Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jutro ...Po nekaj dneh spet pojstla :xx!: , visokogorska, sveže pokošena trava in jasno nebo z zvezdami mi je bolj všeč, daš glavo iz spalke in zagledaš Julijske alpe , jih že pogrešam .Tam sm pa lnf pogrešu, pa še kakšne "civilizacijske dobrine", razen turiranja motorjev po TNP, bikers week v Kobaridu,( smo dal musko glasnej, pa je blo OK ) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jz bi tud skakala na kanvasu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jutro Men je pa tko fajn hladno Sem ze pogruntala sistem, okno na Z, pa mam celo dopoldne vse odptro in je fajn sveze, pol ko se pa sonce popoldne not upre, pa rolete dol.. in ostane se cez noc fajn. Zaenkrat se deluje.. Dobila ze takoj zjutraj tak lustkan mail iz Londona.. Kok mi je fajn, da punci uzivata dol. Neka ideja je, da mi bi job zrihtale dol za cez julij, mogoce bi se jima pa res pridruzla.. Da bomo dreamteam spet mal skupaj. Ju kar pogresam... Spet se tamali pod mojim oknom igrajo.. vrtec... Hehe, zuzke iscejo po travi in jih dajejo v tiste skatlice s povecevalnimi stekli Ma kok so lustni Evo, ucit se za tri ure, pol pa na faks... Uzivajte! Pa naj vam ne bo prevroce... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 KUL!! ...............Jutro ...Po nekaj dneh spet pojstla :xx!: , visokogorska, sveže pokošena trava in jasno nebo z zvezdami mi je bolj všeč, daš glavo iz spalke in zagledaš Julijske alpe , jih že pogrešam .Tam sm pa lnf pogrešu, pa še kakšne "civilizacijske dobrine", razen turiranja motorjev po TNP, bikers week v Kobaridu,( smo dal musko glasnej, pa je blo OK ) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Vroče se držim sence, pa bo vseeno treba ven ob največji vročini ob 15h malčico v šolo iskat, čez pol Ljubljane, upam da se mal shladi. Me ma da bi si klimo nakurla, čeprav si mislim, da sem sisi k se že taprvi dan predam in se grem ohlajat, namesto, da bi se navadila na te temperature. Aliana, London je zakon le pojdi, če imaš možnost. London je mesto neskončnih možnosti in varijant, eno najboljših obdobij mojega življenja v smislu širjenja okovov doline šentflorjanske pa tudi zelo pomembna faza mojega zorenja. Sicer jaz nisem bila toliko mlada kot ti, ampak počutila sem se pa Za mlade je bivanje in delo v Londonu, definitivno dragocena izkušnja. Onix, sem ti kar folš za spalno vrečo .... taborjenja so res nekaj posebnega.Free si napisal komentar v eni drugi temi, se strinjam s teboj. Vsak ima svoj sistem preživetja.... Pikica 2 ure na soncu je res podvig in da jo odneseš brez opeklin. Moj gospod je slekel majčko za 20 min v soboto je bil čisto ožgan, jaz pa po rokah :xx!: aiwa, žurerkaastrenka, Stari je že vedel Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Pikica 2 ure na soncu je res podvig in da jo odneseš brez opeklin. Moj gospod je slekel majčko za 20 min v soboto je bil čisto ožgan, jaz pa po rokah :xx!: Ja, sej men tud ni blo nč jasn, k me v sekundi opeče....kva sm faca! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 aiwa žurerka... ja dobr se sliš.... treba sam še zares... hehehehee spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro Men je pa tko fajn hladno Sem ze pogruntala sistem, okno na Z, pa mam celo dopoldne vse odptro in je fajn sveze, pol ko se pa sonce popoldne not upre, pa rolete dol.. in ostane se cez noc fajn. Zaenkrat se deluje...jaz mam tud tak sistem zadnja leta, ker mi ne rpeostane druzga. jah, pol enkrat komajda deluje. amapk vsekakor se pozna.Jaz vcasih obesim mokro brisaco na balkon, da je pred oknom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 pismo vroooočeeeeeeee, zdele pršla s tržnice, pa še v mesto moram, me bo pobral, jaz sem bolj človek za Andresovo Islandijo Dobila na tržnici zelo lepe jagode, melone, solatko, berivko, danes zdrav dan prehranjevanja. Uspela oddat stvari v čistilnici, je bila gospa prijazna, me je počakala, čeprav je uradno že bila na malici. Zelo prijazna gospa čistilničarka Ubodla sem si še en lep rdeč lak, sem zamižala in izbrala med 8 različnimi rdečimi. Zgleda sem spet v rdeči fazi, ker je tole že tadrugi v dveh tednih oioioioi nekaj spet na vidiku Aha imam 2 vprašanja.1. Pozna, kdo belo prekrivno kremo za čevlje? Eno imam, ki jo jemlje že konec, kupljena v Trstu, je pa nemškega porekla. Znamka Agal-Doppel Deckfarbcreme, se pa reče temu čudu, ki ohrani čevlje res bele. 2. Koliko napitnine puščate pri frizerju? Frizerki, ki vas striže in dekletu, ki opere glavo. Obema posebej? Skupaj? In koliko.Se ubadam s tem vprašanjem vsakič, ko grem. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Vis men se pa v teh vrocinah sploh ne da lazit okol, kap me zadeva v moji pechici. Vsakic pozabim napisat - kaksno zganjajo vrane in/Ali srake, imajno ene borbe al kaj, ze vec ur se totalno kregajo, razburjajo, ful letajo sem pa tja tko zmeshano in se skoz skratka nekaj bunijo. Kok so hecne. Cosma, frizer... jaz sem v zacetku se nekaj oni spesl dajala za glavo umit pa tko, pa so me frendice nadrle, da kok sem tupa, da ob takih cifrah se tringelt dajem, pa sem psotekala, da majo prav in vec ne dajem napitnine pri frizerju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Vrane/srake . Zadnjič sva bile s sestro na kosilu in ko je jedla sladico, uleti en mali vrabec in ji začne kljuvat s krožnika totalno samozavesten tip. Kavsne in si vzame, kar velik kos peciva in pol je priletel še ene 3x ali 4x po repete. Modelsko Ja cene so res ubitačne pri frizerjih....če se recimo držim načela, kot v gostilnah 10-15% kr neki nanese. Recimo ko se barvaš pa mal postrižeš je takoj 12-15 jurčkov. Če greš 2x na leto k frizerju ni blema, jaz grem skoraj vsak teden vsaj 1x ...tko da to pol kar nanese. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jst tud ne dajem napitnine, ker je že vse skupi cenovno too much napihnjeno.. če greš enmu takmu mal bolj zakotnemu frizerju te zna prit enkrat ceneje.. z istimi preparati, se pa zna zgodit da ma gužvo durh na durh in mogoče ne zna las posušit, tisto se tud preživi, samo... kaj vem, je pa čudno.. če gledaš kolk pa je onih ki na črno delajo pa še pol tulk ne računajo ko oni, ki tud niso fansi...Predvidevam, da hodiš k enmu orenk frizerju, ki ma orenk cene, pa mislim da slabe vesti tud če napitnine ne daš ne smeš imet. K jo tak ima že notr v tistem špuku šampona, balzama, utrjevalca... sej če dodatke sešteješ, se lahk greš skor dvakrat strižt.. sam brez pranja pa tak nč ni.. barvanja in tega.. oni niso na izgubi. Ah ja, v dobrih gostilnah pa dam napitnino, nekje 15 % sigurno, ko to je pa carsko, če si zadovoljen s hrano, postrežbo, ambientom, z upoštevanjem in diskretnostjo obenem. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 vse fešte uspele u nulo, sm pa totalno skurjena noro fajn smo se mel, ne doživiš vsak dan da slavljenec na konju prijaha na plesišče tk da smo ga sral na vlko, fešta kot more bit u petek pršla domov ob štirih, špilali so sdlično sploh uni tastari, res enkratno, u soboto smo pa do petih potegnli, baterije mam res čist prazne, sm čist vn iz forme, učas to ni blo nč omembe vrednega, zdej me pa čist zdela taka stvar KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj frizerka ni kriva da so take cene... res je, zato sem tud dajala, sam jaz pa tud nisem kriva.Pa tko al tko majo nekje tud kaksen dil poseben, da ni cist glih sam tko, da ga tam ubogo placujejo, sploh v teh 'in' salonih. ja, v gostilnah tud jaz dajem, ampak sam ce sem zadovoljna, ce je pa osaben kelner al pa drugac bedna usluga, pa ne al pa cist mal, tolk kot pac pride do okrogle cifre.sam da tu je velik vec stroskov, frizerji majo pa ponavad ze kar svoje tele pribore in vse in v bistvu te strize pol urce do 3/4. pa moram dat se vec kot se 1x kot jaz za karte recimo, s tem da je moje delo umsko. In jaz nobene napitnine ne dobim zato, ker sem tolk dobra. Hocem reci, cist totalno preturirane so te cene - sam vseen dam pa rajs mal vec, ker zadnjic me je ena prav zafrknila, da me se ta ni mogel vprvo resit, tako da dam rajs 3 jurje vec, pa sem zadovoljna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj frizerka ni kriva da so take cene... Saj nisem rekla, da je kriva. Samo poskušam izvedeti, koliko napitnine dajete pri frizerju. Poznam stroške in obremenitve s katerimi so obremenjeni.Recimo temu anketa.Vprašanje je postavljeno jasno. Upoštevala sem načelo verjetnosti, slučajnosti.Torej, ker je veliko uporabnikov frizerskih storitev tukaj prisotnih, mi to zagotavlja, da bo vzorec po svojih značilnostih podoben celoti. Sodelujejo lahko vsi. Profesor, res ne vem kaj spet ni razumljivo in jasno Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse fešte uspele u nulo, sm pa totalno skurjena noro fajn smo se mel, ne doživiš vsak dan da slavljenec na konju prijaha na plesišče tk da smo ga sral na vlko, fešta kot more bit u petek pršla domov ob štirih, špilali so sdlično sploh uni tastari, res enkratno, u soboto smo pa do petih potegnli, baterije mam res čist prazne, sm čist vn iz forme, učas to ni blo nč omembe vrednega, zdej me pa čist zdela taka stvar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 saj to je meni rekel, Cosma, ko jamram kok so dragi frizoti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predvidevam, da hodiš k enmu orenk frizerju, ki ma orenk cene,Gospa je carica, tko in drugače. Kot človek in kot strokovnjak za lase. Cene so malce višje od povprečja ampak naredi tako kot se šika, ni popravljanj in slabe volje. Mojstrica svoje obrti.Ker sem stalna stranka, me včasih časti, kako striženje ali pa kak preparat za lase, s tem, da napitnine nikoli neče vzeti. Vedno reče, da njeno delo je vkalkulirano v ceno. Ima pa pomočnico, ki pere glave, barva itd.... in njej vedno pustim napitnino, če me dela. Včasih, ko je pa gneča se pa recimo 3 zamenjajo....kateri potem dati napitnino? Ma saj...razmišljam na glas. Jaz ponavadi potem pustim pri blagajni in rečem, da je za vse. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja, tole je res dilema kteri pol. Če se tri izmenjajo, najboljše potem tko kot narediš, rečeš da je za vse. Samo kolk pa potem pustit, ker če je za eno, bo nekih 15 % kr ok, če so tri, pa pride tko komaj omembe vredno? Ne vem, me zanima kaj bo kdo reku kolk bi blo prav? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 js tud ne dajem napitnine nikol, ne pr frizerju ne kje drugje....se mi tupo zdi ko nas že tk povsod na čist oberejo, pol bom še pa napitnino dala....ni šans savinčanka škrta, kaj češ sploh pa frizer :xx!: ko noben tk ne zasluši za 15 min dela.....no way KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj nisem rekla, da je kriva. Samo poskušam izvedeti, koliko napitnine dajete pri frizerju. Poznam stroške in obremenitve s katerimi so obremenjeni.Recimo temu anketa.Vprašanje je postavljeno jasno. Upoštevala sem načelo verjetnosti, slučajnosti.Torej, ker je veliko uporabnikov frizerskih storitev tukaj prisotnih, mi to zagotavlja, da bo vzorec po svojih značilnostih podoben celoti. Sodelujejo lahko vsi. Profesor, res ne vem kaj spet ni razumljivo in jasno da sodelujem v anketi: naceloma ne dajem tringelta, ker s kartico placam; ce pa ne, pol pa zaokrozim na 500 ali 1000... Jaz sem pa oblecena v kavbojke, pa v srednje dolgo mikico... pa mrzle roke mam.. in mi ni cist nic vroce heeee, kok mam jaz rada poletje Sam sem bila ze opozorjena, da me bo kap, ko bom ven stopila.. Tko da grem danes sam v eni jopici na motor pa do faksa.. treba previdno vozit Mam spet topfen creme za kosilo.. Pol popoldne si bom kaj bolj konkretnega naredila...Moram mal pazit, da ne padem spet na kaksne cudne kile, sam kaj, ko mi pa sploh ne pase jest... Mamo tlele neke slaviste, a ne? A mi lahko kdo pove kaj tocno je prislov in kaj pocne? Cist tko, za blondinko.. kako ves katera beseda v stavku je... Se sprasujem kaj sem pocela v OS WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 ja ampak a na tebi so se 3 zamenjale? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hvala Aliana, ker si sodelovala v anketi. Prislov je besedna vrsta, ki dodatno pojasnjuje gl. dogajanje glede na čas, kraj in vzrok.-kraj- kje, kod, kam-tam, nikjer, daleč, blizu-čas- kdaj- zvečer, poleti, zadnjič, nikoli....-vzrok-zakaj- zato, zatorej, zaman-način-kako- tako, lepo, tiho, molče-mere- kolikor-kolikokrat- večkrat, dovolj, Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 todika soseda.. hehe.. sam mi smo pa nižje doma, pa vseen napitnino dajemo.. ponekod..No tole še morem ven dat o frizerjih, tle ko hodim zdej, se tud tko menjujejo, ni tisto da te ena zrihta od A do Ž, vmes frizira druge, pa mam barvo že 10 min - 15 več kot bi naj blo, pa pol me operejo, pa pol mal sediš z opranimi lasmi pa čakaš, ma ja je treba v zakup vzet tak način, zrihtajo me pa ok, pa prelive gor dajo in kr držijo,.. sam za tako storitev, pa za cukanje pr česanju jst napitnine dat ne morem. Me pa zrihtajo v redu, sam to ni super storitev, to je storitev v mejah normale.. v redu, sam ne brilijant! Ampak sem bla pa že kje full nezadovoljna, tko da tle ostajam, ker se pa da zmenit kaj hočeš in tud to nrdijo v končni fazi. Pa me ne frizira en nafiksan pederčina s 10 prstani na rokah, pa mi ni treba njegovga poveličevanja sebe poslušat, in štoranja po svojem nosu. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts