Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ma kaki zaspanci eni sred noči ustajamo tk je če s prtegnjen mal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ...sam provokacija je bla pa dobra, priznaj.... kdaj pa vstajaš, todika? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 kakor kdaj, dans sm ob petih zato da sma z lubiju kavico skup spila k se klinc kej vidma KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 uf...no, za pol ure sem na boljšem kot ti.... ...sam jutranji obred je bil zgleda vreden te nemogoče ure you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ma je biv......sej sm mu sliko pustila da ne pozab kk zgledam, sam gdaj je pa fajn v živo se pogledat še mal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hi hi hi...ja, ni kej...u živo je itak bolš.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jutro to je pa že kriza. sm šla spat neki čez deset... pa sem okol enih šele zaspala. zjutri se pa zbudim ob 5 pa se premetavam in ne morm spat. sm se pol neki mučla in silila do osmih. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 morm napoved prebrat ziher blo kaj v zvezdah Pomoje v (tvojem) kozarcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Joj....tok sm bla štorasta včer, pa še zabila bi se skor, k eni cepci pri menjavanju pasov ne dajo žmigovca in ne pogledajo mrtvega kota ampak kar grejo menjavat, jst pa bremzam pol k pr norcih, da ostanem živa, avto pa nepoškodovan...mogla bi ga ustavt, vn z avta zvlečt in ga skloftat, cepca...matr, sm se usrala...tko, k se vse bl počas začne odvijat in gledaš svoj sprednji del avtomobila in zadnji del njegovega, k sta nevarno blizu in pol bremzaš, bremzaš.....jebemo....sam, da je ratal... Drgač pa res...štorasta...mela včer izpit in mamo miza nangnjene navzdol in mi je slovar ene 5x dol zdrsnu in bumf....pa vsi ful živčni...čudn, da mi noben nazjav...hehe...pa še stoli ful ropotajo...jao...res sm štorasta...hehe No, blo pa fajn, k sm šla zvečer z mojim najljubšim gejem (tko ga morm nazivat, je blo zaukazan) mal na šetnjo ob Ljubljanci, pol sva šla pa v Romea jest...mislm, jst sm jedla, on ne, k je blo prepozn ob 9h zvečer jest...whatever...no, jedla sm piščančjo quesado...matr, je blo dobr....sam preveč, sm pustila tretjino.... bo treba še kdaj it....pa kšnga fejst pobča pelat... No, dons pa....uživancija....obveznosti do faksa so narjene, dons sam še en člank napišm in oddam, da mi oceno zakluč, pa eno asistentko morm napizdit, k mi ni ocene vpisala, pa mam že pol leta narjen izpit....kokoška jedna... Zdej sm se odločila, da bom začela mal migat....na Šmarco hodt, kolesart, rolat, k nč več ne migam....pa not good....mi paše...zdej morm sam še žrtve poiskat, k bojo pridne z mano...sej bo... lačna sm. Zdej eno pomarančo maznm, pol grem pa po sendvič... Ok, that's it for now....fejst bodte, lupčki moji... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 rabš družbo? jz sem za. jz bi cele dneve sam še migala ti sam reč kdaj bi šla... pa združiva korisno s prijetnim spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 morgen...... sm se chist navelichu postle..... spat....ne spat...spat.....ne spat....... bemu...... :xx!: to zih marsina napoved kriva...... :xx!: bemu marsa!!!!!naslednjich k kej pishesh....pish LJUDEM PRIJAZNO zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jutro Vsi v postli, vsi bi migal, sej ne rabiš napovedi, se že dogaja Z mano pa kot z večino postla, spanje, ne spanje,premetavanje, kosti bolijo od ležanja, MIGAT Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 nardila!! Izpit nardila sem!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Čestitaaaaam x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nardila!! Izpit nardila sem!! smajliji povejo vse! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj....tok sm bla štorasta včer, pa še zabila bi se skor, k eni cepci pri menjavanju pasov ne dajo žmigovca in ne pogledajo mrtvega kota ampak kar grejo menjavat, jst pa bremzam pol k pr norcih, da ostanem živa, avto pa nepoškodovan...mogla bi ga ustavt, vn z avta zvlečt in ga skloftat, cepca...matr, sm se usrala...tko, k se vse bl počas začne odvijat in gledaš svoj sprednji del avtomobila in zadnji del njegovega, k sta nevarno blizu in pol bremzaš, bremzaš.....jebemo....sam, da je ratal... to je men tak bliz! jst si morm en bejsbol kij nabavit, pa ga bom pržgala kterga cepca če se bo v mene kdaj treščil.. sem mela v dveh tednih dvakrat bližnje srečanje v mestu.. jst mam zeleno kreteni pa še kr čez svojo rdečo žgejo. Pa enkrat bla ena krava debilna, joooj.. kak bi lase pulla če bi se mojga avta pipnala.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nardila!! Izpit nardila sem!! xokx No vidis!!!!! bravo, cestitke!!!!! mater se ti mesha zdajle a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jz pa mal raztresena zdele. vreme.... pol me pa pritisk zaj... pa post mam že drug dan... zram svašta telovadim. pol pa klele možgane napenam in se učim neki k me ful zanima... počutm se k cunja...zdej pa še časa za počivat ni k morm na vaje ... jao... hehe... glavo gor.. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 jaz sem se pa zaletela v eno delo, zdaj pa tu bluzim, sem pa ze vseen kaj naredila,.... jaz sem pa dons velik boljs kot vceraj... Mal energije vsem, ki jo rabite: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nardila!! Izpit nardila sem!!Jeeee!!!! Bravo!!! Jaz tud dons ful boljs, kot vceraj.. se ucim naprej (spet dobila ful volje.. razmisljam ce ni to povezano z izpitom.. ful uzivam v studiju, dva dni pred izpitom me pa vse veselje mine.. ma sem cudna ), mela en kratek obiskec, kavico pa se neki, zdaj pa hitro kosilo skuhat, pa se par ur za knjige.. zvecer sem pa v Dramo povabljena Sele drugic letos, ful nisem nic hodila.. resno razmisljam, da bi si kar abonma vzela za drugo leto, drugac se spet ne bom spravla.. pol mi je pa zal... Sam soncek manjka danes... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hehebiu zdele v shtacuni....dons nism pozabu na pere.... sta se dva modela na blagajni sklofala...tko direkt na gobec..... pa oba polne tavelke vozichke....pa jasn de sta jih okol obrnila....pa vse po tleh...pa luzha mleka, jogurta.... valda varnostniki stojijo tko ene tri metre stran....na varnem folk pa en cajt tko mal poshevno opazuje....pol so se pa na druge blagajne spravcli....k de tam ni nch... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Haj vsem!!Samo brzinsko javljanje - sem menjala službo - 13 let sedela na ta zadnji in se ne premaknila, zdaj pa v roku treh mesecev kar tri Menda šla na bolje - glede na to, da se je vse rešilo v dveh dneh...ja vesolje je zalaufalo s polno močjo.Se nekaj poškodovala - Š. me po nesreči urezal z motorno žago - zdaj je že ok..brazgotina več..Starejša popravila vse hakle..o tem sem že..Mlajša je v šoli v naravi - uživa puncaŠ. pa štirinajst dni odsoten Lisa skotila štiri mladičke - će kdo rabi muciko vljudno vabljen na ogled - 5.6. se skotili Car pa jih smatra za vsiljivce(se nekaj oblizuje. )Ok..mejte se skrajno lepo...in prepustite lajfu Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 pred 5 minutami sem nate mislila, ze otla v Pogresane!!!!! Na bolje, jasno! Kaj??? ojoj, upam da ne boli prevec in da je ze ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Naspidirana Nat čestitke mali za popravljene Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts