Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Ja, pismu, če bi vedu tvoj tulifon, bi te ziher poklical x:)x :palec: ........eno mujciko sm, pa je pršla x:)x Pa saj se neki šuška, da se močno izboljšujejo šanse za eno lnf-štajersko čago..... x;)x No, mirno pa lohk greva končn na pir, pa tud če vin pijeva..... x:o)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja, pismu, če bi vedu tvoj tulifon, bi te ziher poklical x:)x  :palec: ........eno mujciko sm, pa je pršla  x:)x  Pa saj se neki šuška, da se močno izboljšujejo šanse za eno lnf-štajersko čago..... x;)x No, mirno pa lohk greva končn na pir, pa tud če vin pijeva..... x:o)x  x;)x

:palec: :palec: :palec: Zdaj ko ga malo zakuri spet res lahko ja, pa Astra tudi dobrodošla x:)x x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Hehehe Astra, bli opiti tud od tvojih okic, ne sam od vina..... x;)x :vragec:

Milf, anytime, ti sam jav, k boš mel čas al pa boš v MB pa frej..... x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

O, ste ga zural x:)x Kul x8Dx

Grem jaz zdaj tale izpit odpisat... Obcutki bolj cudni sicer, pa bomo videli..

uzivajte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hehe, vidla cifro x:o)x 1999... pa moram se enga postnit, preden grem... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Jaz samo še čakam, da se še tisto zruši kar mam (ker mi v bistvu ni nič več ostalo), da bom lahko začela iz DNA, kot so mi vedno govorili, da se začne na dnu! Jaz sem pa to dobesedno vzela!

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Mal sm zaspančkana...za mano ful lep vikend...počela same najljubše reči...lenarla, gledala kup fajn filmov, poslušala fajn musko, se sladkala s hrano in še s čim drugim in bila v dobri družbi.... x:px x:)x

Dons pa še 20 min delam, pol grem na en izpit razturat, pol kosilo, pol bo ene 5 ldi hotl na pijačo in če se mi nov dal, grem ajat....pa eno fajn knjigo morm prebrt...če bo dobra, bo kr pr men ostala! :inocent: x;)x

ajde, ljudje, fajn bodte...lep dan... x;)x x:Xx

dones sm ustal, šou v kopalnico, si osvežil obraz z mrzlo vodo, šou fruštkat, šou mal na balkon, povohal svež alpski zrak, se ozrl okol...hmmmmm in ugotovil, da sm zaljubljen :2src: v življenje xDDx tko se pa še nisem nikol počutu, neki me je zadel xDDx v glavnem sm poln ljubezni x:Ix zej pa morm mal tekat... x:)x

vsem skupi želim lep,čudovit dan in uspešen začetek tedna... x:)x

honor and respect

bla na masaži. super. treba ponovit.

a more dežvat? jz bi šla vn. nč...če bo dežval treba planB narest.

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>dones sm ustal, šou v kopalnico, si osvežil obraz z mrzlo vodo, šou fruštkat, šou mal na balkon, povohal svež alpski zrak, se ozrl okol...hmmmmm in ugotovil, da sm zaljubljen  :2src:  v življenje  xDDx tko se pa še nisem nikol počutu, neki me je zadel  xDDx v glavnem sm poln ljubezni  x:Ix zej pa morm mal tekat...  x:)x

vsem skupi želim lep,čudovit dan in uspešen začetek tedna... x:)x

:palec: :palec: :palec: kok lepo!!! xsrcx

Kriza, kak dan.. ze brez napovedi vem, da je kr neki... :xx!:

Odpisala izpit, recmo da bo.. Nardila unga iz prejsnjega tedna, sam bom sla septembra ponavljat.. Da ne bom pol spet v 4. letniku mela tezave s povprecjem.. na napakah se ucimo x:o)x

Sla v minus na racunu zdajle, da sem si food kupla.. se mi bolj redko to zgodi.. ampak no ja, se je splacalo, je bil fajn vikend..

Zdaj pa.. kosilo, ucit se.. bom sla kar ven, v parkec.. ce se bom tle po postelji valjala, ne bo nic...

ma cudna sem.. xrolleyesx

loesje

Spet nazaj -

zeblo te bo v parkcu. ne tega naredit, se ne bos mogla ucit, sam premrazila se bos, pa piha ful, vsaj tule.

jaz sem se vceraj tolk, da mi je bilo kar slabo, pa se dons zjutraj. Ful mi je slabo... se vedno... spila liter vode, se prav nalivala, pol sem sla pa jest nek pocast kruh pa sir (ne saj sta bila ok, dober kruh in dober sir, sam filing mi je bil tak pocast, sploh mi ni pasal), tko da upam da mi ne bo spet slabo ratal...

meckam s tavzentrozo, pa si mislim, saj bo, pa kao pol bom zverinsk lacna ratala, no sem pa itak jedla ta poc ze. Bedno, boljs bi blo, ce ne bi nic. :o|o:

in ta zoprna napoved, mislim dobesedno zoprna, ne sam zato ker jo moram napisat....

nc, grem si vseen caj skuhat, pa pol se tlele matrat pa skljocat (sem uch vrgla, pa mi je vse dol padlo, kwa bom morala vse pisat :|||).

mejte se (se teh par ur, dokler vas ne zatolcem z napovedjo x:o)x). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>:onfire: .....hehehe, pa mi je ratal dobit eno veri komplikovano zadevco, bil vreji fajt, pravkar dobil dokončno potrjeno mojo zmago.  x^x  :palec: Take mickene zmage mi lajšajo lajf zadnje čase poln takšnih in drugačnih bojev. No, da ne dolgovezim,Mick ni sam pacek forever, je tud car forever  x:px , mickeni pa tud.  :vragec:  In skromnost mi je vrlina.  x:o)x  x8Dx  x:Dx

Kaj si špilo, šah al poker x:Dx

kwa sm pa jz pridna. po moje lih fajn stvari delam... glede na napoved ki prihaja. sem spucala skor vse... mal si še pustila za kasnej in jutr... jutr bom likala... se je že ful nabral.

dons pa peremo, pomivamo, prah brišemo in na veliko pospravlamo.

sam omare se mi tud ful ne da. pa morm... sej mam še zimske poloverje povsod. dobr da mam velik placa u omarah... :flower:

tko... pauza mem... nazaj u ekšn xDDx

Tlele nic ne piha.. se...

Ja, jaz tud ful pijem, kot da bi bla neki dehidrirana... Vceraj vsaj dva litra zvecer (pa cedevito in sol sem si not dajala, tko da ni sam neka voda, ampak da vsebuje kaj.. ce mi kaj manjka slucajno..) Pa dans tud ful.. ko ponavad ne..

Ma ja.. sej bo minil.. Marsa, ti kr pacaj se mal z napovedjo, tko je vsaj upanje... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

evo spet pičim za lj.....groza kok je ta mestni folk zmučkan x:Dx bi človk mislu da k so navajen gužve po vseh teh križiščih da so bol šikani in se u enmu cajtu spucajo iz križišč.....ma kaki :xx!: more met frej od portoroža pa do celja da se zmiglje kam, pol pa pridem kao js seljak v lj, z eno jajco k se ji sploh ne more rečt avto, pa vidim da sm car x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>evo spet pičim za lj.....groza kok je ta mestni folk zmučkan x:Dx  bi človk mislu da k so navajen gužve po vseh teh križiščih da so bol šikani in se u enmu cajtu spucajo iz križišč.....ma kaki :xx!:  more met frej od portoroža pa do celja da se zmiglje kam, pol pa pridem kao js seljak v lj, z eno jajco k se ji sploh ne more rečt avto, pa vidim da sm car x:Dx  x:Dx

Potemm bi bil pa na Obali zate raj...tu se pa šiba....če pa ne ti pa zapojejo troblje, pa kak ti pove svoje :att: , al pa nakaže...

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Potemm bi bil pa na Obali zate raj...tu se pa šiba....če pa ne ti pa zapojejo troblje, pa kak ti pove svoje :att: , al pa nakaže...

ma ja no...sej ne rečem da je treba zdej divjat nevemkok, sam iz križišč bi se pa pa lohk folk u enmu cajtu zdevo, ne pa da morš zarad enih cepcu petkrat na semaforju istmu stat x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...