Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Raj ne grem brat napovedinic bat, je se ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nic bat, je se ni. Uf... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 men je tud dons fajn dan. sem tok nardila, da sem prov ponosna nase. še mau grem vn pa je. pa eno fajn knjigo za brat sem si prštimala, da bo šu moj post brez skrbi. pikica... povej k boš mela kej cajta da se vidjamo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 post je jutri aiwa!ker je dons 4 minute do olnoci mlaj, torej ves jutrisnji dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je tud dons fajn dan. sem tok nardila, da sem prov ponosna nase. še mau grem vn pa je. pa eno fajn knjigo za brat sem si prštimala, da bo šu moj post brez skrbi. pikica... povej k boš mela kej cajta da se vidjamo Mam cajt ta tedn, kdr češ...če nimam pevskih al pa odbojke al pa v petk, k grem na žurko...hit si rezerviri termin, k je moja beležka hit powna! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>post je jutri aiwa!ker je dons 4 minute do olnoci mlaj, torej ves jutrisnji dan.vem. mislim met vsaj 2 dni <{POST_SNAPBACK}>Mam cajt ta tedn, kdr češ...če nimam pevskih al pa odbojke al pa v petk, k grem na žurko...hit si rezerviri termin, k je moja beležka hit powna! jutr? do 16ih mam cajt... pol morm na vaje. bo šlo? če ne lahk pa zvečer po vajah spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 aja saj sem pomislila, ker itak bo dlje, najbrz se ne bos najedla jutri ob polnoci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem. mislim met vsaj 2 dni jutr? do 16ih mam cajt... pol morm na vaje. bo šlo? če ne lahk pa zvečer po vajah Ta drugo službo mam zmer do ene 3h 4h, jutr mam pa pol še pevske ob 18h....se prav sreda, četrtk raj????Se bova slišale! Grem damu zdej! Pa pa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 morgen..... vidm...eni pridni pa po sluzhbah...tko rekoch greste zhe domou..... aaaahhhhhhh......jst se pa she pretegujem...... pa jutranjo kavico srebam..... tale teden bo hecen......samo en ivent........drgach pa zhurat.....skoz..... upam, da bo trupelce zdrzhalo....ker duhec je zhe vsega vajen.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale teden bo hecen......samo en ivent........drgach pa zhurat.....skoz..... Morda pa bo se kaksen kar tko, spontan, nenadejan. en ivent pa skoz zhur? kako, ce bo sam en ivent? Kje pa to? * jaz pa se po polzje matram z napovedjo. No, del sem je ze napisala in nasvet v bistvu ze cel, ampak... tko so nekak... izpodbijajoci aspekti, vse je tko kontra... se vec matranja torej to ubesedit. :|||pa kar gledam, blenem v ekran. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 kolk je lepo spat 13 ur, tolk nisem spal od vsega skupi od četrtka. Sam dons me vse boli od ležanja Zdaj pa tuš, pa delat, pol pa ... upam da žur do jutranjih ur Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 kera, Mystica? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 ja za ta teden, v nedeljo jo dajem gor ponavad, izjemoma v ponedeljek, v teh primerih navadno ze dopoldne, se pa zgodi, da tkole meckam.saj jaz ze vem, kaj hocem povedat.. sam se zakachim na kakem stavku... pol pa 10x preberem, pa ze nic vec ne stekam, se mi zdi vse narobe pa kar nekaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 aja saj res, cvikas 13.? Thanx. saj napisem kar nekaj, prileti iz mene... pol pa spet blenem v prazno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Sem se odjavla od izpita. Nima smisla. Buljim v zapiske ze celo popoldne, pa brez ucinka. Grem rajsi v knjiznico se par knjig iskat in si dam se 14 dni, da se res fajn naucim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 morm it vn. zdej je pa sončk.. zdej pa res. bom dala kr superge gor, da se mi pol nau treba preobuvat... jajaja... pol pa kr laufn.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj jaz ze vem, kaj hocem povedat.. sam se zakachim na kakem stavku... pol pa 10x preberem, pa ze nic vec ne stekam, se mi zdi vse narobe pa kar nekaj. Mah, ne kompliciraj , saj napoved potem itaq beremo zelo različno.....vsak v njej vidi nekaj drugega...Sicer pa sem zasledila, da ne bo ravno optimistična....kaj, pa če bi jo za ta teden kar preskočili? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morda pa bo se kaksen kar tko, spontan, nenadejan. en ivent pa skoz zhur? kako, ce bo sam en ivent? Kje pa to? mah....ena kurcheva modna revija v podhodu metalke zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 haha! Bejbe pa to, pol pa mors bit tam! *** jaz pa tolk hecnega pocutja. cist sesuta, zeham, za nikamor, ampak a ne razmisljam da bi se kar kam ven mal odrolala... :|| je rekla frendica, ja sam mlaj, a ni to bolj za izirat?sem rekla, sodec po meni ne, ker sem rojena direkt na mlaj. sam ne v dvojckih. Hecno da se mi se kaj da, skoz mam ene mewle. joj kaj pa ce bi sla mal pocivat za spremembo... Ko bi blo vsaj kaj po tv pametnega, da vincijeve sifre, debele bukle, se mi ne da zacet brat - jo je mitja privlekel od nekod.Me prav zanima, ce mi bo vsec.pa se dve knjigi mam, mi kar prinesejo frendice. mene vcasih kar crkljajo pravzaprav. saj je prav, mater saj si zasluzim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 grem spat. en dan posta uspešno za mano. križ me ful matra dons... nočko xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> križ me ful matra dons... nočko xrosex v prejshnjem sistemu je bla to zvezda zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa srp in kladivo da o falichnem simbolu socializma (prosto po lakanu) tovarnishkem dimniku sploh ne govorimo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pa lepih klasjih ob strani grba, takih, ki so mela recimo se kej hranilnega useb free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jutrooooo zaspanci..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts