Guest sstane 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na bo slo Aha, povedala si vse Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja no, vsega pa tud ne morte vedet Sej sem se ze umirila WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Vsem vam želim lep praznik It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dober večer, o sem se prav nasmejala kakšna.. GOMAZELO MILJONE DROBNIH MUŠIČK, O mušičke so te obiskale, ja jst jih tud sesam, klofam vse živo, sam da so pol mrtve.. Držim pesti za mami! Sej res ljudstvo..DAN MLJADOSTI! je danes... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 dobro jutro... pa kdaj se bom jst naspala po človešk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Daaaaaaaan mladostiiiiiiiiiiiiii že zjutraj sem dobila sms, ki se je glasil takole: Stara, sretan ti dan mladosti .... no kakorkoli že namen je bil najbrž dober ...thx Mene pa neki dlesen heca moram zdele aktivirati vse razpoložljive zobarje, ki so na dohvat ruke. no tko...danes kar busy dan...po otroke v baletno šolo, pa na predstavo ob Pikinem rojstnem dnevu in danes čisto zares magnetna resonanca po Marsino, napišem občutke iz prve roke vsem pionirjem Mili, za mami Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daaaaaaaan mladostiiiiiiiiiiiiii že zjutraj sem dobila sms, ki se je glasil takole: Stara, sretan ti dan mladosti .... no kakorkoli že namen je bil najbrž dober ...thx Mene pa neki dlesen heca moram zdele aktivirati vse razpoložljive zobarje, ki so na dohvat ruke. no tko...danes kar busy dan...po otroke v baletno šolo, pa na predstavo ob Pikinem rojstnem dnevu in danes čisto zares magnetna resonanca po Marsino, napišem občutke iz prve roke vsem pionirjem He he, jaz sm tud dobil SMS, ki se je glasil:"Vesel praznik ti želiva!" Nekaj bo treba nardit, da bo 25. spet dela prost dan. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Vesel praznik vsem, pa naj bo Dan mladosti al pa Dan brisače( Douglas Adams memorial day) http://www.zvpl.com/clanek.asp?ID=4078 Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 daaaannnn....pa res je lep...so me častili s tem, da so mi odobrili koriščenje ur za čet in petek ...pa še 25. maj selene...se včlanim v klub...še kar naprej se mi spi...in to kljub temu, da mam istočasno dost energije...pa zastopi to če moreš... cosma...na zobarje in uspešne rešitve...pa komaj čakam poročilo aliana... vsem pa... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Ja, res bi mogl bit frej dons... :xx!: Pa tak lep dan je, glih ta prav, za vse nas mlade...tako ali po srcu! Kmal pa bo že junij...juhuuuuuuu... Sam pol bo pa ful vroče :xx!: pa bomo napol nagi okol hodil...prometnih nesreč bo več, k bojo vozniki gledal bejbike v kiklcah, z globokimi dekolteji in jumbo plakate palmersa... Ja, fajn obdobje prihaja...pa vodaaaaaaaa..vseh vrst...morje, jezera, reke...fajn....čofotal bomooooooo..se vid, da sm riba v podznaku, k tok rada čofotam po vodi...lohk sm po par ur not, če je kdo tak zravn, da se mu da...Sej že tuširam se ponavad ful dolg...k ena žaba sm No, res lep dan vsem, izkoristitega in peljite koga, ki ga mate radi na sprehod in na sladoled! Surageni, Aliana, fouš sm ti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Praznik je treba praznovat, grem na obiske od morja do alp, itak mam čas do ponedeljka. Pa brisače ne smem pozabt Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Bukova zgodba št. 2(Bukvalni obisk Rožnika…... čez nekaj dni bom zgodbo prestavil v Zmorem.) Risa.Življenje je lahko. Oziroma kot ga vidimo. Kaj lahko še storim v zgodnjem torkovem popoldnevu? Utegnem danes na Rožniku osvojit tretjo bukev? Z vožnjo vred imam časa le dve uri… Mislil sem se zapeljat prav na Cankarjev vrh, pa to ne bi bilo prav, zato sem avto spet pustil pri Čadu. Da se prej malo ogrejem s tekom v klanček. Prvič po letu dni in zgolj zaradi pomanjkanja časa. Ampak rise grem spotoma pa vseeno pogledat! Dobra dogodivščina ne more v enem samem dogodku. Danes me je tam čakal… japajade, kakšna bukvalna miselnost - prav mene da bi čakal, stari maček! Šele potem sem v notranjosti opazil drugo mačko. Bila je predaleč, da bi jo lahko slikal. Vem pa, da je ona mene dobro »uočila«. Oprema.O,ljuba dela dolgega. Nos se mi je takoj podaljšal, ko spet nisem znal priti do spodnjih vej. Ker sem pri 4., namesto pri 3. bukvi. Na prvih vejah premišljujem, kako visoko so lahko tudi klopi. Po moje jih v krošnjah ni. A tudi ptičev nisem slišal na njej, ta teden si izbirajo druge vrste dreves, ne nekih bukovih. Ob osamljeni poti nataknem vso opremo. Hm, za osvajanje – sem si umil zobe? Sem pa tik pred odhodom umil noge in pristrigel nohte. In umil pod pazduho; vem da sem egoist – umil sem se zgolj zaradi sebe. Saj bukve ne vohajo. Upam, da bodo nanje naredile močan vtis oprijete hlače. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Točka G kot glavna grča.Do prvih vej sem prišel težje, kot včeraj. V časovni stiski nisem šel predhodno potrenirati na dvojčici. Tudi včerajšnje zadnje veje nisem več dosegel. Prijel sem se veje kot klop, se izvesil in vlekel; v naporu mi je na gladko obritih pazduhah iz por iztisnilo za centimeter novih kocin. Med pripravljanjem vrvi se na potki pod drevesom ustavi jogerka in začne delati razgibovalne vaje. Le kaj je »videla« pri tem drevesu? Nekaj bo na njem, sicer tudi mene ne bi bilo tu. Z vrvjo si pomagam v osrčje krošnje. Fenomenalen občutek je to. Nad točko G naredim še nekaj posnetkov. Predvsem ne glave. Ločitev je lahka.S seboj sem imel poleg nujne opreme samo še mobilca (če bi bilo potrebno poklicati gasilce) in uro. Čez dobre pol ure moram iti, tu pa še kar bingljam po bukovih vejah. Recept za hitrejšo ločitev: z vrvjo se kar privežem nanjo. Reversina nisem uporabljal že dve leti in nisem povsem prepričan, če sem vrv vtaknil pravilno, zato na njenem koncu naredim še velik vozel. Tri prepenjanja kratke vrvi; uf, kako sem hitro na tleh. Tečem mimo ograje živalskega vrta. Hecno je za njo opazovati ljudi. Ogled ljudi v živalskem vrtu… Nimam časa. Čez nekaj ur bo krasno ptičje petje zamenjala bolj resna glasba Iva P. A to je že druga zgodba. Klavirjev menda ne delajo iz bukovine. K bukvi se bom pa še vrnil. Za njen vrh mi je zmanjkalo le časa. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 hu pa sm sfiniširala uro....zelo zadovolna s svojim delom fantastično je izpadlo, sm se pa namatrala, k tovornake risat mi ni glih tk zdej bo pa cajt še za kej drujga, recimo za pospravt mal pa kako cot bek spravit u glavnem v petek na fešto, v soboto pa še na eno, pol ma pa mami v nedelo rojstni dan, v pondelk pa js........a bom še gdaj pršla k seb KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Ris Piko, pišeš ti kako rubriko za kak časopis? Ko bi čist lahko to počel! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 morgen..... jao.....vcherajsnji dan..... shtajerska dezhela....lepa shtajerski folk......fukjen :xx!: kuko je lohk neki tolk lepega pa tolk fukjenga na istmu placu?????? v detajle, zakaj je bila ta pot spljoh potrebna....o tem ne bi..... :xx!: :xx!: je pa grauzh....za kozlat....bolano....sami jugonostalgiki, ki praznujejo...kaj zhe....aja...DAN MLADOSTI!!!!!!.....H A L O ! ! ! ........v danashnjem chasu??????.....bruhat :xx!: :xx!: :xx!: dons je pa fletno....mal smo se namenil, kje bomo kej chez vikend delalzhural , pa za piknik zavoda drug teden....pa tko....fletno skrtaka zvecher pa na vecherjico....mogoche pa ...... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> hu pa sm sfiniširala uro....zelo zadovolna s svojim delom fantastično je izpadlo, sm se pa namatrala, k tovornake risat mi ni glih tk zdej bo pa cajt še za kej drujga, recimo za pospravt mal pa kako cot bek spravit u glavnem v petek na fešto, v soboto pa še na eno, pol ma pa mami v nedelo rojstni dan, v pondelk pa js........a bom še gdaj pršla k seb ja, ka pa nis poklicala mene, js bi z veselem kšn kamion spackal no, pestro maš, ni kej cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, če bi naletel na štajerce, ne na štajerke, bi dans bolj težko tako govoril hehenaush verjeu....ampak nostalgiki so sam shtajerci....shtajerke so CHIST normalne zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ka pa nis poklicala mene, js bi z veselem kšn kamion spackal no, pestro maš, ni kej ja zdej poveš, frajer pestro ja, pa to še ni vse, včeri je mel en brat rojstni dan, v soboto ko mamo fešto ga ma še pa tadrug..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... jao.....vcherajsnji dan..... shtajerska dezhela....lepa shtajerski folk......fukjen :xx!: kuko je lohk neki tolk lepega pa tolk fukjenga na istmu placu?????? v detajle, zakaj je bila ta pot spljoh potrebna....o tem ne bi..... :xx!: :xx!: je pa grauzh....za kozlat....bolano....sami jugonostalgiki, ki praznujejo...kaj zhe....aja...DAN MLADOSTI!!!!!!.....H A L O ! ! ! ........v danashnjem chasu??????.....bruhat :xx!: :xx!: :xx!: dons je pa fletno....mal smo se namenil, kje bomo kej chez vikend delalzhural , pa za piknik zavoda drug teden....pa tko....fletno skrtaka zvecher pa na vecherjico....mogoche pa ...... zlomk Bravo Aakhut Čuj v Interšparu majo večkrat kako akcijo pa muziko zraven vrtijo, lahko bi šou malo sukat It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo Aakhut Čuj v Interšparu majo večkrat kako akcijo pa muziko zraven vrtijo, lahko bi šou malo sukat do treh stvari mam absolutno alergijo:juga :xx!: shtajerci :xx!: :xx!: pa masshtacune :xx!: :xx!: :xx!: kupujem samo v noch&dan zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> do treh stvari mam absolutno alergijo:juga :xx!: shtajerci :xx!: :xx!: pa masshtacune :xx!: :xx!: :xx!: kupujem samo v noch&dan zlomk whatever, ja potem bi se pa moral k nam preselit It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>whatever, ja potem bi se pa moral k nam preselit schtajermark???....nein danke :xx!: zomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaa!!!!!!!! kok kul Hudo, kok mi je dajle eno srecanje polepsalo vecer Pa ne sam vecer, cel teden Aaa, kok kul, no Men tud, men tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> do treh stvari mam absolutno alergijo:juga :xx!: shtajerci :xx!: :xx!: pa masshtacune :xx!: :xx!: :xx!: kupujem samo v noch&dan zlomk Sevede kupuješ le v noč in dan, saj ob urah, ko se ti klatiš naokol edino te obratujejo, hehe Za Štajerce ne vem, baje so zviti tiči... Massštacune: :xx!: Juga? No, ja, es geht. Dalmatinčki , Zagrebčani in Beograjčani Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts