Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

:flowerface:

Ne morem biti zunaj, je prevec vroce. V bajti pa tako prijetno hladno... x:o)x

Ponovila sem vse za izpit in znam, tako da to bo moralo iti...

Koleno me se vedno boli, tako da ne bom sla laufat; dobra alternativa za to je pa : koncno se bom spravila narest creme brulee :yumy: :yumy: x:o)x

Prisel en moj avto pogledat, neki ful navdusen, upam da bo koncno sel :vio: Pred dopustom, vsaj...

Lep dan!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Helou! :palec:

Vceraj zvecer smo imeli obiske, smo mal pili terancek, pol sem se odrolala ven, na metelkovo, prisla cist prezgodaj (okol 23h) in sem pol sla ze ob pol dveh al kdaj dam. x:Dx Nisem mogla verjet, da je tko mal ura. Ni se mi vec dal bit, sem bila cist ded.

Srecala tud Aakhuta :vio: x8Dx.

Dons sem vstala ob 10h, me je frendica povabila na caj in sem sla in sem nekaj ur sedela na terasi na zraku. x8Dx

Zdaj sem pa doma. xDDx

In grem kuhat sele.

Tim je prespal pri sosolcu, pa je sele prejle prisel.

Ful sem dobre volje. x:)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

30 stopinj.

Glihkar pomila posodo = 365 kozarcev in 250 skodelic.

kje pa je kaj McMac? xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen..... :o|o: x:)x :o|o:

biu ucheri na metelkovi....trance...nice.... x:)x

vidu marso..... :vio: x8Dx x:)x

prshu dom ob 9ih :eek: ....... x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

zdele pa kafetek........pol pa nadaljevanje..... x:)x x:o)x x8Dx x:px

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>

In grem kuhat sele.

blablarije. :D

nic jedli, nam ne pase. smo cist natur pa to. :P ;)

kaj dogajchka aakhut? :8):

Picasso

klub LIPA (28.05.05)

:: OLDIES GOLDIES::

(FORT DUST)

:: MISJAH :: PETAR DUNDOV :: PSIHO :: BIZZY :: VEZTAX :: CRAZY LEMON ::

Main floor:

MISJAH

PETAR DUNDOV

PSIHO

BIZZY

VEZTAX

Privee floor:

CRAZY LEMON

all night long

PROST VSTOP

...........................................................

uletish?.....te dam na gesto x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

klub LIPA (28.05.05)

:: OLDIES GOLDIES::

(FORT DUST)

:: MISJAH :: PETAR DUNDOV :: PSIHO :: BIZZY :: VEZTAX :: CRAZY LEMON ::

Main floor:

MISJAH

PETAR DUNDOV

PSIHO

BIZZY

VEZTAX

Privee floor:

CRAZY LEMON

all night long

PROST VSTOP

...........................................................

uletish?.....te dam na gesto x:Dx  x:Dx  x:Dx

uh, Lipa... tam so pa RES mladichi, sploh pa - prost vstop??? x:Dx Se hecas? Blazota, po mojem...

Saj sem rekla morda, kako je bilo zadnjic 1x.

Pojavila, do shanka, ni minila minuta, ko mi je en zatezhil (brezvezne neke 25 let stare finte, se mi niti ne da pisat), se premaknem, mi nekdo uleti od zadaj in me objame!!!! zelo intimno, tako da bi se... bi bilo cudno, ce bi ne vem kdo bil, se obrnem, en tip, neznana faca, recem halo!?

pravi ja zakaj si pa pol tukaj??? x:o)x

ces itak sem pac zato da me on shlata. :mad2:

In jaz koza, tolk shokirana, mu grem kao se razlagat, da kao pac, zakaj sem prisla, pac plesat. xDDx

In pravi tip: te ne vidim plesat! x:Dx x:o)x

Ej halo, pol sem pa rekla ej halo, a smo mal pobrkal kaksne pojme v lajfih pa tko.... in se skenslala...

pol pa uleti en model in me zicne chik, ok, mu ga dam, in mi tip na vsak nacin hoce dat lupchka, muky, kaKIH 16 let al kaj tacga... ej halo! xrolleyesx

In HVALABOGU upade frend in me odpelje dol, tam pa ful zur, dbest muzka, par frendov, damc in se kdo... in ok.

Ampak vtis pa... mukijada.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>uh, Lipa... tam so pa RES mladichi, sploh pa - prost vstop??? x:Dx Se hecas? Blazota, po mojem...

Saj sem rekla morda, kako je bilo zadnjic 1x.

Pojavila, do shanka, ni minila minuta, ko mi je en zatezhil (brezvezne neke 25 let stare finte, se mi niti ne da pisat), se premaknem, mi nekdo uleti od zadaj in me objame!!!! zelo intimno, tako da bi se... bi bilo cudno, ce bi ne vem kdo bil, se obrnem, en tip, neznana faca, recem halo!?

pravi ja zakaj si pa pol tukaj??? x:o)x

ces itak sem pac zato da me on shlata. :mad2:

In jaz koza, tolk shokirana, mu grem kao se razlagat, da kao pac, zakaj sem prisla, pac plesat. xDDx

In pravi tip: te ne vidim plesat! x:Dx x:o)x

Ej halo, pol sem pa rekla ej halo, a smo mal pobrkal kaksne pojme v lajfih pa tko....  in se skensla...

pol pa uleti en model in me zicne chik, ok, mu ga dam, in mi tip na vsak nacin hoce dat lupchka, muky, kaKIH 16 let al kaj tacga... ej halo! xrolleyesx

In HVALABOGU upade frend in me odpelje dol, tam pa ful zur, dbest muzka, par frendov, damc in se kdo... in ok.

Ampak vtis pa... mukijada.

bemu....as morala tkole natanchn opisat dogajanje......mick zhe avto kurbla x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

Marsa: brala sem, da "okostje" nove napovedi že obstaja...mogoče kakšen namig?

Pravijo, da delo krepi telo in duha....po tej logiki bi morala bit sumo borec z IQ-jem 220!

<{POST_SNAPBACK}>

Pravijo, da delo krepi telo in duha....po tej logiki bi morala bit sumo borec z IQ-jem 220!

tole spominja na ono, kako blondinkam merijo IQ

s centimetrom in vago

najprej zmerijo razdaljo med malimi mozhgani in trtico,

nato pa delijo s telesno tezho x:Dx x:Dx x:Dx

bemu....as morala tkole natanchn opisat dogajanje......mick zhe avto kurbla x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ne bod tko nesramen, k sem pa ti včeri tko lep pozdrav iz LJ poslal, ne x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

tole spominja na ono, kako blondinkam merijo IQ

s centimetrom in vago

najprej zmerijo razdaljo med malimi mozhgani in trtico,

nato pa delijo s telesno tezho x:Dx  x:Dx  x:Dx

Tole me spominja na ono, ko je bog držal v eni roki pamet, v drugi pa lulčka....no saj vemo, kaj je Adam (in njegovi potomci) izbral :vragec:

za jutri potrjen soundcheck.... x:)x

gremo na barje izprobat moj SUBWOOFER.....na polno jakost :eek: :wOOt: :wOOt: :wOOt:

de se sploh ve, kolk mochi da od sebe..... x:px

ker klele pr men she nkol ni biu odprt vech kokr 3% x:Dx

v metropolu (od koder v originalu je) pa 7% x:Dx x:Dx x:Dx pa sopepelniki po mizah skakal x:Dx

zlomk :vio:

<{POST_SNAPBACK}>Tole me spominja na ono, ko je bog držal v eni roki pamet, v drugi pa lulčka....no saj vemo, kaj  je Adam (in njegovi potomci) izbral :vragec:

tole spominja na ono, ZAKAJ JE NA SVETU VECH ZHENSK KOKR MOSHKIH

KER JE VECH ZA CHISTIT KOT ZA RAZMISHLJAT

<{POST_SNAPBACK}>Marsa: brala sem, da "okostje" nove napovedi že obstaja...mogoče kakšen namig?

Ja, nasponan teden, v bistvu tud sranje, sam ne ono s tezho.. pac pa ful dinamike, sicer cist razdrazeno tud, ampak sto milijonov kontaktov in mozhnosti tud, fajn tako za biznis kot za zhur, zabave, art, glasbo, vse zivo.. ples...

*

geslo: ful kontakt. xDDx xcivx

ps - saj sem tam nekje, sam da nisem tolk debela. x:Dx x;)x x:px

Picasso

saj, vcasih pa bo glih teh odvecnih 20 problem. x:o)x

prevec bo vsega, najboljse pa 'ne prihaja samo, pac pa v druzbi vsega'. x;)x xrolleyesx xnckrivx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, nasponan teden, v bistvu tud sranje, sam ne ono s tezho.. pac pa ful dinamike, sicer cist razdrazeno tud, ampak sto milijonov kontaktov in mozhnosti tud, fajn tako za biznis kot za zhur, zabave, art, glasbo, vse zivo.. ples...

*

geslo: ful kontakt.  xDDx  xcivx

ps - saj sem tam nekje, sam da nisem tolk debela. x:Dx x;)x x:px

Hvala za namig :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ja sej teh 20 zna bit zajebanih, ampak vseeno boljše 20 gor, kot 20 dol. Najhuje je, če se česa ne moreš pomenit, se mi zdi.

boljsh 20 dol (dat), kokr 20 gor (nalozhit)..... x:px x:px x:px

cosma hribolazka.... :palec: ...važno, da te tisti nesramni žulj ne zeza več...

...prejle brala da ste pisali o zaupanju...sam sebi, pa še to ne zmer x:Dx :vragec: x:Dx

danes pa prijetno vroče...res da sem za pod tuš, pa ni bilo nekega strašnega delovnega navdiha danes, sam vseeno paše....pa pr eni stranki sem bla, pa smo se zmenli kaj hočjo met x:px ...zvečer pa na žur...dolžina trajanja odvisna od filinga....jutri zjutraj pa na bicikl, pa prah dvigovat po makadamskih cestah x:Dx x:px ....ugotavljam žalostno resnico: vikendi so prekratkiiiiiiiiii.... :C:

mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>je blo kul, a ne? x:px  x:Xx  :palec:  xsrcx

Jaz imam že karte za Bajago, 23. junija.. Komi čakam!

NOOOOROOOOO!!! :wOOt: x:px xDDx Đole je car! xDDx x^x Pismu, upam, da še kdaj pride k nam... xsrcx

...zdej pa spet nazaj učit počas... mam lih pavzico.... xrolleyesx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>cosma hribolazka.... :palec: ...važno, da te tisti nesramni žulj ne zeza več...

x;)x

Malo prej prišla z Golice, sonček je pripekal imam barvo kot bauštelec, roke ožgane do pol, tam kjer je pa majčka pa belina. Ljudi je bilo, kot v nedeljo zjutraj na Šmarni, kake prav velike razlike ni bilo. Narise so cvetele in celi travniki so se belili, narciske pa plapolale z vetrom in zelo lepo dišale.

Manjkali so samo še Avseniki, pa bi bilo res popolno doživetje xsingx

Že študiram, kam jutri x:px ... moj gospod je izjavil, da grem lahko kar s kakim prijateljem, da on je jutri car na kavču... no ja ne dohaja me očitno. Mogoče mu pa jutri prizanesem in preživiva kulturno dan z družino in teto popeljemo po ljubljanskih ulicah, kjer že dolgo ni bila, pa voziček se da tko lagano sportski porivat, ne moreš prav hitro dirjat, ker potem vrešči (to sem zadnjič probala) mal sem se hecala x;)x :vragec:

Fajn, k so zadovoljni tvoji naročniki x:Xx :palec: ...boš še meni vrt uredila v 10 nadstropju x;)x

Sem slikcala narcise za forumovce, jo malce kasneje gor fliknem.

Katja, mi je kar žal, ker nisem šla na koncert, ko te berem a sem v zadnjih par letih bila 3x na Đoletovem koncertu, tako da sem tega zavestno špricala :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...