Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja no, vsega pa tud ne morte vedet x:o)x

Sej sem se ze umirila x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Dober večer, o sem se prav nasmejala kakšna.. GOMAZELO MILJONE DROBNIH MUŠIČK,

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

O mušičke so te obiskale, ja jst jih tud sesam, klofam vse živo, sam da so pol mrtve.. xyesx

Držim pesti za mami! xwizardx

Sej res ljudstvo..

DAN MLJADOSTI! :2src: je danes... x:)x

Mushi

Daaaaaaaan mladostiiiiiiiiiiiiii x:Xx

že zjutraj sem dobila sms, ki se je glasil takole: Stara, sretan ti dan mladosti .... :flowers: no kakorkoli že namen je bil najbrž dober x;)x ...thx x:Xx

Mene pa neki dlesen heca :vragec: moram zdele aktivirati vse razpoložljive zobarje, ki so na dohvat ruke. no tko...danes kar busy dan...po otroke v baletno šolo, pa na predstavo ob Pikinem rojstnem dnevu x:Dx in danes čisto zares magnetna resonanca po Marsino, napišem občutke iz prve roke

x:Xx vsem pionirjem :medal:

Mili, za mami xcrossfingx :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Daaaaaaaan mladostiiiiiiiiiiiiii  x:Xx

že zjutraj sem dobila sms, ki se je glasil takole: Stara, sretan ti dan mladosti .... :flowers: no kakorkoli  že namen je bil najbrž dober  x;)x  ...thx  x:Xx

Mene pa neki dlesen heca  :vragec:  moram zdele aktivirati vse razpoložljive zobarje, ki so na dohvat ruke. no tko...danes kar busy dan...po otroke v baletno šolo, pa na predstavo ob Pikinem rojstnem dnevu  x:Dx  in danes čisto zares magnetna resonanca po Marsino, napišem občutke iz prve roke

x:Xx  vsem pionirjem :medal:

He he, jaz sm tud dobil SMS, ki se je glasil:"Vesel praznik ti želiva!" :palec: x:Dx Nekaj bo treba nardit, da bo 25. spet dela prost dan. x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

daaaannnn....pa res je lep...so me častili s tem, da so mi odobrili koriščenje ur za čet in petek :onfire: :onfire: :onfire: ...pa še 25. maj x:Dx

selene...se včlanim v klub...še kar naprej se mi spi...in to kljub temu, da mam istočasno dost energije...pa zastopi to če moreš... :inocent:

cosma...na zobarje in uspešne rešitve...pa komaj čakam poročilo :irs: x:px

aliana... :palec:

vsem pa... x:Xx

:vio: x;)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja, res bi mogl bit frej dons... :xx!:

Pa tak lep dan je, glih ta prav, za vse nas mlade...tako ali po srcu! x;)x

Kmal pa bo že junij...juhuuuuuuu... x:Dx Sam pol bo pa ful vroče :inocent: :xx!: pa bomo napol nagi okol hodil...prometnih nesreč bo več, k bojo vozniki gledal bejbike v kiklcah, z globokimi dekolteji in jumbo plakate palmersa... x:Dx

Ja, fajn obdobje prihaja...pa vodaaaaaaaa..vseh vrst...morje, jezera, reke...fajn....čofotal bomooooooo..se vid, da sm riba v podznaku, k tok rada čofotam po vodi...lohk sm po par ur not, če je kdo tak zravn, da se mu da...

Sej že tuširam se ponavad ful dolg...k ena žaba sm x:Dx

No, res lep dan vsem, izkoristitega in peljite koga, ki ga mate radi na sprehod in na sladoled! x;)x

x:Xx

Surageni, :palec:

Aliana, fouš sm ti! x;)x x:Dx

Praznik je treba praznovat, grem na obiske od morja do alp, itak mam čas do ponedeljka. x:)x Pa brisače ne smem pozabt x8Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Bukova zgodba št. 2

(Bukvalni obisk Rožnika…

... čez nekaj dni bom zgodbo prestavil v Zmorem.)

Risa.

Življenje je lahko. Oziroma kot ga vidimo. Kaj lahko še storim v zgodnjem torkovem popoldnevu? Utegnem danes na Rožniku osvojit tretjo bukev? Z vožnjo vred imam časa le dve uri… Mislil sem se zapeljat prav na Cankarjev vrh, pa to ne bi bilo prav, zato sem avto spet pustil pri Čadu. Da se prej malo ogrejem s tekom v klanček. Prvič po letu dni in zgolj zaradi pomanjkanja časa. Ampak rise grem spotoma pa vseeno pogledat! Dobra dogodivščina ne more v enem samem dogodku. Danes me je tam čakal… japajade, kakšna bukvalna miselnost - prav mene da bi čakal, stari maček! Šele potem sem v notranjosti opazil drugo mačko. Bila je predaleč, da bi jo lahko slikal. Vem pa, da je ona mene dobro »uočila«.

Oprema.

O,ljuba dela dolgega. Nos se mi je takoj podaljšal, ko spet nisem znal priti do spodnjih vej. Ker sem pri 4., namesto pri 3. bukvi. Na prvih vejah premišljujem, kako visoko so lahko tudi klopi. Po moje jih v krošnjah ni. A tudi ptičev nisem slišal na njej, ta teden si izbirajo druge vrste dreves, ne nekih bukovih. Ob osamljeni poti nataknem vso opremo. Hm, za osvajanje – sem si umil zobe? Sem pa tik pred odhodom umil noge in pristrigel nohte. In umil pod pazduho; vem da sem egoist – umil sem se zgolj zaradi sebe. Saj bukve ne vohajo. Upam, da bodo nanje naredile močan vtis oprijete hlače.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Točka G kot glavna grča.

Do prvih vej sem prišel težje, kot včeraj. V časovni stiski nisem šel predhodno potrenirati na dvojčici. Tudi včerajšnje zadnje veje nisem več dosegel. Prijel sem se veje kot klop, se izvesil in vlekel; v naporu mi je na gladko obritih pazduhah iz por iztisnilo za centimeter novih kocin. Med pripravljanjem vrvi se na potki pod drevesom ustavi jogerka in začne delati razgibovalne vaje. Le kaj je »videla« pri tem drevesu? Nekaj bo na njem, sicer tudi mene ne bi bilo tu. Z vrvjo si pomagam v osrčje krošnje. Fenomenalen občutek je to. Nad točko G naredim še nekaj posnetkov. Predvsem ne glave.

Ločitev je lahka.

S seboj sem imel poleg nujne opreme samo še mobilca (če bi bilo potrebno poklicati gasilce) in uro. Čez dobre pol ure moram iti, tu pa še kar bingljam po bukovih vejah. Recept za hitrejšo ločitev: z vrvjo se kar privežem nanjo. Reversina nisem uporabljal že dve leti in nisem povsem prepričan, če sem vrv vtaknil pravilno, zato na njenem koncu naredim še velik vozel. Tri prepenjanja kratke vrvi; uf, kako sem hitro na tleh. Tečem mimo ograje živalskega vrta. Hecno je za njo opazovati ljudi. Ogled ljudi v živalskem vrtu… Nimam časa. Čez nekaj ur bo krasno ptičje petje zamenjala bolj resna glasba Iva P. A to je že druga zgodba. Klavirjev menda ne delajo iz bukovine.

K bukvi se bom pa še vrnil. Za njen vrh mi je zmanjkalo le časa.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:switz: hu pa sm sfiniširala uro....zelo zadovolna s svojim delom x^x fantastično je izpadlo, sm se pa namatrala, k tovornake risat mi ni glih :o|o: tk zdej bo pa cajt še za kej drujga, recimo za pospravt mal pa kako cot bek spravit :o|o: u glavnem v petek na fešto, v soboto pa še na eno, pol ma pa mami v nedelo rojstni dan, v pondelk pa js........a bom še gdaj pršla k seb :O: :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:vragec:

morgen..... x:)x

jao.....vcherajsnji dan..... xrolleyesx

shtajerska dezhela....lepa x:)x

shtajerski folk......fukjen :xx!:

kuko je lohk neki tolk lepega pa tolk fukjenga na istmu placu?????? :eek:

v detajle, zakaj je bila ta pot spljoh potrebna....o tem ne bi..... :xx!: :xx!: xrolleyesx

je pa grauzh....za kozlat....bolano....sami jugonostalgiki, ki praznujejo...kaj zhe....aja...DAN MLADOSTI!!!!!!.....H A L O ! ! ! ........v danashnjem chasu??????.....bruhat :xx!: :xx!: :xx!:

dons je pa fletno....mal smo se namenil, kje bomo kej chez vikend delalzhural x:Dx , pa za piknik zavoda drug teden....pa tko....fletno skrtaka x:)x

zvecher pa na vecherjico....mogoche pa :2src: ...... :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:switz: hu pa sm sfiniširala uro....zelo zadovolna s svojim delom x^x  fantastično je izpadlo, sm se pa namatrala, k tovornake risat mi ni glih :o|o: tk zdej bo pa cajt še za kej drujga, recimo za pospravt mal pa kako cot bek spravit :o|o: u glavnem v petek na fešto, v soboto pa še na eno, pol ma pa mami v nedelo rojstni dan, v pondelk pa js........a bom še gdaj pršla k seb :O:  :vio:

ja, ka pa nis poklicala mene, js bi z veselem kšn kamion spackal x:Dx x:Dx x:Dx

no, pestro maš, ni kej :palec:

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>no, če bi naletel na štajerce, ne na štajerke, bi dans bolj težko tako govoril :blackeye:

hehe

naush verjeu....ampak nostalgiki so sam shtajerci....shtajerke so CHIST normalne x:px x:px x:px

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>ja, ka pa nis poklicala mene, js bi z veselem kšn kamion spackal x:Dx  x:Dx  x:Dx

no, pestro maš, ni kej  :palec:

ja zdej poveš, frajer x:Dx

pestro ja, pa to še ni vse, včeri je mel en brat rojstni dan, v soboto ko mamo fešto ga ma še pa tadrug..... :O: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

morgen..... x:)x

jao.....vcherajsnji dan..... xrolleyesx

shtajerska dezhela....lepa x:)x

shtajerski folk......fukjen :xx!:

kuko je lohk neki tolk lepega pa tolk fukjenga na istmu placu?????? :eek:

v detajle, zakaj je bila ta pot spljoh potrebna....o tem ne bi..... :xx!:  :xx!:  xrolleyesx

je pa grauzh....za kozlat....bolano....sami jugonostalgiki, ki praznujejo...kaj zhe....aja...DAN MLADOSTI!!!!!!.....H A L O ! ! ! ........v danashnjem chasu??????.....bruhat :xx!:  :xx!:  :xx!:

dons je pa fletno....mal smo se namenil, kje bomo kej chez vikend delalzhural x:Dx , pa za piknik zavoda drug teden....pa tko....fletno skrtaka x:)x

zvecher pa na vecherjico....mogoche pa :2src: ...... :vio:

zlomk x:)x

Bravo Aakhut :palec: :palec: Čuj v Interšparu majo večkrat kako akcijo pa muziko zraven vrtijo, lahko bi šou malo sukat x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Bravo Aakhut :palec:  :palec: Čuj v Interšparu majo večkrat kako akcijo pa muziko zraven vrtijo, lahko bi šou malo sukat x;)x  x:Dx

do treh stvari mam absolutno alergijo:juga :xx!: shtajerci :xx!: :xx!: pa masshtacune :xx!: :xx!: :xx!:

kupujem samo v noch&dan x:Dx

do treh stvari mam absolutno alergijo:juga :xx!: shtajerci :xx!:  :xx!: pa masshtacune :xx!:  :xx!:  :xx!:

whatever, ja potem bi se pa moral k nam preselit x;)x x:Dx

do treh stvari mam absolutno alergijo:juga :xx!: shtajerci :xx!:  :xx!: pa masshtacune :xx!:  :xx!:  :xx!:

Sevede kupuješ le v noč in dan, saj ob urah, ko se ti klatiš naokol edino te obratujejo, hehe

Za Štajerce ne vem, baje so zviti tiči... x:Dx :vragec:

Massštacune: :xx!:

Juga? x?x No, ja, es geht. Dalmatinčki :2src: , Zagrebčani :2src: in Beograjčani :2src:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...