Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljeni neprekosljiva ekipa Lf-jčka xsrcx x:)x x^x :palec:

Fugiranje lastne terase me je tako zdelalo in tudi dotolklo, da sem si privoščila krajši oddih v Istri :inocent: (čisto da bi medtem Malči doterala flat kot se šika)) x:Ix

Verjetno se mi je utrgalo. :vragec: :inocent: :eek:

Ne vem zakaj, morda VeOPL rdx,ampak jaz se prav vsako pomlad pošastno zaljubim :wOOt: , ne vem, iz ljubega mira, ali pa ker je konec zimskega spanja.

Blazno. Evo, prišla prejle domov, si naredila en mojito :eek: , sedaj že tretjega končujem...zraven ...nabijam Idole, moje Beograjčane....Maljčiki x:px x:px (malčki po rusko) pa šopam sama tango po dnevni ob tangiću 'Devojko mala'...pesmo moga grada, ti si mi dala noći pune sna.... :eek: xsingx

Pa malo Oliverja Mandića- 'Poludiću'...o o poludiću...samo ona zna , samo ona zna oliko je voliiim ja.....'Pomagajte dugovi, hoću da se ubijem, zbog nje, zbog nje' :o|o: :ermm: :wOOt: xsingx

Na vse to si zarolam Alena Islamovića (Bijelo dugme -nema ništa bez Bosanaca x:px x:Dx x:px ) :

Sviraj.....krv mi noćas vri.....sve ću da ti dam, samo da zaigram... xsingx

Čobi xsrcx , dej me kakšenkrat povabit na kakšno turo, da me ne bodo tako nemarno tlačili nizki nagoni :ermm: x8Dx x:o)x

No, ta vikend je še dbest, prejšnji me je polna Luna ubila v pojem :sick: :madpro:

:madpro:

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Grem v Staro Šusico na srečanje vegetarijancev. Če bo kdo tam, se vidimo :palec:

Bil sem tam in spoznal naš Ladejo, alias Katarina. Prava vaška mati Tereza x:Xx

Ej,danes sem izvedla šokantno novico.Tako me je pretresla novica,da so mi,kar solze privrele v oči.Oseba,ki mi je zelo blizu trpi,zelo trpi.Tega si ne zasluži.Po srcu je dobričina.Kako zna bit kruto življenje in krivično.Ni prav.Zakaj se to prav njej dogaja :?::?:Ne me vprašat o čemu točno govorim,ker ne smem povedat,sorry:!:Lahko samo to rečem,buh ji dej zdravja njej in njeni mami in vsem:!:

Koala, xcrossfingx

Pozdravcek vsem! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Obljubljena slikca od včeraj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Joj saj res, to je pa prav za v dnenvik; kaksen mail sem dons dobila!

neverjetno, po 20 letih (!!) se vedno prikaplja kak mail na Tozibabe in dons je prisel iz Srbije, iz BG, ces da ima ta tip ze 20 let plato doma, da pa jo je kupil tedaj zarad drugih bendov (HC Ljubljana, kompilacija), ampak da mu je pa danes ta plata najdrazja ravno zarad TZB. x:Xx

In na koncu je se dodal, da do nedavna soploh ni vedel, da se vedno obstajamo.

x?x x:o)x xnckrivx

Ne mors verjet, ene boge andergraund tozibabchke, se tu nas folk ni poznal, jaz pa mam posto iz vsega sveta, ful recimo iz ZDA, americani so cist shizili tedaj na to naso LJ sceno (se bolj pa nad sljivo, tisti ki so bli tu, so rekli da se se v lajfu niso tko zabavali -in tko dobrega alkota pili- na vikendu, so namest cez vrata kar cez okno hotli ven, tok so bli pijani oz. niso imeli take zurerske kondicije kot mi).

In sploh se ne pocutim staro! :eek:

Sam nisem pa za comebacke, ko nam ze 20 let vsi tezijo, da zakaj smo nehale pa da naj se kaj nardimo.

Morda, vendar ne tko, se mi zdi mim, isto gonit z istim imenom, se shlepat na ime.

Tko kot kao Ljubljanski psi, ki so se spet pojavili, ja haloooo? xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> Meni pa te dni predstavlja največji užitek

ležanje ob vodi in praženje na soncu  x:px

D best! Meni ležanje ob vodi, sploh pa praženje, nikoli ne paše. Prav pike dobim, če kdo to pričakuje od mene. Jaz rabim akcijo, pa tudi če v bifeju sedim s kriglom v roki, samo ležat na soncu ne pliiiiiiiiz :wOOt:

<{POST_SNAPBACK}>Verjetno se mi je utrgalo. :vragec:  :inocent:  :eek:

Verjetno res ja x:px .... to je muska za žile rezat Rubička, to si damo gor v zadnjih fazah ..... samo nebo zna xsingx

<{POST_SNAPBACK}>Ej,danes sem izvedla šokantno novico.ma

:detelca: xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>wow, do sem dishi. x:Xx

xyesx jaz jih tudi še čutim, opojen vonj, ne parfumski, pač pa naraven, ni kemije, da bi kaj takega skupaj spravila.

Danes sem se vrgla v hudo gospodinjenje že, peremo, sušimo, čistimo, celo telovadila sem že, pa eno crko imam na kavču, ki gleda F1 ....dan pa še dolg x:px

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridna! x^x

ja, mi bomo tud kmal mel crko tamle. :D

ja, je ni kemije, sploh pa cvetni vonji so ful delikatni.

mene ze sam slika pomirja, podobno kot ce bi bilo morje oz. voda. :)

Picasso

:vragec:

morgen..... x:)x

kakshen trapast dan tale nedelja..... x:o)x

zjutri jasno shele prshu domou...... :vio: :inocent:

spat se mi pa ne da...... :vio: ....pa nism nch :o|o: :eek: :o|o: ....sam ne da se mi..... xrolleyesx

pa she zobje me neki shchegechejo....se prpraula obisk pr zobodercu :eek: :eek: :wOOt:

no ja....prezhvet dan.....zvecher pa itaq akcija..... x:px x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hoj, aakhut, jaz pa glih gledam, kok si zgoden. :)

Jaz sem tud mal mislila vceraj zvecer it ven, pol se mi pa ni dal, pa sem dol padla in se zbudila ob pol dveh in bila pokonc do 5h. In mal gledala tv. pol sem sla pa nazaj spat, sam ful casa nisem mogla zaspat, pticki so ze cist shizili.

mene pa vrat boli ze par dni nagrauzno. :xx!:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

mene pa vrat boli ze par dni nagrauzno. :xx!:

:vragec:

bogica.... x:Xx

pa kaj nis rekla u mizartu....bi te zmasiru.......pa pobozhu.....pa polubchku......pa pokhmkhmkhm..... x:Xx x;)x :vio: :inocent:

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ah aakhut, kaj cem jamrat, saj ves. xDDx

ampak thanx, je kar mal boljs. x:Xx

Picasso

Take nedelje pa že dolgo ne. Gledamo oddajo za kmete, niti ne vem kako se imenuje, mislim, pa da je vedno ob nedeljah. Vsaj včasih so bile, vedno po vojnih filmih :medal: Mirko i Slavko

Tip že 10 minut govori o traktorjih, se mi zdi, da so postali novodobni traktorji, že kot vesoljske ladje... zanimivo.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

jaz pa rada gledam na vrtu, ce to oddajo mislis.

Picasso

Za vas in mesto, z Milanom Skledarjem, oddaja o kmetijstvu Na Tv Piki, sem šla preverit tv spored.

Kdaj pa je ta na vrtu? na katerem kanalu?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

aja ne, te pa ne poznam, oddaja ima prav ime Na vrtu, aja morda pa je ob sobotah, po mojem na tvslo, ampak mb studio al kaj tacga, skratka, med boljsimi oddajami.. ne hecam se, se mene zanima, ki sem cist off...

me kar pritegne veckrat... pa rada gledam, kako nastajajo stvari, pa kako kdo kaj dela, ko recimo si sploh ne predstavljas... pa tko. :)

Picasso

al pa vanzemaljci nujno se en test iz kmechkosti naredit, jaz ga ze imam, pa ceprav nisem kmet. x:o)x

Picasso

Take oddaje so predvsem poučne, sem si želela omisliti nek bio vrtiček zase in vse informacije prav pridejo. Ideja raste že nekaj let, ampak kaj ko nimam znanja o tem.

Ironmonkey xscratchx ne vem, če ne bo treba en dan. Tehnologija je zelo napredovala. Zame je traktor, traktor, rdeč ali pa zelen. Tj. Steyer ali pa Zetor, toliko vem o tem. Zdaj pa slišim, da imaš mali milijon možnosti, paketi privillege itd... kot pri avtih oprema in te finte.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja sej......pa klima v traktorju, nastavljiv sedež, radio (s CD playerjem seveda - Blaupunkt), temne šipe (na elektriko, jasno), streha za odpret (traktor v izvedbi kabrioleta), pa gume za travo, za zemljo, mehke, trde, za dež, sonce, kšn spojlerček tud nebi škodu, pa kšna nalepka sponzorja.........dobr dost....zdej sm zmešal že celo avtomobilsko industrijo in formulo zravn x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: x;)x
cosmic dancer

:inocent: Kdo bi si mislil, da je Avstrija lahko tko lepa x:)x Pa se prespala sem, itak.. smo bili sele ob 6h dol.. Sem cist ametno naredila, da sem za vsak slucaj spalko vzela s sabo..

Zdaj pa stusirat se, pa eno veliko porcijo solatke si nardit, pa mal relax...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uh jaz moram pa po tamalega v mest, me je zdajle klical, sem pa se cist 'jutranja'... :o|o:

Pa zdaj v to pechico... :sori: :switz:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...