Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

:sori: Mateja, drz se... :detelca:

Prisla domov okrog 3h, pojedla na hitr neke makarone in sla spat do zdajle.. Uf, kok jaz nimam kondicije za take zure..

Nardila okrog 800 km ta vikend z motorjem, smo sli v Vodice pri Sibeniku na zbor. Blo dbest, se ucila na soncku, nekaj barve clo dobila, folk bil fajn.. Itak mela vecinoma mosko druzbo x:)x .. Sam zdajle za nazaj.. je pralo 3/4 poti. Total zmrznjena prisla v LJ... V nepremocljivih cevljih za 25 jurjev sem imela jezero :xx!:

Zdaj pa stusirat se, pol pa ucit zacet.. Jutri in pojutrisnjem me izpita cakata, me prav zanima.. Hja, saj vem, da bi se velik vec naucila, ce bi doma ostala, ampak v Vodice sem si ful, ful zelela.. pa je vcasih treba prioritete doloct x:Ix

Thanx nekomu, da je slo brez kakih nesrec... nisem si zavarovanja sla rihtat za tri dni Hrvaske, pa me je kr mal skrbelo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x

Fajn sponckas. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Aliana wb  xsrcx

Astra

Ja, sponckam x:)x Ma tko fajn mi je, ful folka fajnega za tele stose mam okrog sebe, jaz sem pa travmirala pred par meseci kako se ne bom mela zdaj s kom vozit, ko sva z unim koncala... x:Dx Zdaj pa lahk se zbiram druzbo x:o)x vsakic druge x:Dx

Bi pa pasal zdajle met enga za rame zmasirat.. x:o)x

Evo, jutri vas naprej berem, trbea zdaj kaj naredit.... x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jasno da mislimo nate, hudo nam je, ko ne moremo nic pomagat. :V:

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

*sory ker govorim v mnozini in torej se v imenu drugih, sam sem 2000% ziher, da nisem sama tule in da ziher nisva sam dve/dva. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Definitivno nas je več, mislim, da kar vsi, ki to beremo, želimo vse dobro Matejinim.

Najpomembnejše v življenju je zdravje. Če tega ni, ne moreš graditi, ustvarjati... pismo... živeti (kako logično). In neverjetno kako zelo zelo hitro se zna vse postavit na glavo.

<{POST_SNAPBACK}>

Najpomembnejše v življenju je zdravje.

res je, ko pa nam to govorijo 'tastari', pa si mislimo, blabla. :|||

Je pa samo to, kar je pomembno.

saj bivas v svojem telesu.

Sonce. x:)x

se je pravkar prikazalo. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem poslusala dnevnik. Na primorskem zelijo met pravno fakulteto 3+2.... :xx!: :o|o: S tem, da je kao samo en "ucitelj" pravnik al kako so rekli. Ma bruh no xrolleyesx :xx!: Ma prav rektor; to bodo bralci zakonov...mislim xrolleyesx Take stvari so pa res cist mim...

Pa sami atleti so umrli v tisti nesreci :C: :o|o:

Mateja, drzim pesti, da bo vse v redu xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

... sem se peljala prejle mimo, kolk zalostno zgledajo svecke... ceprav se mi je zdelo tolk lepo, da so tam... velik svec, vec kot 10, morda clo kakih 20.

Nisem pa mogla gledat, prvic ker sem vozila, drugic pa ker sem TOCNO TAM srecala resilca s sireno, ki je totalno divjal v smeri proti Siski.

Grozno, kolk je tega, pa sami mladi umirajo.

Pol mi pa na skatlo hinavsk napisejo (in laznivo, zavajajoce) kajenje ubija.

A bo treba na avtoceste dat take bilborde? :o|o:

Voznja ubija - al kaj?

Mislim konkretno in dobesedno ubija - bolj kot pokajen chik, od cesar se ni nihce umrl.

Pa 7 se jih je slo guzvat not!!!

danes sem kot nalasc skoz videla same vectre.

Ej to je ful ozji kot bemvl, smo se pa zadnjic zadaj trije suhi kar skor mal drenjal. se pravi 5 folka. ampak 7?

PET zadaj??? ko ima cist ozko ritkico vectra? :sori:

halo, no...

pa strasno je to, da sta voznika oba kriva, pa rpezivela, s tem bosta morala ves lajf zivet. :V:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jasno da mislimo nate, hudo nam je, ko ne moremo nic pomagat. :V:

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

*sory ker govorim v mnozini in torej se v imenu drugih, sam sem 2000% ziher, da nisem sama tule in da ziher nisva sam dve/dva. :)

Najmanj trije smo!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>daj nea takih sekaj "ful ozko rit vectra" xrolleyesx

evo bom sla prav zmert eno!! :att:

*sem sla stavit s frendico, da je nek stari golf iste sirine kot maruti, ko mi ni mogla verjet (pa sem sla 1x k njenim sosedom ga zmerit, so debel gledal, ko sem z metrom uletela x:o)x).

Imam totalen uch za centimetre in metre. xyesx

vectra je ozja, 1000%. xyesx

ja, soferja... :V:

*

Samson, x:Xx :palec:

Picasso

x;)x xDDx

Kaj bi blo to poleg device? merkur v 4.?

a ne, zanimivo bi blo se mal poglobit, kaj bi blo tole?

Jaz mam tud to, tud kilometre si totalno dobro predstavljam. Tezho... ful mer.

sam ves cesa si pa ne?

6000 folka v dvorani al pa milijon ljudi... tega si pa ne morem predstavljat. x:o)x

ne stekam recimo kok bi blo lohk folka na gej paradi (ki so prejle po tv pokazal). :)

Mas fajn ikonce, Boby, ves kaj je pa zanimiv, da sva ravno vceraj s frendico omenli Lineo, da je ze dolg nisva vidli. :)

Picasso

Moje sozalje Aiwa!! :V: :C: :sori: :sori:

Pa en velik ti-ti vsem, ki se vedno vozijo pijani!!!! :xx!: :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Drugače pa dva dni in pol skoraj nisem počela drugega, kot divjala z enega terena na drugega... v 2 dneh 2x iz Poreča v Pazin in nazaj, da smo lahko odmetali tiste kugle...morje pred nosom, pa sem komaj utegnila prste namočiti vanj...

Spali itak skoraj nič; tudi če bi hoteli, je bila prevelika galama, pa sobe direkt na teraso, kjer se je vse dogajalo...

Ej, smo pa imele na balkonu lastovičje gnezdo... vse je izgledalo zapuščeno, samo po tleh je bilo včasih malo več, pa potem malo manj galebjega puha, pa stene 'ofrajhane' z zasušenimi iztrebki. Potem pa zjutraj zaslišim neke čudne zvoke, pa mi še ni bilo jasno... pozneje pa, ko stopim na balkon, prestrašim lastovko, ki je bila ravno namenjena proti vhodu... tako, da smo potem ugotovile, da so v gnezdu mladički, ki pa so se oglašali le, ko je priletela katera od starih, da jih nahrani... xDDx

*Astra in cosma, thx za support, saj v bistvu sem čisto ok x:Xx

(dvignit malo cukr pa ni slaba ideja x;)x )

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

fak.

bluzim namest da bi skljocala tule napoved: caka nas vznemirjen in tezek teden, predvsem zacetek bo grozen... naprej pa se nismo pogledal niti sploh. :o|o:

Picasso

uf. :blackeye: grem spat. da se mal spočijem.

jutr grem na masažo zjutri. upam, da bomo pol prežvel kar nas čaka.

jao u sredo pa še izpit xrolleyesx dobr da obvladam x;)x

nočko x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...