Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

:2src: Pogrešane x:Dx :2src:

Ni mi zneslo..res ne.

Na bivši firmi so potem ugotovili, da sem sovražnik št. 1 - ker šla h konkurenci in dobila vedno koga za sabo - itak po tistem, ko sem dala odpoved delala samo še 2x.

Tole je bilo neverjetno res. Dam v ribico - naj uredi, da bo zame prav...res samo to sem želela..če bo služba zame ok..naj bo..če pa ne pač ne...in potem je zalaufalo - saj pravim..v roku dveh dnevov...

Očitno tole pravo zame :vio:

Roka ne boli več - je pa...kričali zadnjič vsi(jaz, Š. in Car - cvilil kot nor in šibal za mano v kopalnico) in punci...jaz pa si oddahnila(jupiter v 12...) lahko bi ostala brez dlani...za malenkost je tole šlo..kot da mi nekdo dvigne roko v zrak...res imam Angela(vsaj enega)

:vio:

Sicer pa sem pogrešala Lunin net..priznam..čeprav je bilo burno okrog mene - danes teden sem celo v prestolnici bila x:)x

Ok. glede na to, da delam po novem za Lblančane..bom menda več krat tam x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx stabo se res ni zezat!! x;)x

------------

to je men tak bliz!  x^x

jst si morm en bejsbol kij nabavit, pa ga bom pržgala kterga cepca če se bo v mene kdaj treščil.. sem mela v dveh tednih dvakrat bližnje srečanje v mestu.. jst mam zeleno kreteni pa še kr čez svojo rdečo žgejo. Pa enkrat bla ena krava debilna, joooj.. kak bi lase pulla če bi se mojga avta pipnala..

Bila sem v Italiji...me je mati prisilila, da grem z njo...in potem sem se dolgocasila v eni trgovini, kjer je ona kupovala milijardo razlicnih smrdljivih in nesmrdljivih sirov in podobnega ( zdaj smrdi cel hladilnik :o|o: ) x:o)x . Po nekaj deset minutah sem se navelicala stat tam in sla v eno sportno trgovino, kjer sem si kupila palice za v hribe, pa eno fajn vetrovko ( hudo znizano x^x )...ko sem prisla nazaj v trgovino, je bila ze fertik...

Zdaj se mi valda nic ne da, ker tako nakupovanje mene izcrpa ( grem raj v Lj dvakrat na dan, sam tole je bilo blizje..). xrolleyesx

Pa tecna sem, ker sem padla izpit in ne bom mogla bluzit cez poletje, tako da moram crtat ene par planov xrolleyesx :sori:

Pa se nimam dans karakterja za post.

Tak cudn dan je...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Prebrala eno knjigo in druge pol, nardila zapiske, kar direkt v Powerpoint, zdaj pa sibam se oblect in v Dramo :onfire: :onfire: :onfire:

Mejte se x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uživaj, Aliana xsrcx

Michelle, žal za izpit... :xx!:

Se vidi, da se približuje sezona potovanj...telefon mi kar zvoni in vabila, da se pridružim dežujejo... x^x

sam en problemček je, men nikamor ni za iti, čeprav same privlačne destinacije...sem se odločila, da se ne vežem z nobenim dogovorom, če mi bo kam za iti, pa se bom odločila in spakirala v trenutku...

mal se jezim nase, ker sem lani preždela poletje.. :xx!: in si obljubila, da letos ne ponovim tega...hm... xrolleyesx

kako hitro bežijo dnevi... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

jz pa kr vztrajam dan 2 na postu. sem mela prele ful krizo... v glavi že nardila solato... mmmm.... pol sem si pa rekla, da ja nam čist na konc pokvarla... do zjutri bom pa že zdržala x:Dx tko da grem zdej laufat.

vse super duper... edino glava me pa fuuul boli... pritisk al kwa :o|o:

spet se mi je na bolš poslabšal

Danes sem si vzela prost dan v službi, se zgodaj vstala, skuhala dišečo kavico, šla po sveže francoske rogljičke v pekarno (na koncu sem se pa odločila za post, tako, da sem jih lahko samo vonjala), se učila, malo visela na forumu, peljala hčerkico na dejavnosti, šla teč.....Ja, pa postim se danes in me tudi malo glava boli zaradi pritiska in zoprnega vremena, a zdaj po teku se počutim 100 % bolje...Sem pa mislila, da ne bom zdržala, a nekega večjega problema napada lakote sploh ne vidim.

x:Xx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Jaz pa nardila eno ogromno delo!!! :vtz:

xsuperx

Ne vem, a naj se spravim se nekaj delat al naj se spokam ven (mal cakam frendico, da poklice, mogoce se odrolam do nje al pa se kam).

Michelle, :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ewo mene pršvicala nazaj... :switz: matr... dobr mi je šlo... pa že prej sem pešačla ful... se mi ne da na bus hodt... pa grem peš... je kr delč, ampak paše xokx

tko zdej pa še mal pokonc... pol pa upam, da dons nam mela problemov s spanjem. xrosex

VA dons je drugi dan odkar se trudim postat vegetrjanec veckrat sem se ze lotu samo to pot se nedam . Ker sem se dusevno prpravu . Ko sem se nazadne prepricav de tobak smrdi mi je zacev tko zaudarjat de ni blo sans vec kadit . Pa ceprav vsak dan probam ce ze gre pa gre samo dim dva tko de je brezveze .

zakon je spoznavat samga sebe. :palec:

Heya! x:Dx

Total zatrpan z delom,job laufa, tko kt je treba,bla moja bodoča na visitu, da sva vse prpravla za ceremonjo,no bl ona kt jz, js sm sam kimu xyesx kej več že nism smeu x:px :vragec: mal surlo drži k nouva naredla u Lublan, sam men res s cajtom ne znese, je vse še preveč sveže,da b zdele okol harou. x:Dx

Mi prov mankate,sam res ni cajta, da se bl pogost oglasm, saj zdele ne, mogoče bo čez neki mescov bolš, k bo že vse ulaufan, tko kt more bit! x8Dx :palec:

Lunkice,nkol vs ne pozabm x:Xx x:Xx x:Xx lunatki, uživite! xsuperx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: lepo da si se spomnil....na lunke x:Dx

vso srečo, xsrcx  pa lepo se držta na ceremonialu, da bo lep spomin :palec:  pa vso srečo še naprej.... xwizardx  xrainbowx  :detelca:

Hehehe x;)x mam kr mal treme! x;)x Hvala! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>veliko xloveyx triplčk in katrin xpartyx  xcrossfingx  :detelca:

jz pa ajat xinnox nočko x:o)x

E,beybika xflirtx thank`s, dobr ajej! x:Xx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Kok sem se pa fajn mela zdajle x:)x Sicer ugotovila, da sem predstavo ze gledala pred dvema letoma, ampak vseen.. vsaj mal povohala teater spet od blizu. Pol pa pivo in cvek cvek z enim ful simpaticnim fantom.. Prav faca clovek, res, pa se bodoci motorist x:)x

Ma lustno blo, ful x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

michelle...pa naslednjič...sej bo poletje vseen fajn... :palec:

surangeni...čestitke

pa nataly za službo...še je pravica na tem svetu x:)x

3x&katrin....same lepe reči...

pa vsem ostalim tudi....

dopust bom zgleda koristila po koščkih in to mi ne dela kakšnega posebnega veselja ...prej :vragec: ...ampak, bo že....zjutraj ledeno mrzlo....v službi pa še delo od kolegice zraven svojega....sam dokler ne zagusti čist do konca, bom zjutraj še vseeno mal pokukala tle gor....nekaj državljanske nepokorščine pa mora bit! x:Dx

no, mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutrooo :flower: :flower: :flower: uf...končno sem se mičken naspančkala :inlove: :xmas:

zdej pa musik... lalalaa... pa en čajčk prstavt xsrcx :flower: pol pa telovadbica. pa plonkec narest :inocent: x:Dx

upam, da čim bolš odpišem... po moje bo kr težek test xwizardx

iii šončk x:px en krasn dan xokx

ja, jaz tudi upam, da bo dan naklonjen izpitom,ker imam popoldan zagovor.

Sveže jutro, sonček, ptički so se zbudili...Včeraj sem se napokala češenj, potem se je pa vse odpokalo iz mene x:Dx čistilna akcija x:o)x ...Bi se morala še malo učit, pa nekako raje sedim in razmišljam o drugih bolj pomembnih x:)x x8Dx rečeh

Razmišljam, da bi šla k frizerju in se ostrigla na 0,5 cm..pa se mi še ne da x:o)x , samo bo treba it zdaj enkrat...sploh nimam volje za nič drugega kot bluzenje :o|o:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Mhmm,jaz bi jih tudi x:px samo brez mesnega dodatka! xrolleyesx  x:Dx

ja, je treba kr pazit-če jih kupiš..če pa jih ješ iz drevesa je pa mlaskanje manj izpostavljeno vdoru obiskovalcev-sej še črvi vejo kaj je dobro x8Dx x:o)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>

ej marsa, letos je češnja ful boga, bemu, še za eno džezvo ne bo češn, lani se je pa htela prelomit od obilne letine :o|o: ...

:2src: ze to da si se spomnil, povezal... x:Xx :palec:

A tkole drgac, spet v *akciji*... x;)x xDDx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>VA dons je drugi dan odkar se trudim postat vegetrjanec veckrat sem se ze lotu samo to pot se nedam . Ker sem se dusevno prpravu . Ko sem se nazadne prepricav de tobak smrdi mi je zacev tko zaudarjat de ni blo sans vec kadit . Pa ceprav vsak dan probam ce ze gre pa gre samo dim dva tko de je brezveze .

zakon je spoznavat samga sebe. :palec:

Oja, dobrodosel, res je, zakon! x;)x x8Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Heya! x:Dx

Total zatrpan z delom,job laufa, tko kt je treba,bla moja bodoča na visitu, da sva vse prpravla za ceremonjo,no bl ona kt jz, js sm sam kimu xyesx kej več že nism smeu x:px  :vragec: mal surlo drži k nouva naredla u Lublan, sam men res s cajtom ne znese, je vse še preveč sveže,da b zdele okol harou. x:Dx

Mi prov mankate,sam res ni cajta, da se bl pogost oglasm, saj zdele ne, mogoče bo čez neki mescov bolš, k bo že vse ulaufan, tko kt more bit! x8Dx  :palec:

Lunkice,nkol vs ne pozabm x:Xx  x:Xx  x:Xx lunatki, uživite! xsuperx

Oj, haj, super ko se oglasis, pa cetudi bolj poredko, tko pride, glavno da si se na broju. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...