Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja ful je fajn. k najdeš še tko frende... pa ne sam za kratek čas... ampak smo že kr skor od začetka... :palec: kšno leto odkar sem gor...

saj to, ves kok je men to fajn videt! xsrcx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

a grozota!!

Sem rekla Mitji vceraj evo eno poletje takole me bo pa kap zadela kot onega reveza, cerkovnika.

Lani sem morala si dat obkladke, ker nisem mogla dihat, pa srce mi je nabijalo 1500/h. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o:

pochas me tale tempo zdeluje......pa she zob zram :o|o: :o|o: :o|o:

ucheri dve stvari zaporedoma.... :o|o: :o|o: xrolleyesx

pridem domou ob petih....pa zachne zob kljuvat :xx!: :o|o:

skratka spat NE.... :eek: :eek: xrolleyesx

pol si nardim koktajl vseh mozhnih protibolechinskih tablet.... x:o)x x8Dx

zaspim k ubit....in jasno prespim dopoldanski ivent x:Dx :inocent: :inocent:

no ja...sej so sfural....sam neodgovorjenih klicou sm meu pa 16 x:Dx x:Dx x:Dx

mogoche se bo pa navelichal.....bolet x:Dx

zvecher pa pekarna PSIAAKHUT :vio: :vio: :vio:

zlomk :vio: xegox xzobkox

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kera pekarna, kaksen psi? :irs:

kaksen dop. event?

jaz sem cist out al kaj... xrolleyesx :o|o:

In kako je ZDAJ zob?

Picasso

evo točno, cerkovnik, prejšnje leto je to blo, a ne? :eek: Pa tako mlad, no sej smo se že svašta navadli, samo prej bi rekla za kakega zašpehanega in sploh nezdravo živečega tipsona, da se to nrdi.. Pa tud to že ne mislim več, odkar poznam enega, ki je full zdravo živel in ma limfnega.. :vragec: Pač, odraz današnjega časa, razmer, ne samo kaj ti notr vnašaš, tud kaj se vnaša vate brez tvoje privolitve.... okolje.....
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>kera pekarna, kaksen psi? :irs:

kaksen dop. event?

jaz sem cist out al kaj... xrolleyesx :o|o:

In kako je ZDAJ zob?

1. jah dons se iz masla kukiji pechejo....(PSIaakhut kot PSITRANCE... x:Dx )

2. dopoldan bi moral delat eno predstavitev na gospodarcu....pa sm ochitno zadevo prespal x:Dx

3. ZOB nepopisno boli....prouzaprou ni zob ampak dlesen

4. aakhut se na smrt boji zobarjev....pa raj trpi (to je itaq pol zvelichanja)

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aja...

... hm, dlesen? a mas paragin, to kar pomaga al pa H2O2, oboje majo v lekarni in je okol 500, 600 sit.

Sicer pa tud zajbljev caj.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aja...

... hm, dlesen? a mas paragin, to kar pomaga al pa H2O2, oboje majo v lekarni in je okol 500, 600 sit.

Sicer pa tud zajbljev caj.

pa sej k nam mogu par dni spat....pa k bom blesau okol letal....se bom spoku k zoboderu

<{POST_SNAPBACK}>En utrinek iz Julijcev(bivša karavla, ki jo zdaj rentajo za zaključene družbe).

:palec: :palec: xsrcx sam vse kar je okoli je lepše od karavle x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia :palec: se strinjam, zato sm spal zunaj :sleeping: zidove mam v mestu, gore so moja :2src: .

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:o|o: romantička ljubav torej, gore pa ti :2src: , glede na tvoj belouškast hrbtišče, bi rekla., da te prav poredko vidijo x;)x x:Dx x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Poredko vidijo hrbet, pa ne maram sončenja :xx!: plavooki blondinc, pa še moji bujni kodrasti lasje x:Dx sm bolj nočno bitje x:o)x

Nejc Zaplotnik

jaz tud, sam:

od lune se ne porjavi. :P ;)

Picasso

Zato pa sm v K4 zgoraj brez x:)x , pa ne dela :xx!: sm celo zimo snežno bel x:Dx

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Zato pa sm v K4 zgoraj brez x:)x , pa ne dela :xx!: sm celo zimo snežno bel x:Dx

to zato, k si na vishji duhovni stopnji.....pa notranje porjavish x:Dx x:o)x :vio:

na zunaj pa nedolzhna belina x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

to zato, k si na vishji duhovni stopnji.....pa notranje porjavish x:Dx  x:o)x  :vio:

na zunaj pa nedolzhna belina x:Dx

:palec:

nedolzhen x:Dx x:Dx x:Dx to mi deli

Nejc Zaplotnik

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

In kaj je pol z menoj k sem od zuni čist black x:Dx x:Dx x:Dx

x:o)x

pa ni sonce, pa ne uv light, taka sem se rodila :vragec:

Helou folk xsrcx

Danes je bil en vroč dan. Najprej faks, ok...tam je vsaj klima. Potem shoping v City Park, pa v mest, pa sokec z eno prijateljico, pa malica z drugo x:o)x Potem pa sms od aiwe in hitro do nje, pa spet v shoping x:o)x Je fajn hodit okol z nekom, k rad hodi po stacunah x;)x Skoda, da je nisem ze prej sabo uzela x:)x

Potem mi je pa se aiwa pokazala njene slike iz najstnistva...skoraj nikjer je nisem spoznala....10000 pricesk :palec:

Potem je pa koncno mat prisla iz morja ( so se dolgo vozili, ker je zaprta napol cesta pri Kopru). Je rekla, da bo ob enih, je pa ob treh xcivx x:)x Mi je pa prinesla polno nekega kica...I like kič x:o)x x:Ix No zdej bo spet normaln use :hepko:

aiwek, morva kmal ponovit x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...