Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

kdorkoli ali kdor koli, kakorkoli itd., to so prislovi, kdove itd.

*aha saj je bila ze cosma hitrejsa in izcprnejsa. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ja ampak a na tebi so se 3 zamenjale? :eek:

saj se hecno sliši, ampak se recimo zgodi, če pridem ob menjavi smene in ko je gneča. Jaz vedno uletavam, kot padalec, pa mi je potem to ok. Me recimo frizerka iz dopoldanske smene pobarva in gre medtem že domov, ko je čas pranja in me opere popoldanska, pol me pa postriže ali pa sfena **moja** frizerka.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aja to je pa pol res tecno, ker mors dat pol mal vec, ker sicer nimajo kaj delit. :D

ja potem je pa ze rpav, da za vse pustis.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma js sm zdej itak obupala nad frizerji, sm zmeri pršla razočarana domov, pa sm se mogla popravlat neki pol, tk da zdej se kr sama postrižem x:Dx nism u dilemi za napitnino, bi mi jo pa moj dav sam da se nebi več sama strigla x:Dx

sam pa zmeri mela probleme ko smse hodla stričt, k js sm hotla sam striženje, tud plačat sam tist, pol mi je pa naračunala svašta :eek: kao da sm ji rekla nej mi da nevemka vse gor :o|o: ....striženje pa fertik....k se mi zdi totalno stran metanje gnarja za frizerja x:Dx no zdej nimam takih problemmov več x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Aliana, ker si sodelovala v anketi.  x:Xx

Prislov je besedna vrsta, ki dodatno pojasnjuje gl. dogajanje glede na čas, kraj in vzrok.

-kraj- kje, kod, kam-tam, nikjer, daleč, blizu

-čas- kdaj- zvečer, poleti, zadnjič, nikoli....

-vzrok-zakaj- zato, zatorej, zaman

-način-kako- tako, lepo, tiho, molče

-mere- kolikor-kolikokrat- večkrat, dovolj,

<{POST_SNAPBACK}>kdorkoli ali kdor koli, kakorkoli itd., to so prislovi, kdove itd.

*aha saj je bila ze cosma hitrejsa in izcprnejsa. :)

x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tko sem se jaz desetletja, zdaj mam pa dost, sem bolj komot ratala, sebe je tko tezko strici. xrolleyesx

Aja saj res, Todika, vse najboljse!!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma js sm zdej itak obupala nad frizerji, sm zmeri pršla razočarana domov, pa sm se mogla popravlat neki pol, tk da zdej se kr sama postrižem x:Dx  nism u dilemi za napitnino, bi mi jo pa moj dav sam da se nebi več sama strigla x:Dx

sam pa zmeri mela probleme ko smse hodla stričt, k js sm hotla sam striženje, tud plačat sam tist, pol mi je pa naračunala svašta :eek: kao da sm ji rekla nej mi da nevemka vse gor :o|o: ....striženje pa fertik....k se mi zdi totalno stran metanje gnarja za frizerja x:Dx  no zdej nimam takih problemmov več x:Dx

ma ja, pr men je vedno tak da mi hočjo tri različne utrjevalce gor dat, pa ne vem kaj še vse prej, pol pa vedno rečem, da mene tisti laski postriženi tak srbijo, pa si itak doma glavo operem, da sploh ni potrebe nobene za te zadeve.. ko je res! najkasnej si jih pa dan pozneje umijem. x:Ix

Mushi

ma men je pa fajn, odrežem točn tist k hočem, frizerju je pa nemogoče dopovedat ka bi človk rad, pol je kriza x:Dx

tenkju verimač x:Ix

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Cosma, tule smo še druge, ki bi se rade dokazale z znanjem, pa tko hitiš... xrolleyesx x:Dx

Frizer...mojmu kr tule pošiljam enga x:Xx ...hodim pogosto, ponavadi 1x tedensko, po njegovi volji.. x:Dx on pozna moj ritem življenja in dela, pa mi sam sms pošlje, kdaj naj pridem...vedno dam napitnino, se mi zdi, da komaj z napitnino plačam polno ceno, ker imam mal nižjo tarifo kot stalna stranka...

prezadovoljna, imam lepe, negovane lase, velikokrat se mi zgodi, da katera pohvali moje lase in vpraša, kdo ej moj frizer...nikoli ničesar odvečnega ne daje na njih...ma res je kul... :palec: :palec: :palec: ...frizuro, morda pramene, striženje, o vsem odloča on...ker me pač pozna...in sem zadovoljna...

vroče mi je za znoret... :o|o: ..po celi hiši imamo klimo, samo moj kotiček pod streho je nima, pa se vsa vročina pr men nabira, pa še na jug je obrnjeno...menda dobim neko malo prenosno klimico, da bom vsaj občasno lahko dihala...

Astra

Per aspera ad astra

Dbest, bravo Ursa!!!!!!!!!! mater je pridna tamala! x^x (riba/dvojcek/dvojcek)

prisla s tenerifov naredit diplomo.

nasa tamala (*moja necakinja).

naredila z 10!!! :vtz:

jes, kok ji privoscim, ker je tko pridna. xsrcx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Dbest, bravo Ursa!!!!!!!!!! mater je pridna tamala! x^x (riba/dvojcek/dvojcek)

prisla s tenerifov naredit diplomo.

nasa tamala (*moja necakinja).

naredila z 10!!! :vtz:

jes, kok ji privoscim, ker je tko pridna. xsrcx

:palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

napitnine...kot vse ostalo...po občutku...včasih ja, včasih ne...še najbolj redne v lokalih...pri frizerju pa kakor kdaj....

todika... xcheersx xpartyx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala Astra, Aliana! x:Xx x:Xx

.. res, tolk je pridna, da ne mors verjet. In kul oseba, pozrtvovalna, prijazna, prava ribica. poleg studija je delala po dva joba, zdaj je tud zato na tenerifih, ker dela tam; se nekaj cajta bo v LJ, pol se pa vrne. prejsnja leta pa je cez poletje delala na Ibizi. Skoz je v glavnem ful aktivna. Ko pride, prinese ful enih daril, reva se se s tem obremenjuje, pa ko nima casha, ona je res taka fajn ribica... x:Xx

Picasso

Mysti, x:Xx x8Dx

*

ji bom povedala, da sem dala semle in da ste clo cestital, kok se ji bo fajn zdel najbrz. xDDx :vio:

Picasso

En utrinek iz Julijcev(bivša karavla, ki jo zdaj rentajo za zaključene družbe).

Free :palec:

Todika :hapyb: x:Xx xcheersx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

wow, kok lepo Onix!!! :2src:

Picasso

hudo... cele debate o frizerju. jz pa razmišljam, kako bi se na blond. sam dons ni cajta za frizerja. jutr bo mogoče. mal blond pramenčkov.

sva bli z mišelko skup zdele... sva se mele ful fajn... jz ful zapraula... kuko me more u city park pelat.... hehehehe... ful je blo fajn. zdej je pa šla.

jz se morm pa mal zaposlit. aha sej res. prošnje morm poslat. bom kr zdele zrihtala. pol itak ninč pokliče, da vidm kuko mu je šlo na kolokviju. no pipl fajn se mejte še naprej.

xwizardx

spet se mi je na bolš poslabšal

Fajn da ste tko povezani, frendi, se dobivate in druzite. x:Xx x8Dx

drzimo pesti za Nina! xcrossfingx

Picasso

ja ful je fajn. k najdeš še tko frende... pa ne sam za kratek čas... ampak smo že kr skor od začetka... :palec: kšno leto odkar sem gor...
spet se mi je na bolš poslabšal

ne sam da je vroce, je se soparno, v bistvu se kar potim, sam ne tko... ono od vrocine, ko ti je vroce, ampak tko... zamolklo, kot da mam premal zraka, kisika... ni svezhine nobene eto zato sovrazim vrocino.

31 stopinj!!!! kaj sele bo, ko se po 16. uri stopnjuje, ker smo nekak JZ.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...