Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>x:px imeli zajca, ki se je klical Karel Destovnik-Kajuh  :eek:  x:Dx . Ej, še se smejem- ena boljših for kar sem jih slišala. x:px  x:px  x:Dx  x^x

xsrcx  xsrcx  xsrcx

Ejga, to je bil pa moj Pionirski odred, Karel Destovnik Kajuh, meni se zdi, da je padel 22.2. 1942, star 22 let, če se dobro spomnim....kar nekaj let nazaj že tega, kar smo se učili....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

KUL! :vio: :palec:

----------

no eto, danes sem polna energije, fajn se pocutim, ne vem pa kaj se bo, ker moram cel dan delati, in tudi sicer bo drugi del bolj naporen  :o|o: .

Bila vceraj na indijskem plesu ... nimam besed, da bi opisala ta filing in sem res srecna, da me je pot pripeljala tam kamor sem morala priti x:)x    xyesx xyesx  x:)x

danes me sicer vse boli, nisem si sploh predstavljala da tko migas da sem bila cist premocena, ma kak fitnes, fitnes ni nic proti temu. ampak vse je z razlogom in ko razumes je dbest!!!

full happy  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x

Karel Destovnik-Kajuh x:Dx x:Dx x:Dx

- sola pred mojim nosom!! x:Dx x;)x

sicer ap, mogoce se ej kej dogajal v soli...? :inocent:

vcasih smo imeli v sanjah v tej soli delavnice; razne psihoterapevtske, etc... vse v sanjah. :vio: :vio:

------------

Dober dan Ekipa LF!!!! xsrcx

Tako dobro sem se prebudila danes, krohotajoč :eek:  x:Dx  x:Dx

Tik preden sem se zbudila sem dbest sanjala o enih Marsinih frendih  :eek: , ki so imeli zajca, ki se je klical Karel Destovnik-Kajuh  :eek:  x:Dx . Ej, še se smejem- ena boljših for kar sem jih slišala. x:px  x:px  x:Dx  x^x

Lep dan vsem, držim pesti za vse, ki to potrebujete, Ruby ma vas rad(a)

xsrcx  xsrcx  xsrcx

Dobro jutro vsem...

Jst sm mela tud fajn sanje...mal sm se cartaka v njih...sam mal...

ons bi mogla ful naloge za angleščino delat in se bo treba resno spravit k stvari, da bom za vikend frej...joj! xrolleyesx

K sm se zbudila, mi je šla ful po galvi pesem od MINEe...Rano, rano nebo zemlju ljubi, rano došli dobri ljudi, prijatelji svi ali nisi ti....priznaj samo, što me muči još odavno, jesi li u srcu svom sreču nazvao mojim imenom? Ne vem, od kje mi to...pa nimam je nikjer posnete na žalost....

Pol sm pa dala v avtu cd gor hrvaških pesmi, ko sm se u službo pelala in sm navsezgodi nažigala naglas to musko in pela zravn in po obvoznci vozila...mater, mi je pasal...prov pogrešala sm dobro, hrvaško musko...se vid da sm pola pola... x:Dx

Kšn tak žur pogrešam s tako musko! Se da naplesat, napjevat! Manjka mi....sej bo... x:px x:Dx

Lep dan! x:Xx

Joj ta dan je pa super :flower:

Ob pol sestih me je zbudil ful lep sms ( ne mores verjet, kako ti to lahko polepsa dan). Sla sem laufat in srecala enga, k ga vsake tolk cajta, k tece po isti progi kot jaz in danes sva se skupaj mal pomenila in se zmenila, da pridejo v postev treningi v dvoje. Sla sem se prijavit na izpit, pa mi je kolegica povedala, da nekaj snovi ne pride v postev, tako da imam ze vse predelano, samo se ponovim :palec: Poleg tega so pa prisli izvidi od enega druzinskega clana in se dolocene stvari ful zboljsujejo, tako da sem ful vesela xcheersx Vse to do enajstih. Me zanima, kaj me se caka x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ejga, to je bil pa moj Pionirski odred, Karel Destovnik Kajuh, meni se zdi, da je padel 22.2. 1942, star 22 let, če se dobro spomnim....kar nekaj let nazaj že tega, kar smo se učili....

Marsa, Free in Čoby xsrcx :palec:

A ne? Kakšen dober brka, pa tako lepe pesmi je božec pisal xsrcx '...pojdiva dekle obsorej... xsrcx '.

Leta mi iz slike malo ne štimajo....22 let :eek:

Časi kot so xrolleyesx , ga znajo še enkrat linčat, ker je bil partizanski pesnik :vragec: :vragec: :sori:

:vragec:

morgen.... x:)x

spet zachetek odpuljenga vikenda.... x:o)x

dons sicer bl na izico... :vio:

jutr pa gasaaaa......vipolzheee......paertyyyyy.... x:o)x x:o)x x:o)x

sobota media park... x:o)x x:o)x

nedelja vamos..... x:o)x x:)x x:px

jao jao jao xrolleyesx x:Dx

zlomk x:)x :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Cosma in je šlo ;) upam, da se ima Astra fino... podvig Avokado ni uspel :eek: v kakem mestu jaz to živim :xx!: Mili, danes bila v Trbovljah, kok imajo ceste razrute, pa na vsakem koraku neki šlihtajo... pa obvoz ravno tam kjer je ful nepregledno in težko speljat :xx!: upam, da imaš ob taki uri, da te ne bo pošilja tja v tiste rovte rikverc vozit... z mamo bo pa vse ok, boš videla xsrcx

mejte se :palec:

Džizs, kaj sem pa zdajle napisala x:Dx x:Dx

Poskusala 16 strani dolg antropološki članek obnovit in razložit na dveh straneh.. Pa nisem cist prepricana.. a je zdaj bolj ali manj razumljiv x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pri nas smo pa imeli vodovodarja v bajti ( ni bil toplovodar x:Dx ). Sploh ne vem, zakj za boga se splača študirat, če pa en takle majstore za eno uro dela pokasira 6 jurjev- v 4 dneh zasluži mojo skromno učiteljsko plačo! :xx!: :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, ja, se tud sam pogost zamislim. Mah verjetn zato, k ni čist vseen kaj delaš in kaj pomeniš, pa ker dnar ni vse. Tko nekak se jst tolažim.  x;)x

Ma, saj vem, ampak te vseeno razpizdi tist moment. Zdaj je že passe. Nisem nič šparoven tip. x:Ix x:px x:Dx

krasen dan... x:Dx x:px tkole kosilo sn pojedla. zdej se morm pa res do menjalnice spravt, pa pol še na vaje. pa zment se da me drug teden ne bo na vajah.... neki bomo že skompenziral... uuu sej pol je pa hmal izpit.. kokr se jz spomnem... kwa gre hitr cajt... pa je leto naokoli in bom že drug letnik... :wOOt:

svašta.... x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz sem mel tut fajn dan-do zdele.Zdele pa sufr furat s knjigam... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz sem pa prejle sele dam prisla, sem sla po resonanci se k frendici, ker sem vceraj na obisku pozabila mobi. Pa sem sla kar na blef in sem jo dobila doma, pol sem se pa zadrzala tam, slike moje sva gledali pa ena ji je bila tolk blazno vsec, da sem ji jo kar dala. x:)x

Super.

Zdaj sem pa ze nekaj zrihtala, pol pa morda spet ven sibam.

:eek: x?x xnckrivx zdajle je prisel tamal z enimi skatlami... no da skrajsam - sobo se je spravil pospravit!!!!!! :eek: x!x SAMOINICIATIVNO!!!!! :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> sobo se je spravil pospravit!!!!!! :eek: x!x SAMOINICIATIVNO!!!!! :eek:

Sej si napovedala ;) Mene čistke držijo že dva dni. Doma me še komaj poznajo x;)x Upam, da se ne bojo navadli, ker to je najbrž samo preblisk, v navado mi sigurno ne more priti x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  pr men se tud ni za bat...  x:px

Meni se ljudje, ki skos čistijo zelo smilijo. Sem že živela s takimi in skoraj znorela. Sej ne da zagovarjam umazanijo, ampak eni pa pretiravajo z glancanjem. Raje kaj drugega delam. Recimi visim na internetu x:Dx :8):

:vragec:

Shiva Shakti

dance festival

20. Maj 2005

Grad Vipolzhe/Gorishka Brda/Slovenija

goa-psy trance dance experience

Main floor:

Djs:

TOMMY WONDER (Spirit Of The Moon)

OMEN JAT (Sattva Music)

BABU (O.B.C.)

LOOKISH (O.B.C.)

Psydecor by Spirit Of The Moon and Bazzar

Visualisations

10 kW Sound System on Main Floor

2nd floor:

Live:Didgeridoo special performance

SHANTI Djs

(Downtempo Psy,Chill,Ambient,World Music,Oriental beats...)

Indian decooration

*Psyshop Bazaar (Goa party obleke,majice,torbice,pripomochki...)

*Chaishop (Indian Masala Chai)

*Vegetarian kitchen by IBI

Dogajanje se bo odvijalo v grajskih prostorih Grada Vipolzhe lociranega v Gorishkih Brdih, ki nam bo s svojo magichnostjo pricharal nepozabne trenutke.

Vstopnina 1800 Sit/8 Euro ali 1500 Sit+Flyer/7 Euro

Casovni termin: 21h-7h

Datum: Petek 20 Maj 2005

Organizer Sattva Music

Infos: 00386 51 317 652

00386 31 213 462

Dobrodoshli vsi, ki boste s svojo prisotnostjo prispevali k dobremu vzdushju

Love & Light

....................................

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Meni se ljudje, ki skos čistijo zelo smilijo. Sem že živela s takimi in skoraj znorela. Sej ne da zagovarjam umazanijo, ampak eni pa pretiravajo z glancanjem. Raje kaj drugega delam. Recimi visim na internetu  x:Dx  :8):

Midve bi bili pa krasni prijateljici! x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Meni se ljudje, ki skos čistijo zelo smilijo. Sem že živela s takimi in skoraj znorela. Sej ne da zagovarjam umazanijo, ampak eni pa pretiravajo z glancanjem. Raje kaj drugega delam. Recimi visim na internetu  x:Dx  :8):

:palec: :palec:

Aakhut, thanx za info! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bla se zadnjic na knjizevnosti ta semester.. bom prav pogresala, mi je blo ful zanimivo.. saj zdaj bo pa treba zacet ponavljat to zanimivo za izpit, me bo pa vse minilo x:o)x

Imela obisk do zdajle, zdaj pa ugotavljam, da sem lacnaaaa!! Sem si neke cokoladne zepke vceraj kupla, grem dat pect x:px Pol pa tisto seminarsko dokoncam.. Saj je se cel vecer pred mano x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

najboljša je Marlena x:Dx drugač pa kaj jim je treba bit sedaj tko negativen, mar bi dečkotu, ki je že tam, pošiljali pozitivne misli... po bitki je lahko biti general xrolleyesx al kak že... kakorkoli lep večer x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...