lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... dons bom klal...... :xx!: :xx!: :xx!: to je shtajerska zarota.... :xx!: :xx!: prekleti kurci (pa pizde...de nau ker se zapostavljenga chutu).... :xx!: se ne znajo zment....pol pa....joooooj tomazh, dej tiiiii.......FAK!!!ob 8ih zjutri telefon....MENE KLICAT ZJUTRI!!!!!!...... :xx!: no....sej prvo dozo je dobu zhe po telefonu :xx!: in zdej?...kava....pa sestank....pa dve pa pol ure vozhnje.....zakwa?....zarad idijotou :xx!: bom moral mal shtet:....1.....2.....3......4......5......grrrrrr......ne gre :!!: :!!: zlomk :!!: Kako ljubko...ti pa res človeku polepšaš dan...pa šetako pozorn si na drugi spol nisi pozabu.... A dve uri pa pol vožnje...hm a se ti s jugotom voziš? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja --- ko sem delala prvič izpit (leta 1997!!!), sem po tem, ko sem padla (spregledala STOP), naredila pavzo do letos aprila. In zdaj me ima, da bi spet vse pustila, res!!!!! Ampak me je sam inštruktor že prijavil, tako da bom šla. pa menda že kar kmalu. Pa toook sem stegovala vrat in obračala glavo na vse 4 strani, da bi ja vidu, da GLEDAM okoli, zdaj se prav žirafasto počutim. Ma daj. Pa sem se že vidla za volanom samozavest pa taka :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 hm, jst sem šla na sok z vodko pred izpitno vožnjo Ma ne se ne sekiraj, lepo tiho bodi pa samo pejd vozit....enkrat se te bodo naveličali...mene so se tudi Poznam enga tipa, ki je šel 18x na izpitno vožnjo...... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ej Lia hvala ti za suportupam, da ne boš kdaj koga tolažila s stavkom "Poznam eno žensko, ki je ška 200x na izpit" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm a se ti s jugotom voziš? mislm.... a ti jst glede na svoje poste zgledam, kokr deb se SPLOH USEDU u jugota :xx!: :xx!: :xx!: drgach mamo pa na zavodu sluzhben kombi (z napisom CCN - CONA CIVILNE NEPOKORSHCHINE ), ki pochasi postaja kabrio, ckoz podn se vidi cesta ki bezhi spodaj mimo, v klance gre po polzhje.....aja pa do konca se ne sme nalozhit zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ups se mi je zapisalosovo knjigo mah saj naslednjič bi pa že res lahko naredila, ali pa vsaj še naslednjič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 uf, sori, ko sem zinila... ampak veš ka, glede da vem, kakšne ceste so trenutno tam v tretje sem naredila izpit. Pa vse tiuste zapore, pa obvozi, pa omejitve... boš videla da bo šlo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 che drgach ne, k se je bo komisija navelichala.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 probaj z drugega kota pogledat, dnar rabijo, pa imajo normativ koliko jih morajo na mesec vržt na izpitu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mislm.... a ti jst glede na svoje poste zgledam, kokr deb se SPLOH USEDU u jugota :xx!: :xx!: :xx!: če je sila, še hudič muhe žre ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}> mislm.... a ti jst glede na svoje poste zgledam, kokr deb se SPLOH USEDU u jugota :xx!: :xx!: :xx!: če je sila, še hudič muhe žre raj zhejen, lachen, pesh..... kokr z jugotom :xx!: :xx!: :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja klinc, sem pač pretupa, da bi znala vozit avto. Zdaj se grem pa v miru božjem zjokat, pol pa hitr delat. JOJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaksne izjave!!! Valda, da nis pretupa! To kle sploh nima veze. Tuki so samo zivcki, podobno je z izpitom na faksu; ko doma vse znas, potem pa pride do tistega datuma in pride do blokade Ne vem, moras se prepricat, da ni nic hudega, ce ne naredis in se sprostis. Kaj takega te ne naredi tupo, ampak zivcna si in strah te je.Aja, pa nasplosno to, kje delas izpit nima posebne veze. Naj bodo se tako zajebane ceste, tudi v Ljubljan te lahko pelje na obupne ulicke, kjer ti ni nic jasno. Ne smes se pa met za tupo in jokat zaradi izpita za avto x!x x!x x!x ( ok, jokaj, ce pomaga, samo nasplosno ni to taka reč). NAREDILA BOS NASLEDNJIC! VZTRAJAJ!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Surangeni, shit, kaj naj rečem, še dobro, da imaš inštruktorja, ki se je odločil, da boš naredila.. Lia, fajn podporo daješ...18x Vpliv polne lune se še čuti, nemir, nemir...načrte spreminjam iz minute v minuto, bi rabla enga, ki bi mi povedal,kaj sploh hočem... čakajo me stvari, ki jih obožujem.. ...ene šest uradov moram obdelat...in dobiti par potrdilc.. :xx!: pa ena dobra novica, po mailu dobila vremensko napoved za čez vikend in moj gospod je sam pripisal, a greva?...ihhh, seveda greva, morjeeeee Kolk sem besna v bistvu, na našo nesposobno zunanjo politiko... :xx!: ...Hrvati so zgodaj spomladi sprejeli en zakon, sem mislila, da me bo kap, ko sem brala...in seveda pričakovala, da bodo naši reagirali...pa nič :xx!: verjetno zajema premajhen sloj državljanov, pa kaj me briga, tut jaz sem državljanka in hočem, da se nekdo bori za moje pravice... da pojasnim.. Sprejeli so zakon, da tisti, ki imajo barke, ne morejo več neomejeno vabiti svojih prijateljev nanje...na začetku leta se potrdi lista gostov, ki jih boš v tem letu imel na barki...dovoljeno število znaša 2x število postelj... :xx!: ...in to je VSE...kazen, ki te lahko doleti, če zakon prekršiš, je zaplemba barke... Pomeni, da sva morala narediti listo ljudi, ki lahko gredo v tem letu z nama...in ni odstopanja... :xx!: ...odpadejo vsi vikendi, ko sva lahko povabila kogar sva hotela... mah, sem jezna.. :xx!: ...barka je moja hiša na morju in zdaj mi nekdo predpisuje, kolk obiskov lahko imam... :xx!: :xx!: :xx!: ma nič, gremo dalje...si polepšat dan z birokracijo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 blagor se birokratom dons.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Sprejeli so zakon, da tisti, ki imajo barke, ne morejo več neomejeno vabiti svojih prijateljev nanje...na začetku leta se potrdi lista gostov, ki jih boš v tem letu imel na barki...dovoljeno število znaša 2x število postelj... :xx!: ...in to je VSE...kazen, ki te lahko doleti, če zakon prekršiš, je zaplemba barke...Astra :xx!: To smo imeli tudi pri nas doma ze godrnjanje glede tega Res zajebavajo, kolikor lahko. :xx!: Sami problemi, pa rihtanja, pa odvecno delo. Tudi jaz sem mislila, da bo kaksen pameten "odgovor" iz nase strani, ampak....ucas sem prevelka optimistka Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja klinc, sem pač pretupa, da bi znala vozit avto. x!x *Mili, moje sozalje! ampak a ti lohk nekaj recem, po 'marsovsko', tko mal - brez olepsav in tega?Glej, zakaj nisi naredila?Preprosto - KER OCITNO SE NISI ZA NA CESTO SAMA.Si upas? Glej tko mors gledat; to ne pomeni + 36 ur voznje, pac pa par ur. Bodi HVALEZNA in VESELA za vsako dodatno urico z instruktorjem in za vsako minuto shole, kajti pol bos na cesti sam ti. pa avto. Jaz sem ful klela, ko me ni spustil na izpit (pa skoz je govoril, kok dobr vozim- zakaj me pol ne spusti na izpit???).AMPAK - ko so se blizale zadnje ure, pa sem jih kar 'PILA', ker sem vedla, da so zadnje, sem hotla v polnosti UZHIT instrukcije - ce jih ze imam. ne gre samo za narejen izpit, borbo s sabo.gre za to, al si sposoben vozit avto al ne. Meni so se tud roke tresle, krch me je grabil v nogo (*pravzaprav na PP nisem mogla pisat testa, tolk so se mi roke tresle od zivcnosti. Prav nisem mogla pisat. Vstala, sla do modela, rekla v nabito polnem razredu, sory, men se tolk roke tresejo od zivcev, da ne morem pisat - sam znam. A me lohk ustno vprasate?In so me.). Vse je za nekaj dobro in to je dobro za to, da osvojis se tisto pikico na i. Drz se, prihodnjic bos naredila. (*p.s. - ko sem pisala, je bil zadnji komentar Lie na aakhuta [yugo itd.], tako da sele zdaj vidim vase poste vmes) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 marsa.....waw zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Surangeni, don't worry.. a sele drugic bilo? a dej no, bo slo pa v tretje al pa v cetrto.. pa vsakic ti bo mal lazje.. Jaz sem ga tud sele drugo naredila, pa se to bolj zato, ker je mel tip iz komisije dober dan.. Mije nastel kaj vse sem narobe delala, pa pol reku neki v stilu da naj mi bo, sam da naj se zdaj pa fajn zacnem ucit vozit.. sem se tko tresla pred izpitom, kot se pred nobeno stvarjo Pozabla prizgat luci, speljevala z rocno... Pol sem pa v 5 letih prevozila kakih 150.000 km, z razlicnimi avtomobili, od majhnih do velikih, prevozila pol Evrope in se smatram za precej dobro voznico Itak se zacnes ucit vozit v resnici sele potem, ko mas tist roza pildek ze v roki... Bistvo.. ne daj se! Slej al prej se bomo na cesti srecal in si mizikal z luckami WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Surangeni a dej no.... vzemi si nekaj trenutkov za ves bes in jezo in žalost, pol pa gremo naprej ... pa kaj če nisi naredila, saj ni časovno omejeno, kdaj ga moraš opraviti, tudi, če bi šla 10x, pa kaj, vse je za nekaj dobro. Astra, a se niso povezali lastniki plovil v neko društvo, ki protestira. Sicer pa res za tele hrvaške domislice. Nas sploh več ne zadevajo, ker ne hodimo na Hrvaško na morje. Grem raje tja, ker mi za manj denarja ponudijo več, pa še delajo se vesele, da me vidijo . Vode je povsod zadosti. No danes veliko stvari za opravit đizs, mi je bolj tukaj viset, kot pa premaknit vse kar je treba, kakšen lenoritis sem fasala. Pa v bistvu ni tok lenoritis, pač pa se fizično počutim kot da sem na slow motion. S pritiskom, ki ga imam 90/60 who could blame me. Grozno, ker ne moreš telo spravit v pogon, pa ko se ti samo spi, spi, spi..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>probaj z drugega kota pogledat, dnar rabijo, pa imajo normativ koliko jih morajo na mesec vržt na izpitu jaz ne bi tko gledala. Brez veze iskat na vsak nacin krivca in na tem zgubljat energy. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej Lia hvala ti za suportupam, da ne boš kdaj koga tolažila s stavkom "Poznam eno žensko, ki je ška 200x na izpit" Takoj nehaj s takimi!!! x!x Smo se mroda pogovarjal nekje o vizualizaciji... pozitivnih afirmacijah? a to je to??? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...in zdaj mi nekdo predpisuje, kolk obiskov lahko imam... :xx!: :xx!: :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 O, sem šla vmes mal pokukat, res hvala za vse besede - Marsa, ja saj maš prav, tudi sama tako gledam - je že prav, da nisem zdaj naredila. V bistvu, si bom zapomnila za celo življenje kam gledat, ko pelješ mimo ovire in ustavit pred znakom STOP. T je tisto - morda mi bo ravno ta previdnost kdaj rešila življenje?! Saj res ni se svet podrl, čeprav mi je ratalo celo z drugo spelat v klancu - mal smo se pogugal, ampak je šlo, No, Selene, a ne da so ceste po Trbovljah pa eno samo gradbišče :xx!: Sem že veliko boljš. Hvala, zdaj pa končno delat (do zdaj sem na tleh pospravljala igrače, da sem si naredila prostor za papirje ). Lep dan vsem ps -ampak ceste v Trbovljah ... jaojaojaooooo :OO!: :OO!: :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja --- Ma daj. Pa sem se že vidla za volanom samozavest pa taka :xx!: Glej, nikar ne obupaj......nikoli in nad nobeno stvarjo! Jaz sem obupal samo nad svojim sefom, pa se to po 9ih letih ...Ti bom povedal to, kar mi je rekel instruktor, ko sem naredil izpit (sicer iz prve, vendar to ne igra vloge.....ti bom povedal zakaj); "Zdaj, ko imas izpit, se pa zacne pravo ucenje voznje!" In moram ti povedat, da je imel prav . Vedet moras, da ko si svez voznik, vozis vec ali manj po pravilih avtosole in ne po pravilih, ki (zal) veljajo na cesti. Moras biti fleksibilen, pripravljen na vse, upostevat pravila, racunat da jih ostali morda ne,.... Ko spoznas sebe, avto in cesto, pa uberes neko umesno pot, med solsko in zivljensko voznjo. Le prevec pogumen ne smes biti! Tvoja samozavest je ze v redu, samo malo bolj verjemi vase! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Surangeni.. ne seri Boš nrdila tud ta vozniški pa ne 200-tič! Sem se spomnila v soboto nate ko sva se po stari cesti peljala domu iz Lj, ko je spet na Trojanah bla totalna štala.. pa eno tako luštno pupo z malo pupico vidim na mostu v L...i. Pa tko čist nate kaj če bi to bla ti.. Zakaj pravzaprav pa v Trbovljah delaš izpit, mah verjetno kaj spregledala jst.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts