Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ej, jst isto  :sori:  tko, da ga večkrat niti ne maram poslušat ... pa še jst, ki sem bolj taka ... pesimistično občutljiva, al kako se naj izrazim.  x;)x

Raje kitaro poslušam, sploh električno ... mi da energijo.  :vragec:  x:Dx  :palec:

dajmo mysti, t si carica :D

No jaz pa bom potem šel malo sklecov nardit, malo pomaditirat pa še Tomb raider malo zmes pogledal, potem pa se grem umivet in pogledam ženske zadeve, potem pa še malo s sestrico pokranljam in grem spat :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

ja :V: xcrossfingx

--------------

ob poslusanju klavirja... obcutim vcasih tako globoko zalost, da ne morem povedat... ne zalost, kot si jo predstavljamo navadno sam...

mah.... prav za zjokat...

a ni bedast, da pomanjkanje enga placa, kesha in tega... da pol... necesa ne mores izpolniti, kar je tvoja danost in s tem tud naloga, nekaksna pac ze...

fak. :sori: :o|o:

To je pa klavir ane... da bi imel preveč dnarja in velik več placa bi si ga prec privoščil tko pa... ene izmed najbolj sanjskih sanj, bel koncertni klavir v moji sobi... someday i suppose
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kratko in jedrnato: danes je bil en super dan...zdej se mi pa sam še spi.... x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xrolleyesx Spet bluzim vse zivo, namest da bi se ucila...

Se ene dve urci se moram skoncentrirat, da se vse za jutri naredim.. se grem mal vozit.. bla povabljena na izlet do Avstrije, pa bi res kar sla...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ne vem kam gremo x:o)x kao je nek zbor, so me povabli zraven.. sam se mislim se isti dan/vecer vracat..

loesje

Spet nazaj -

še en dan za menoj......služba,pestro se je dogajalo,kot vsa dan.....pa vročeeee...potem pa komaj čakala na.......................so polzele solzice sreče,pa .......................

skratka en lep dan.....aham

zdej a tako prijetno utrujena,komaj čakam,da se uležem med mrzle rjuhce..mmmmmmm x:)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>kratko in jedrnato: danes je bil en super dan...zdej se mi pa sam še spi.... x:)x

Moj tudi, super dan x:px ... dosegla še P. Grmado vmes :switz: mal vroče ampak se nismo dali motiti. Jutri pa mal bolj resno hribovje, je treba vstat bolj zgodaj :U:

Šla se poslovit od staršev jih ne bom videla 1 mesec....kaj smo razseljena familija, vsak na svojem koncu sveta... včasih fajn, včasih pa pogrešam. No saj je poletje tu pa se bomo spet malce na kup zbobnal.

Srnjaček :V:

Mickeni in Laibach, pa se nič javil xsmokex

Noč vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosmica, če pa me ne spusti iz rok....... x:px :vragec:

Ma, bom not spravu ob priliki, oblubm :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, ja same prazne obljube x:Dx ... sicer pa kr drž se tega, če te ne spusti.... jaz te bom itaq vedno čakala :vragec: ... mislim za na drink x:Xx ....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Evo, ni vec ziher, da grem v Avstrijo jutr :o|o:

Mah, ce ne bo nic iz tega, bom sla mal dezelo stajersko raziskovat..

a me kdo na kofi povab...

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Evo, ni vec ziher, da grem v Avstrijo jutr  :o|o:

Mah, ce ne bo nic iz tega, bom sla mal dezelo stajersko raziskovat..

a me kdo na kofi povab...

jaz pa drug teden v Tulln na evropsko razstavo psov, gremo s tremi ženskami skup pa bo žurka...

Pol pa čez par dni spet v Graz na nek izlet Avstrijskega inštituta

pa še septembra za en teden na Dunaj, tolmačit neki firmi. Pol bo pa res že dost teh jodlarjev. Ampak štrudel imajo pa dober, hehe!

<{POST_SNAPBACK}>uzivi!  ..tut v strudlu!!  :palec:  x:Dx

jst pa na more za 2 dni zdele :vio:

koncno mal na soncka... k sm ze cist podsoncen...  :inocent:

zej si me pa spomnu,da bom dans nardila štrudelj.... x:px

hvalabogu dejmo si narest dan lep......moja mami vedno tako pravi..naredi si sam..ne čakaj da ti ga bo kdo drug!: x;)x x:)x

:eek: 12 je ze! Hudo, kako hitro sta mi dve uri minili.. pa nic nisem delala, sploh!

Ok, bo se treba pocas iz pizame spravit, pa domov po spalko, pol pa v Kranj.. grem vseen v Avstrijo... Rabim zdajle malo odklopa..

Ne vem, sprasujem se.. poskusam zivet svoj lajf tko, da se mam jaz fajn in da zraven ne prizadanem nikogar.. ker verjamem, da se vse vrne, prej ali slej.. Ne vem, mogoce sem cist zgresila pot, pa ne delam prav.. kaj je blo tisto, kar sem naredila narobe, da se mi zdaj vraca tkole? S ful ljubezni sem sla v en odnos, poskusala razumet, se poskusala pogovarjat, oprostila marsikaj.. in kot glavno, res, ampak res ljubila.. Ne razumem.. kako nisem vidla tega v njem.. zakaj sem se dala tko na siroko, da zdaj take nizke udarce dobivam nazaj.. kaj sem naredila narobe..

Ma saj je mimo, saj nima vec veze.. sam.. boli, v bistvu.. in bedno je it naprej v lajf z obcutkom, da pa vseeno res ne mores nikomur 100% zaupat.. nocem tega... :V:

Grem se peljat x:)x Lep dan vsem skupaj!

loesje

Spet nazaj -

Edini,ki jim lahko brezkompromisno zaupamo so naši starši, včasih ne moreš zaupati samemu sebi,redko pa nekomu tretjemu. Včasih pa se najde nekdo, ki ti tvoje zaupanje vrača v polni meri. Tudi ti ga boš našla! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

aliana xsrcx -štekam, kako se počutiš. sem včeraj dobila tak nizek udarec od ljubljene osebe-sploh nisem komentirala, ker v trenutku tako zaboli in se samo vprašaš: kako lahko?kako je to možno? :V:

Mi se ne damo, a ne? xsrcx x:Xx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Ma ne, ne damo se x^x

Thanx, punce xsrcx

Saj je dobra sola.. samo se nocem naucit tega, kar bi se naj..

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Grem v Staro Šusico na srečanje vegetarijancev. Če bo kdo tam, se vidimo :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...