so mi bili prakticno od majhnih nog vsec... sem vedno imela svoj okus za muzko...No na doorse sem cist shizila (pri kakih petnajstih), ampak totalno, vse plate sem imela pa to, neke 'piratske' posnetke clo...no zdaj pa mi total dol visijo... no floydi pa ne.free jazza tud ne maram.pa nikol nisem bila ne snob ne ovca (so vsi poslusal kantavtorje, pa kaj, jaz pa ne, nikomur niso bili vsec Boney M al pa Abba al pa Kate Bush al pa ELO al pa... - men pa). *jaz sem v 5. razredu sosolcu za r.d. prinesla dve plati - eno od beatlov in eno od Queenov - bohemian rhapsodY, totalna fantastika, ze od tedaj, vsak toncek znam zapet oz. zazvizgat..ta sosolec pa sicer uci eno lunatko na faxu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah zakaj? saj Micku je vse zivo vsec mensezdi... sejglih zato brez selekcije se zdi... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Danes me prjatu presenetil s pošiljko. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jutroooooo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jutro selenca spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Dobro jutro. Upam, da ste bolje soali kot jaz. Že dva dneva se prebujam sredi noč, noč se mi vleče vleče... Vse možne poznane ljudi aktiviramo, da bi mami čimprej šla na operacijo, pa da se ve točno, kaj je in kako daleč... Groza me je, ko zvem, da so čakalne vrste za operacijo na dojki takoooooo dolge... ko je lahko pomemben vsak dan!!!! Saj pravim - hvala bogu, da imam na onkotu dobro prijateljico, ki je šla včeraj z mami do kirurga in bo šla tudi danes naprej, pa svakinja ji je na Metelkovi zrihtala vse preglede, ki jih bo danes opravila - ej hvala bogu, ker sicer je povsod čakalna vrsta, za slikanje pljuč, za mamografijo... Najtežji so trenutki negotovosti...Včeraj mi je borism poslal zdravilno kartico vilinskih simbolov; z zlato barvo sem jih narisala na velik papir in jutri ji nesem... Ona se pa dobro drži. Brat mi pravi, da sem jaz še največji panik. Saj vem, da sem. A žal ne morem biti v takih trenutkih optimistična. Upam pa in si želim, da bi se vse dobro izteklo... Mlada je še in toooolik stvari je še pred njo... oliko načrtov še ima... pa zdaj ima Živo... pa vse knjige, ki jih mora prebrat... pa ravno sta se pogovarjala z očetom, da bosta šla čez par let, ko bosta v penziji, nazaj v svojo domovino - tu bosta stanovanje prodala in si zgradila hiško v rodnem kraju... vse to ju čaka... in še marsikaj...molim in želim si, da bi se vse najboljše izteklo, pripravljena sem storiti VSE, kar je v moji moči... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Surangeni, mene je pred dvema letoma in pol, ko je mama imela raka, presenetila tale skripta:http://www.projekt-clovek.com/skripte/rak.htmPa bodi dobro! Pazi, da boš dobro poskrbela predvsem zase, za mamo skrbi veliko drugih. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super Zadnje čase mi paše klavir.........Keith Jarret ....Koln koncert na primer.... Nekatere stvari, klavirske, no, ne vse. Uživaj To bi pa lahko skupaj poslušala. on je zame maher nad maherji, kar se tiče improvizacij na klavirju fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Ona se pa dobro drži. Brat mi pravi, da sem jaz še največji panik. Saj vem, da sem. A žal ne morem biti v takih trenutkih optimistična. MORAS bit. Panika je najslabse, zdaj te rabi ZDRAVO, CVRSTO in TRDNO. Ko smo v tezavah in sami tik pred paniko, ne rabimo panike okol sebe, pac pa ljubezen, vero, mir.... - da bi se vse dobro izteklo za tvojo mamo!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Surangeni, pusti si par dni panike, saj to je normalno, ko se srečaš s to diagnozo. Saj ko se spomnem sebe in sestre, kako sva reagirali, ko so najini mami, povedali, da je tkivo rakavo. Čist sva bile v paniki in nisem vedela kaj je gor ali dol.... Spominjam se, da me je poklical prijatelj in je takoj vedel, da je nekaj narobe z menoj, skupaj sva jokala po telefonu. To **uslugo** sem mu lahko kaj kmalu vrnila, že čez kake 3 mesece, je bila tudi njegova mama diagnozirana z rakom dojke....pa sva spet skupaj jokala....danes sta obe mami ok Lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>....danes sta obe mami ok kar me spomni...Katja, kako je pa kaj s tvojo mamo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hvala.. saj vem. In sem že. Sam da je že akcija. Sem zvedla, da lahko da gre že v ponedeljek na operacijo. Bomo šli že v petek v Lj, da bomo malo ob njej. Hvala - neverjetno, koliko pomeni spodbuda. In torej spet vidim, da so LJUDJE tako čudovita bitja. Ker lahko toliko dajo (daste, tudi vi, ki vas poznam samo prek spleta), da se ne da opisat. TO CENIM in spoštujem. Hvala, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem zvedla, da lahko da gre že v ponedeljek na operacijo. . Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 no eto, danes sem polna energije, fajn se pocutim, ne vem pa kaj se bo, ker moram cel dan delati, in tudi sicer bo drugi del bolj naporen . Bila vceraj na indijskem plesu ... nimam besed, da bi opisala ta filing in sem res srecna, da me je pot pripeljala tam kamor sem morala priti xyesx danes me sicer vse boli, nisem si sploh predstavljala da tko migas da sem bila cist premocena, ma kak fitnes, fitnes ni nic proti temu. ampak vse je z razlogom in ko razumes je dbest!!! full happy Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa nikol nisem bila ne snob ne ovca (so vsi poslusal kantavtorje, pa kaj, jaz pa ne, nikomur niso bili vsec Boney M al pa Abba al pa Kate Bush al pa ELO al pa... - men pa). meni tudi! Uh pa tisti refren Ra, ra, Rasputin....mal kurbiš uau ------------------------------------------------------------------------------------ Dober dan Ekipa LF!!!! Tako dobro sem se prebudila danes, krohotajoč Tik preden sem se zbudila sem dbest sanjala o enih Marsinih frendih , ki so imeli zajca, ki se je klical Karel Destovnik-Kajuh . Ej, še se smejem- ena boljših for kar sem jih slišala. Lep dan vsem, držim pesti za vse, ki to potrebujete, Ruby ma vas rad(a) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 x:Dx a daj nehaj! tolk si si zapomnila tole da si rpav sanjala, me zanima, ce bom kako notico morda dobila o njih al pa kak sign od njih.. haha, tumach!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts